- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.141
kizlarrrrrr ben resmen tupperware saticisi olcammmm persembe kontratimi imzalicam 4 mayistada kendi ilk atölyemi düzenlicem evimde insallah
dün aksam toplantilarina katildim nerdeyse 300 kisi vardi megersem ne kadar cok yapan varmis... cevrem kalabalik adimi duyurup bu isi yapmak istiyorum insallah yaaa
hayrlı uğurlu olsun cnm
bol kazançlı olsun cok güzel ürünleri var
kullanıdm cok memnun kaldım
walla güneşi zor görcez gibi böcükcüm ya, hava durumuna baktım da bi gün açık bi gün kapalı gidiyor hava bu hafta. İstersen annenler kalıp gittikten sonra başla işlerine, hem hava da baya ısınır 2 haftaya kadar.
Ben de halılarımı ve battaniyemi vereceğim yıkamaya, ama yorganımı makinada yıkarım. Perdeler desen, oturma odamınki çok zor geliyor çıkarıp takması, mekanizmalı kruvaze çünkü :26: bide zebralarla storları silmek çok gözümde büyüyor
Evim büyük benim, 5 oda 1 salon, salondan daha büyük 2 holum var (2 salona bedel ) , 2 banyo+wc, 1 alaturka wc kocaman bir teras, 2 tane balkon...apartmanın merdivenleri ve girişi+bahçe
Evde cam da çok, salonda 3 tane cam var mesela...
Annemi çağıramıyorum yardıma, kuzenim desem çocuğuyla zor olur. Bakalım bulcaz artık bi yardımsever vatandaş :26: ya da ben yavaş yavaş yapıcam kendi kendime
uuu aman senın ev hakket bıtmez 1 haftadasen en ıyısı yardımcı bul yavaş yavaş yaparım derken ınsan hergun yorulur bı yerı yapar,diğer yere geçerken yaptığın kirlenır senın
ne büyük ev o maşallah
bızımkı kutu yanında
annen yorulmasın yaabence sen yardımcı tut bölece için rahat eder senden kymetlı değil ya
selam böcükcüm sana yazmadan göndermisim
yine islere girismissiniz yaa durun siz diyorsunuz benim içim rahat etmiyor
speedy ne guzel yardimcin gelcek demek tertemiz olur eviniz valla
evt fark ettım
hep bırlıkte yapalım en ıyısıgüneşi ne zmn görcek acaba ıstanbullular