Sipaydi ye Yardım lütfen

sipaydicim sen de çık çarşılarda dolaş vitrinlere bak fln...:10: ama ben evimde iş yapmadan oturup keyif yapmayı da özledim ya. gündüz evde olmak değişik bir duygu çünkü

yok yaa zaten yemek yemek toplam 10 dk sürüyor :1: bide arada kaçamaklarımız oluyor, başbaşa yiyoruz evimizde.. haftasonları zaten genelde dışarda yiyoruz. Öyle böyle idare ediyoruz olayı yaa :1:
benim çamaşırlığım hep açık zaten, müsait yerim var, ortalıkta da durmuyor. O yüzden bazen unutuyorum bile çamaşırları. Aklıma gelince gidip topluyorum :1:

Benimde makine öncesi küçük odamdaydı çamaşırlık ama fenalık geliyordu bize sürekli misafir geliyor haydi oradan oraya çek falan döküntü geliyordu gözüme odayı kullanmıyoruz ama
misafir çocuklarını atıyorduk o odaya.

kurutma makinasini ömrümce almayi düsünmüyorum sirf o hemen kaldirmalar için, cünkü kuruduktan sonra kaldirmaman için bahanen kalmiyor, yavas yavas kurusun iste Deryaw gibi düsünüyorum :1:
ütüde cok cikmiyor Allahtan :16:

beyaz showun konuklarini dün gördümde sevmedim ben, yinede bakarim belki sirf beyaz için :27:

son 2 saat kaldi ya nasil gecicekse :25:

bende ilk başta asla almam diyordum ama almaktaki 1. nedenimiz evdeki rutubet kokusu evde kuruyan çamaşır insan vucudunda kemikleri eritiyormuş..
odanın kapısını kapatıyordum cam açıyordum ama yine de çok sıkıntı yap küf oldu hatta bi ara. neyseki kurtulduk.

yıkama kurutma 3 saat sonra çıkmış oluyor. benim gibi çok gezen içinde harika ötesi eve gel yıka as falan filan zor iş oluyordu şimdi 1 günümü yıkamaya ayırıyorum hemen ütüleri yapıyorum.
yani ütüyü yapıp bekletmiyorum, ütü yapacağım günü yıkıyorum rahat oluyor :34::34: 1 günde yıkama ütüsü bitiyor o arada evimi toplayıp temizliyorum.

Bide kurutma makinesinden çıkan pisliği bi görseniz alırken adam anlattı da ben inanmamıştım. evde kurutulan çamaşırlarda bile dışarıdan taşınan pislik oluyor diyordu satmak için falan söylüyor diyordum.
kuruttuktan sonra bir sürü pislik çıkıyor üstünden toz olarak bide dışarıda kurutulduğunu düşünsenize onu giyiyoruz üzerimize..

kapı arkasında toz olur ya kurutma makinesini aldığımdan beri artık yok çok şükür

sipaydicim sen de çık çarşılarda dolaş vitrinlere bak fln...:10: ama ben evimde iş yapmadan oturup keyif yapmayı da özledim ya. gündüz evde olmak değişik bir duygu çünkü

bugün işlerimin çoğunu bitirirsem yarına öyle bişeyler yapabilirim güzel olur :1:

ben hiç gündüz evde oturup tv bile izlemedim ( hasta yada misafir olmaması dışında )

kurutma makinasini ömrümce almayi düsünmüyorum sirf o hemen kaldirmalar için, cünkü kuruduktan sonra kaldirmaman için bahanen kalmiyor, yavas yavas kurusun iste Deryaw gibi düsünüyorum :1:
ütüde cok cikmiyor Allahtan :16:

beyaz showun konuklarini dün gördümde sevmedim ben, yinede bakarim belki sirf beyaz için :27:

son 2 saat kaldi ya nasil gecicekse :25:
hahah ne kadar geç kurursa o kadar çeç ütü çıkar di mi :9:

