Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydın tatlımmm :34:

aman çok şükür cuma :16: nasıl yorgunum artık sabahları kemiklerim ağrıyor resmen yataktan kalkarken :31:
haftasonuda dinlenemicem kuzenimin bebişinin doğum günü var ona gitcem uzakta baya erken gidip yardımda etmem gerekiyor mutluya gene uyku yok çarş söz var yarın sabahan bi koaföre gitmek istiyorum bida bida ugraşmam sonra :34:

son 5 gün kaldı, hiç heycanlı değilim kv saolsun hevesimi kursagımda bırakıyor :34:

akşam yüzük bakmaya gtcez inşallah bi sorun çıkartmaz hayırlısıyla hallolur :31:
heyecanını mutluluğunu öldürmesine izin verme, bunlar senin en güzel günlerin, ömründe bir kere daha yaşamayacağın günler.. lütfen huzurunu kaçırmasına izin verme :34:
hem yüzük bakarken önemli olan senin ne beğendiğin. o sadece fikrini söyleyecektir, belki de söyelemez bile, ama ne derse desin, senin beğendiğin olacak şüphesiz :34: canını sıkma tatlım

günaydın az bucuk geç kaldım ama bugun cuma hasarlarımla ve genel cari ıle boğulduğum gün
nasssunuz:1:
günaydınlar böcük :3: uzun zamandır karşılaşamıyorduk, nasılsın?

heyecanını mutluluğunu öldürmesine izin verme, bunlar senin en güzel günlerin, ömründe bir kere daha yaşamayacağın günler.. lütfen huzurunu kaçırmasına izin verme :34:
hem yüzük bakarken önemli olan senin ne beğendiğin. o sadece fikrini söyleyecektir, belki de söyelemez bile, ama ne derse desin, senin beğendiğin olacak şüphesiz :34: canını sıkma tatlım

evt bı ara gelememıştımde:17:ıyyım cnm sen nasılsın

evt bı ara gelememıştımde:17:ıyyım cnm sen nasılsın
evet ben de bi geldim bi gelemedim fln. Ben de iyiyim, aynen devam çalışmaya.. Bir yandan da netten eşime hediye araştırıyorum. Şu sevgili kitabı, romantik kitap fln diye hediyeler var, acaba öyle bir şey mi yaptırsam diyorum. Belli sorular var, onları cevaplıyorsun, onlar da kitabımızı yazıyor. Ama nasıl yazıyorlar ne yazıyorlar, örenklerini göremedim. Bi yazdıran olaydı da göreydik aslında süper olurdu.:26:
Şimdi emin olamıyorum:50: Yarın çarşıdan baksam da değişik bişeyler bulamam ki... Kararsızım:44::36:

inşallah yaaa :34:

evet ben de bi geldim bi gelemedim fln. Ben de iyiyim, aynen devam çalışmaya.. Bir yandan da netten eşime hediye araştırıyorum. Şu sevgili kitabı, romantik kitap fln diye hediyeler var, acaba öyle bir şey mi yaptırsam diyorum. Belli sorular var, onları cevaplıyorsun, onlar da kitabımızı yazıyor. Ama nasıl yazıyorlar ne yazıyorlar, örenklerini göremedim. Bi yazdıran olaydı da göreydik aslında süper olurdu.:26:
Şimdi emin olamıyorum:50: Yarın çarşıdan baksam da değişik bişeyler bulamam ki... Kararsızım:44::36:

ben sevgilime yapmıştım o sevgili kitabından ama ben tamamen kendim çizdim yazdım biraz vaktimi aldı ama güzel oldu :34: çok şaşırmıştı begenmişti:16:

inşallah yaaa :34:

ben sevgilime yapmıştım o sevgili kitabından ama ben tamamen kendim çizdim yazdım biraz vaktimi aldı ama güzel oldu :34: çok şaşırmıştı begenmişti:16:
benim kendim yazıp çizcek vaktim yok canım yaa, acaba onların yazdığı güzel olur mu?
peki kaç günde eline uşaştı, hatırlıyor musun?

