Sipaydi ye Yardım lütfen

BURADA dünde çok soğuktu güzel değildi. :KK14:
ben iyiyim canm
burda dün çok güzeldi, sadece saat 4-5 gibi serinlemeye başladı hava, gece de buz gibi oldu :2:
iyi olmana sevindim sipaydicim :KK54: hematolojiye randevu almaya çalışıyorum ama bu yandallara randevu almak ne kadar zormuş yaa, bugün olmadı, yarına kaldı bakalım:26:

Huhuu bendee burdaıımm bendeee :KK3:
mutlucum nasılsın? :KK3:

burda dün çok güzeldi, sadece saat 4-5 gibi serinlemeye başladı hava, gece de buz gibi oldu :2:
iyi olmana sevindim sipaydicim :KK54: hematolojiye randevu almaya çalışıyorum ama bu yandallara randevu almak ne kadar zormuş yaa, bugün olmadı, yarına kaldı bakalım:26:

mutlucum nasılsın? :KK3:

aynen canım doktor işleri çok fazla hızlı ilerlemiyor geceden al yarına randevu hallet işini :KK54:

Bende buralardayim :KK19: napiosunuz kizlar :21:

bize hiç yaz gelmediki, gerçi hakkini yemeyim dün cok güzeldi, günesliydi..
Ama söyle 20leri görmeden yaz geldi diyemem :KK14:

hoşgeldin canım :KK54: iyilik sağlık, sende ne var ne yok?
yaz size gelmezse, siz yaza gelirsinizi belki, hıı? :KK60:

hosbuldum canim :KK54:
iyilik cok sükür nolsun valla pazartesinden nefret ediyorum bitsede kurtulsak yaa..
cumaya cok var :KK19:
yaa valla sonumuz öyle olcak yaz bize ugramayi unutuyor... Ya saka bi yana ilk kez boyle oldu normalde mart gelmeden havalar isinir cok günesli olurdu bu sene sasirdi havalar :KK19::KK19:

sen niye doktordan randevu almaya calisiyorsun hayirdir ne rahatsizligin var anlamadim gecen konustugunuzda??

harbiden ilginç ya

bu hafta hep böyle serin yağmurlu olacakmş
evet baktım şimdi cumaya kadar yağışlı gösteriyo :26:

hosbuldum canim :KK54:
iyilik cok sükür nolsun valla pazartesinden nefret ediyorum bitsede kurtulsak yaa..
cumaya cok var :KK19:
yaa valla sonumuz öyle olcak yaz bize ugramayi unutuyor... Ya saka bi yana ilk kez boyle oldu normalde mart gelmeden havalar isinir cok günesli olurdu bu sene sasirdi havalar :KK19::KK19:

sen niye doktordan randevu almaya calisiyorsun hayirdir ne rahatsizligin var anlamadim gecen konustugunuzda??
evlilik işlemlerini yaparken sağlık muayenesinde talasemi taşıyıcısı olduğum çıktı da, bebek sahibi olmadan önce test yaptırmak istiyorum canım. Hematoloji bölümü de yan dal olduğu için her hastanede yok, o yüzden randevu almak da sıkıntılı oluyor.

evet baktım şimdi cumaya kadar yağışlı gösteriyo :26:

evlilik işlemlerini yaparken sağlık muayenesinde talasemi taşıyıcısı olduğum çıktı da, bebek sahibi olmadan önce test yaptırmak istiyorum canım. Hematoloji bölümü de yan dal olduğu için her hastanede yok, o yüzden randevu almak da sıkıntılı oluyor.

anladim canim hakkinda hayirlisi insallah...
Bebek sahibi olmana engel bi durumu yok ama dimi :26:

