Sipaydi ye Yardım lütfen

hoşbuldum ki :KK9:
böcükcüm nasılsın?

çok sinirliyim cok gergınımmm:KK14:bı program satın aldık ve fatura yaptrdık
fatura dızayn bana aıt matbaa saftırığın tekı herseyı ben yapcaksam onlar nıye var
neyse bugunde cumadan berı bı programı kuran şirketle kavga edıom en sonunda fabrıkayı aradım adam bana maıl atcak ben kendım yapmaya çalışcam dızayn az bişi bılıyom
gergın gecıo yanı günüm

sen nassın

çok sinirliyim cok gergınımmm:KK14:bı program satın aldık ve fatura yaptrdık
fatura dızayn bana aıt matbaa saftırığın tekı herseyı ben yapcaksam onlar nıye var
neyse bugunde cumadan berı bı programı kuran şirketle kavga edıom en sonunda fabrıkayı aradım adam bana maıl atcak ben kendım yapmaya çalışcam dızayn az bişi bılıyom
gergın gecıo yanı günüm

sen nassın
HImmm nasıl matbaaymış o öle yaw:26:
Ben de 1 haftadır gergindim çok, ama dün rahata erdim çok şükür, Allah bozmasın, hep böyle sürsün inşallah :nazar: darısı başına :KK34:

evet akşam evde tek kişilik bir parti verdim :KK9:
sonra da yalan dünyayı tam izleyemeden erkenden uyuyarak kutlamalarıma rüyamda devam ettim :KK60:
içimdeki huzur herşeye değer ama :KK16: :nazar:

kurtulmanın verdiği sevinç ayrıdır. :KK51:
bende dün erkenden uyudum karadayıyı izlerken yorulmuştum.
bu akşam kayınvalideyiz yemek derdim de yok oh :13::13:

HImmm nasıl matbaaymış o öle yaw:26:
Ben de 1 haftadır gergindim çok, ama dün rahata erdim çok şükür, Allah bozmasın, hep böyle sürsün inşallah :nazar: darısı başına :KK34:

bı bılsem bıde birisitavsıye etmış patron ordan yaptrcam dıo bana kalsa ıstemem bıle ınsan bı ıkı örnek gönderır yok ne dersem sız dızayn yapın yollayın sankı ben grafıkerım nebılem neyım:KK14:
bugunde fatura sıkntısı bende elımle kesıyorum fabrıkayıda aradım şikayet ettım adam bana maıl atmış düzenlenme biçimi ama halım yok yarın bakcam onada
ınş cnm

bugun hıc ı değilim herşey üst üste gelıyo

bı bılsem bıde birisitavsıye etmış patron ordan yaptrcam dıo bana kalsa ıstemem bıle ınsan bı ıkı örnek gönderır yok ne dersem sız dızayn yapın yollayın sankı ben grafıkerım nebılem neyım:KK14:
bugunde fatura sıkntısı bende elımle kesıyorum fabrıkayıda aradım şikayet ettım adam bana maıl atmış düzenlenme biçimi ama halım yok yarın bakcam onada
ınş cnm

bugun hıc ı değilim herşey üst üste gelıyo
evet baya gerilmişsin sen yaaa :26:
yarın tatil mi?

Son düzenleme:
X