Benimde makine öncesi küçük odamdaydı çamaşırlık ama fenalık geliyordu bize sürekli misafir geliyor haydi oradan oraya çek falan döküntü geliyordu gözüme odayı kullanmıyoruz ama

bende ilk başta asla almam diyordum ama almaktaki 1. nedenimiz evdeki rutubet kokusu evde kuruyan çamaşır insan vucudunda kemikleri eritiyormuş..
odanın kapısını kapatıyordum cam açıyordum ama yine de çok sıkıntı yap küf oldu hatta bi ara. neyseki kurtulduk.

yıkama kurutma 3 saat sonra çıkmış oluyor. benim gibi çok gezen içinde harika ötesi eve gel yıka as falan filan zor iş oluyordu şimdi 1 günümü yıkamaya ayırıyorum hemen ütüleri yapıyorum.
yani ütüyü yapıp bekletmiyorum, ütü yapacağım günü yıkıyorum rahat oluyor :34::34: 1 günde yıkama ütüsü bitiyor o arada evimi toplayıp temizliyorum.

Bide kurutma makinesinden çıkan pisliği bi görseniz alırken adam anlattı da ben inanmamıştım. evde kurutulan çamaşırlarda bile dışarıdan taşınan pislik oluyor diyordu satmak için falan söylüyor diyordum.
kuruttuktan sonra bir sürü pislik çıkıyor üstünden toz olarak bide dışarıda kurutulduğunu düşünsenize onu giyiyoruz üzerimize..

kapı arkasında toz olur ya kurutma makinesini aldığımdan beri artık yok çok şükür
evet yaa şaka bi yana, ben hep istedim aslında kurutma makinası, ama artık bebek doğunca fln alırız heralde. O zaman çok lazım olacak

bugün işlerimin çoğunu bitirirsem yarına öyle bişeyler yapabilirim güzel olur :1:

ben hiç gündüz evde oturup tv bile izlemedim ( hasta yada misafir olmaması dışında )
ben de oturamadım hiç galiba:6:
o zaman yarın evde oturalım, ne dersin :34: kahvemizi çayımızı alıp tv karşısına oturalım, ohhh ne kadar nostaljik geldi birden kulağıma :31:

nEYse ben çıkayım artık, size iyi haftasonları, pazartesi görüşürüz kızlar:3:

hahah ne kadar geç kurursa o kadar çeç ütü çıkar di mi :9:

evet yaa şaka bi yana, ben hep istedim aslında kurutma makinası, ama artık bebek doğunca fln alırız heralde. O zaman çok lazım olacak

ben de oturamadım hiç galiba:6:
o zaman yarın evde oturalım, ne dersin :34: kahvemizi çayımızı alıp tv karşısına oturalım, ohhh ne kadar nostaljik geldi birden kulağıma :31:

nEYse ben çıkayım artık, size iyi haftasonları, pazartesi görüşürüz kızlar:3:

inşallah canım bebek olunca çamaşır daha fazla olacak. gerekirse alırsın.

yarına temizliğim kalmaz ise 1/2 saat bu dediğimizi yapabilirim valla :27:

iyi akşamlar... iyi haftasonları bizimde son yarım saat

Son düzenleme:

o keyfi bende özledim ya :31: haftaarasi imkansiz calisiyoruz, haftasonuda evde durmuyoruz genelde :31: illa hasta olmak lazim evde kalmak icin :1:

:53::53::53: ciddimisin sen yaaa :53: kemikleri mi eritiyormus :26:
ben evin içinde kurutuyorum kisin mecbur, hatta fazla odamiz yok bi oda bi salon bizim ev, oturuyosak yatak odasina koyarim camasir telini, yatiyosak salonda kuruturum
ama yazin balkona koyuyordum :31: iki saatte kuruyordu..

