- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.201
ben onkoloji hastanesine randevu almaya çalışıyorum, ama sadece haftanın iki günü saat 15:00 - 16:30 arasında randevu için aranılıyormuş... Günde 30 hasta bakma kapasiteleri olduğu için de zaten ilk 5 dakikada randevuları doluyormuşoff bu hastaneler iyi insanı hasta ederler hatta üstüne bide sinir hastası ederler burdada aynı canımm
sen üniversite hastanesi için mi randevu almaya çalışıosun yoksa devlet mi?
İnanamıyorum, fakülte en erken 6 mayısa gün veriyorfakülteye git bu arafa buna da randevu almaya çalış buradan alabilirsen buna da git
inşallah hep böyle gider
ben onkoloji hastanesine randevu almaya çalışıyorum, ama sadece haftanın iki günü saat 15:00 - 16:30 arasında randevu için aranılıyormuş... Günde 30 hasta bakma kapasiteleri olduğu için de zaten ilk 5 dakikada randevuları doluyormuş
Ben de üniversite hastanesine gideceğim mecburen, tabi orda randevu durumu nedir henüz bilmiyorum
İnanamıyorum, fakülte en erken 6 mayısa gün veriyor
Ben tekrar ararım sizi dedim
üniveriste ve devlet hastanelerini işte bu yüzden lugatımdan silmiştim ama bu bölüm sadece oralarda var :26:Saçmalığa bak ya hoş saçma diyorum ama bizim burdada öyle biliyormusun üniversite hastanesinde randevu ile çalışıyor randevu akşam saat 20.00de açılıyor eger tam saat 20.00de açarsan sistemi ve hızlı davranırsan randevuyu alırsın eger saat 20.05te açarsan unut yer yok diyor kaç kişilikse artıkben 15kişilk diye duymuştum galiba öyle koca şehire randevu için 15kişilik yer var.
Bide şöyle bi saçmalık daha var randevu alıyorsun ama bu saatli falan değil randevu demek sadece o gün muayene olacağın anlamına geliyor belki öğlen belki akşam belki sabah sıraya göre sen gene sabaha karşı erkenden gidip sıra almak zorundasın.
Randevulu ve randevuzusun tek farkı biri ertesigüne kalabiliyor birini ogün kesin bakıyorlar. Düşünebiliomusun koca şehirde koca günde sadece 15kişiyi muayene edebileceklerine garanti veriolar insanlar orda perişan oluyor doktorlar sabahları yok seminer vardı fln diye 10da 11 de anca bulunup geliyorlar ha bide 1,5 saat öğle arası var. Rabbim hastalar şifa versin çok zor gerçekten.
Ben bizzat bunlara şahit oldum.
gece randevu alınmıyor işte, sadece salı ya da perşembe günleri saat 15:00 - 16:30 arasında telefonu düşürüp aldın aldın, alamadın, bidahaki salı veya perşembeyeepey erkenmiş. valla.
sen dön geri randevu almaya çalış en güzeli gece falan dene
Günaydin kizlar hepinizede
ah gözün aydin deryacim reglin gelmis, darisi mutluyla banaspeedyde olmaz insallah 9 ay boyunca amin
ah gözün aydin deryacim reglin gelmis, darisi mutluyla banaspeedyde olmaz insallah 9 ay boyunca amin
hoşgeldin canım, çok sağol
dün öğleden sonra nerderdiydin bakiyim sen?
hahahkimininki olsun diye kimininki olmasın diye dua ediyoruz hale bak
hepsine aminnnnn aminnnnnn
hee anneciğine gitti demek ne güzelAminnnn
dün kaçaktı o anasının evine kaçtı
ay ne güldümmm sipaydi olmasın inş biz tatlı kediyle röfleliyle olalım sende bir-iki kere daha ol ama sonra randevu alınca olma artık sen istiyodun
amin amin hepsine amin
hoşgeldin canım, çok sağol
dün öğleden sonra nerderdiydin bakiyim sen?
hahahkimininki olsun diye kimininki olmasın diye dua ediyoruz hale bak
hepsine aminnnnn aminnnnnn
Aminnnn
dün kaçaktı o anasının evine kaçtı
ay ne güldümmm sipaydi olmasın inş biz tatlı kediyle röfleliyle olalım sende bir-iki kere daha ol ama sonra randevu alınca olma artık sen istiyodun
çok iyi yapmışsın canım benim. bence de, annenin yerini kimse dolduramazinsallah canim
hosbuldum canim :)
valla insanoglu iste kimi ister kimi istemez
her pis seyde biz kadinlarda ama napalim bunada sükür
anacigima kactim misafirleri gelcekmis birazda rahatsizdi o yüzden gidip yardim edeyim dedim.
Hemde özlüyorum annemi bu aralar nedense.... halbuki pazar ordaydim...
anadan degerli birde kocam var gerisi yalanmis be
kimseye deger vermicem artik biraz bencillesmek istiorum
ayy deryam bir sordun bin ah isittin dolmusum ben biraz bugün sanki
hahahahöyle sipaydi olmaz insallah beddua eder gibi oldu ama gerçek bu
çok iyi yapmışsın canım benim. bence de, annenin yerini kimse dolduramazben eşime en kıymetlimsin diyorum ama annem farklı tabi acaba yalan mı söylemiş oluyorum böyle
off deme yaasaat 17:00 oldu hala iş yapmaya başlayamadık ben kesin bu akşam buradayım
slm kızçeler
sabah berıdır gelemedım nassunuz
bugun hava harıkabenım gene temızlık damarlaırm kabardı
h sonu daha güzel olcakmış gezer tozarız artık
Böcükkkk dogumgünün kutlu olsun bu arada
oh iste bgn temizlik yapip haftasonu rahat edersin iyi olur
slm böcükcüm, doğum günün tekrar kutlu olsunslm kızçeler
sabah berıdır gelemedım nassunuz
bugun hava harıkabenım gene temızlık damarlaırm kabardı
h sonu daha güzel olcakmış gezer tozarız artık
napiyim ama ikisi arasında karar veremiyorumböyle yalana can kurban be canim
dengeyi kurmak lazim kocalar kiskanc olabiler