Sipaydi ye Yardım lütfen

Kızlar hemencik anlatıyom öğle arasında sevgilim geldi ben sölemeyi unuttum size dün bohça işinide konuştuk kv biraz mırın kırın yapsada sevgilim ben ne istiyosan alırım hayatım dedi konu kapandı neyse mangoyada elbise aldım öyle acele ettim ki fotosunu çekemedim maalesef dümdüz siyah bi elbise triko gibi gögüzünden itibaren üstü ve kolları dantel gibi bir elbise bu bohçaya koncak 80 lira bide babet aldık mangodan oda bohçaya oda 30lira bide iş çamaşırı koycaklar bohça bu kadar

Bende sevgilime gömlek aldım sarardan hemencik begendi kampanya varmış 2 tane alırsan 100lira aldık bizde birini söz bohçasına birini nişana koyarız dedim

Yanlız hala sözde giymeye elbise bulamadım onu kendim alcam biyerde bi elbise denedim aslında o olabilir gibi uzun kollu üstü gri parlak altı siyah giyince sanki alt üst gibi duruyor biraz kısa gibi ama siyah koton çorap giyersem göze batmaz

Çıkışta sevgilime bohça için kravat bakcam bide kendime elbise bide tül falan alcam

hadi hayırlısı olsun

iç çamaşırı
parfüm
pijama takımı
falan filan koymayacak mısınız ?

ne güzel cnm zamanla herşey halloluyoosevgılınle sorun olmasn yeter

benımde bu aralar ınanılmaz bı mıne elbıse ve topuklu ayakkabı gyme hevesım var normalde hıc tarzım değil spor gymeyı daha cok sevıyrum ama nedense böle oldum
bıan evvel düğünler olsada hevesımı alsam

popom yer yüzü gördü sabahtan beri
telefonda olmasa patlıcam sıkıntıdan
instagram yükledim
böyle resim yüklemeye devam edersem engellcekler beni

mutlummm
tatsızlıklar çıkmış ama sen sıkma cnaını
bak halloluyor hepsi
sevgilin senin elinden tuttuğu sürece sıkıntı olmaz

spedyyy
yeşil meşil yapma bacım saçını
bu hali çok güzel
diğer renkler yaşlı gösteriyor seni

mutlucan
söz için yeterli o kadar şey
zaten yarım elma gönül alma nişanda daha güzellerini yaparsınız
biraz iş birikmiş
onları toparlayıp üretime çıkcam
kk ya yazamıorum ama okuyorum
diğer taraflardan yazdıklarınıza cevağ verim yine
seniroum siziiii

Evet cnm ya çok şükür rabbime

inşallah hayırlısıyla bi sorun çıkmadan şu sözüde halletsek

İnşallah kuzum ya

Söz bohçasını çok abartmayalım dedik kv deye bu bile çok dillendirmiyor ama ben bakışlarından anlıyorum ne alalım diyordu ne almayalım ama napım şimdi

Saolsun sevdiğim yüzümü güldürüyor

yeşil diye şaka yaptım kuzu yaa

sen nasıl istiyorsan canım önemli olan senin içine sinmesin ....

röfleli yavrum ne yeşili yaw

inşallah hayırlısıyla hallederiz şunuda

yaaa ben ciddi sanmıştm ama
mutlu yazmış ya twitt yeşil yapcak diye

bana birisi özel mesaj yollamış twitter adresimi istiyor ünlü oldum ya laaaaaaaaaaaaaa

wowww sipaydii

tatlı kedi nerde gene yaw ne yemekmiş arkadaş

buarada ben öğlen yemek yemedim işleri halledelim biran önce diye biraz açım galiba

benim patron takık şuaralarda 5dkya laf ediyor 3gün izin istedim sadece 2gün verdi birgün önce gitcem ertesi gün söz gecesi çıkcam yola perişan olcam gene yollarda

Son düzenleme:
ayyy mutlucum islerin yolunda gitmesine sevindim cidden
simdiden güle güle giyin aldiklarini sen sevgilinle iyi olduktan sonra gerisini booooosver
amma bohça yapiliyormus bu arada biz bi dügünden 2 hafta önce verdik o kadar :26: siz söz ve nisanda yapicaksiniz bide dügünde mi yapicaksiniz? :26:

röfleli hosgeldin canim son anda kurtardik speedy'i yesil saçli olmaktan

yesil saçli speedy olarak tabiki ünlü olursun

kiz ne arkamdan atiyosun burda sana cvp yaziyordum aaa

yemek yedik bile sayilmaz valla
Allahim iki saat boyunca ikimizinde cenesi durmadi yok böyle bisey is yerine getirdi kapinin önünde hala cene caliyorduk..
cok severim kendisini bitanedir ya

bosver sen idare et canim bu seferlik :26: gözüne batti sanki adamin, özel isin olmasa neyse ama bu durumda mecbursun izin almaya..

yok canım bizim düğünde olmaz bi söz bi nişanda olur ama düğündede mi oluyor acep şimdi kafam karıştı:26:

ya aslına bakarsan banada saçma geliyor ama adet olmuş bikere tamm hoşumada gidiyor ama bu sefer çok alel acele oldu 1 saat içinde inşallah diğer bohçalarda böyle olmaz

inşallah şu cuma gününüde hayırlısıyla güzelce hallederiz kv gelcek çok kasılıom :26:

ne güzell

evet aynen öyle 1gün fazla verse ölcek sanki ztn şuara çok yogun değiliz ben olmasam batcak sanki

twitter de Gündeme oturucam sonnda

gittim kuru üzüm ile kuru dut aldım kan yapsın diye yiyorum.. :) akşamda kayınvalideme gidiyorum

Son düzenleme:

valla ben tam bilmiyorum canim ama artik dügündede olmasin yani sizde ev kuruyosunuz o parayla bi ihtiyacinizi alirsiniz :26:
kasma kendini canim rahat ol ya, kastikça saçmalarsin cünkü kendimden biliyorum...

ne güzell

evet aynen öyle 1gün fazla verse ölcek sanki ztn şuara çok yogun değiliz ben olmasam batcak sanki

inat iste ihtiyacin var ya gicikligi tuttu, neyse nisan yapana kadar saatinde gider gelirsin susar ozaman..

yarasın bebeğimm

buarada biz gene başlıcaz yemek yapmalara ya en zor kısmıda bu walla ne yapsak ki yemege:26:

firinda kremali patates olabilir yada garnitürlü pilav olabilir..
yaninada karniyarik veya tavuk cesitleri...
corba zaten Allahin emri kis gününde, oldu bitti
bide tatli cayin yanina (etimekli muhallebili tatlilar güzel olur hem hafif )

speedy; oh afiyet olsun valla iyi yapiyorsun benimde yemem gerek aslinda cok kansizim

1 yıl 8 ay olmuş ya yuh bize kendimi dövesim geldi valla heeeeeeee

Kalori Cetveli diye bişey indirdim Google play den şimdi onu takip ediyorum

tatlıkedi bi an gaza geldim ama ben kuru üzümü hiç sevmem iğrenç tadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…