- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.961
Aferin sana aferin, hayırlı gelin haftaya gezersiniz kocanla da eğer uyarsa
yok benım eşimin hıc tatılı yok süreklı yollarda
haftaya annemlere gtcem d günümü kutluycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin sana aferin, hayırlı gelin haftaya gezersiniz kocanla da eğer uyarsa
çok zor öyle, bilirim. Benimki yollarda değil ama çalışma saatleri hiç belli değil, nerdeyse hiç tatili yok gibi. hadi bu hafta da butraya gidelim diye plan yapamıyoruz, aniden iş çıkıyo fln.. anlık yaşıyoruz biz de, plansızyok benım eşimin hıc tatılı yok süreklı yollarda
haftaya annemlere gtcem d günümü kutluycaz
çok zor öyle, bilirim. Benimki yollarda değil ama çalışma saatleri hiç belli değil, nerdeyse hiç tatili yok gibi. hadi bu hafta da butraya gidelim diye plan yapamıyoruz, aniden iş çıkıyo fln.. anlık yaşıyoruz biz de, plansız
aa, şimdiden mutlu yaşlar dileyeyim o zaman sana iyi ki doğdun canım
HAHAHA evet maşallah diyorum hala sizinleyim sanırım, kimse görmesin duymasın bu yazdıklarımıGünaydın derya hala BİZİMLASIN. ( ivana sert misali )
günaydın böcükcüm, haftasonu biraz iş, biraz misafir, biraz da gezmeyle karışık güzel geçtigünaydın canlar
h sonunuz nasıl geçtı
günaydınlar, hoşgeldinGünaydınlarrrr kızlarrr
HAHAHA evet maşallah diyorum hala sizinleyim sanırım, kimse görmesin duymasın bu yazdıklarımı
nasılsın canım?
/QUOTE]
aman duymasın kapatmasınlar
yasemin sen kimsin necisin anlat bakalım kendini resimdeki oğlun sanırım Allah bağışlasın
günaydın böcükcüm, haftasonu biraz iş, biraz misafir, biraz da gezmeyle karışık güzel geçti
senin nasıl geçti bakalım, misafirlerin geldi mi
hava da aydınlandı eve sokabilene aşk olsun
aman haaaaman duymasın kapatmasınlar
yasemin sen kimsin necisin anlat bakalım kendini resimdeki oğlun sanırım Allah bağışlasın
oyyy çok güzel bir şey yapmışsın canım yaa, iyi ki almışsın küpeleri, güle güle kullansın anneciğingeldıler cnm ctesı günü akşamda onlarla karşıya geçtık annemlereben gtmek ıstemedm aslnda nasılsa dedım bu hafta gtcem kısmet olursa ama eşim cok ıstedı
neyse gttık havada harıkaydı gezdık oturduk falan
annemede küpe aldık ctesı canm annem ceyızım için bozdurmuş bende bunu 3 yıl sonra öğrendım aldım çok üzüldü nıye paranı harcadın dıye ama canım feda annemebıde o küpesını babam almıştı evlenırken annem hep öldüğümde ben yıkayanın olsun derdı ılk duyunca cok üzülmştm neyse yerıne aldım şimdı daha rahatım.
yaa dalga geçme kısssSelam kızlarr nabersiniz
DeryaaW maşallah diyorum sana hiç bukadar ardarada görmemiştim seni
Böcük güle güle kullansın annen
Sipaydii hayat boş eğlen coş
oyyy çok güzel bir şey yapmışsın canım yaa, iyi ki almışsın küpeleri, güle güle kullansın anneciğin
:
aynen öyle, annelerin yerini kimse tutamaz yaa Allah onları başımızdan eksik etmesin, bütün sevdiklerimizi...sağol cnm sağol mutlucumm
evlatlar mutlu olunca anneler,anneler mutlu olunca evlatlar mutlu olur
burda yağmur yağdı hava bozdu gene