- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.141
kizlarrrrrr ben resmen tupperware saticisi olcammmm persembe kontratimi imzalicam 4 mayistada kendi ilk atölyemi düzenlicem evimde insallah
dün aksam toplantilarina katildim nerdeyse 300 kisi vardi megersem ne kadar cok yapan varmis... cevrem kalabalik adimi duyurup bu isi yapmak istiyorum insallah yaaa
walla güneşi zor görcez gibi böcükcüm ya, hava durumuna baktım da bi gün açık bi gün kapalı gidiyor hava bu hafta. İstersen annenler kalıp gittikten sonra başla işlerine, hem hava da baya ısınır 2 haftaya kadar.
Ben de halılarımı ve battaniyemi vereceğim yıkamaya, ama yorganımı makinada yıkarım. Perdeler desen, oturma odamınki çok zor geliyor çıkarıp takması, mekanizmalı kruvaze çünkü :26: bide zebralarla storları silmek çok gözümde büyüyor
Evim büyük benim, 5 oda 1 salon, salondan daha büyük 2 holum var (2 salona bedel) , 2 banyo+wc, 1 alaturka wc kocaman bir teras, 2 tane balkon...apartmanın merdivenleri ve girişi+bahçe
Evde cam da çok, salonda 3 tane cam var mesela...
Annemi çağıramıyorum yardıma, kuzenim desem çocuğuyla zor olur. Bakalım bulcaz artık bi yardımsever vatandaş :26: ya da ben yavaş yavaş yapıcam kendi kendime
selam böcükcüm sana yazmadan göndermisim
yine islere girismissiniz yaa durun siz diyorsunuz benim içim rahat etmiyor
speedy ne guzel yardimcin gelcek demek tertemiz olur eviniz valla
10 AY bitmis masallah ya :97::97::97:
Geçen sene bugün face'de davetiyemi paylasmistim son 2 ay diyerek vay beee
insallah güzel gelirde kurtulursun düsünmektenolmadi dedigin gibi pratik biseylere bak
patates püresi yapicam evdeki tavuk pilav bitsin.. yanina bide hazir köfte kizartirip yeter insallah
saol canimkazanmak icin yapmiyorum ortam cok hosuma gitti dün aksamki.. birde hediyeleri falan kullanisli oluyor; hani sirf o toplantilara katilanin eli bos dönmüyor atölye yaptikca dahada inanilmaz hediyeleri var..
kismet bakalim hayirlisi
üdüsünmen bile hata canim sen kendine cok yüklenmemis olursun ve için rahat olur inanki en güzelini yapmissin yani... bi elin nesi var iki elin sesi var hesabi daha cok is halledersiniz..
senin dogumgünün bu cuma miiiii?
pastada zor is yaa iyi cesaret..
kurabiyeye cesaret ederimde pastalara edemem heralde
aslında çorba illaki içmek lazım. ben bugünlerde yaşadığım bağırsak problemlerinden sonra içmeye karar verdim. içmeyince çok sıkıntı yaşadım, içim kurudu resmen
eşinin işyerinde yemek çıkmıyor mu yoksa beğenmiyor mu?
yanında götürmek zor olur ya. ben geçen sene diyetteyken evden getiriyordum da, hergün bi telaşe oluyordu sanki:44:
huu benımde yarın doğum günüm
valla o kadar oldukı evlenmeden bu aralar ne yaptığımı hatrlamıyorum
canım pırasaları küçük mü doğruyorsun yoksa yemeklik mi? ben küçücük doğrarım, belki eşim de soğan sanıp yer
hahaha kuzenine bu espiriyi yaptığında seninle görüşmei kesebilirdizide bir de vasfiye teyze bunu rızanın kız arkadaşının yanında söyledi, çok bozuldu rıza dün akşam rıza da diyor ki ablasına "yaa abla ben o günden beri her sabah uyandığımda yatağa bakıp kontrol ediyorum biliyor musun" bu vasfiye teyze herkesin psikolojisini çökertti
canım Allah hayırlı ve bol kazançlar versin inşallahgerçekten benim çevremde de çok satan var tupper.
hayrlı uğurlu olsun cnm
bol kazançlı olsun cok güzel ürünleri var
kullanıdm cok memnun kaldım
evt fark ettım
hep bırlıkte yapalım en ıyısıgüneşi ne zmn görcek acaba ıstanbullular
maşallah cnm
Sipaydicim doğum günün demek, şimdiden kutlu ve mutlu olsun
Tatlıkedicim sizin de 10. ayınız kutlu ve mutlu olsun, nice mutlu 10 aylara 10 yıllara inşallahzaman çabuk geçiyor gerçekten. Ben de geçen sene bu zamanlar asker şafağı sayıyordum, son 30-31 fln diyordum :98:
yokk anneme kvme yaptırmam zaten, yorulurlar hasta olurlarhayrlı uğurlu olsun cnm
bol kazançlı olsun cok güzel ürünleri var
kullanıdm cok memnun kaldım
uuu aman senın ev hakket bıtmez 1 haftadasen en ıyısı yardımcı bul yavaş yavaş yaparım derken ınsan hergun yorulur bı yerı yapar,diğer yere geçerken yaptığın kirlenır senın
ne büyük ev o maşallah
bızımkı kutu yanında
annen yorulmasın yaabence sen yardımcı tut bölece için rahat eder senden kymetlı değil ya
evt fark ettım
hep bırlıkte yapalım en ıyısıgüneşi ne zmn görcek acaba ıstanbullular
ben pastayı kaplayamam gibi geliyor yaa sipaydi :26: potluk fln olur gibi geliyor.patates püresini severm bende ama haftasonu yedik
ben bugün işyerinden umutluyum eve gidip yatarım
ne güzel hediyelerde oluyor ama kazanmakta lazım zevkli olsun
ü
benim yazlık kışlıkları falan ayarlamam lazım havalar güzelleşsin artık ya
aslında pasta çok daha kolay kurabiye miicik süsleyecek alan kalmıyor ama pasta da geniş alan istediğin gibi süsle
ilk kaplaması zor o kadarilk yaptığıma herkes bayıldı yine öyle yapacağım içi 4 katlı olacak
çorba ile doymak daha kolaymış.
eşimin sodexosu var ama dışardan yemek istemiyor onun için evden götürüyor :2:
buda demek oluyor ki bana çift yemek uğraşması
seninde Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice uzun yıllar
sipidim senın ne zmn cnm
nerde kutluycanızzz
nice yıllara cnm sanada musmutlu sağlıklı uzun yıllar dılıyorum
seneye ınş beben ıle kutlarsınız
sağol cnm
cok merak edıyorum eşim napıcak acaba aa ben yarın eşimi göremıycemkı sabah gtcek perşembe gelcekh sonu buket güller almıştı ama bakalım
patates püresini severm bende ama haftasonu yedik
ben bugün işyerinden umutluyum eve gidip yatarım
ne güzel hediyelerde oluyor ama kazanmakta lazım zevkli olsun
benim yazlık kışlıkları falan ayarlamam lazım havalar güzelleşsin artık ya
aslında pasta çok daha kolay kurabiye miicik süsleyecek alan kalmıyor ama pasta da geniş alan istediğin gibi süsle
ilk kaplaması zor o kadarilk yaptığıma herkes bayıldı yine öyle yapacağım içi 4 katlı olacak
tatlıkedi nice 10 ay lara 1: yıla son 2 ay ben şimdiden düşünüyorum sende başla düşünmeyebizimde son 2 aycık
hadi bakalim insallah iyi bisey gelir öglen
neeee4 katli mi
hey masallah, resmini yolla mutlaka canim
haklisin aslinda kurabiyeden kolay olur süslemesi.. denerim insallah bi ara su seker hamurunu
evet canim yaaa hediyemi buldum lacoste'tan bi gözlük begenmisti geçen yaz onu alicam insallah hediye olarak..
