- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.641
olmaz 14 şubat başbaşa kutlanacakkkiyiyim canımm bildgn gibi
evet buara telaşlardaım hayırlısıyla bi atlatsak rahat bi nefes alcam
sevgilimde diyo ki 14 şubatı biz bigün önce kutlayalım bana daha fazla masraf yaptırma dio garibim13şubatta sözümüz kısmetse
aynen kızartma yapmıştım, o derin temizliği yapmasam içim rahat etmicekti walla. şimdi mis gibi oldu da, çay demlemeye bile çekiniyorumniye ayri yattinizki, ben hiç razi degilim eslerin ayri yatmasina
ben uyuyamam bile o olmazsa, illa ya eli ya ayagi bana dokuncak, hissedicem nefesini.. onsuz uykularim uyku degilmis megersem
geçmis olsun canim esin iyidir umarim :26:
ne güzel iste isin bitmesin bos oturmaktan iyidir
valla canim herzaman ayni enerji nerdeee, dün oflaya poflaya yaptim enerjikte degildim ayrica
off bi mutfak bide banyo temizse heryer temizdirgeçenlerde kizartma yapmistim temizlik yapmasaydim kafam rahat olmazdi benimde
oda oda temizle sende yapamiyorsan bi anda..
ayy tesekkür ederim canimiyisi sana olsun..
istersen yapip yollayabilirim ne kullaniyorsun telefon olarak?
aaa pastayi iyi düsünmüs canim
yeter hepside, yine yemek + cay olcak dimi?
bu aksam is dönüsü biseylere baksan olmaz mi? elin bos olmamis olur
güle güle zayıflayın canımzayıflama kemeri aldık kızlar işe yarayacak mı bakalım göreceğiz bide sauna kemer aldım gece takacağım
olmaz 14 şubat başbaşa kutlanacakkkgerçi siz zaten 13 şubatta kutlamanın büyüğünü yapıyorsunuz, 14 şubatta neymiş
hayırlısıyla atlatırsınız inşallah canım
aynen kızartma yapmıştım, o derin temizliği yapmasam içim rahat etmicekti walla. şimdi mis gibi oldu da, çay demlemeye bile çekiniyorumkeşke hep temiz kalsa :26:
evim biraz büyük, zaten 1 gecede heryeri bitirmem imkansız, ama bazen gaza gelince bi çırpıda bir çok yeri bitiriyorum. O zaman güzel oluyor aslında.
telefon olarak da eski bir tlfnum var, bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum, sağol canım ama benim tele uymaz o kapak
çıkışta da bişeyler bakamam, çünkü eşimle buluşup gidiyoruz eve, imkansız ötesi. Ya netten alacağım ya da cumartesi günü çarşıdan bakacağım:26:
zayıflama kemeri aldık kızlar işe yarayacak mı bakalım göreceğiz bide sauna kemer aldım gece takacağım
güle güle zayıflayın canım
ben de bi kemer almıştım, ısıtıyor o bölgeyi, yağları eritiyor, dolaşımı hızlandırıyor fln.. ama pek kullanmadım. o yüzden faydalı mı bilemiyorum beninşallah faydasını görürsün.
ben titreyenini kullandim bi ara ama faydasini görüyordum hergün kullaninca.. titreye titreye her yerim aciyodu orasi ayri
belki isitarak daha etkili olur kullanman lazim.. nerden altin internetten mi?
