- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.641
olmaz 14 şubat başbaşa kutlanacakkkiyiyim canımm bildgn gibi
evet buara telaşlardaım hayırlısıyla bi atlatsak rahat bi nefes alcam
sevgilimde diyo ki 14 şubatı biz bigün önce kutlayalım bana daha fazla masraf yaptırma dio garibim13şubatta sözümüz kısmetse
![]()
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
hayırlısıyla atlatırsınız inşallah canım
aynen kızartma yapmıştım, o derin temizliği yapmasam içim rahat etmicekti walla. şimdi mis gibi oldu da, çay demlemeye bile çekiniyorumniye ayri yattinizki, ben hiç razi degilim eslerin ayri yatmasina
ben uyuyamam bile o olmazsa, illa ya eli ya ayagi bana dokuncak, hissedicem nefesini.. onsuz uykularim uyku degilmis megersem
geçmis olsun canim esin iyidir umarim :26:
ne güzel iste isin bitmesin bos oturmaktan iyidir
valla canim herzaman ayni enerji nerdeee, dün oflaya poflaya yaptim enerjikte degildim ayrica
off bi mutfak bide banyo temizse heryer temizdirgeçenlerde kizartma yapmistim temizlik yapmasaydim kafam rahat olmazdi benimde
oda oda temizle sende yapamiyorsan bi anda..
ayy tesekkür ederim canimiyisi sana olsun..
istersen yapip yollayabilirim ne kullaniyorsun telefon olarak?
aaa pastayi iyi düsünmüs canim![]()
yeter hepside, yine yemek + cay olcak dimi?
bu aksam is dönüsü biseylere baksan olmaz mi? elin bos olmamis olur![]()
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
evim biraz büyük, zaten 1 gecede heryeri bitirmem imkansız, ama bazen gaza gelince bi çırpıda bir çok yeri bitiriyorum. O zaman güzel oluyor aslında.
telefon olarak da eski bir tlfnum var, bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum, sağol canım ama benim tele uymaz o kapak
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
çıkışta da bişeyler bakamam, çünkü eşimle buluşup gidiyoruz eve, imkansız ötesi. Ya netten alacağım ya da cumartesi günü çarşıdan bakacağım:26: