- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.601
buzluktan çıkardığımda sert olduğu için rendelemek daha iyi oluyor ya normalde eziliyor böyle olunca kokusu ele geçmiyor ve ezmek daha basitleşiyor yok ki tuperware miz hahahaha
aynen bitince rahat olacağım inşallah.
siz yemeği halı üstünde yapıyorsunuz herhalde :) :) karı koca biri makarna diğeri yumurta tencere tava kullanın anacım
evet yaa di mi
sarımsağı birde toz haline getirerek kullanmayı da okumuştum biyerde. aklıma çok yattı ama hala elim erip de yapamadım tembellikten
çok doğru demişsin şu temizlik işleri çok nankör bi iş... ohh yaptım bitti diyemiyo insan yaa :26:
bugün hiç çalışasım yok benim hava mis gibi sahil kenarında oturasım var valla
aman rendeyle ugrasamiyorum ben ya ellerimi parcaliyorheleki sarimsak kücücük hic beceremem halbuki ona özel rende almistim eminönünden 50 kurusa ama kullanmam iste
rende islerine esim bakiyordün hep o yapti kabagi rendeledi falan
hahahavalla o gün o yumurtayida döktükten sonra uyduruktan silip haliyi topladim direk halicilari aradim yikatmak icin sansimiza evin yakininda ustelik turkmus yapanlar esim götürdü
baslayinca bitiyor, is baslamakta ev isleri içinkoy müzigi full ses giy eldivenleri basla cumartesi
evet canim malesef hiç bitmiocanimiz saolsunda yapariz napalim dimi
o toz haline getirmekte mantikliymis, kurutuyolar heralde dimi :26:
aynennnnnnn hava mis gibi canim burdada ve hiç mi hiç calisasim yok... bgn persembe halbuki ben mutlu olurdum persembeleri ama pazartesi gibi gelio bana
neyseki yarin cuma
ne doktoru yaklasio sipaydi :26:
Sevdiceğimle dolu dolu 3 gün geçirdim.. İzin almam konusunda yardım eden spaydi ve uğur böcüğüne çok teşekkürler
Sevdiceğimle dolu dolu 3 gün geçirdim.. İzin almam konusunda yardım eden spaydi ve uğur böcüğüne çok teşekkürler
ooo harika babanı kandırabildin demek ki tebrikler
günaydın herkese
senın adına cok sevındım cnm
günaydınnnnnnn bu aradaaa
geçmişi okudum dün cok yoğundum aynen bugunde öle geçıcekkk
sarımsak konusu konuşulmuş valla bıze köyden gelıo o kadar fark edıyorkı kokusu tadı bıde cok dayanıklı ben buzluğa falan atmıyorum ne kadar lazımsa soy kullan yapıyorum
sipidim temızlığe başlamışsın cnm ufaktan kolay gelsın ctesı benımde işim yok gelrdım aslında yardımabıde benım net paketım bıtmış sana bişi dıycektım unuttum
eda ıle görüştukte bız rivaya gtme planları yapıyoruz eda ddı pazar olur mu bende dedım sorayım sipidimde gelır belkı ama sanırım senın işin var
pasaklı falanda gelcektı
hatta burdan yaknya dedım belkı sipidim gelır bızde kalırlaröle kendımızce konuştuk bıde hava sankı kötü h sonu belkı ıyı olur
ne dersın pazar günü ıcın
haftaya kuzenın düğünü var ondan sonrada edaların düğünü varmış olmadı mayıs ayında gıderız dedım
tatlıkeedım evt bana tatıl falan deıldı ameleyız bız
bu arada sende sanırım temızlık yapmışsın cnm ohh mis koktu heryer ellerıne sağlık bebem
deryw mutlucum sızıde öptüm
Böcük dün mail attı bana eda ama bu hafta temizlikle geçecek
11/12 mayıs çalışıyorum pazar günü de eşimin arkadaşlarıylayız
18*19 mayıs kk dan kızlarla görüşeceğiz.
