Sipaydi ye Yardım lütfen

Aslında ben direk :53: oldum ama faceden baktım öyle tahmin ettiğim kadarda fena deilmiş biliomusun :34:

Ama bu halin daha güzel bence :34:

sarı renk yaparsam zaten artık bu kadar iddalı yapamam zaten o çok fazla sarıydı ama kötü de durmuyordu herkes beğenmişti :54:
böyle deli gibi değiştirip duruyordum işte bu saç kendi saçım evlenmeden 1 ay önce boyattım o kadar

sarı renk yaparsam zaten artık bu kadar iddalı yapamam zaten o çok fazla sarıydı ama kötü de durmuyordu herkes beğenmişti :54:
böyle deli gibi değiştirip duruyordum işte bu saç kendi saçım evlenmeden 1 ay önce boyattım o kadar

Bence bu saç iyi yakışıyor sana :34: bide şimdi kahkülle daha bi güzel olmuş :17:

belki sonra kendi renginin bi açığı balyaj attırabilirsin doğal sanki güneşten açılmış gibi :34: oda yakışır sana hemde değişiklik olur :34:

bende bazen gidip boyatıyım diom ama bi türlü cesaret edemiyorum 2 sene önce saçım uzunken balyaj attırmıştım kendi rengimn bi ton açıgı olmuştu ama oda baya sarı oldu :1: herkes çok begenmişti sora bida yaptırım yaptırım dedim kısmet olmadı :34:

Bence bu saç iyi yakışıyor sana :34: bide şimdi kahkülle daha bi güzel olmuş :17:

belki sonra kendi renginin bi açığı balyaj attırabilirsin doğal sanki güneşten açılmış gibi :34: oda yakışır sana hemde değişiklik olur :34:

bende bazen gidip boyatıyım diom ama bi türlü cesaret edemiyorum 2 sene önce saçım uzunken balyaj attırmıştım kendi rengimn bi ton açıgı olmuştu ama oda baya sarı oldu :1: herkes çok begenmişti sora bida yaptırım yaptırım dedim kısmet olmadı :34:

Evet canım çocuk olana kadar düşünmüyorum. Daha önce bahsetmiştim ben saçımı 1 kez boyadım mı insan gibi haraket etmiyorum 15 günde bir boyamak istiyorum ve sürekli değişik renk
1/2 sene daha boyamam gibi geliyor ama dediğin gibi aynı ton balyaj bak çok mantıklı saçımı kestireceğimde gidip attırırım hiç aklıma gelmemişti. istediğim de böyle bişey işte çok saçıma zarar vermeden doğal tonlar olsun :34:

Evet canım çocuk olana kadar düşünmüyorum. Daha önce bahsetmiştim ben saçımı 1 kez boyadım mı insan gibi haraket etmiyorum 15 günde bir boyamak istiyorum ve sürekli değişik renk
1/2 sene daha boyamam gibi geliyor ama dediğin gibi aynı ton balyaj bak çok mantıklı saçımı kestireceğimde gidip attırırım hiç aklıma gelmemişti. istediğim de böyle bişey işte çok saçıma zarar vermeden doğal tonlar olsun :34:

yok boyama bencede düz boyaya ben pek ısınamadım oldum olası balyaj daha dogal duruyor bence yakışır sipaydimee :34:

yap yap hemen aradan çıkart şöle felekten bi gün yapın :1::1:

off şu öğle saati gelsede elbise işini halletsem kendimi öğle arasında yarışmaya gircek gibi hissediom hani bi yarışma vardı ya bana herşey yakışır diye bikaç saat içinde herşeyi alıyorlar koştur koştur :9::9:

inşallah bulurumda bu iştende kurtulurum :16:

yap yap hemen aradan çıkart şöle felekten bi gün yapın :1::1:

off şu öğle saati gelsede elbise işini halletsem kendimi öğle arasında yarışmaya gircek gibi hissediom hani bi yarışma vardı ya bana herşey yakışır diye bikaç saat içinde herşeyi alıyorlar koştur koştur :9::9:

inşallah bulurumda bu iştende kurtulurum :16:

bakalım kızlarla konuşamadım daha :1::1:

gelsin gelsin hallet işlerini bende saç modellerine bakıyorum :8:

delisiniz he :52::52::52: tweeterdan duyduklarim dogrumu speedy :1::1::1:

gecmisi okuyamadim direk yaziyorum valla kizlar. isler yogun :43:

mutlu gelmissin sanirim nasil gecti dün? yüzügünü aldin mi canim?

speedy röfleli böcük hepinize :54:

Selamlarr kızlarr :3:

Çok şükür iyiyim hepimiz iyiyiz kimse kimseyi parçalamadı şükürler olsun:1:

Dün öğlen süslenemedim tansiyonum düştü galiba biraz kendimi hiç iyi hissetmedim dışarda bi müşterinin iş vardı onu halledip izin aldım eve gidip yattaga zor attım kendimi yorulmuşum galiba ben biraz ayakta durcak mecalim yoktu kafamı zor kaldırdım 5-6 gibi sevgilim işten çıkmış yanıma geldi anca ozaman kalkabildim sonra kv illa buraya getr ben bakarım demiş zorla beni götürdü sevgilim saolsun baktıda baya ne yedirceni içirceni şaşırdı :17: neyse gittik orda oturdum biraz konuştuk ettik iyiydim zati uyumak çok iyi geldi sonra evime geldim :34:

anlıcanız dün benm yüzümden bişiy yapamadık bakalım artık sevdimin iş durumuna göre bugün yarın halletcez :34:

aaa gecmis olsun canim yeni gördüm :50::50::50:
bosver sen iyi olda bugün gezer bakarsiniz..
tütütü masallah kayinvalidenle hep böyle olursunuz insallah :nazar::nazar::nazar:

Elbise bakicakmissin bide Mangoyu bende tavsiye ederim elbiseleri cok güzel oluyor gerçekten.. varsa Zara'da güzel bi bak :34:

harıka bı yer
evlerde tamdenız karşısında zaten ben tatıl olsa akdenızı hıc düşünmem dırek karadenıze gıderım gercekten harıka

bende cok gülüyorum cok hoşuma gıdıyor konuşmaları eşimle bazen öle konuşmay çalışıyorum:17:laazca bı kaç kelıme öğrendımm
kv bana mesela nusaşkımı dıyoo gelınım demek:1:

günaydın bu arada
cok halsızım bugun nedense aksam kas gevşetıcı ıcıp yatıcamm:ssz:

mutlu nerdesunn haberlerını beklıyoruz

nusaşkımı :53: zormus ya demesi :1:

geçmis olsun canim sanada dinlen güzelce.. vitamin al bol bol :38:

nusaşkımı :53: zormus ya demesi :1:

geçmis olsun canim sanada dinlen güzelce.. vitamin al bol bol :38:

bılınmeyen hep zor gelır ınsana:6:banada zor gelıyoo ama çözcem bende bu işi

sağol cnm

sipidim mutlucum burdayım canlarda cok halsızım ve baş ağrısından gene cok çekıyorum:5:nasıl gececek bılmem yemekten sonra bı ağrıkesıcı alım dıyorum hıc değilse bıraz kesıo:25:

ctesı günü için ızın almayı düşünüyorum bakalım verecek mıhıc sanmıyorum ama denıycem şansımı

Back