- 5 Şubat 2012
- 3.992
- 2.628
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.601
Kızlar hemencik anlatıyom öğle arasında sevgilim geldi ben sölemeyi unuttum size dün bohça işinide konuştuk kv biraz mırın kırın yapsada sevgilim ben ne istiyosan alırım hayatım dedi konu kapandı neyse mangoyada elbise aldım öyle acele ettim ki fotosunu çekemedim maalesef dümdüz siyah bi elbise triko gibi gögüzünden itibaren üstü ve kolları dantel gibi bir elbise bu bohçaya koncak 80 lira bide babet aldık mangodan oda bohçaya oda 30lira bide iş çamaşırı koycaklar bohça bu kadar ![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Bende sevgilime gömlek aldım sarardan hemencik begendi kampanya varmış 2 tane alırsan 100lira aldık bizde birini söz bohçasına birini nişana koyarız dedim![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Yanlız hala sözde giymeye elbise bulamadım onu kendim alcam biyerde bi elbise denedim aslında o olabilir gibi uzun kollu üstü gri parlak altı siyah giyince sanki alt üst gibi duruyor biraz kısa gibi ama siyah koton çorap giyersem göze batmaz![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Çıkışta sevgilime bohça için kravat bakcam bide kendime elbise
bide tül falan alcam ![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Bende sevgilime gömlek aldım sarardan hemencik begendi kampanya varmış 2 tane alırsan 100lira aldık bizde birini söz bohçasına birini nişana koyarız dedim
Yanlız hala sözde giymeye elbise bulamadım onu kendim alcam biyerde bi elbise denedim aslında o olabilir gibi uzun kollu üstü gri parlak altı siyah giyince sanki alt üst gibi duruyor biraz kısa gibi ama siyah koton çorap giyersem göze batmaz
Çıkışta sevgilime bohça için kravat bakcam bide kendime elbise
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)