süpriz olarakta 365 tane postit yaziyorum hergüne bi tane okumasi için..
güzel bi kavanoz almam lazim yalniz bakalim :26:
saol canim bencede ürünleri cok güzel ve kaliteli kullanmaya basladim cok memnunum cidden
aman zaten mayis / haziran gibi yapayim diyorum biraz daha dursun simdi temizlik
öncesinde balkonumuzu boyayip oturulcak hale getircez o isimiz bi bitsinde bakariz sonra temizlik için
saol canim
yokk anneme kvme yaptırmam zaten, yorulurlar hasta olurlarnisan bitsin de mayısta birini çağırayım ben en iyisi. yardımcı da yalnız başına bitiremez, ikimiz birlikte yapar bitiririz artık.
Bizim bir de çatıkatında da mutfağımız var, bak onu söylemeyi unutmuşum böcük, yani 2 mutfak temizlicem bi de
.
Cuma günü benim doğum günüm. anneler kv ler aile ile bizde oluruz herhalde eşimin fikri ne bilmiyorum..
genelde klasik öyle kutluyoruz.
bu sene kendi doğum günüme kendim hazırlanacğım için ilginç geliyor
Amin canım inşallah bu ay bebek bana doğum günü hediyesi olarak gelir
gecikmeli olarak kutlarsınız yada belki bugünden kutlarsınız
hu huuu senin de doğum günün tekrar kutlu olsun böcükcümhuu benımde yarın doğum günüm
valla o kadar oldukı evlenmeden bu aralar ne yaptığımı hatrlamıyorum
izle izle, insanın keyfi yerine geliyoraa evet küçük dogra sogan tadi var zaten kesin yer
valla ben yapmadim henüz ama büyük dogrardim kesin.. belki birazda renk olsun diye havuç katardim.. en yakin zamanda denicem pirasa kalkmadan
valla görüsmeyi keserse gebertirim onu
hahah cevabida güzelmis rizaninbende mi izlesem napsam ya
amin canim cok tesekkür ederim, benim çevremde hiç yoktu baslatan oluyorum bakalim
saol canim bencede ürünleri cok güzel ve kaliteli kullanmaya basladim cok memnunum cidden
aman zaten mayis / haziran gibi yapayim diyorum biraz daha dursun simdi temizlik
öncesinde balkonumuzu boyayip oturulcak hale getircez o isimiz bi bitsinde bakariz sonra temizlik için
saol canim
tesekkür ederim canim Amiiiiin insallah
hakkaten daha sen safak bekliyordun yaa inanilmaz bisey ne çabuk geçiyor
Rabbim hepimizede mutlu yillar nasip etsin eslerimizle
zaten en güzelıde öle sevdıklerıneh sonu harıkageçtı bızımde
bende hep kendım hazrladım kek kurabıyeler pastamı bıle kendım aldım
hatta annem yengem babet aldı onlarıda ben yakaladım mağazada ben beğendım aldılar sonra evde açarken şaşırmış gıbı yaptım
ınş cnm ınşş
bakalım kocam eşşek değil ya bişiler yapar
hu huuu senin de doğum günün tekrar kutlu olsun böcükcümnice mutlu yaşlara
benim hep süpriz oldu bu zamana kadar her defasında da bu kez biliyorum dememe rağmen eşim öyle güzel süpriz yaptı ki şok oldum
bu kez fazla bişey beklemiyorum aynı evin içinde ne kadarı süpriz olabiliğr
böyle olsun dedik açık açık kutluyoruz işte
hahaha evet topkapı sarayında yaşıyorum, hatta adım da hürremevt yapmasınlar onlar yazık
ayy dur sayma dahabayılcam şimdı sen sarayda yaşıyon maşallah kocaman
benımde hep hayalımdır kocaman evım olsun dıye kısmet belkıde yıllar yıllar sonra olurr
bakalım kocam eşşek değil ya bişiler yapar