ben hiç düşünmedım bıle sevgılıler gününü :)eşim düşünmüştur ufak bı hedıye alıverırım
geniş hedıye seçeneklerını ya doğum günlerıne yada evlılık yıldönümlerıne saklıyorum:27:
kesın çarşıya çıktığında bulursun cnm:6:

oleyyyyyyyyyy yarın için ızın aldım:52::52:eşim dedı sen yarın için al ben senı sabah erkenden geldığımde bırakırım dedı oleyyyyyyy
ptesı cok yoğun oluyoruz sımdı daha ıyı oldu yarın nasılsa sıgorta şirketlerı eksperler çalışmıo:52:

galiba 3-4 günde elime geçmişti canım ama tam hatırlamıyorum :26:

buarada bişey sorcam siz söz bohçası yapmışmıydınız??
yok tatlım biz sözde bohça yapmadık, sadece nişanda yaptık. Sözde yapmadığımız için de nişanda biraz kapsamlı yaptık.

ben hiç düşünmedım bıle sevgılıler gününü :)eşim düşünmüştur ufak bı hedıye alıverırım
geniş hedıye seçeneklerını ya doğum günlerıne yada evlılık yıldönümlerıne saklıyorum:27:
kesın çarşıya çıktığında bulursun cnm:6:
inşallah canım ya, ben aslında bişey almayacaktım ama anladığım kadarıyla onun planları var, o yüzden elim boş kalmak istemiyorum. En kötü ihtimalle bi gömlek alırım yaa:31:

Günaydin kizlar, hayirli cumalar :16:

canım bende fritöz var aslında ama eşim tavada kızaran patatesi daha çok seviyo :26: her zaman kullanamıyorum yani fritözü. Bir de ilk kez kullandığımda bilemedim, biraz fazla doldurmuşum, yalar dışarı taşmıştı :9: ocağı kirletmiyim derken tezgah fln her yer yağ olmuştu, korkunçtu:27::53: ama artık huyunu suyunu öğrendim, anlaşıyoruz fritözümle :1:
sanırım yarın biraz vaktim olacak çarşıya çıkmak için, inşallah birşeyler bulabilirim:26:

yemeği de hayırlısıyla bi atlatsak diyordun, bak bunu da atlatacaksın ve o zaman da diceksin ki "hayırlısıyla şu nişanı da bir atlatsak" :1:

ben de koşu bandı istiyorum ya:21: bir ara mekik aletinden kullandım, ben de onun çok faydasını gördüm. Karnım göbeğim baya bi gitmişti

:1::1::1: off kizartma hadi bi derecede heryerin yag olmasi berbat bi durum :37: neyseki alismissin simdi :1:
o mekik aletinden bendede var ama kardiyo yapmadan yaparsan olan yaglarla kasa dönüsür dediler gözüm korktu :53:, sen spor yapmadan sirf mekik mi cekiyordun ?

Bu arada bugün cumaymış:53: ne çabuk oldu, hiç anlamadım:51:
Ben daha çarşamba perşembe fln sanıyordum bugünü halbuki :32::32::32:

valla ayni durumdayim canim ne ara cuma geldi daha dün pazartesiydi ya :27:
neyse ama bunada sükür :)

Günaydın tatlımmm :34:

aman çok şükür cuma :16: nasıl yorgunum artık sabahları kemiklerim ağrıyor resmen yataktan kalkarken :31:
haftasonuda dinlenemicem kuzenimin bebişinin doğum günü var ona gitcem uzakta baya erken gidip yardımda etmem gerekiyor mutluya gene uyku yok çarş söz var yarın sabahan bi koaföre gitmek istiyorum bida bida ugraşmam sonra :34:

son 5 gün kaldı, hiç heycanlı değilim kv saolsun hevesimi kursagımda bırakıyor :34:

akşam yüzük bakmaya gtcez inşallah bi sorun çıkartmaz hayırlısıyla hallolur :31:

Günaydin mutlucum, kizlarin dedigi gibi kayinvalideni karistirtma, içine sinmeyeni alma sakin, kullanicak olan sensin..
insallah güzel geçer canim kursaginda kalmasin :31:

