- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.701
sipaydicim sen de çık çarşılarda dolaş vitrinlere bak fln...
ama ben evimde iş yapmadan oturup keyif yapmayı da özledim ya. gündüz evde olmak değişik bir duygu çünkü
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa zaten yemek yemek toplam 10 dk sürüyorbide arada kaçamaklarımız oluyor, başbaşa yiyoruz evimizde.. haftasonları zaten genelde dışarda yiyoruz. Öyle böyle idare ediyoruz olayı yaa
benim çamaşırlığım hep açık zaten, müsait yerim var, ortalıkta da durmuyor. O yüzden bazen unutuyorum bile çamaşırları. Aklıma gelince gidip topluyorum![]()
kurutma makinasini ömrümce almayi düsünmüyorum sirf o hemen kaldirmalar için, cünkü kuruduktan sonra kaldirmaman için bahanen kalmiyor, yavas yavas kurusun iste Deryaw gibi düsünüyorum
ütüde cok cikmiyor Allahtan
beyaz showun konuklarini dün gördümde sevmedim ben, yinede bakarim belki sirf beyaz için
son 2 saat kaldi ya nasil gecicekse![]()
sipaydicim sen de çık çarşılarda dolaş vitrinlere bak fln...ama ben evimde iş yapmadan oturup keyif yapmayı da özledim ya. gündüz evde olmak değişik bir duygu çünkü
hahah ne kadar geç kurursa o kadar çeç ütü çıkar di mikurutma makinasini ömrümce almayi düsünmüyorum sirf o hemen kaldirmalar için, cünkü kuruduktan sonra kaldirmaman için bahanen kalmiyor, yavas yavas kurusun iste Deryaw gibi düsünüyorum
ütüde cok cikmiyor Allahtan
beyaz showun konuklarini dün gördümde sevmedim ben, yinede bakarim belki sirf beyaz için
son 2 saat kaldi ya nasil gecicekse![]()
evet yaa şaka bi yana, ben hep istedim aslında kurutma makinası, ama artık bebek doğunca fln alırız heralde. O zaman çok lazım olacakBenimde makine öncesi küçük odamdaydı çamaşırlık ama fenalık geliyordu bize sürekli misafir geliyor haydi oradan oraya çek falan döküntü geliyordu gözüme odayı kullanmıyoruz ama
misafir çocuklarını atıyorduk o odaya.
bende ilk başta asla almam diyordum ama almaktaki 1. nedenimiz evdeki rutubet kokusu evde kuruyan çamaşır insan vucudunda kemikleri eritiyormuş..
odanın kapısını kapatıyordum cam açıyordum ama yine de çok sıkıntı yap küf oldu hatta bi ara. neyseki kurtulduk.
yıkama kurutma 3 saat sonra çıkmış oluyor. benim gibi çok gezen içinde harika ötesi eve gel yıka as falan filan zor iş oluyordu şimdi 1 günümü yıkamaya ayırıyorum hemen ütüleri yapıyorum.
yani ütüyü yapıp bekletmiyorum, ütü yapacağım günü yıkıyorum rahat oluyor1 günde yıkama ütüsü bitiyor o arada evimi toplayıp temizliyorum.
Bide kurutma makinesinden çıkan pisliği bi görseniz alırken adam anlattı da ben inanmamıştım. evde kurutulan çamaşırlarda bile dışarıdan taşınan pislik oluyor diyordu satmak için falan söylüyor diyordum.
kuruttuktan sonra bir sürü pislik çıkıyor üstünden toz olarak bide dışarıda kurutulduğunu düşünsenize onu giyiyoruz üzerimize..
kapı arkasında toz olur ya kurutma makinesini aldığımdan beri artık yok çok şükür
ben de oturamadım hiç galibabugün işlerimin çoğunu bitirirsem yarına öyle bişeyler yapabilirim güzel olur![]()
ben hiç gündüz evde oturup tv bile izlemedim ( hasta yada misafir olmaması dışında )
hahah ne kadar geç kurursa o kadar çeç ütü çıkar di mi
evet yaa şaka bi yana, ben hep istedim aslında kurutma makinası, ama artık bebek doğunca fln alırız heralde. O zaman çok lazım olacak
ben de oturamadım hiç galiba
o zaman yarın evde oturalım, ne dersinkahvemizi çayımızı alıp tv karşısına oturalım, ohhh ne kadar nostaljik geldi birden kulağıma
nEYse ben çıkayım artık, size iyi haftasonları, pazartesi görüşürüz kızlar![]()
sipaydicim sen de çık çarşılarda dolaş vitrinlere bak fln...ama ben evimde iş yapmadan oturup keyif yapmayı da özledim ya. gündüz evde olmak değişik bir duygu çünkü
Benimde makine öncesi küçük odamdaydı çamaşırlık ama fenalık geliyordu bize sürekli misafir geliyor haydi oradan oraya çek falan döküntü geliyordu gözüme odayı kullanmıyoruz ama
misafir çocuklarını atıyorduk o odaya.
