- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.621
Selam kızlarrr![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Napıyorsunuz? neler oluyor burda bakiyim![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Napıyorsunuz? neler oluyor burda bakiyim
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarrr
Napıyorsunuz? neler oluyor burda bakiyim![]()
Dün aksam caliskanligim üstümdeydi ama evde berbatti yani mecburdum
eve gittim besamel soslu patlican musakkayi yaptim yemege.. esim cok sevdi 2 kere aldi yedi, bide bugün ise götürmüstü.. aksama yine var tek kisilik
neyse sevdi bisey demeden yer nasilsa
ondan sonra evi süpürdüm, sildim, toz aldim, ütü yaptim.. saat 10 bucukta isim bitti ve dus alip yattim canim cikti resmen..
ama bugüne birakamazdim aksam intikam var
artik 1 ay silmem evi heralde![]()
1 yıl 8 ay olmuş ya yuh bize kendimi dövesim geldi valla heeeeeeee
Kalori Cetveli diye bişey indirdim Google play den şimdi onu takip ediyorum
tatlıkedi bi an gaza geldim ama ben kuru üzümü hiç sevmem iğrenç tadı
Selam kızlarrr
Napıyorsunuz? neler oluyor burda bakiyim![]()
yok canım bizim düğünde olmaz bi söz bi nişanda olur ama düğündede mi oluyor acep şimdi kafam karıştı:26:
ya aslına bakarsan banada saçma geliyor ama adet olmuş bikere tamm hoşumada gidiyor ama bu sefer çok alel acele oldu 1 saat içinde inşallah diğer bohçalarda böyle olmaz
inşallah şu cuma gününüde hayırlısıyla güzelce hallederiz kv gelcek çok kasılıom :26:
haydaa ne alaka dövme nerden cikti simdi masallah diyecegi yerde![]()
bize cumartesi 8 ay olcak vay beee
yani geçen sene buzamanlar 4 ay kaldi diyordum
eve gidince yan gelip yattigim dönemlerdi hemde![]()
nerelerdesin sen yine............
bizimde karnıyarık duruyor o gün yaptım yedi öyle kaldı yaa bozuld mu acaba![]()
bende artık yarına yaparım yada cumartesi gününe bakalım temizlik yapmak artık çok sıkıcı geliyor bana yaaaaaaa
aynen ya acayip zor motive ediyorum kendimi baslamak icinama baslayinca devamida geliyor, her is gibi...
isitip koymadiysan bisey olmaz sanirim yemegine :26:
ne biliyim bu kadar çok çabuk geçtiği için dövmek istedim.
ben daha 2*3 aylık evli olmak istiyorum .1 yıl heycanı yaşamak istiyorum yeniden![]()
yok pişirdim bir daha çıkmadı dolaptan ısınmak için
desene bu günlerde özleniyor :)
sahi ilk zamanlar nasil tatliydi
Allah bugunlerimizi aratmasin cok sükür canim bunada, hem ne var yeni evli gibisiniz sizde
onunla beraber uyandigin hergün bir ilk, düsünsene hiç ayni günü yasiyor musun? hayir! o yüzden hep ilkleri yasadigimizi düsün
bisey olmamistir ozaman, icin rahat olsun.. olmadi isitinca hafiften tadina bak.. bisey olduysa caktirmadan yumurta kir kahvalti yapin![]()
aman yaa nerelerdeyim ben de bir bilsem sipaydicim :26: ben 2012 yılında meğer ne rahatmışım, 2013e girdiğimden beri işlerim bitmiyornerelerdesin sen yine............
bizimde karnıyarık duruyor o gün yaptım yedi öyle kaldı yaa bozuld mu acaba![]()
bende artık yarına yaparım yada cumartesi gününe bakalım temizlik yapmak artık çok sıkıcı geliyor bana yaaaaaaa
ben de napiyim işte ne zaman akşam oldu anlamadım yine, ama dün öyle çok yorulmuşum ki, bugün işe gelince dinlendim sankihaydaa ne alaka dövme nerden cikti simdi masallah diyecegi yerde![]()
bize cumartesi 8 ay olcak vay beee
yani geçen sene buzamanlar 4 ay kaldi diyordum
eve gidince yan gelip yattigim dönemlerdi hemde
selam canim hosgeldin
napalim ya is dolu burda takiliyorum, kovcaklar yakinda beni :26:
sen nasilsin napiyorsun?![]()
aman yaa nerelerdeyim ben de bir bilsem sipaydicim :26: ben 2012 yılında meğer ne rahatmışım, 2013e girdiğimden beri işlerim bitmiyor
bide dün izinliydim, işe gelmedim, istanbula gittik eşimle
bugün yine ağzım yüzüm derken akşam oldu yaa:26:
:
Hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamını erdirsin çocuklarla taçlandırsın inşallah![]()
eşimin doktor kontrolu için geldik canım, doktordan sonra da bişeyler yedik döndük, gezemedik pek yani, ama o bile iyi geldi walla, arada işten izin alıp kocayla kaçamak yapmak lazım yaa dün buna karar verdimNAPTINIZ istanbulda gezmeye mi iş için falan mı ?
