Sipaydi ye Yardım lütfen

Gerçi burda yaklaşık 1 haftadır hava çok güzel, bahar gibi.. ama bugün biraz yağmur yağdı. Orda hala kar yağıyor mu?

canım sen spor yapıyordun değil mi? Ne yapıyorsun?

burdada hava çok güzeldi bugüne kadar bugün geceden beri nasıl yagmur var :31:

ay ne güzel baharin ucunu gördünüz siz darisi bize :16:
daha bu sabah heryer bembeyazdi, gece yagmis kar ama suan yagmiyor..

spor salonuna gidiyorum canim, kardiyo yapiyorum agirlik olarak.. kas için sonra baslicam calismalara..
kosu bandinda hizli yürüyüs yapiyorum 45 dakika.. bu hafta hiç gitmedim ama :44:
normalde haftada 2-3 kere yapmaya calisiyorum

hay maşallah ben 1 ay gittim spora 20dk yürüyüş bandında yürüyodum sonra 20dkda havada yürüyodum :1::1:

alışkın olmadıgım için başım çok dönüyodu inince ama bende ilerde evlenince fln yürüş bandı almak istiyorum :34:

burdada sabah berı yağmır var durmuoo:ssz:karamsar hava çalışasım bıle yok

ben spora gtmeyı cok ıstıyourm ama zayıflamak için falan değil hobı:1:kocemı yolladım harıka bı yere sauna falan 400 tl vermıştık 6 ay ıcın herşey vardı ıstediğin kadar saat çalışabılıon falan
2 ay zor gıttı şişko:1:her ptesıde rejıme başlıo

en son sipidim kocası ıle ıddalaştılar ama benım kocem zayflayamaz

burdada hava çok güzeldi bugüne kadar bugün geceden beri nasıl yagmur var :31:

hay maşallah ben 1 ay gittim spora 20dk yürüyüş bandında yürüyodum sonra 20dkda havada yürüyodum :1::1:

alışkın olmadıgım için başım çok dönüyodu inince ama bende ilerde evlenince fln yürüş bandı almak istiyorum :34:
gece burda çok lodos vardı, balkondaki herşey devrilmiş, sabah uyandığımda da yağmur vardı.. şimdi de biraz atıştırıyor...

ben spora gtmeyı cok ıstıyourm ama zayıflamak için falan değil hobı:1:kocemı yolladım harıka bı yere sauna falan 400 tl vermıştık 6 ay ıcın herşey vardı ıstediğin kadar saat çalışabılıon falan

hehehe :1: biz de her pazartesi eşimle rejime başlıyoruz :1:

:1::1::1: kesin alismadigindandir o :1:
evet ya evde yürüyüs bandi olsa iyi olacak ama bizim evde yer yok simdilik.. bide diyorumki evde olursa nasilsa benim diyip yapmam o yüzden salona gitmek daha mantikli..

:1::1::1: sende beraber git esinle hem ona motivasyon olur hemde sen sporu yapmis olursun :1:

geçmişe bakamadım çok konuşmuşsunuz :18:

internetim ancak geldi :46: ve bende geldim..

evde 30 dakika mekik çeksem de benim için iyi olabilir :34: ama göbğim var çok fazla olmasa da var

geçmişe bakamadım çok konuşmuşsunuz :18:

internetim ancak geldi :46: ve bende geldim..

evde 30 dakika mekik çeksem de benim için iyi olabilir :34: ama göbğim var çok fazla olmasa da var

akşama ne yemeğiniz var :34::34:

karnıyarık var yanına da bişey yaparım artık :56:

gelmesede olurdu surda kac saat kalmisti erken giderdiniz eve iste :1:

aksama yemegim yok, disarda yicez sonrada sinema..
Haftasonuda evde degiliz zaten, pazartesiye kadar yemek derdim yok :8:

gelmesede olurdu surda kac saat kalmisti erken giderdiniz eve iste :1:

aksama yemegim yok, disarda yicez sonrada sinema..
Haftasonuda evde degiliz zaten, pazartesiye kadar yemek derdim yok :8:

yok be benim kullandığım program her türlü açılıyor
ananem kereviz getirdi bende onu yerim bayılıyorum kerevize :1::1:
haftasonu bizde olmayız evde :1: yarın bizimki işten çıkar çıkarız dışarı pazar zaten nişan var :17:
hangi filme gidiyorsunuz.

