- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.101
burda dün çok güzeldi, sadece saat 4-5 gibi serinlemeye başladı hava, gece de buz gibi oldu :2:BURADA dünde çok soğuktu güzel değildi.
ben iyiyim canm
mutlucum nasılsın?Huhuu bendee burdaıımm bendeee
burda dün çok güzeldi, sadece saat 4-5 gibi serinlemeye başladı hava, gece de buz gibi oldu :2:
iyi olmana sevindim sipaydicimhematolojiye randevu almaya çalışıyorum ama bu yandallara randevu almak ne kadar zormuş yaa, bugün olmadı, yarına kaldı bakalım:26:
mutlucum nasılsın?
sadece salı ve perşembe günleri aranabiliyormuş randevu için, çok ilginç :44:aynen canım doktor işleri çok fazla hızlı ilerlemiyor geceden al yarına randevu hallet işini
hoşgeldin canımBende buralardayimnapiosunuz kizlar
bize hiç yaz gelmediki, gerçi hakkini yemeyim dün cok güzeldi, günesliydi..
Ama söyle 20leri görmeden yaz geldi diyemem
sadece salı ve perşembe günleri aranabiliyormuş randevu için, çok ilginç :44:
hoşgeldin canımiyilik sağlık, sende ne var ne yok?
yaz size gelmezse, siz yaza gelirsinizi belki, hıı?
evet baktım şimdi cumaya kadar yağışlı gösteriyo :26:harbiden ilginç ya
bu hafta hep böyle serin yağmurlu olacakmş
evlilik işlemlerini yaparken sağlık muayenesinde talasemi taşıyıcısı olduğum çıktı da, bebek sahibi olmadan önce test yaptırmak istiyorum canım. Hematoloji bölümü de yan dal olduğu için her hastanede yok, o yüzden randevu almak da sıkıntılı oluyor.hosbuldum canim
iyilik cok sükür nolsun valla pazartesinden nefret ediyorum bitsede kurtulsak yaa..
cumaya cok var
yaa valla sonumuz öyle olcak yaz bize ugramayi unutuyor... Ya saka bi yana ilk kez boyle oldu normalde mart gelmeden havalar isinir cok günesli olurdu bu sene sasirdi havalar
sen niye doktordan randevu almaya calisiyorsun hayirdir ne rahatsizligin var anlamadim gecen konustugunuzda??
evet baktım şimdi cumaya kadar yağışlı gösteriyo :26:
evlilik işlemlerini yaparken sağlık muayenesinde talasemi taşıyıcısı olduğum çıktı da, bebek sahibi olmadan önce test yaptırmak istiyorum canım. Hematoloji bölümü de yan dal olduğu için her hastanede yok, o yüzden randevu almak da sıkıntılı oluyor.
inşallah canım. Engel bir durum yok, hatta bu talaseminin bana bir zararı da yok, hasta değilim, sadece taşıyıcıyım. Genetik bir şey. Aynı saç rengi göz rengi gibi birşey. Ama bunun taşıyıcılık olarak bile olsa çocuğuma geçmesini istemem. Çünkü Allah korusun ileride bir gün kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlendiğinde onların çocuklarında hastalık görülme olasılığı olabiliyor. Ben kendimi ve çocuğumu değil de, torunumu düşünüyorum aslındaanladim canim hakkinda hayirlisi insallah...
Bebek sahibi olmana engel bi durumu yok ama dimi :26:
inşallah canım. Engel bir durum yok, hatta bu talaseminin bana bir zararı da yok, hasta değilim, sadece taşıyıcıyım. Genetik bir şey. Aynı saç rengi göz rengi gibi birşey. Ama bunun taşıyıcılık olarak bile olsa çocuğuma geçmesini istemem. Çünkü Allah korusun ileride bir gün kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlendiğinde onların çocuklarında hastalık görülme olasılığı olabiliyor. Ben kendimi ve çocuğumu değil de, torunumu düşünüyorum aslında
Şuanda eşimde taşıyıcılık ya da hastalık olmadığı için bizim çocuğumuzun hasta olma ihtimali yok, sadece taşıyıcı olma ihtimali var. Ama ben taşıyıcı olmasını bile istemiyorum
akşam ne yiyiceyuk
kizlar bu vasfiye teyze olayi nedir ? heryerde onunla ilgili paylasimlar var ben yine neyden geri kaldim
yalan dünyaymis... izlemedigimden bilmiyordum
Evet yalan dünya..
bende çılbır yapacağım annem çok yapardı evde çorba var yanına çılbır yeteryarına Allah büyük gerçi bu akşamdan yapmam lazım eşim yarına yemek götürecek:44:
iyi bulmussun sen yeter nolcak :) karpuz ciksada karpuz peynir yapsak o bile yeter
Bi ara pirasali bulgur pilavi denemeni tavsiye ederim cok güzel, hem sebze hem pilav seversen eger
eşim nefret eder prasadan
karpız peyni ohhhhh mis gibi
valla dimi tam yaz yemegicanim karpuz istiyor neyse önce yesil erik zamani
tüh tutturamadik yemek icinne yap, kiymali makarna yap severse hem kolay hem lezzetli