Son düzenleme:
anladim canim hakkinda hayirlisi insallah...
Bebek sahibi olmana engel bi durumu yok ama dimi :26:
inşallah canım. Engel bir durum yok, hatta bu talaseminin bana bir zararı da yok, hasta değilim, sadece taşıyıcıyım. Genetik bir şey. Aynı saç rengi göz rengi gibi birşey. Ama bunun taşıyıcılık olarak bile olsa çocuğuma geçmesini istemem. Çünkü Allah korusun ileride bir gün kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlendiğinde onların çocuklarında hastalık görülme olasılığı olabiliyor. Ben kendimi ve çocuğumu değil de, torunumu düşünüyorum aslında :KK1:
Şuanda eşimde taşıyıcılık ya da hastalık olmadığı için bizim çocuğumuzun hasta olma ihtimali yok, sadece taşıyıcı olma ihtimali var. Ama ben taşıyıcı olmasını bile istemiyorum:KK50:

inşallah canım. Engel bir durum yok, hatta bu talaseminin bana bir zararı da yok, hasta değilim, sadece taşıyıcıyım. Genetik bir şey. Aynı saç rengi göz rengi gibi birşey. Ama bunun taşıyıcılık olarak bile olsa çocuğuma geçmesini istemem. Çünkü Allah korusun ileride bir gün kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlendiğinde onların çocuklarında hastalık görülme olasılığı olabiliyor. Ben kendimi ve çocuğumu değil de, torunumu düşünüyorum aslında :KK1:
Şuanda eşimde taşıyıcılık ya da hastalık olmadığı için bizim çocuğumuzun hasta olma ihtimali yok, sadece taşıyıcı olma ihtimali var. Ama ben taşıyıcı olmasını bile istemiyorum:KK50:

anladim canim insallah Rabbim saglikli evlatlar nasip eder hepimizede, isteyen herkese...
Ee nasil gecti pazar günü piknik yaptiniz mi?
Annenlere gittin mi naptin?

akşam ne yiyiceyuk :KK5:

dünden tavuk pilav var esime, bende eve baya gec gidicem zaten 1 bardak süt içer yatarim sanirim :KK36:
aksam tupperware çalisanlarin toplantisina katilicam bakalim neler yapiyorlarmis illa gel dediler :KK31:
isten sonra kizlarla gidicez bakalim :KK8:

sali ne yapsam acaba :26: yada carsamba :26: aklimda yemek kalmadi, uzun zamandirda yeni bisey deneyemiyorum :KK31:

kizlar bu vasfiye teyze olayi nedir ? heryerde onunla ilgili paylasimlar var ben yine neyden geri kaldim :KK17:

yalan dünyaymis... izlemedigimden bilmiyordum :KK1:

Son düzenleme:
kizlar bu vasfiye teyze olayi nedir ? heryerde onunla ilgili paylasimlar var ben yine neyden geri kaldim :KK17:

yalan dünyaymis... izlemedigimden bilmiyordum :KK1:

Evet yalan dünya..

bende çılbır yapacağım annem çok yapardı evde çorba var yanına çılbır yeter :KK15: yarına Allah büyük gerçi bu akşamdan yapmam lazım eşim yarına yemek götürecek:44:

Evet yalan dünya..

bende çılbır yapacağım annem çok yapardı evde çorba var yanına çılbır yeter :KK15: yarına Allah büyük gerçi bu akşamdan yapmam lazım eşim yarına yemek götürecek:44:

iyi bulmussun sen yeter nolcak :) karpuz ciksada karpuz peynir yapsak o bile yeter :KK52:

Bi ara pirasali bulgur pilavi denemeni tavsiye ederim cok güzel, hem sebze hem pilav seversen eger :KK53:

günaydın kızçeler
dün cok yoğundum

nassunuzzzz

ufff:KK31:havalar cok kötü benımde hıc iş yapasım yok yemek dahı yapmıyorum bugunlerde:KK14:ne bulursak o an kolay onu yapıp yıyoruz valla

valla dimi tam yaz yemegi :KK56::KK56::KK56: canim karpuz istiyor neyse önce yesil erik zamani :KK56:

tüh tutturamadik yemek icin :KK1: ne yap, kiymali makarna yap severse hem kolay hem lezzetli

dün unutmuşum evde çorba ile kremalı makarna vardı zaten birazda kuru patlıcan ile yaprak sarma vardı :KK54::KK54:

çılbır yeterli oldu yani :KK1::KK1::KK1:

sonra da şeker hamuru ile kurabiye yaptım.

Günaydın......................

Son düzenleme:
$20130408_214057.jpg

Rengarenk günaydın herkese

X