Sipaydi ye Yardım lütfen

olmaz 14 şubat başbaşa kutlanacakkk gerçi siz zaten 13 şubatta kutlamanın büyüğünü yapıyorsunuz, 14 şubatta neymiş
hayırlısıyla atlatırsınız inşallah canım

aynen kızartma yapmıştım, o derin temizliği yapmasam içim rahat etmicekti walla. şimdi mis gibi oldu da, çay demlemeye bile çekiniyorum keşke hep temiz kalsa :26:
evim biraz büyük, zaten 1 gecede heryeri bitirmem imkansız, ama bazen gaza gelince bi çırpıda bir çok yeri bitiriyorum. O zaman güzel oluyor aslında.
telefon olarak da eski bir tlfnum var, bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum, sağol canım ama benim tele uymaz o kapak

çıkışta da bişeyler bakamam, çünkü eşimle buluşup gidiyoruz eve, imkansız ötesi. Ya netten alacağım ya da cumartesi günü çarşıdan bakacağım:26:

zayıflama kemeri aldık kızlar işe yarayacak mı bakalım göreceğiz bide sauna kemer aldım gece takacağım
güle güle zayıflayın canım
ben de bi kemer almıştım, ısıtıyor o bölgeyi, yağları eritiyor, dolaşımı hızlandırıyor fln.. ama pek kullanmadım. o yüzden faydalı mı bilemiyorum ben inşallah faydasını görürsün.

hmm anladim canim, internet riskli olur hemen gelmeyebilir ama carsidan bakarsin
ev büyükse isin zor ozaman güzelim ya, oda oda en mantiklisi..
valla kizartmayi hic sevmiyorum fritöz alsam kullanilir mi acaba bilmiyorum.. belki biraz daha az batar hissi olur fritözle agzi kapali olunca :26:

mutluluk; beyfendiye bak yaaa belese getircek, o sizin ilk sözlü olarak sevgililer gününüz, en azindan bi yemegi hakediyorsunuz

tatlıkedi evet pasta çok iyi olcak canım yaa düşünmüş benm için inşallah becerebilir

deryaww canım valla hayırlısıyla şu sözü bi halledelim bi yüzümüz gülsün o bana en büyük hediye

zayıflama kemeri aldık kızlar işe yarayacak mı bakalım göreceğiz bide sauna kemer aldım gece takacağım

ben titreyenini kullandim bi ara ama faydasini görüyordum hergün kullaninca.. titreye titreye her yerim aciyodu orasi ayri
belki isitarak daha etkili olur kullanman lazim.. nerden altin internetten mi?
yaaa bide sanki ihtiyacin var senin he

inşallah görürürz faydasını ya ben masaj gibi de kullanırım görümcemde vardı çok hoşuma gidiyor böyle titretiyor falan yat uyu o yaparken
acısını nasıl ayarlarım bilmiyorum en düşükten başlar ona göre yükseltiriz bizim evde kondiksiyon bisikleti de var arada yapıyoruz işte

ihtiyacım var valla göbeğim erise bana yeter

sipaydi sen bu işi çok abarttın hee tığ gibi kalcan

buarada şuara ne spor yapıom ya sabahlara işe koşarak geliom öğlenleri koşarak alışveriş yapıoom akşamda koşarak işlerimi halletcem hiçbiyer kapanmadan

sabah 1 tane poğaça yedim başka hiçbişey yemedim bugün, çay içiom bi arada açta değilim yemek yicek zamanım kalmadı bugün uyuz oldum

şimdide işten çıkınca diğer alıncaklara bakcam inşallah bulurumm

kızlar whatsupınıza eklesenize beni ya kıyafet konusunda çok kararsız kalıom bugün bulursam yollarım sizede :26:

Son düzenleme:

göbeğim var kız

yllla telini ekleleyim

spor yap tabi iyi olur ama göbek eritmen bana garip geldi sende göbek görmedigimden
neyse insallah ise yarar canim ben daha bu hafta spor yapamadim.. yarin giderim insallah

ekleyim canim dur özelden yazarim numarami..
bu kosturmalar gerçekten birebir kilo vermek için.. bende baya vermistim caba harcamadan
ama yinede yemenden içmende eksiltme Allah vermesin tansiyonun yine düser :26:

canım bende fritöz var aslında ama eşim tavada kızaran patatesi daha çok seviyo :26: her zaman kullanamıyorum yani fritözü. Bir de ilk kez kullandığımda bilemedim, biraz fazla doldurmuşum, yalar dışarı taşmıştı ocağı kirletmiyim derken tezgah fln her yer yağ olmuştu, korkunçtu ama artık huyunu suyunu öğrendim, anlaşıyoruz fritözümle
sanırım yarın biraz vaktim olacak çarşıya çıkmak için, inşallah birşeyler bulabilirim:26:

yemeği de hayırlısıyla bi atlatsak diyordun, bak bunu da atlatacaksın ve o zaman da diceksin ki "hayırlısıyla şu nişanı da bir atlatsak"

ben de koşu bandı istiyorum ya bir ara mekik aletinden kullandım, ben de onun çok faydasını gördüm. Karnım göbeğim baya bi gitmişti

Bu arada bugün cumaymış ne çabuk oldu, hiç anlamadım
Ben daha çarşamba perşembe fln sanıyordum bugünü halbuki

Bu arada bugün cumaymış ne çabuk oldu, hiç anlamadım
Ben daha çarşamba perşembe fln sanıyordum bugünü halbuki

Günaydın tatlımmm

aman çok şükür cuma nasıl yorgunum artık sabahları kemiklerim ağrıyor resmen yataktan kalkarken
haftasonuda dinlenemicem kuzenimin bebişinin doğum günü var ona gitcem uzakta baya erken gidip yardımda etmem gerekiyor mutluya gene uyku yok çarş söz var yarın sabahan bi koaföre gitmek istiyorum bida bida ugraşmam sonra

son 5 gün kaldı, hiç heycanlı değilim kv saolsun hevesimi kursagımda bırakıyor

akşam yüzük bakmaya gtcez inşallah bi sorun çıkartmaz hayırlısıyla hallolur

Son düzenleme:

yüzük bakmaya sevgılınle gıt annesı şart mı:26:

h sonu hayallerımın yarısı suya gıttı yane güzel eşim sabah gelıp akşama tekrar işe gıdecektı bende yarın için ızın alıp eşimle akşam karşıya gecıcektım abımde ordan benı alacaktı
ama eşim sabah geldı ve 11 de yola cıkcakmış yanı yarın sabah gelıp yarın akşam tekrar cıkıcak bende cok kararsz kaldım
yoksa eşimle yarın akşamkarşıya gecıp ptesı günü için mi ızın alsamkafam allak bullak
yarın akşam eşimle gıdersem zaten en erken 11 gıbı karşıda olurum(eşimle aynı otobusle geçmem lazım)sonra zaten pazarda 10 gıbı kalkıo herkes kahvaltı şu bu derken öğlen oluyo ve 2 gıbı eşimle dönmem gerekıyoo 2 3saatte hıc bişi edemem
ne sınema ne kuaför nede arkadaşlaımla ıstedığım gıbı zamanne şanssızım yaa
eşimle bı görüşem en ıyısı

ayy inşallahhhh ozaman çok sevinirim he

sen napıon nasıl gidiyo iş güç?

ön yargılı olmamak lazım
ben cok şanslıymışımkı herşeyle eşimle yalnızdıkbı o kısmı ıyı hee eşya düğün dernek yüzük takıldık aldık tek başımıza

işler kötü cnm yaa usta var benı cok ıstıyo yanına her akşam arıyo kafam allak bullak ama maaşla ılgılı sıkıntım var ve zor gunde patronumuda bırakmak ıstemıyorumonun dışında iş bı var bı yok ama tahsılat yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…