- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.161
ne güzel maşallah sipaydicimbenim hep süpriz oldu bu zamana kadar her defasında da bu kez biliyorum dememe rağmen eşim öyle güzel süpriz yaptı ki şok oldum
bu kez fazla bişey beklemiyorum aynı evin içinde ne kadarı süpriz olabiliğr
böyle olsun dedik açık açık kutluyoruz işte
walla benim kocam sağolsun ama o kadar düşünceli değil. zaten doğum günümü anmak bile istemiyorum, genelde hep kötü geçer doğum günlerim. hele geçen seneki doğum günümden sonra asla kutlamama kararı aldım.sağol cnm benım
evt sağolsunlar düşüncelı kocalara sahıbız
onlar yanımızda olsun hıc bişiyin önemı yok
hahaha evet topkapı sarayında yaşıyorum, hatta adım da hürrem
benim de hayalim büyük evdi, küçük evden o kadar bıkmıştım ki evlenmeden önce, herşey tıkış tıkış oluyordu.. ama şimdi de yetişemiyorum evin işine. Zor oluyor gerçekten, hele çalışınca :26: dün akşam eşim gelene kadar temizlik yapayım dedim, haftasonu hiç bişey yapamadım çünkü, ama anca fırını ocağı sildim, banyo ve wc leri temizledim, ve tırto kadar
Allah gönlüne göre versin böcükcüm, inşallah isteyen herkese tabi
4 kat derken iç katı 4 kat kek olacak hahaha düğün pastası gibi zannetme
eklerim tamam canım
hediyelerin hazır ne güzel benim daha belli değil yine son dakika belli olur
bendde memnunum cnm kurabıye canavarı hele cok güzel
burdada hava açılmazsa bızde o aralara kalırız belkıde cnm
senınde işin varmış boya badanada zor
izle izle, insanın keyfi yerine geliyor
tupper ben de kullandım, cidden güzel şeyler var, ama biraz pahalı sanki
evet yaa daha dün gibi şafak sayışım
amin canım, hepimize nice mutlu yıllar kocalarımızla çocuklarımızla inşallah
walla benim kocam sağolsun ama o kadar düşünceli değil. zaten doğum günümü anmak bile istemiyorum, genelde hep kötü geçer doğum günlerim. hele geçen seneki doğum günümden sonra asla kutlamama kararı aldım.
valla gözümde bi an 4 katli dügün pastasi gibi canlandi ne bilim
hediye bak sende simdiden son günmüs gibiböylelikle rahat olursun canim
:
sadece balkonun yerini boyayacagiz onun disinda pek bi is yok ama yinede pis is tabi boya badana
--
seninde dogum günün kutlu olsun canim simdiden, Allah sevdiklerinle uzun saglikli ömürler nasip etsin insallah
:
öyle anladığını farkettim zaten :103:
şimdiden düşünmeye başlayım ben :115:
evt cnm zor ve yorucu aynı zamanda
sağol cnm amın
wuu ne kadar şanslıyız hürremle tanışıyozzz ozaman:)
ben genede ıstıyorum zor olsun ınş cnm amın Rabbım herkesı kiradan kurtarsın yeter
ayıp ayıp, odun demeyelim de, doğumgünleri konusunda çok da hassas değil diyelim. Diğer özel günlerde daha düşünceli, ama geçen doğum günümde bana kötü bir anı bıraktı. Hatırlamak bile istemiyorum. Ama bu sene evliyiz, belki farklı bişeyler yapar, bilemem, ama yine de hiç bir beklenti içinde değilimaa neden cnm
odun mu kocan bıraz söylemesı ayıp
valla gözümde bi an 4 katli dügün pastasi gibi canlandi ne bilim
hediye bak sende simdiden son günmüs gibiböylelikle rahat olursun canim
pahali canim dedigin gibi hepsini bi anda almamak lazim
denk gelirsem izlerim mutlaka hosumza gitti replikler
Amin canim insallah
4 katlı düğün pastası
yok sipaydi 4 katlı pastayı 2 ay sonra yıldönümlerinde yapar artık :123:
olmazsa küçük çapta bir düğün daveti yaparsınız, gelinliğini giyersin tekrar, pasta keser dansedersiniz flnEvet 2 katını ben 2 katını eşim oturur yeriz
olmazsa küçük çapta bir düğün daveti yaparsınız, gelinliğini giyersin tekrar, pasta keser dansedersiniz fln
benim gelinliği göndereyim sana, arkası ipli nasılsa, sıkarsın, sıkıntı olmazbenim gelinlik kiralıktı malesef yok röfleli kedi gelmiyor ki o bana bulurdu güzel bişeyle
benim gelinliği göndereyim sana, arkası ipli nasılsa, sıkarsın, sıkıntı olmaz
evet canım küçük büyük farketmez de, insanın kendi evi olunca daha rahat oluyor tabi ki.
ayıp ayıp, odun demeyelim de, doğumgünleri konusunda çok da hassas değil diyelim. Diğer özel günlerde daha düşünceli, ama geçen doğum günümde bana kötü bir anı bıraktı. Hatırlamak bile istemiyorum. Ama bu sene evliyiz, belki farklı bişeyler yapar, bilemem, ama yine de hiç bir beklenti içinde değilim
romantik dakikar o ilk senede olur yahu
umudum yok ama inşallah diyelim canım...aynen öle şimdı çiviçakamıyoruz şuraya şunu alalım dıyemıyoruz
anladım cnm ınş geçen doğum gününü unuttaracak bı güzellık yapar kötü anılar silinir aklından
Tamam o zaman ben gelinliğimi göndermiyorum, 1. yıldönümümüzde giycem çünkü:123: romantik dakikalar
canım şimdi çıkıyorum, yarın bakarım artıkArkadaşlar blog adımı ve başlığımı değiştirmeyi düşündüm.
sizce bu fikir nasıl bi albüme bakar mısınız ?
Beğenmediğiniz yerleri yazın düzelteyim.