bende ilk başta asla almam diyordum ama almaktaki 1. nedenimiz evdeki rutubet kokusu evde kuruyan çamaşır insan vucudunda kemikleri eritiyormuş..
odanın kapısını kapatıyordum cam açıyordum ama yine de çok sıkıntı yap küf oldu hatta bi ara. neyseki kurtulduk.
yıkama kurutma 3 saat sonra çıkmış oluyor. benim gibi çok gezen içinde harika ötesi eve gel yıka as falan filan zor iş oluyordu şimdi 1 günümü yıkamaya ayırıyorum hemen ütüleri yapıyorum.
yani ütüyü yapıp bekletmiyorum, ütü yapacağım günü yıkıyorum rahat oluyor1 günde yıkama ütüsü bitiyor o arada evimi toplayıp temizliyorum.
Bide kurutma makinesinden çıkan pisliği bi görseniz alırken adam anlattı da ben inanmamıştım. evde kurutulan çamaşırlarda bile dışarıdan taşınan pislik oluyor diyordu satmak için falan söylüyor diyordum.
kuruttuktan sonra bir sürü pislik çıkıyor üstünden toz olarak bide dışarıda kurutulduğunu düşünsenize onu giyiyoruz üzerimize..
kapı arkasında toz olur ya kurutma makinesini aldığımdan beri artık yok çok şükür
ciddimisin sen yaaa
kemikleri mi eritiyormus :26:
ben evin içinde kurutuyorum kisin mecbur, hatta fazla odamiz yok bi oda bi salon bizim ev, oturuyosak yatak odasina koyarim camasir telini, yatiyosak salonda kuruturum
ama yazin balkona koyuyordumiki saatte kuruyordu..
simdi bana zor kurutma canim..
ama ilerde cocuk olursa sana pratik olcak, onun camasirlari hem tertemiz olur hemde hemencecik lazim oldugunda elinde olur
iyi aksamlar Deryacim :) iyi haftasonlari :)
evet canım kemik ağrısı yaşatıyor sonra solunumu tıkıyor elinden geldiği kadar kendinden uzak tut güzel havalarda balkona as hatta gerekirse sağlığın daha önemli..
saç modellerine bakıyorum ama sıkıldım kendmi iyi biliyorum kesin alakasız bişey yaptırırım artık
böcüğünde selamı var
a.s canim sende söyle,
evet havalar düzelsinde artik balkona koyarim... ayni odada bulundurmuyorum ama demekki iyice uzaklastirmak lazim
kahküllerin varya simdi daginik topuz yaptir mükemmel olur
söylerim canım ama çıktı sanırım.
evet canım olabildiğince aynı odada durmamaya çalış.
toplatıyım diye düşünüyorum zaten açık istemiyorum terlerim oynamaktan çünkü![]()
haklisin canim..
kuzenin kiz mi erkek mi bu arada?
bencede toplat sana daha çok yakisiyor toplu saç![]()
erkek tarafıyız canım![]()
evet toplu yaptıracağım.5 gibi falan giderim kuaföre 6 da çıksam anca olur
![]()
ooo ozaman tam göbek atilir yani
nisan-mayis-haziran ayinda bizimde dügün var buralarda ama tanidik dügünü, akrabaninki gibi tatli olmaz
peeeh en güzeli kendi dügünümüzdü ya neyse
kar yagiyor ya olamaz![]()
evet canım ben bide severim oynamayı ya
kendi düğünümde de çok fena oynadım takı töreni bitti kurdelayı çıkarttım direk piste![]()
kar mı ne güzel yaaa... burada yağmur bile durdu
bende çıkıyım artık son 10 dakika toparlanırım harika bir haftasonu diliyorum böyle ağır ağır geçsin
iyi akşamşar
---------------------
Evet canım hemen yazıyorum valla![]()
oynak gelinbende aynisiydim son ana kadar acisini cikarttim valla
amiiiin yavas geçer insallah dedigin gibi
sanada bol eglenceli, keyifli, göbek atmali bi haftasonu olsun insallah
iyi aksamlar![]()
paiiii
![]()
Kizlar hediyesepeti'nde cooook güzel hediye secenekleri var.... ama sadece türkiye içiymis yaaa pisler insan yurtdisinada yollar
yani bu arada hediye telasindasinizdir sevgililer günü için bakin mutlaka
ben hem mayis hemde haziran için ariyorum
Bu arada ilk kez cookies denedim firindalar suanumarim güzel olmustur
Simdi kimbilir nerdesinizdir kizlar ya
neyse öpüldünüz pazartesi görüsmek üzere![]()