yaaa bide sanki ihtiyacin var senin he
zayıflama kemeri aldık kızlar işe yarayacak mı bakalım göreceğiz bide sauna kemer aldım gece takacağım
sipaydi sen bu işi çok abarttın hee tığ gibi kalcan
buarada şuara ne spor yapıom ya sabahlara işe koşarak geliom öğlenleri koşarak alışveriş yapıoom akşamda koşarak işlerimi halletcem hiçbiyer kapanmadan
sabah 1 tane poğaça yedim başka hiçbişey yemedim bugün, çay içiom bi arada açta değilim yemek yicek zamanım kalmadı bugün uyuz oldum
şimdide işten çıkınca diğer alıncaklara bakcam inşallah bulurumm
kızlar whatsupınıza eklesenize beni ya kıyafet konusunda çok kararsız kalıom bugün bulursam yollarım sizede :26:
inşallah görürürz faydasını ya ben masaj gibi de kullanırım görümcemde vardı çok hoşuma gidiyor böyle titretiyor falan yat uyu o yaparken
acısını nasıl ayarlarım bilmiyorum en düşükten başlar ona göre yükseltiriz bizim evde kondiksiyon bisikleti de var arada yapıyoruz işte
ihtiyacım var valla göbeğim erise bana yeter
sipaydi sen bu işi çok abarttın hee tığ gibi kalcan
buarada şuara ne spor yapıom ya sabahlara işe koşarak geliom öğlenleri koşarak alışveriş yapıoom akşamda koşarak işlerimi halletcem hiçbiyer kapanmadan
sabah 1 tane poğaça yedim başka hiçbişey yemedim bugün, çay içiom bi arada açta değilim yemek yicek zamanım kalmadı bugün uyuz oldum
şimdide işten çıkınca diğer alıncaklara bakcam inşallah bulurumm
kızlar whatsupınıza eklesenize beni ya kıyafet konusunda çok kararsız kalıom bugün bulursam yollarım sizede :26:
canım bende fritöz var aslında ama eşim tavada kızaran patatesi daha çok seviyo :26: her zaman kullanamıyorum yani fritözü. Bir de ilk kez kullandığımda bilemedim, biraz fazla doldurmuşum, yalar dışarı taşmıştıhmm anladim canim, internet riskli olur hemen gelmeyebilir ama carsidan bakarsin
ev büyükse isin zor ozaman güzelim ya, oda oda en mantiklisi..
valla kizartmayi hic sevmiyorum fritöz alsam kullanilir mi acaba bilmiyorum.. belki biraz daha az batar hissi olur fritözle agzi kapali olunca :26:
mutluluk; beyfendiye bak yaaa belese getircek, o sizin ilk sözlü olarak sevgililer gününüz, en azindan bi yemegi hakediyorsunuz
yemeği de hayırlısıyla bi atlatsak diyordun, bak bunu da atlatacaksın ve o zaman da diceksin ki "hayırlısıyla şu nişanı da bir atlatsak"tatlıkedi evet pasta çok iyi olcak canım yaa düşünmüş benm içininşallah becerebilir
deryaww canım valla hayırlısıyla şu sözü bi halledelim bi yüzümüz gülsün o bana en büyük hediye
ben de koşu bandı istiyorum yainşallah görürürz faydasını ya ben masaj gibi de kullanırım görümcemde vardı çok hoşuma gidiyor böyle titretiyor falan yat uyu o yaparken
acısını nasıl ayarlarım bilmiyorum en düşükten başlar ona göre yükseltiriz bizim evde kondiksiyon bisikleti de var arada yapıyoruz işte
ihtiyacım var valla göbeğim erise bana yeter
Bu arada bugün cumaymışne çabuk oldu, hiç anlamadım
Ben daha çarşamba perşembe fln sanıyordum bugünü halbuki
Günaydın tatlımmm
aman çok şükür cumanasıl yorgunum artık sabahları kemiklerim ağrıyor resmen yataktan kalkarken
haftasonuda dinlenemicem kuzenimin bebişinin doğum günü var ona gitcem uzakta baya erken gidip yardımda etmem gerekiyor mutluya gene uyku yok çarş söz var yarın sabahan bi koaföre gitmek istiyorum bida bida ugraşmam sonra
son 5 gün kaldı, hiç heycanlı değilim kv saolsun hevesimi kursagımda bırakıyor
akşam yüzük bakmaya gtcez inşallah bi sorun çıkartmaz hayırlısıyla hallolur
yüzük bakmaya sevgılınle gıt annesı şart mı:26:
bencede hiç gerek yok gelmesine ama gelcekmiş artık napım gelme diyemem
o zaman bişi dıyemezsın tabı
cok karışmasına ızın vermezsın sen beğen sevgılın alsın üzlmezsın bölece belkıde hıc karışmaz tercıhı sana bırakır cnm
ayy inşallahhhhozaman çok sevinirim he
sen napıon nasıl gidiyo iş güç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?