28 inde görümcemle işim var
haziran şuanda boş gibi ama ne zamana ne olur hiç bilmiyorum canım siz yapın planınızı benim için zor onlar ailecek gideceklermiş zaten
başka zaman biz plan yaparız
Aynen konuştuklarımızı söyledim mırın kırın etti ama izin verdi çok şükür. Allahım yardım etti varya çok güzeldi herşey
uu sen cok yoğunmuşsun cnm:44zaman ben eda ıle görüşeyım bıde hava durumuna bakalım eşimlede dıyım bakalım belkı bızde bu hafta gıdemeyız bılmem
ya ben h sonu elbıse almam şart bıdedaha almadm kesın almam lazım
eşime gelin arabasını kullancak bende önde oturcam
gelınle aynı kuaföre gtcekmışız ama ben ıstemedım bakalımbende heycan yaptım
ve hala saç modelıne karar veremedım
aynen canım siz görüşün bakalım
gelinle böyle devamlı birlikte olacaksanız şık bir elbise al canım
tmm cnm sende musaıt olunca bak hazıranda kesın yapalım ama bızıde araya sıkıştır
abıye cok ıstemıyordum ama sımdı şart oldu sanırımbıkez gıyılcek şeye o kadar para bılmıyorum ama gelinle olmasaydım mını eteklı hoş bı elbıse alcaktım
neyse en güzel ben olurum belkıde
Günaydınlarr
Hayırlı cumalar hepinizee, Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.Amin
Kim kiminle nerede nezaman napıyor kim görmüş ne demiş :44:
Dünyadan bi haberim neler dönmüş burda böyle yaw
Geçmişe çok giremedim bi sarımsağa bide sipaydinin mayıs ayı planına yetişebildimama az sonra geçmişede dalcam
Sarımsak için 2 çift lafım var sarımsağı gelin etmişler, 40 gün kokusu çıkmamışrende diolar ya bıçak neyinize yetmiooooooo toz yapıyolarmışş buzluga atıolarmış koy patatesin yanınaa yemek yiceğindee çıkartırsın sonra çok işimiz var evlenioz ölüoz temizlikten
tamam tamam şakaydıhamarat garucuklar sizi kıskandım laf ediodum
Sipaydii anacım sana gidelimde ceyodan ortapedik bi ayakkabı alalım şu 5 noktalı falan oluo onlardan senin sezon açıldı o ayacıkların canı çıkcak yoksa
inşallah canım görüşelim artık
geçen hafta edayı gördüm söylmiştir belki
evt cok uzun zaman oldu
eda ıle görüştüm o pazar gtcekmış bende cok ısterdım ama ctesı eşim yok pazar sabah gelcek uyycak akşam yola cıkmadan elbıse olayınıda halletmemız lazım
zor dedım kaldı başka bahara bızımm iş
evt dedı cnm zaten senın evınle onun evı yakın sen bılıyor musun evını sanırım demıştım sana bunu daha önce
inşallah canım görüşelim artık
geçen hafta edayı gördüm söylmiştir belki
mutlu hoşgeldin
sarımsak ve ayakkabı olayına koptum
sen söyle bakalım benim dediğimi yaptın mı karabiber zeytinyağı missss gibi sür
ayakkabıda almam lazım aslnda ya valla ne güzel olurbundan sonra full gezme yürüme başlasın
sarımsak ve bilumum buzluk ürünleri için ben seni evlenince göreceğim bebişim bakalım neler yapacaksın
yok dün eve giderken alcaktım sözde unuttum ben işyerinden akşamları koşarak uzaklaşıomda koşarken aklıma gelmemiştir
haftasonu anama gitcemm orda sanmıom ugraşamam haftaya denerim artık
ayakkabı konusunda ciddiyimceyo ortepedik o 5noktamı 6 noktalımı ne vardı ya teyzelerin giydi varsa onun 8-10 noktalısı onlardan alalım sana, gerçi 10 noktada kesmez seni benekli falan mı alsak
sarımsak konusunda şu tatlı kedi zillisininki daha pratik geldi bana ben ayıklada soyda rendelede hiç ugraşamam, ben evlenince evimi b.k götürür heralde2haftadır yazlık kışlıklarla ugraşıom, bavullara koyuyom yer değiştiriom 1 bavul boşaltıom 3gün dinleniom sonra 2günde o bavulu dolduruyom diğer bavullara henüz geçemedim geçtiğimde onlarıda anlatırım
hele ütüden tiksiniyom ya en sevdiğim havlu ütülemekbide cam silmeyi hiç sevmem balkon yıkamak kapı silmek dolap silmek düzenlemek... tv karşısına yatıp uyumayı çok severim
sarımsağı yaz kenara ilerde lazım olur sorarsan söylemeyiz çünküne alırsan kardır diyip yaz dur
anneye gidiyorsan canım benim kiloları alır gelirsin artık anne yemekleri bol ve güzel olur çünkü.
evlnmeden önce bende öyleydim canım işten gelir tv karşısına yatardım bir güzelohhhh oradan da babam kucağında yatağıma götürürdü düşün artık uyanmazdım naz yapardım
of evet ya az yemem gerek bu hafta artıdayım ztn tartıldım moralım bozuldu sabh benmki aradı konuşuoz hayırdır noldu dio dedim kilo almışım geçen hafta iyiydi bu hafta almışım gazdır o gazdır dio ay ne güldümm yaa
bende öle gidiom tv karşısında uyuyom beni kimse götürmüo tabi paşa paşa yatağıma gidiom