Son düzenleme:
yok be benim kullandığım program her türlü açılıyor
ananem kereviz getirdi bende onu yerim bayılıyorum kerevize :1::1:
haftasonu bizde olmayız evde :1: yarın bizimki işten çıkar çıkarız dışarı pazar zaten nişan var :17:
hangi filme gidiyorsunuz.

hadi ya sans yokmus ozaman internetin degil elektrigin gitmesi lazim :1:

kerevizi bende severim :56: yogurtlu hardalli salatasini dene cok güzel oluyor :31:

bu filme gidicez : The Last Stand (2013) - IMDb

ya bende sana GDO nasildi diye sormayi unutuyorum herseferinde? sevdiniz mi?

hala ben celal ile cereni bide cmylmzi görmedim.. neyse gidemezsek indirir bakariz artik..
geçenlerde eyvah eyvah'a baktik 1 ve 2 ye, yine gül gül koptuk cok güzel ya o film :1::1:

bizde muhtemelen balık vardır..
yarın beşamelli karnıbahar düşünüyorum:56:
çok iyi bende balık yapsam mı diye düşündüm ama karnıyarık var hiç balıkla uğraşmak istemedim.

hadi ya sans yokmus ozaman internetin degil elektrigin gitmesi lazim :1:

kerevizi bende severim :56: yogurtlu hardalli salatasini dene cok güzel oluyor :31:

bu filme gidicez : The Last Stand (2013) - IMDb

ya bende sana GDO nasildi diye sormayi unutuyorum herseferinde? sevdiniz mi?

hala ben celal ile cereni bide cmylmzi görmedim.. neyse gidemezsek indirir bakariz artik..
geçenlerde eyvah eyvah'a baktik 1 ve 2 ye, yine gül gül koptuk cok güzel ya o film :1::1:

aynen elektrik giderse harika olur işte direk eve gideriz.

Ona gitmedik biz o gün Hükümet Kadına gittik fena değildi annemler GDO ya gitmiş ama beğenmemiş.

Bizde belki akşam film izleriz ya uzun zaman oldu izlemeyeli.

çok iyi bende balık yapsam mı diye düşündüm ama karnıyarık var hiç balıkla uğraşmak istemedim.

Ona gitmedik biz o gün Hükümet Kadına gittik fena değildi annemler GDO ya gitmiş ama beğenmemiş.

hmm yorumlara baktimda cok begenilmemis evet..
Hükümet Kadin'i duymamistim bile..

2 gün izlemezsek 3üncü gün mutlaka izliyoruz evde ama tükendik artik, bul bi filmde indireyim diyor bendede kalmadi artik ne izlicez bilmiyorum :31:

evet canım ama ben eve gitiğimde inanılmaz yorgun oluyorum hiç bir şey yapmıyorum :17:
bu akşam evimi temizleyim diyorum yada ütülerimi yapıyım tüm iş yarına kalmasın.
ben de eve gidince çok yorgun oluyorum yaa, hiç bişi yapmak istemiyorum:50: bazen işte kendimi zorla gaza getirip yapıyorum ev işi fln.. ama spor fln hakgetire yani:32::33:
bu akşam bişey yapamam heralde, cenaze var, oraya gideriz diye düşünüyorum..

balıkla ben de uğraşamam, hiç elimi bile süremem zaten. kv sağolsun :54:

hmm yorumlara baktimda cok begenilmemis evet..
Hükümet Kadin'i duymamistim bile..

2 gün izlemezsek 3üncü gün mutlaka izliyoruz evde ama tükendik artik, bul bi filmde indireyim diyor bendede kalmadi artik ne izlicez bilmiyorum :31:

bizimde öyle evde oturduğumuz sürece izlemeye çalışıyoruz. akşam beyaz show da var konukları kim bi bakıyım ona göre film bakarım beğenmezsek..

ben de eve gidince çok yorgun oluyorum yaa, hiç bişi yapmak istemiyorum:50: bazen işte kendimi zorla gaza getirip yapıyorum ev işi fln.. ama spor fln hakgetire yani:32::33:
bu akşam bişey yapamam heralde, cenaze var, oraya gideriz diye düşünüyorum..
balıkla ben de uğraşamam, hiç elimi bile süremem zaten. kv sağolsun :54:

Benim de öyle şimdi spor falan diyorum eve gidince pestilim çıkıyor bu akşam bulaşık makinesi boşaltılacak bir sürü ütüm var 3 çamaşır makinelik
kurutma makinesi iyi ama hemen kuruduğu için direk kaldırmak lazım. onları hallederim..
balığı seviyorum ama hiç canım istemedi ya :1:

bizimde öyle evde oturduğumuz sürece izlemeye çalışıyoruz. akşam beyaz show da var konukları kim bi bakıyım ona göre film bakarım beğenmezsek..

