Sipaydi ye Yardım lütfen

Sipaydi akşama hemen veriorum kargoya kargocuyada çift adres veriorum Ev adresini ve iş adresini bakar artık hangisinde bulursa seni ev adresine tophane yazıyorum, iş adresinede evin adresini en çok iş orda var nede olsa :KK9::KK9::KK9:

Kafa karıştı benim buraya bakıodum başka sayfada gene buraya yazmışım :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
:KK1::KK1::KK1: tamam yolla bekliyorum :KK70: nazar değdireceksin gidemicem bir daha tophaneye falan

maşallah maşallahta :nazar::nazar:

ne mümkünn sen nazar falan mı tanırsınn gene yıkar geçer gidersinn tophaneye :KK9::KK9:

beben olunca der artık evde anne evimize gidelim diye (tophane için) kesin sen bebeyide 40ı çıkmadan sürükler götürürsün :KK9::KK4::KK4:

yavrucak daha memeyle tanışmadan sipsiyle tanışacakk kesinn :KK9::KK9:

maşallah maşallahta :nazar::nazar:

ne mümkünn sen nazar falan mı tanırsınn gene yıkar geçer gidersinn tophaneye :KK9::KK9:

beben olunca der artık evde anne evimize gidelim diye (tophane için) kesin sen bebeyide 40ı çıkmadan sürükler götürürsün :KK9::KK4::KK4:

yavrucak daha memeyle tanışmadan sipsiyle tanışacakk kesinn :KK9::KK9:

aaa onun için güzel planlarım var tophaneye park yaptıracağım :KK1: bahane ile yine giderim. yada diyorum ki 40 ını orada mı çıkartsam :KK45::KK54:

dimi ya bak buda güzel fikir:KK24::KK24:
anam bebek oldu mu bunların hiç birisini yapamıcam :KK17: :KK53: bak yne moralim bozuldu :KK55:

ay niye moralini bozuyosunn kızımm aslında ne kadar şanslısın beben olcak ama annende kvde yanında bakarlar bebeye azcık büyüyüncede alır götürürsün zati bebe sana mani olmaz dert etme ailenize neşe gelir işte daha ne :emir_bebek:

ay niye moralini bozuyosunn kızımm aslında ne kadar şanslısın beben olcak ama annende kvde yanında bakarlar bebeye azcık büyüyüncede alır götürürsün zati bebe sana mani olmaz dert etme ailenize neşe gelir işte daha ne :emir_bebek:

9 ay napcam arada bir kesesi ile anneme teslim ederim artık :KK49::KK49::KK49:
neyse olsun da bakalım ona göre br faaliyet yapacağız artık :KK16: gelsin artık valla kırıcam kafasını :KK53:

Günaydınlar :KK54:
Nasılsınız? Haptan sonra ilk reglimi oldum kızlar :KK76::21:

internetten alamıyor musun ? şansına bak ya
ahh be sipaydicim, internetten randevu sayfası açılmıyor bile :KK50: çok berbat bi durum, dün bi elimde tld diğer elimde mouse, 2 saat durmadan bu işle uğraştım, ama olmadı.. 4 buçukta randevu kapandı diyo bana adam. Ne zaman açıldı ki sanki dedim :KK47:

ahh be sipaydicim, internetten randevu sayfası açılmıyor bile :KK50: çok berbat bi durum, dün bi elimde tld diğer elimde mouse, 2 saat durmadan bu işle uğraştım, ama olmadı.. 4 buçukta randevu kapandı diyo bana adam. Ne zaman açıldı ki sanki dedim :KK47:

inşallah düzene girer bundan sonra
sen diyince hesapladım da benim reglime 7 gün kalmış yaw :KK1::KK1:

ne zor hakikaten pazartesi gece 00:00 dan sonra başlayada bu gece yap yarına al randevu

Günaydınn tatlımmm:KK3:

Hadi gözün aydınnn:KK34:

Hayırdır ya ne randevusu?

inşallah düzene girer bundan sonra
sen diyince hesapladım da benim reglime 7 gün kalmış yaw :KK1::KK1:

ne zor hakikaten pazartesi gece 00:00 dan sonra başlayada bu gece yap yarına al randevu
inşallah böyle gider canım :KK16:
sen hapı bıraktıktan sonra ilk ne zaman regl oldun?
anaaa az kalmış, inşallah senin reglin olmaz 7 gün sonra :KK34:
ben bu hastaneden vazgeçtim canım, sanırım fakülteye gideceğim.

Günaydınn tatlımmm:KK3:

Hadi gözün aydınnn:KK34:

Hayırdır ya ne randevusu?
sağol tatlım :KK54:
yaa talasemi taşıyıcısıyım da, hamile kalmadan önce test yaptırmam lazımmış, o yüzden randevu almaya çalışıyorum günlerdir

yaa talasemi taşıyıcısıyım da, hamile kalmadan önce test yaptırmam lazımmış, o yüzden randevu almaya çalışıyorum günlerdir

ben hiç unutmuyorum ağustos ayında bıraktım. Ramazandı çünkü.
hem çok dua etmiştim kadir gecesi oruç tutmak için hep o zaman hasta oluyorum çünkü 30 gün aralıksız tuttum :KK70:
bayram bitti öyle hasta oldum 1,5 ay sonra
bide kendi kendimze eşimle napalım hamileysem de falan diye muhabbet etmiştik ciddi cddi :KK1: hem üzüldük falan
seçeneğin var ise başka hastaneye bak :KK51:

inşallah olmam :KK9::KK9:

off bu hastaneler iyi insanı hasta ederler hatta üstüne bide sinir hastası ederler burdada aynı canımm :KK47:

sen üniversite hastanesi için mi randevu almaya çalışıosun yoksa devlet mi?

ben hiç unutmuyorum ağustos ayında bıraktım. Ramazandı çünkü.
hem çok dua etmiştim kadir gecesi oruç tutmak için hep o zaman hasta oluyorum çünkü 30 gün aralıksız tuttum :KK70:
bayram bitti öyle hasta oldum 1,5 ay sonra
bide kendi kendimze eşimle napalım hamileysem de falan diye muhabbet etmiştik ciddi cddi :KK1: hem üzüldük falan
seçeneğin var ise başka hastaneye bak :KK51:

inşallah olmam :KK9::KK9:
benimki tam gününde oldu maşallah :nazar: inşallah hep böyle olur :nazar:
2 seçeneğim var, biri bu hastane diğeri fakülte... fakültede günlerce oyalarlar gel git yaparlar diye istememiştim, ama sanırım mecburen oraya gideceğim:44:

benimki tam gününde oldu maşallah :nazar: inşallah hep böyle olur :nazar:
2 seçeneğim var, biri bu hastane diğeri fakülte... fakültede günlerce oyalarlar gel git yaparlar diye istememiştim, ama sanırım mecburen oraya gideceğim:44:

fakülteye git bu arafa buna da randevu almaya çalış buradan alabilirsen buna da git :KK70:

inşallah hep böyle gider

X