Sipaydi ye Yardım lütfen

aynen başka zamana olur artık.

evimiz yakın ama aman aman yakın da değil ben evinin orada gördüm yine epey yol var aramız da

ınş cnm

evt bana yakın geldı herhalde benım eve göre gene yakın durduğundan

mutlu senden garu olmashıc bişi sevmıon sende
ben bekarkende düzenlıydım yapardım iş güç iş bırakmazdım sonrakı güne ama evlı ıken daha cok çalışıyom doğru sende evlenınce yaaprsın annem

Kendimden pek umutlu değilim bu konuda kader, kısmet

ben böle gidersem kocam beni akşamları yatağa götürmek için vinç getircek

KİRALIK bir vinç tutar artık canım

sana diyim şimdiden gez anasını satıyım boşver işi gücü evlenince de öyle ol temzilik yemek bunlar zaten yapılır gezme zamanı gez gitsin
tabi evin de çöp ev olmasın dengeyi koru
bu yaşına bir daha gelmeyeceksin

günaydin kizlar hayirli cumalar

valla gelip söyle bol bi sohbete hazirlaniyordum ki sefim is verdi en acilinden
bitirip gelirim insallah :18:

günaydın canlar
sizden fikir alacaktımmm

üsttekı elbısenın ön ve arka kısmı yuvarlak yaka ve açıklık aynı
ön kısmında eteğı mını arkasına doğru bır tül var uzun olarak devam edıyoo

onun altındakı resımdede elbıse straplez altı gene mını etek ve tül olarak kuyruğu var

hangısı daha güzel sızce

şunu dıyım
üsttekı elbıseyı gymedım hıc derıde kemerı var kalınalttakı elbıseyıde gıydım memışlerden kapanmadı bı beden büyüğününde etek kısmı bol geldı sorun değil daralttrcamm

h sonu heryerı gezdım ümraniye ve kadıköyde yok yokyemınle fenalık geldı hep uzun eteklı abıye

bugün eşimle bunları denıycem alcam artık sıkıldım cok fena

Elbise çok şirin altına şık bir topuklu ayakkabı ile süper olur önden açık olabilir mesela

saça gelince de toplattır bence arka detay gözüksün elbisenin tüm özelliği ora da çünkü...

günaydın bu arada

benım aldığımdan bahsedıyorsun demı cnm
benımde özellıkle eteğı hoşuma gıttı ıfıl ıfılama eşim beğenmedı neymış o şerıt neden varmış neden önü o kadar kapalıymış ınan delırcem
zaten küstük bugün onunla bakıcam bıdaha içinde kalmasın diğerlernıde gıyyım baksın

aslında sıyah bı ayakkabı beğendım cok rahattı ama önu kapalı almadım değişim yokmuş

bu elbısem olursa toplatırım yanı ama ben salık ıstıyordum acaba tüm saçı salık bırakıp öne atsam olmaz mı yada cok azı arkada kalsa

Son düzenleme:

bana kalırsa elbise güzel sen rahat şeyleri seviyorsun da yine bak belki onunla başka bişey beğenirsin..

saç modeline de kuaföre götür o kıyafete bakar bieşyler yapar

bana kalırsa elbise güzel sen rahat şeyleri seviyorsun da yine bak belki onunla başka bişey beğenirsin..

saç modeline de kuaföre götür o kıyafete bakar bieşyler yapar

evt bıde yemekte bıle gıyebılır abıye ama öle değil hemde cok para verıyorsunama sırf gönlü olsun dıye bakıcam
açık ayakkabı bulamazsamda o ayakkabıyı alcam cok şıktı

öle yapımm cnm

dün bende kışlıkları kaldırdım belim kopıybazanınn altına tam koyamadım sığmıo artık orayada napıcam bılmem ama gardırop hafıfledı
yazın gözüne sevem ınce şeyler yerde kaplamıoo

sen naptın cnm temızlık işini

cumartesi eğitime gittim ben kayınvalidem eşim ve gelen kadınla kızı Allah razı olsun yaptılar.

yazlık kışlık falan bu işleri ben halletmiştim 1 gün öncesinde tüllerimi bile yıkadım

Selam kızlarr

böcümm bence elbise gayet güzel

kocan nası bişiy istiomuş ki alla :26: neyse eğer bunu giycek olursan altına siyah platform topuklu bi ayakkabı giy bence saçlarınıda dağınık toplat bence açarsan sipaydininde dediği gibi elbisenin bi anlamı kalmaz kapkara bişiy olursun çünkü elbisenin önüde kapalı
buarada kimin düğünüydü:26:

Saç modelleride güzelmiş ama bence başka kıyafetlerde değerlendir o saçları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…