Benim de öyle şimdi spor falan diyorum eve gidince pestilim çıkıyor bu akşam bulaşık makinesi boşaltılacak bir sürü ütüm var 3 çamaşır makinelik
kurutma makinesi iyi ama hemen kuruduğu için direk kaldırmak lazım. onları hallederim..
balığı seviyorum ama hiç canım istemedi ya :1:
benim de balık yiyebilmem için çok aç olmam ve balığı özlemiş olmam lazım.. benim de hiç canım çekmiyor ama, eşim fln çok seviyor.. eğer varsa menüde, mecbur yicez artık :1:
ben de akşam 2 makinalık kurumuşları yerleştirdim yerlerine, ve sanki dünyanın işini yapmış kadar mutlu oldum :1: sevmiyorum çamaşır ütülemeyi kaldırmayı fln:1: çamaşırlar hemen kurumasınlar yaa, ne aceleleri varsa :1: iyi ki kurutma makinası almamışım :9: en azından toplamayınca yerleştirme telaşı olmuyor :1:
banyoları temizledim bide akşam. Belki biyere gitmezsek süpürge açarım bu akşam, yarın da çarşıya çıkar gezzereim, pazar da kocişimle gezerim:32::21:

benim de balık yiyebilmem için çok aç olmam ve balığı özlemiş olmam lazım.. benim de hiç canım çekmiyor ama, eşim fln çok seviyor.. eğer varsa menüde, mecbur yicez artık :1:
ben de akşam 2 makinalık kurumuşları yerleştirdim yerlerine, ve sanki dünyanın işini yapmış kadar mutlu oldum :1: sevmiyorum çamaşır ütülemeyi kaldırmayı fln:1: çamaşırlar hemen kurumasınlar yaa, ne aceleleri varsa :1: iyi ki kurutma makinası almamışım :9: en azından toplamayınca yerleştirme telaşı olmuyor :1:
banyoları temizledim bide akşam. Belki biyere gitmezsek süpürge açarım bu akşam, yarın da çarşıya çıkar gezzereim, pazar da kocişimle gezerim:32::21:

yemek derdinin olmaması iyi bide eve gidip onunla uğraşmıyorsun.. her zaman her zamna sıkar gerçi birlikte yemek ama arada iyi işte :1::1::1:

kurumasının en iyi yanı zaten direk kaldırılması dağınıklık kalmıyor ama 1 kez ipin ucu kaçtı mı gidiyor:1::1:

bende yarın tekim ya ne yapsam ki :7:

yemek derdinin olmaması iyi bide eve gidip onunla uğraşmıyorsun.. her zaman her zamna sıkar gerçi birlikte yemek ama arada iyi işte :1::1::1:

kurumasının en iyi yanı zaten direk kaldırılması dağınıklık kalmıyor ama 1 kez ipin ucu kaçtı mı gidiyor:1::1:

bende yarın tekim ya ne yapsam ki :7:
yok yaa zaten yemek yemek toplam 10 dk sürüyor :1: bide arada kaçamaklarımız oluyor, başbaşa yiyoruz evimizde.. haftasonları zaten genelde dışarda yiyoruz. Öyle böyle idare ediyoruz olayı yaa :1:
benim çamaşırlığım hep açık zaten, müsait yerim var, ortalıkta da durmuyor. O yüzden bazen unutuyorum bile çamaşırları. Aklıma gelince gidip topluyorum :1:

kurutma makinasini ömrümce almayi düsünmüyorum sirf o hemen kaldirmalar için, cünkü kuruduktan sonra kaldirmaman için bahanen kalmiyor, yavas yavas kurusun iste Deryaw gibi düsünüyorum :1:
ütüde cok cikmiyor Allahtan :16:

beyaz showun konuklarini dün gördümde sevmedim ben, yinede bakarim belki sirf beyaz için :27:

son 2 saat kaldi ya nasil gecicekse :25:

Back