• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve test

eve yakin bi hastane vardi gecen orada test yaptirmistim yarin oraya yaptircam. hic roll marka kullanmamistim bu 6 gun once belli eden pahali ilaci kullanmistim hep ama cok pahali olunca bu sefer alamadim ya
kızlar doktora gittim baktı bişey yok bir de kan verdi kan sonucum çıktı negatif bişey yokmuş. ama hala adet olamadım

eve yakin bi hastane vardi gecen orada test yaptirmistim yarin oraya yaptircam. hic roll marka kullanmamistim bu 6 gun once belli eden pahali ilaci kullanmistim hep ama cok pahali olunca bu sefer alamadim ya
kızlar cuma günü doktora gittim. alttan ve üstten baktı bişey yok dedi kan testim de negatif çıktı. ama hala adet olamadım sizce neden bu kadar gecikti, doktor olabilir dedi başka bişey demedi

Merhaba kizlar adet gecikmesi 3gun test yaptim dun negatif cikti roll markasi karinda batmalar var lekelenmem var kasikta agri sizce hamile olabilirmiyim testi erken mi yaptim

Merhaba kizlar adet gecikmesi 3gun test yaptim dun negatif cikti roll markasi karinda batmalar var lekelenmem var kasikta agri sizce hamile olabilirmiyim testi erken mi yaptim
biraz daha bekle bence benim gecikmemim 12.günü oldu nerdeyse hala adet olmadım en son geçen hafta kan verdim negatif çıktı sizin gibi benimde kasık batmam var, prodoctor marka test var onu deneyin isterseniz

biraz daha bekle bence benim gecikmemim 12.günü oldu nerdeyse hala adet olmadım en son geçen hafta kan verdim negatif çıktı sizin gibi benimde kasık batmam var, prodoctor marka test var onu deneyin isterseniz
Oyle yapicam cuma gunu kan vermeyi dusunuyorum insallah gonlumuzce olur hersey🙏

Negatif canim haftaya gel daha kesin sonuc olur erken olabilir 4.gun dedi saglik ocagindaki doktor kasikta batma ve bel agrisi dewam ediyor umut etmelimiyim poztif olurmu bilemiyorum
Benim adet gecikmemim bugün 6. Günü .. İdrar testi 2 gün önce negatif çıktı. 10 gün bekleyip kan testi vermek şart mı

Benim adet gecikmemim bugün 6. Günü .. İdrar testi 2 gün önce negatif çıktı. 10 gün bekleyip kan testi vermek şart mı
Sart degil tabiki ama kan testinde deger az unca artmasi icin bekliyorsun stres olursun oyuzden gebelik testinde gorunce git ben bugun 9 gun test yaptim hala negatif insallah gonlunuze gore olur bebis sizinledir🙏

Back