Sipaydi ye Yardım lütfen

benim hep süpriz oldu bu zamana kadar her defasında da bu kez biliyorum dememe rağmen eşim öyle güzel süpriz yaptı ki şok oldum
bu kez fazla bişey beklemiyorum aynı evin içinde ne kadarı süpriz olabiliğr :KK1::KK1:
böyle olsun dedik açık açık kutluyoruz işte :KK52:
ne güzel maşallah sipaydicim :nazar:

sağol cnm benım:KK19:

evt sağolsunlar düşüncelı kocalara sahıbız:KK19:
onlar yanımızda olsun hıc bişiyin önemı yok
walla benim kocam sağolsun ama o kadar düşünceli değil. zaten doğum günümü anmak bile istemiyorum, genelde hep kötü geçer doğum günlerim. hele geçen seneki doğum günümden sonra asla kutlamama kararı aldım.:KK47::KK50::KK14:

hahaha evet topkapı sarayında yaşıyorum, hatta adım da hürrem :KK60: :KK60:
benim de hayalim büyük evdi, küçük evden o kadar bıkmıştım ki evlenmeden önce, herşey tıkış tıkış oluyordu.. ama şimdi de yetişemiyorum evin işine. Zor oluyor gerçekten, hele çalışınca :26: dün akşam eşim gelene kadar temizlik yapayım dedim, haftasonu hiç bişey yapamadım çünkü, ama anca fırını ocağı sildim, banyo ve wc leri temizledim, ve tırt :KK53: o kadar :KK1:

Allah gönlüne göre versin böcükcüm, inşallah isteyen herkese tabi :KK54:

wuu ne kadar şanslıyız hürremle tanışıyozzz ozaman:)
ben genede ıstıyorum zor olsun ınş cnm amın Rabbım herkesı kiradan kurtarsın yeter

4 kat derken iç katı 4 kat kek olacak hahaha düğün pastası gibi zannetme :KK1::KK1::KK1:
eklerim tamam canım :KK54:

hediyelerin hazır ne güzel benim daha belli değil yine son dakika belli olur :KK53:

valla gözümde bi an 4 katli dügün pastasi gibi canlandi ne bilim :KK1:
hediye bak sende simdiden son günmüs gibi :KK1: böylelikle rahat olursun canim :KK34:

bendde memnunum cnm kurabıye canavarı hele cok güzel
burdada hava açılmazsa bızde o aralara kalırız belkıde cnm
senınde işin varmış boya badanada zor

sadece balkonun yerini boyayacagiz onun disinda pek bi is yok ama yinede pis is tabi boya badana :KK14:

--
seninde dogum günün kutlu olsun canim simdiden, Allah sevdiklerinle uzun saglikli ömürler nasip etsin insallah :KK16:

izle izle, insanın keyfi yerine geliyor :KK60:
tupper ben de kullandım, cidden güzel şeyler var, ama biraz pahalı sanki :KK1:
evet yaa daha dün gibi şafak sayışım :KK31:
amin canım, hepimize nice mutlu yıllar kocalarımızla çocuklarımızla inşallah :KK69: :nazar:

pahali canim dedigin gibi hepsini bi anda almamak lazim :KK17::KK17:
denk gelirsem izlerim mutlaka hosumza gitti replikler :KK1::KK1:

Amin canim insallah :KK16:

wuu ne kadar şanslıyız hürremle tanışıyozzz ozaman:)
ben genede ıstıyorum zor olsun ınş cnm amın Rabbım herkesı kiradan kurtarsın yeter
:KK1::KK12:
evet canım küçük büyük farketmez de, insanın kendi evi olunca daha rahat oluyor tabi ki.

aa neden cnm
odun mu kocan bıraz söylemesı ayıp
ayıp ayıp, odun demeyelim de, doğumgünleri konusunda çok da hassas değil diyelim. Diğer özel günlerde daha düşünceli, ama geçen doğum günümde bana kötü bir anı bıraktı. Hatırlamak bile istemiyorum. Ama bu sene evliyiz, belki farklı bişeyler yapar, bilemem, ama yine de hiç bir beklenti içinde değilim :KK50:

valla gözümde bi an 4 katli dügün pastasi gibi canlandi ne bilim :KK1:
hediye bak sende simdiden son günmüs gibi :KK1: böylelikle rahat olursun canim :KK34:

pahali canim dedigin gibi hepsini bi anda almamak lazim :KK17::KK17:
denk gelirsem izlerim mutlaka hosumza gitti replikler :KK1::KK1:

Amin canim insallah :KK16:
:KK60: 4 katlı düğün pastası :KK60:
yok sipaydi 4 katlı pastayı 2 ay sonra yıldönümlerinde yapar artık :123:

:KK1::KK12:
evet canım küçük büyük farketmez de, insanın kendi evi olunca daha rahat oluyor tabi ki.

ayıp ayıp, odun demeyelim de, doğumgünleri konusunda çok da hassas değil diyelim. Diğer özel günlerde daha düşünceli, ama geçen doğum günümde bana kötü bir anı bıraktı. Hatırlamak bile istemiyorum. Ama bu sene evliyiz, belki farklı bişeyler yapar, bilemem, ama yine de hiç bir beklenti içinde değilim :KK50:

aynen öle şimdı çiviçakamıyoruz şuraya şunu alalım dıyemıyoruz :KK14:

anladım cnm ınş geçen doğum gününü unuttaracak bı güzellık yapar kötü anılar silinir aklından

Arkadaşlar blog adımı ve başlığımı değiştirmeyi düşündüm.
sizce bu fikir nasıl bi albüme bakar mısınız ? :KK54::KK54:

Beğenmediğiniz yerleri yazın düzelteyim. :KK54::KK54:

Arkadaşlar blog adımı ve başlığımı değiştirmeyi düşündüm.
sizce bu fikir nasıl bi albüme bakar mısınız ? :KK54::KK54:

Beğenmediğiniz yerleri yazın düzelteyim. :KK54::KK54:
canım şimdi çıkıyorum, yarın bakarım artık :KK54:
2 saattir tlf kulağıma yapıştı randevu alcam diye, sürekli meşgul.. en sonunda biri açtı ve randevular doldu dedi:KK47:
çok sinirliyim şuan çok çok çokkkk:KK47:
neyse yarın görüşürüz, iyi akşamlar :KK54:

X