h sonu hayallerımın yarısı suya gıttı ya:ssz:ne güzel eşim sabah gelıp akşama tekrar işe gıdecektı bende yarın için ızın alıp eşimle akşam karşıya gecıcektım abımde ordan benı alacaktı
ama eşim sabah geldı ve 11 de yola cıkcakmış yanı yarın sabah gelıp yarın akşam tekrar cıkıcak bende cok kararsz kaldım
yoksa eşimle yarın akşamkarşıya gecıp ptesı günü için mi ızın alsam:25:kafam allak bullak
yarın akşam eşimle gıdersem zaten en erken 11 gıbı karşıda olurum(eşimle aynı otobusle geçmem lazım):ssz:sonra zaten pazarda 10 gıbı kalkıo herkes kahvaltı şu bu derken öğlen oluyo ve 2 gıbı eşimle dönmem gerekıyoo 2 3saatte hıc bişi edemem
ne sınema ne kuaför nede arkadaşlaımla ıstedığım gıbı zaman:43:ne şanssızım yaa
eşimle bı görüşem en ıyısı

hadi yaaa :31: nazar degdirdik galiba :50:
her halükarda izin alcaksan pazartesi alman daha iyi sanki hi?

galiba 3-4 günde elime geçmişti canım ama tam hatırlamıyorum :26:

buarada bişey sorcam siz söz bohçası yapmışmıydınız??

biz yapmadik canim, sadece dügünde yaptik 2 hafta önce verdik ceyiz gittikten sonra..
ama okkali bi bohça olmustu, aile içine (anne, baba, kardeslere) yapmistik ama herkese baya biseyler konmustu.. Corapti, ic camasiriydi, basörtüsü, patik, gömlek, kazak, akla ne gelirse..
esiminkide baya bi ivir zivir vardi komple tras malzemeleri, parfüm, pijama, terlik neler neler vardi.. o yüzden bir kere yaptik tam yaptik yani biz..

yok tatlım biz sözde bohça yapmadık, sadece nişanda yaptık. Sözde yapmadığımız için de nişanda biraz kapsamlı yaptık.

inşallah canım ya, ben aslında bişey almayacaktım ama anladığım kadarıyla onun planları var, o yüzden elim boş kalmak istemiyorum. En kötü ihtimalle bi gömlek alırım yaa:31:

hedıyeleşmek güzeldır cnm:69:ıyı yaparsın:38:

biz yapmadik canim, sadece dügünde yaptik 2 hafta önce verdik ceyiz gittikten sonra..
ama okkali bi bohça olmustu, aile içine (anne, baba, kardeslere) yapmistik ama herkese baya biseyler konmustu.. Corapti, ic camasiriydi, basörtüsü, patik, gömlek, kazak, akla ne gelirse..
esiminkide baya bi ivir zivir vardi komple tras malzemeleri, parfüm, pijama, terlik neler neler vardi.. o yüzden bir kere yaptik tam yaptik yani biz..

kendı cevap vereceğım alıntıyı sıldım ıyı mı:1:
aldım cnm yarına:52:kocemle yarın geçerız annemle ben gezer sınama falan eşimde ısterse gelır ıstemezse uyur çunku gece gene yolacıkcak:31:ama sevıdım yaa yarın gelsınnnn

Tatlıkedicim ben mekik aletini kullanırken kendi çapımda ufak egzersizler yapıyordum ama tam anlamıyla spor denir mi bilemiyorum:26:
Zaten artık o kadarını bile yapamıyorum ya:50:
havalar düzelse de bahar gelse de yürüyüşlere çıksak akşamları keşke:51:

Tatlıkedicim ben mekik aletini kullanırken kendi çapımda ufak egzersizler yapıyordum ama tam anlamıyla spor denir mi bilemiyorum:26:
Zaten artık o kadarını bile yapamıyorum ya:50:
havalar düzelse de bahar gelse de yürüyüşlere çıksak akşamları keşke:51:

hmm anladim canim :26:

hakkaten yaaa yaz gelse biran önce, kar yagmur görmekten biktik :50:

Gerçi burda yaklaşık 1 haftadır hava çok güzel, bahar gibi.. ama bugün biraz yağmur yağdı. Orda hala kar yağıyor mu?

canım sen spor yapıyordun değil mi? Ne yapıyorsun?

ay ne güzel baharin ucunu gördünüz siz darisi bize :16:
daha bu sabah heryer bembeyazdi, gece yagmis kar ama suan yagmiyor..

spor salonuna gidiyorum canim, kardiyo yapiyorum agirlik olarak.. kas için sonra baslicam calismalara..
kosu bandinda hizli yürüyüs yapiyorum 45 dakika.. bu hafta hiç gitmedim ama :44:
normalde haftada 2-3 kere yapmaya calisiyorum

Back