Sipaydi ye Yardım lütfen

olabilir canım yüzük beğeniyorlardır..

valla kötü gelinsin ama kaynanan seni de fazla üzmüz. en güzeli kafaya takmamak kafayı takıp üzülünce kötü gelin olmanın faydası kalmıyor
kaynana başarıyor üzüyor yani.
ben kaynanam böyle olsa nasıl olurdum hiç bilmiyorum Rabbim aratmasın ya çok şükür en kötü günümüz böyle olsun :nazar: özledim valla arayım kaynanacığımı.

yaşasın kötülük valla:1:hüç umrumun köşesınde dıbınde deıl zaten gelın olalı araşmadık bız hıc:nazar:bızede nazar değmesın:27:sayesınde bende kötü gelın olduğumu bılıyorum

Allah kımsenın başına vermesın cnm bız gene uzağız ama sız yakınsınzı yakın olunca bıde sorun olunca daha kötü olur emınım
ama sende şükret
aslında benım bişi dememe gerek bıle yok eşim demıştı zaten sız bızdeyken kendı aılesıyle ılgılı:6:

sağolsun
bende anneme dıyım güvenılır doğal

3 haftadır görumcek gelecek gelmıo bu hafta gelıyorum demez ınş gerçı derım ben gelıom sen kal dıye:52:

kesınlıkle düşünsene o arkadaşımdan bı tanesını nerdeyse 3 yıldır görmuyorum onun annesınıde aynen bu bahsettıklerım arkadaşımın halası arkadaşımda h sonu tanışma olacak bacum yanı onun halası kuzenı benım halam kuzen öle can yakın dosttuz aıleyz:69:
o yüzden cok mutluyumm
diğer bacumda gene arkadaşım okuyoo bu dedıklerım benım 23 yıllık arkadaşlarım kardeşten öteler :69:cok cok sevıommm zıllılerı

bıde şimdı evlılık hazırlığı falan bana hala küçükgıbı gelıyolar ben onlardan azcık büyüyümde:1:

Allah bozmasin güzel bi dostlugunuz varmis, mekana zamana yenik düsmemis valla helal olsun :nazar:
güzel bi haftasonu bekliyor seni, süper ya :46:
onun disinda her hafta gitmezmisiniz annenlere? cok uzak degilsiniz tahmin ettigim kadariyla?

sağolsun
bende anneme dıyım güvenılır doğal

3 haftadır görumcek gelecek gelmıo bu hafta gelıyorum demez ınş gerçı derım ben gelıom sen kal dıye:52:

söylersin başka zamana gelir artık

amin canim amin, Allahima sükürler olsunki benimkiside melektir.. annemden farki yok hep böyle olur insallah hepimiz içinde :nazar::nazar::nazar:

amin canım cümlemize inşallah.

yaşasın kötülük valla:1:hüç umrumun köşesınde dıbınde deıl zaten gelın olalı araşmadık bız hıc:nazar:bızede nazar değmesın:27:sayesınde bende kötü gelın olduğumu bılıyorum

Allah kımsenın başına vermesın cnm bız gene uzağız ama sız yakınsınzı yakın olunca bıde sorun olunca daha kötü olur emınım
ama sende şükret
aslında benım bişi dememe gerek bıle yok eşim demıştı zaten sız bızdeyken kendı aılesıyle ılgılı:6:

dillendirmemek en güzeli sanki hiç yokmuş gibi davranmak :1:

ama sende şükret

hmm görüsmüyosunuz galiba :44: oda güzel görüsüpte sıkıntı yaratacagina uzak olsun iyi olsun :1:

Allah bozmasin güzel bi dostlugunuz varmis, mekana zamana yenik düsmemis valla helal olsun :nazar:
güzel bi haftasonu bekliyor seni, süper ya :46:
onun disinda her hafta gitmezmisiniz annenlere? cok uzak degilsiniz tahmin ettigim kadariyla?

amın cnm
çok şükür hıc sorun yaşamadık
bı aılemde annemde babamda kardeşimde onlar :69:

yok cnm genelde 3 haftada yada ayda bı gıdebılıyorum uzak değil ama zaman sorun oluyo
ben ctesı 5 te işten cıkıyorum karşıya geçmem 4 saatımı alıo:ssz:1 saat falan olsa sabah gıder öğlen dönerm ama nerde
bıde eşim oluyo mısafır oluoo plan oluyo maalesef gıdemıyorsun
nisandada köye gıderler bu yıl gelmeyıde düşünmuyorlar bakaım nasıl gecıcek bu yılımız :5:
söylersin başka zamana gelir artık

amin canım cümlemize inşallah.