bildiğin gibi bizde aynen devam
hoşbuldum canım, nasılsın? görüyorum ki yine telaşlardasın, ne güzelNe konuşuyosunuz bakıım burdaa
derya hoşgeldin canımm
yemek olayına daha karar vermedik ama pastalara karar verdik
kardeşim saolsun pasta sponsorum
yaş pasta yapcak üstünü falan süslicek belki yazı falan yazcak beraber kesersiniz diye düşündüm dedi
kurabiye yapcakmış bide simit kurabiye bide börek yapcaz
saol canımm inşallah Allah o günleride gösterir hepimize![]()
eşimin doktor kontrolu için geldik canım, doktordan sonra da bişeyler yedik döndük, gezemedik pek yani, ama o bile iyi geldi walla, arada işten izin alıp kocayla kaçamak yapmak lazım yaa dün buna karar verdim![]()
![]()
ve hala 14 şubat hediyemi almadım, sanırım bu gidişle elim boş kalacağım:26: canım sıkılıyor bu durumabenim de kendimi dövesim gelio yani
:
eşimin doktor kontrolu için geldik canım, doktordan sonra da bişeyler yedik döndük, gezemedik pek yani, ama o bile iyi geldi walla, arada işten izin alıp kocayla kaçamak yapmak lazım yaa dün buna karar verdim![]()
![]()
ve hala 14 şubat hediyemi almadım, sanırım bu gidişle elim boş kalacağım:26: canım sıkılıyor bu durumabenim de kendimi dövesim gelio yani
hoşbuldum canım, nasılsın? görüyorum ki yine telaşlardasın, ne güzel![]()
![]()
haklısın canım her günümüz ilk gün gibi.
dün ilk kez yiğenim bizde kaldı diye ayrı yattık öyle garip geldi ki sabah kalkınca şaşırdım..
bakalım inşallah bişey olmamuştur yarın işe götürür..
aman yaa nerelerdeyim ben de bir bilsem sipaydicim :26: ben 2012 yılında meğer ne rahatmışım, 2013e girdiğimden beri işlerim bitmiyor
bide dün izinliydim, işe gelmedim, istanbula gittik eşimle
bugün yine ağzım yüzüm derken akşam oldu yaa:26:
ben de napiyim işte ne zaman akşam oldu anlamadım yine, ama dün öyle çok yorulmuşum ki, bugün işe gelince dinlendim sanki
bu arada hamarat gördüm seni, bir sürü iş yapmışsın, benim gücüm yetmiyor o kadarına yaa, çok özendim enerjine![]()
ben de salı akşamı ellerimi parçalayana kadar mutfağımı dip bucak temizledim, bu bana 4 ay gider heralde
bu akşam da ütü ve süpürge var:26:
eğer vakit kalırsa kendimi de yıkamayı düşünüyorum
sen neler yapıyorsun tatlım, tlf kılıfına bayıldım bu arada![]()
Ne konuşuyosunuz bakıım burdaa
derya hoşgeldin canımm
yemek olayına daha karar vermedik ama pastalara karar verdik
kardeşim saolsun pasta sponsorum
yaş pasta yapcak üstünü falan süslicek belki yazı falan yazcak beraber kesersiniz diye düşündüm dedi
kurabiye yapcakmış bide simit kurabiye bide börek yapcaz
saol canımm inşallah Allah o günleride gösterir hepimize![]()
![]()
hoşbuldum canım, nasılsın? görüyorum ki yine telaşlardasın, ne güzel![]()
![]()
anladım canım. hediye için haftasonu gez bak
niye ayri yattinizki, ben hiç razi degilim eslerin ayri yatmasina
ben uyuyamam bile o olmazsa, illa ya eli ya ayagi bana dokuncak, hissedicem nefesini.. onsuz uykularim uyku degilmis megersem![]()
yiğenim bizde kaldı ufacık çocuğu dedim ayrı yatırmayım gece kaç kere kalktı falan![]()