- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.601
buzluktan çıkardığımda sert olduğu için rendelemek daha iyi oluyor ya normalde eziliyor böyle olunca kokusu ele geçmiyor ve ezmek daha basitleşiyor yok ki tuperware miz hahahaha
aynen bitince rahat olacağım inşallah.
siz yemeği halı üstünde yapıyorsunuz herhalde :) :) karı koca biri makarna diğeri yumurta tencere tava kullanın anacım
aman rendeyle ugrasamiyorum ben ya ellerimi parcaliyor heleki sarimsak kücücük hic beceremem halbuki ona özel rende almistim eminönünden 50 kurusa ama kullanmam iste
rende islerine esim bakiyor dün hep o yapti kabagi rendeledi falan
hahaha valla o gün o yumurtayida döktükten sonra uyduruktan silip haliyi topladim direk halicilari aradim yikatmak icin sansimiza evin yakininda ustelik turkmus yapanlar esim götürdü
baslayinca bitiyor, is baslamakta ev isleri için koy müzigi full ses giy eldivenleri basla cumartesi
evet yaa di mi
sarımsağı birde toz haline getirerek kullanmayı da okumuştum biyerde. aklıma çok yattı ama hala elim erip de yapamadım tembellikten
çok doğru demişsin şu temizlik işleri çok nankör bi iş... ohh yaptım bitti diyemiyo insan yaa :26:
evet canim malesef hiç bitmio canimiz saolsunda yapariz napalim dimi
o toz haline getirmekte mantikliymis, kurutuyolar heralde dimi :26:
bugün hiç çalışasım yok benim hava mis gibi sahil kenarında oturasım var valla
aynennnnnnn hava mis gibi canim burdada ve hiç mi hiç calisasim yok... bgn persembe halbuki ben mutlu olurdum persembeleri ama pazartesi gibi gelio bana
neyseki yarin cuma
ne doktoru yaklasio sipaydi :26: