Sipaydi ye Yardım lütfen

heyecanını mutluluğunu öldürmesine izin verme, bunlar senin en güzel günlerin, ömründe bir kere daha yaşamayacağın günler.. lütfen huzurunu kaçırmasına izin verme
hem yüzük bakarken önemli olan senin ne beğendiğin. o sadece fikrini söyleyecektir, belki de söyelemez bile, ama ne derse desin, senin beğendiğin olacak şüphesiz canını sıkma tatlım

günaydın az bucuk geç kaldım ama bugun cuma hasarlarımla ve genel cari ıle boğulduğum gün
nasssunuz
günaydınlar böcük uzun zamandır karşılaşamıyorduk, nasılsın?

evt bı ara gelememıştımdeıyyım cnm sen nasılsın

evt bı ara gelememıştımdeıyyım cnm sen nasılsın
evet ben de bi geldim bi gelemedim fln. Ben de iyiyim, aynen devam çalışmaya.. Bir yandan da netten eşime hediye araştırıyorum. Şu sevgili kitabı, romantik kitap fln diye hediyeler var, acaba öyle bir şey mi yaptırsam diyorum. Belli sorular var, onları cevaplıyorsun, onlar da kitabımızı yazıyor. Ama nasıl yazıyorlar ne yazıyorlar, örenklerini göremedim. Bi yazdıran olaydı da göreydik aslında süper olurdu.:26:
Şimdi emin olamıyorum Yarın çarşıdan baksam da değişik bişeyler bulamam ki... Kararsızım:44:

inşallah yaaa

ben sevgilime yapmıştım o sevgili kitabından ama ben tamamen kendim çizdim yazdım biraz vaktimi aldı ama güzel oldu çok şaşırmıştı begenmişti

inşallah yaaa

ben sevgilime yapmıştım o sevgili kitabından ama ben tamamen kendim çizdim yazdım biraz vaktimi aldı ama güzel oldu çok şaşırmıştı begenmişti
benim kendim yazıp çizcek vaktim yok canım yaa, acaba onların yazdığı güzel olur mu?
peki kaç günde eline uşaştı, hatırlıyor musun?

ben hiç düşünmedım bıle sevgılıler gününü :)eşim düşünmüştur ufak bı hedıye alıverırım
geniş hedıye seçeneklerını ya doğum günlerıne yada evlılık yıldönümlerıne saklıyorum
kesın çarşıya çıktığında bulursun cnm

oleyyyyyyyyyy yarın için ızın aldımeşim dedı sen yarın için al ben senı sabah erkenden geldığımde bırakırım dedı oleyyyyyyy
ptesı cok yoğun oluyoruz sımdı daha ıyı oldu yarın nasılsa sıgorta şirketlerı eksperler çalışmıo

galiba 3-4 günde elime geçmişti canım ama tam hatırlamıyorum :26:

buarada bişey sorcam siz söz bohçası yapmışmıydınız??
yok tatlım biz sözde bohça yapmadık, sadece nişanda yaptık. Sözde yapmadığımız için de nişanda biraz kapsamlı yaptık.

inşallah canım ya, ben aslında bişey almayacaktım ama anladığım kadarıyla onun planları var, o yüzden elim boş kalmak istemiyorum. En kötü ihtimalle bi gömlek alırım yaa

Günaydin kizlar, hayirli cumalar

off kizartma hadi bi derecede heryerin yag olmasi berbat bi durum neyseki alismissin simdi
o mekik aletinden bendede var ama kardiyo yapmadan yaparsan olan yaglarla kasa dönüsür dediler gözüm korktu , sen spor yapmadan sirf mekik mi cekiyordun ?

Bu arada bugün cumaymış ne çabuk oldu, hiç anlamadım
Ben daha çarşamba perşembe fln sanıyordum bugünü halbuki

valla ayni durumdayim canim ne ara cuma geldi daha dün pazartesiydi ya
neyse ama bunada sükür :)

Günaydin mutlucum, kizlarin dedigi gibi kayinvalideni karistirtma, içine sinmeyeni alma sakin, kullanicak olan sensin..
insallah güzel geçer canim kursaginda kalmasin

hadi yaaa nazar degdirdik galiba
her halükarda izin alcaksan pazartesi alman daha iyi sanki hi?

galiba 3-4 günde elime geçmişti canım ama tam hatırlamıyorum :26:

buarada bişey sorcam siz söz bohçası yapmışmıydınız??

biz yapmadik canim, sadece dügünde yaptik 2 hafta önce verdik ceyiz gittikten sonra..
ama okkali bi bohça olmustu, aile içine (anne, baba, kardeslere) yapmistik ama herkese baya biseyler konmustu.. Corapti, ic camasiriydi, basörtüsü, patik, gömlek, kazak, akla ne gelirse..
esiminkide baya bi ivir zivir vardi komple tras malzemeleri, parfüm, pijama, terlik neler neler vardi.. o yüzden bir kere yaptik tam yaptik yani biz..

hedıyeleşmek güzeldır cnmıyı yaparsın

kendı cevap vereceğım alıntıyı sıldım ıyı mı
aldım cnm yarınakocemle yarın geçerız annemle ben gezer sınama falan eşimde ısterse gelır ıstemezse uyur çunku gece gene yolacıkcakama sevıdım yaa yarın gelsınnnn

Tatlıkedicim ben mekik aletini kullanırken kendi çapımda ufak egzersizler yapıyordum ama tam anlamıyla spor denir mi bilemiyorum:26:
Zaten artık o kadarını bile yapamıyorum ya
havalar düzelse de bahar gelse de yürüyüşlere çıksak akşamları keşke

hmm anladim canim :26:

hakkaten yaaa yaz gelse biran önce, kar yagmur görmekten biktik

Gerçi burda yaklaşık 1 haftadır hava çok güzel, bahar gibi.. ama bugün biraz yağmur yağdı. Orda hala kar yağıyor mu?

canım sen spor yapıyordun değil mi? Ne yapıyorsun?

ay ne güzel baharin ucunu gördünüz siz darisi bize
daha bu sabah heryer bembeyazdi, gece yagmis kar ama suan yagmiyor..

spor salonuna gidiyorum canim, kardiyo yapiyorum agirlik olarak.. kas için sonra baslicam calismalara..
kosu bandinda hizli yürüyüs yapiyorum 45 dakika.. bu hafta hiç gitmedim ama :44:
normalde haftada 2-3 kere yapmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…