dillendirmemek en güzeli sanki hiç yokmuş gibi davranmak :1:

ben onu 3 haftadır beklıyorum artık oda beklesın napak:1:

ben zaten yokmuş gıbı davranıyorum bı tek burda yazdım kımseye dımem samımı ilişkımı nazar değer:1:
hmm görüsmüyosunuz galiba :44: oda güzel görüsüpte sıkıntı yaratacagina uzak olsun iyi olsun :1:

yok cnm görüşmuoruz aramızda 24 saatlık yol var ama kv sen görsen benım için ölür ölee seevr can bal kalp ne varsa saayr bırazda lazca konuşur anlamam eşim tercume eder artık ne dıyorsa:)
lafta baya bı severde ıcraat yok ıkı taraftanda

Son düzenleme:
iyi akşamlar ben kaçım sıze doyum olmas sayenızde az keyıflendım

mutlumunda başına bı iş gelmeden kavuşsaydık ıyıydı:1:

şaka bı yana Allahım yuvamızdan mutluluğu eksık etmesın yeter

amın cnm
çok şükür hıc sorun yaşamadık
bı aılemde annemde babamda kardeşimde onlar :69:

yok cnm genelde 3 haftada yada ayda bı gıdebılıyorum uzak değil ama zaman sorun oluyo
ben ctesı 5 te işten cıkıyorum karşıya geçmem 4 saatımı alıo:ssz:1 saat falan olsa sabah gıder öğlen dönerm ama nerde
bıde eşim oluyo mısafır oluoo plan oluyo maalesef gıdemıyorsun
nisandada köye gıderler bu yıl gelmeyıde düşünmuyorlar bakaım nasıl gecıcek bu yılımız :5:

ben onu 3 haftadır beklıyorum artık oda beklesın napak:1:

ben zaten yokmuş gıbı davranıyorum bı tek burda yazdım kımseye dımem samımı ilişkımı nazar değer:1:

yok cnm görüşmuoruz aramızda 24 saatlık yol var ama kv sen görsen benım için ölür ölee seevr can bal kalp ne varsa saayr bırazda lazca konuşur anlamam eşim tercume eder artık ne dıyorsa:)
lafta baya bı severde ıcraat yok ıkı taraftanda

cumartesi calisiyorsan haklisin :26: sadece bi günün oluyordur o da zor yetiyordur cabucak geciyo haftasonu :15:

aman kimseye dememeye devam et :nazar: bosver uzak olmalari daha iyi, kafan agrimiyordur :31:

laz diyince aklima hamsi pilav geldi, sabah kahvaltida cidden yiyen varmi ya oralarda :52:

aslinda karadenize söyle bi gezinti yapsak keske cokkkk isterim ya oralari görmeyi :16::16::16:

iyi akşamlar ben kaçım sıze doyum olmas sayenızde az keyıflendım

mutlumunda başına bı iş gelmeden kavuşsaydık ıyıydı:1:

şaka bı yana Allahım yuvamızdan mutluluğu eksık etmesın yeter

amin canim :16:
mutlu adi gibi mutludur insallah su anda :16:
iyi aksamlar canim :38:

cumartesi calisiyorsan haklisin :26: sadece bi günün oluyordur o da zor yetiyordur cabucak geciyo haftasonu :15:

aman kimseye dememeye devam et :nazar: bosver uzak olmalari daha iyi, kafan agrimiyordur :31:

laz diyince aklima hamsi pilav geldi, sabah kahvaltida cidden yiyen varmi ya oralarda :52:

aslinda karadenize söyle bi gezinti yapsak keske cokkkk isterim ya oralari görmeyi :16::16::16:

amin canim :16:
mutlu adi gibi mutludur insallah su anda :16:
iyi aksamlar canim :38:

maalesef bıde akşama kadar:ssz:1 günden zaten bişi anlamıyorsun keşke ctesıde tatıl olsa ama zor ımkansız:31:
eşimin akrabalarını cok sevıyorummm hele konuşmalarına bayılıyorum daa:1:
sanırım yerler cnm
bende cok ıstıyorum herkes cok davet edıyor ama maddı açıdan bı fırsat olmadı bıde eşimin işi hiç tatıl olmuyo bakalım belkı bu yıl kısmet olur
artvın harıka bır yer çünkü:17:

ınşallah sorun yaşamaz bu dönemler cok stres oluyo ınsan
yarın haberlerı alırız:10:

maalesef bıde akşama kadar:ssz:1 günden zaten bişi anlamıyorsun keşke ctesıde tatıl olsa ama zor ımkansız:31:
eşimin akrabalarını cok sevıyorummm hele konuşmalarına bayılıyorum daa:1:
sanırım yerler cnm
bende cok ıstıyorum herkes cok davet edıyor ama maddı açıdan bı fırsat olmadı bıde eşimin işi hiç tatıl olmuyo bakalım belkı bu yıl kısmet olur
artvın harıka bır yer çünkü:17:

ınşallah sorun yaşamaz bu dönemler cok stres oluyo ınsan
yarın haberlerı alırız:10:

güzel yere benziyor Artvin, resimlere baktimda simdi :31::31::31:
cok seker olur ya onlarin konusmasi otursam dinlesem valla sempatik geliyor bana :27:

of insallah olur tatiliniz canim :50: hemde orda akrabalar varken gitmemek cok yazik olur :1:

yemek tariflerine baka baka aciktim ya :56:

güzel yere benziyor Artvin, resimlere baktimda simdi :31::31::31:
cok seker olur ya onlarin konusmasi otursam dinlesem valla sempatik geliyor bana :27:

of insallah olur tatiliniz canim :50: hemde orda akrabalar varken gitmemek cok yazik olur :1:

yemek tariflerine baka baka aciktim ya :56:

harıka bı yer
evlerde tamdenız karşısında zaten ben tatıl olsa akdenızı hıc düşünmem dırek karadenıze gıderım gercekten harıka

bende cok gülüyorum cok hoşuma gıdıyor konuşmaları eşimle bazen öle konuşmay çalışıyorum:17:laazca bı kaç kelıme öğrendımm
kv bana mesela nusaşkımı dıyoo gelınım demek:1:

günaydın bu arada
cok halsızım bugun nedense aksam kas gevşetıcı ıcıp yatıcamm:ssz:

mutlu nerdesunn haberlerını beklıyoruz

Selamlarr kızlarr :3:

Çok şükür iyiyim hepimiz iyiyiz kimse kimseyi parçalamadı şükürler olsun:1:

Dün öğlen süslenemedim tansiyonum düştü galiba biraz kendimi hiç iyi hissetmedim dışarda bi müşterinin iş vardı onu halledip izin aldım eve gidip yattaga zor attım kendimi yorulmuşum galiba ben biraz ayakta durcak mecalim yoktu kafamı zor kaldırdım 5-6 gibi sevgilim işten çıkmış yanıma geldi anca ozaman kalkabildim sonra kv illa buraya getr ben bakarım demiş zorla beni götürdü sevgilim saolsun baktıda baya ne yedirceni içirceni şaşırdı :17: neyse gittik orda oturdum biraz konuştuk ettik iyiydim zati uyumak çok iyi geldi sonra evime geldim :34:

anlıcanız dün benm yüzümden bişiy yapamadık bakalım artık sevdimin iş durumuna göre bugün yarın halletcez :34:

Selamlarr kızlarr :3:

Çok şükür iyiyim hepimiz iyiyiz kimse kimseyi parçalamadı şükürler olsun:1:

Dün öğlen süslenemedim tansiyonum düştü galiba biraz kendimi hiç iyi hissetmedim dışarda bi müşterinin iş vardı onu halledip izin aldım eve gidip yattaga zor attım kendimi yorulmuşum galiba ben biraz ayakta durcak mecalim yoktu kafamı zor kaldırdım 5-6 gibi sevgilim işten çıkmış yanıma geldi anca ozaman kalkabildim sonra kv illa buraya getr ben bakarım demiş zorla beni götürdü sevgilim saolsun baktıda baya ne yedirceni içirceni şaşırdı :17: neyse gittik orda oturdum biraz konuştuk ettik iyiydim zati uyumak çok iyi geldi sonra evime geldim :34:

anlıcanız dün benm yüzümden bişiy yapamadık bakalım artık sevdimin iş durumuna göre bugün yarın halletcez :34:

geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli şuanda halledersiniz diğer işlerinizi de

Evt artık hayırlısı artık saol canmm :34:

Bugün öğlen elbise bakıcam bakalım napcam eger duryorsa albümdeki siyah elbiseyi almayı düşünüyorum ama tekti elbise 1 hafta geçti bakalım inşallah bulurum :26:

Son düzenleme:
Evt artık hayırlısı artık saol canmm :34:

Bugün öğlen elbise bakıcam bakalım napcam eger duryorsa albümdeki siyah elbiseyi almayı düşünüyorum ama tekti elbise 1 hafta geçti bakalım inşallah bulurum :26:

Mangoya falan bak canım dün bende ayakkabı aldım yine süet abiye bileği taşlı çok sade şık bir ayakkabıydı.. :) bu ayakkabı aşkı beni çıldırtıyor ya:17::17:

Mangoya falan bak canım dün bende ayakkabı aldım yine süet abiye bileği taşlı çok sade şık bir ayakkabıydı.. :) bu ayakkabı aşkı beni çıldırtıyor ya:17::17:

Mangoda varmıdır acaba böyle sadece bir elbise :26: Öğle arasında halletmem gerekiyor artık hiç zamanım yok :44:

İnşallah şöle düzgün bişiyler bulurum yaa :16:

Back