Sir ada icin kuafre gidenler ?

Benim gittiğim yerin de sertifikası var.
Zaten o kadar iyi alıyor ki hep sürekli tüylerin çıkış yönüne göre alıyor sağolsun baya azaldı benim çok memnunum...
Aman tüy çek gitsin diyen yerler olmuştur elbette ama ben bizim buralarda hiç öylesiyle karşılaşmadım.

canım sertifikası var demissin nerde bu senin gittiğin yer? ne kadar bi de komple bacak fln mesela? bilgilendirirsen çok sevinirim cnm özelden mesaj atabilirsin..

..

ben güzellik merkezine gidiyorum 5 dak da hallediyor kadin, süper oluyo herkese tavsiye ediyorum!!

Son düzenleme:
bende bacaklarım için gidiodum ama bugun agda ısıtıcı makina ve sir agda aldım..aynı kuafordeki gibi oldu 10dk da bacaklarımı hallettim valla cok mutlu oldum hihoyyyt çok kolaydı çok da güzel oldu ohh artık evde kendimde alabilcem siddetle tavsiye ederim zemuszemus

nerden ve kaca aldin canim????

canım bi tuhafiyeden aldım ama sampuan iç çamasırı agda kremler falan da satıyo orası=) ama kolay bulunabilir bişi olsa gerek vivetin aldım ben 30tl ısıtıcısı.ısıtıcıyı fişe takıon 15-20 ısınmasını beklion sonra kullanıma hazır işte.ama gercekten cok rahat aynı kuafordeki gibi bende 10dk da hallettim bitti gitti.

bende gördüm o ısıtıcılardan karuş ağda ısıtıcısı set halinde watson's da.
fiyat da yanlış hatırlamıyosam 29 liraydı.
içinde hediye sir karuş vardı 2tane..

y-burayada sorayım bare cevaplayan olur belki sir ağda makinası aldım kartuşlu ama kullanmayı beceremedim bilen varmı ki

ömrüm 66 sir ağda kartuşlı makinayı kartuşunu takıp fişe takıyorsun yarım saat ısınmasını bekliyorsun daha sonra kılların çıkış yönünün tersine sürürsun bu arada sir ağdayı sürmeden talk pudrası sürersen kılları daha iyi alır birde karuş ağdaların iyi ise çok daha kolay olur işin en iyi sir ağda depilissima kartuşları bikini bölgene titantum küçük başlıklı kullanabilirsin diğer bacak koltuk altu naturel büyük başlıklı sürdükten sonra ağda bezini sürdüğün yere yapıştıryorsunu ucundan tutup sürdüğün yöne doğru çek

ya bende gitmeyei düşünüorum ağdacıya ama utanıyorum yaaaaaaaaa:KK43:benimde bi kaç arkadaşım gidio rahatmış ama işte korku yani:KK43:

benim bildiğim sir ağda kılların çıkış yönüne sürülür çıkış yönünün tersinede çekilir.

hanımlar gidenler bilir sir agdayı yaptırdıktan ne kadar sonra cıkmaya baslıyor tüyler.ben hamileyimde son ayımda mecburen gitmek zorunda kalacagım gıbı hayatımda hiç gitmedim karakara düşünüyorum ama insallah gidecegım.:kedi:

kızlar ben geçen sir ağdaya gittim..o kadar memnun kaldım ki yaumuşacık pamuk gibi oldu valla..her yerimi yaptırdım çok da rahat ettim..önceden evde kendim cebelleşiyordum..yapışıyodu felan bir sürü iş..çok rahat bir olaymış..önceden neden gitmedim ben aklıma şaşıyorum..ilk gidişim olduğundan biraz çekindim ama saolsun kadın rahatlattı beni:)))bana o kadar insan geliyor ki dedi..rahat ol dedi..tavsiye ediyorum..sevgiler

kızlar ben geçen sir ağdaya gittim..o kadar memnun kaldım ki yaumuşacık pamuk gibi oldu valla..her yerimi yaptırdım çok da rahat ettim..önceden evde kendim cebelleşiyordum..yapışıyodu felan bir sürü iş..çok rahat bir olaymış..önceden neden gitmedim ben aklıma şaşıyorum..ilk gidişim olduğundan biraz çekindim ama saolsun kadın rahatlattı beni:)))bana o kadar insan geliyor ki dedi..rahat ol dedi..tavsiye ediyorum..sevgiler

evet ya evde yaptığı zaman insan yüz saatte bi bölgeyi anca alıo makinayla yapsan epilasyonu oda sivilce çıkartıo falan acaba tüm vücudunu ne kadar sürede aldılar?

evet ya evde yaptığı zaman insan yüz saatte bi bölgeyi anca alıo makinayla yapsan epilasyonu oda sivilce çıkartıo falan acaba tüm vücudunu ne kadar sürede aldılar?

canım ben koltuk altı tüm bacak ve bikini bölgesi aldırıyorum
şimdiye kadar sürdüğü en fazla 40 dk olmuştur
o da benim cebelleşmelerim yüzünden

canım ben koltuk altı tüm bacak ve bikini bölgesi aldırıyorum
şimdiye kadar sürdüğü en fazla 40 dk olmuştur
o da benim cebelleşmelerim yüzünden

bende koltuk altı,vajina,tüm bacak ve tüm kol aldrımayı düşünüorum ama benimkide senin gibi o kadar sürer hatta benimde bi saatten fazla sürer o zaman çünkü ben daha çok cebelleşirimkaydirigubbakcemile3

Kesinlikle benim gibi tecrübesizlerin ve zaman kaybetmek istemeyenlerin gitmesini tavsiye ediyorum, her seferinde derim neden daha önce başlamamışım şuna diye, kızım olsun küçücükken başlatıcam jilet, krem bilmeden yaşasın bari:)

bende koltuk altı,vajina,tüm bacak ve tüm kol aldrımayı düşünüorum ama benimkide senin gibi o kadar sürer hatta benimde bi saatten fazla sürer o zaman çünkü ben daha çok cebelleşirimkaydirigubbakcemile3

ilk başlarda cebelleşme çok oluyor ama alıştıktan sonra hemencecik bitiyor
zaten o temziliği bir gördün mü bir daha vazgeçemiyorsun

X