simdi bana zor kurutma canim..
ama ilerde cocuk olursa sana pratik olcak, onun camasirlari hem tertemiz olur hemde hemencecik lazim oldugunda elinde olur :16::16::16:

iyi aksamlar Deryacim :) iyi haftasonlari :)

Son düzenleme:
:53::53::53: ciddimisin sen yaaa :53: kemikleri mi eritiyormus :26:
ben evin içinde kurutuyorum kisin mecbur, hatta fazla odamiz yok bi oda bi salon bizim ev, oturuyosak yatak odasina koyarim camasir telini, yatiyosak salonda kuruturum
ama yazin balkona koyuyordum :31: iki saatte kuruyordu..

simdi bana zor kurutma canim..
ama ilerde cocuk olursa sana pratik olcak, onun camasirlari hem tertemiz olur hemde hemencecik lazim oldugunda elinde olur :16::16::16:

iyi aksamlar Deryacim :) iyi haftasonlari :)

evet canım kemik ağrısı yaşatıyor sonra solunumu tıkıyor elinden geldiği kadar kendinden uzak tut güzel havalarda balkona as hatta gerekirse sağlığın daha önemli..

saç modellerine bakıyorum ama sıkıldım kendmi iyi biliyorum kesin alakasız bişey yaptırırım artık :1::1::1:

böcüğünde selamı var

Son düzenleme:
evet canım kemik ağrısı yaşatıyor sonra solunumu tıkıyor elinden geldiği kadar kendinden uzak tut güzel havalarda balkona as hatta gerekirse sağlığın daha önemli..

saç modellerine bakıyorum ama sıkıldım kendmi iyi biliyorum kesin alakasız bişey yaptırırım artık :1::1::1:

böcüğünde selamı var

a.s canim sende söyle,

evet havalar düzelsinde artik balkona koyarim... ayni odada bulundurmuyorum ama demekki iyice uzaklastirmak lazim :53:

kahküllerin varya simdi daginik topuz yaptir mükemmel olur

a.s canim sende söyle,

evet havalar düzelsinde artik balkona koyarim... ayni odada bulundurmuyorum ama demekki iyice uzaklastirmak lazim :53:

kahküllerin varya simdi daginik topuz yaptir mükemmel olur

söylerim canım ama çıktı sanırım.

evet canım olabildiğince aynı odada durmamaya çalış.

toplatıyım diye düşünüyorum zaten açık istemiyorum terlerim oynamaktan çünkü :1::1:

Makinadan yeni çıkmış ve mis gibi kokan çamaşırlarınızı balkonda kurutmaktansa salona çamaşırlık koymayı tercih edebilirsiniz. Ancak bunun ne kadar tehlikeli olduğunu biliyor musunuz?

Amerikalı bilim adamları Washington Seattle Üniversitesi çevre kirliliği uzmanlarıyla birlikte geniş çaplı bir araştırma yürüttü. Çamaşır makinasından çıkan çamaşırların kurudukları alandaki buharlaşma oranını ölçtüler. Neticede bu alanlardaki havanın kansere bile sebep olabilecek derecede zararlı kimyasallar içerdiğini gözlemlediler. Belirlenen kimyasallar arasında 7 ölümcül hava kirletici madde ve 25 zararlı madde tespit ettiler. Bu maddelerden 2 tanesi, asetaldehit ve benzen, kanserojen maddeler arasında bulunuyor.

Çamaşırlar nefes aldığımız ortamlarda kurutulduğunda bu kimyasalları içimize çekiyoruz. Bu nedenle uzmanlar özel kurutucular ve klasik balkonda Kurutma yönteminin benimsenmesi gerektiğini vurguluyor.

