- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.621
aynen başka zamana olur artık.
evimiz yakın ama aman aman yakın da değil ben evinin orada gördüm yine epey yol var aramız da
ınş cnm
evt bana yakın geldı herhalde benım eve göre gene yakın durduğundan
mutlu senden garu olmashıc bişi sevmıon sende
ben bekarkende düzenlıydım yapardım iş güç iş bırakmazdım sonrakı güne ama evlı ıken daha cok çalışıyom doğru sende evlenınce yaaprsın annem
ben böle gidersem kocam beni akşamları yatağa götürmek için vinç getircek
Kendimden pek umutlu değilim bu konuda kader, kısmet
günaydin kizlar hayirli cumalar
valla gelip söyle bol bi sohbete hazirlaniyordum ki sefim is verdi en acilinden
bitirip gelirim insallah :18:
Elbise çok şirin altına şık bir topuklu ayakkabı ile süper olur önden açık olabilir mesela
saça gelince de toplattır bence arka detay gözüksün elbisenin tüm özelliği ora da çünkü...
günaydın bu arada
benım aldığımdan bahsedıyorsun demı cnm
benımde özellıkle eteğı hoşuma gıttı ıfıl ıfılama eşim beğenmedı neymış o şerıt neden varmış neden önü o kadar kapalıymış ınan delırcem
zaten küstük bugün onunla bakıcam bıdaha içinde kalmasın diğerlernıde gıyyım baksın
aslında sıyah bı ayakkabı beğendım cok rahattı ama önu kapalı almadım değişim yokmuş
bu elbısem olursa toplatırım yanı ama ben salık ıstıyordum acaba tüm saçı salık bırakıp öne atsam olmaz mı yada cok azı arkada kalsa
bana kalırsa elbise güzel sen rahat şeyleri seviyorsun da yine bak belki onunla başka bişey beğenirsin..
saç modeline de kuaföre götür o kıyafete bakar bieşyler yapar
cumartesi eğitime gittim ben kayınvalidem eşim ve gelen kadınla kızı Allah razı olsun yaptılar.
yazlık kışlık falan bu işleri ben halletmiştim 1 gün öncesinde tüllerimi bile yıkadım
Evet valla harika oldu
benım aldığımdan bahsedıyorsun demı cnm
benımde özellıkle eteğı hoşuma gıttı ıfıl ıfılama eşim beğenmedı neymış o şerıt neden varmış neden önü o kadar kapalıymış ınan delırcem
zaten küstük bugün onunla bakıcam bıdaha içinde kalmasın diğerlernıde gıyyım baksın
aslında sıyah bı ayakkabı beğendım cok rahattı ama önu kapalı almadım değişim yokmuş
bu elbısem olursa toplatırım yanı ama ben salık ıstıyordum acaba tüm saçı salık bırakıp öne atsam olmaz mı yada cok azı arkada kalsa