Sipaydi ye Yardım lütfen

karıştı galiba

:26::26:maalesef tatlım

anaaa bizim nesli buraya ugramis ama yanlis adres canim

**

selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz uzun zamandir giremiyorum isler cogaldi hem 1.takim hem burasi zor oluyor kaçamak yaptikca buralardayim ama

Dün herkes tatil miydi? bi böcük degildi sanirim...
Deryaw tebrik ederim isten dolayi denetlemen iyi gecmis

dün camlarim hariç bahar temizligi yaptim eve camlari yapali 1 ay oldu olmadi o yüzden yapmadim belki haziran ortasina tekrar yaparim camlarla birlikte
baya enerjiktim dün yoksa hayatta dinlenme gününü ziyan etmezdim
neyse iyi oldu ama evin o mis kokusu mutlu olmama yetiyor...

sizler neler yaptiniz :)

maşallah enerji sende tavan yapmış he
o sarımsakların özelliği ne anlat bakalım dün soramadım.

bende bu akşam markete gideceğiz aylık alışveriş sonrasında çorap çekmecemi , ve yıkadığım örtüleri sereyim diyorum aradan çıksın
cumartesiye az kaldı büyük temizlik o zaman

Teşekkür ederim canım
ohhh ne güzel, o evin temiz miss kokusu insanı gerçekten mutlu ediyor
Benim perdelerimin kokusu gitti, acaba bidaha mı yıkasam diyorum onlar mis gibi koktukça mutlu oluyorum

ne sarımsağı, nolmuş ki sarımsağa

evet dün cok fenaydim kurtlu gibi oturmadim iki dakika

simdi o sarimsagin özelligi burda file file satiliyor sarimsak ve bi filenin içinde 5-6 ba$ oluyor... Düsün bir ba$tan en az 10 tane cikiyor Bende kullandigimda eger pismeyecekse bi tanenin yarinin yarisini kullaniyodum hep ziyan oldu bgne kadar...
arastirdim baktim böyle baya uzun dayaniyormus sarimsak.. O yüzden soydum, robottan geçirdim (hatta tupperware'in süper sefini kullandim bunun için reklam gibi olmasin ama ) sulanmadan püre gibi oldu.. ona biraz tuz koyup kavanoza koydum sonrada üstü basa zeytinyagi koyup dolapta sakliyorum... En azindan simdi ka$ik ka$ik rahat alirim ve ziyan olmaz.. hem isim pratik olur dedim.. ayrica zeytin yagini salatalara koyabilirsin sarimsakla durunca hos bi kokusu olcak... tabi sevenlere :) herkes sevmez cig sarimsak

off kolay gelsin biz sali aksami yaptik alisverisi 3 yere ugradik bi sürü torba su paketi falan kollarimiz koptu
oh sen dolap içleri falanda yapiosun.. oralar temiz bende, yatak odasinda sadece aynali dolabin icini bosaltip geri dizmek istiyorum parfümler falan birbirine girdi

yardimci gelmicek dimi cumartesi almamaya mi karar vermistin en son sanirim :26:

hahaha bütün kadinlarda ayni sapiklik var sanirim ev güzel koktukça mutlu oluyoruz çok sey istemiyoruz biz yaa bak ufak seylerden mutlu oluyoruz
anlattim canim bi önceki yazimda sarimsagi

Hımmm ama sanki çok uğraşmıssın gibi geldi bana aklında olsun sarısmakları soy ama rendeleme poşete koy at buzluğa hiç bir şey olmuyor evlendiğimden beri böyle kullanıyorum bende.
senin dediğin de mantıklı ama benim gibi üşengeç birisi için zor

tüm herşeyi temizliyorum. altlarına serdiğim kapitone mi ne onları yıkadım işte akşam kalan işlerimi yaparsam oda bitmiş olacak :)

gelecek canım koltuık silme falan olunca zor gelecekti çağırdım. cumartesi biter işler

evet biraz ugrastirdi ama kavanoz baya gider bana.. bide sen buzluktan cikarip tekrar ezmek zorunda olcaksin mesela sarimsakli yogurtlar icin falan.. ondan bi kere ugrasmayi tercih ederim :)
Ayni sekilde ben limonlarida alirim bolca, sikarim sos sisesine doldururum..

ohh iç dis koltuk falan mis gibi olcak sende...

geçen mutfak halimi yikamaya verdim söyledimmi bilmiyorum ben salçali makarna döktüm esimde resmen yumurta kirdi üstüne simdi piril piril oldu

darisi diger halilara...

ama bu temizlik isleri cok nankör yaw yap yap geri aynisi oluyor

buzluktan çıkardığımda sert olduğu için rendelemek daha iyi oluyor ya normalde eziliyor böyle olunca kokusu ele geçmiyor ve ezmek daha basitleşiyor yok ki tuperware miz hahahaha

aynen bitince rahat olacağım inşallah.

siz yemeği halı üstünde yapıyorsunuz herhalde :) :) karı koca biri makarna diğeri yumurta tencere tava kullanın anacım

hahaha bütün kadinlarda ayni sapiklik var sanirim ev güzel koktukça mutlu oluyoruz çok sey istemiyoruz biz yaa bak ufak seylerden mutlu oluyoruz
anlattim canim bi önceki yazimda sarimsagi
evet yaa di mi
sarımsağı birde toz haline getirerek kullanmayı da okumuştum biyerde. aklıma çok yattı ama hala elim erip de yapamadım tembellikten
çok doğru demişsin şu temizlik işleri çok nankör bi iş... ohh yaptım bitti diyemiyo insan yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…