Hürriyetten Alıntı

erkek tarafıyız canım:9:

evet toplu yaptıracağım. :34: 5 gibi falan giderim kuaföre 6 da çıksam anca olur :16:

ooo ozaman tam göbek atilir yani :1:

nisan-mayis-haziran ayinda bizimde dügün var buralarda ama tanidik dügünü, akrabaninki gibi tatli olmaz :1:
peeeh en güzeli kendi dügünümüzdü ya neyse :52:

kar yagiyor ya olamaz :53:

ooo ozaman tam göbek atilir yani :1:

nisan-mayis-haziran ayinda bizimde dügün var buralarda ama tanidik dügünü, akrabaninki gibi tatli olmaz :1:
peeeh en güzeli kendi dügünümüzdü ya neyse :52:

kar yagiyor ya olamaz :53:

evet canım ben bide severim oynamayı ya
kendi düğünümde de çok fena oynadım takı töreni bitti kurdelayı çıkarttım direk piste :1::1:

kar mı ne güzel yaaa... burada yağmur bile durdu :8:

bende çıkıyım artık son 10 dakika toparlanırım harika bir haftasonu diliyorum böyle ağır ağır geçsin

iyi akşamşar

---------------------

Evet canım hemen yazıyorum valla :D

Son düzenleme:
evet canım ben bide severim oynamayı ya
kendi düğünümde de çok fena oynadım takı töreni bitti kurdelayı çıkarttım direk piste :1::1:

kar mı ne güzel yaaa... burada yağmur bile durdu :8:

bende çıkıyım artık son 10 dakika toparlanırım harika bir haftasonu diliyorum böyle ağır ağır geçsin

iyi akşamşar

---------------------

Evet canım hemen yazıyorum valla :D

oynak gelin :38: bende aynisiydim son ana kadar acisini cikarttim valla :37:

amiiiin yavas geçer insallah dedigin gibi :1:
sanada bol eglenceli, keyifli, göbek atmali bi haftasonu olsun insallah

iyi aksamlar :38:

:16::16::16:

Kizlar hediyesepeti'nde cooook güzel hediye secenekleri var.... ama sadece türkiye içiymis yaaa pisler insan yurtdisinada yollar :(
yani bu arada hediye telasindasinizdir sevgililer günü için bakin mutlaka :34:
ben hem mayis hemde haziran için ariyorum :31:

Bu arada ilk kez cookies denedim firindalar suan :31: umarim güzel olmustur :56:

Simdi kimbilir nerdesinizdir kizlar ya :9:
neyse öpüldünüz pazartesi görüsmek üzere :54::54::54:

Son düzenleme:
:16::16::16:

Kizlar hediyesepeti'nde cooook güzel hediye secenekleri var.... ama sadece türkiye içiymis yaaa pisler insan yurtdisinada yollar :(
yani bu arada hediye telasindasinizdir sevgililer günü için bakin mutlaka :34:
ben hem mayis hemde haziran için ariyorum :31:

Bu arada ilk kez cookies denedim firindalar suan :31: umarim güzel olmustur :56:

Simdi kimbilir nerdesinizdir kizlar ya :9:
neyse öpüldünüz pazartesi görüsmek üzere :54::54::54:

hemen baktım bu siteden bişey aldım mı hatırlamıyorum ama sanki site değişmiş gibi geldi
içindekileri gördüm çünkü :1::1::1:

ben hala sevgililer günü için bişey almadım hala da almayı düşünmüyorum :53:

Cookies çok güzel gözüküyordu haftasonu bende kek yaptım ıslak kek eşim istedi diye..

----------------------------

Günaydın hepinize

Cuma günü kuzenime gittik annemlerle bizim eve yakın olana bu sene içinde taşınmıştı. gayet iyiydim valla o gün.
Ertesi gün bir kalktım burnum deli gibi akıyor. direk ilaç içtim evi temizledim falan filan. :9: sonra taksime gittim eve geldim pert olmuşum. yatış o yatış pazar gününe kadar full yattım ve devamlı ıhlamur adaçayı içtim.:17:
Nişana hazır olmak için nişanda çok güzel geçti :1::1: valla

Back