Sipaydi ye Yardım lütfen

Aslında ben direk oldum ama faceden baktım öyle tahmin ettiğim kadarda fena deilmiş biliomusun

Ama bu halin daha güzel bence

sarı renk yaparsam zaten artık bu kadar iddalı yapamam zaten o çok fazla sarıydı ama kötü de durmuyordu herkes beğenmişti
böyle deli gibi değiştirip duruyordum işte bu saç kendi saçım evlenmeden 1 ay önce boyattım o kadar

Bence bu saç iyi yakışıyor sana bide şimdi kahkülle daha bi güzel olmuş

belki sonra kendi renginin bi açığı balyaj attırabilirsin doğal sanki güneşten açılmış gibi oda yakışır sana hemde değişiklik olur

bende bazen gidip boyatıyım diom ama bi türlü cesaret edemiyorum 2 sene önce saçım uzunken balyaj attırmıştım kendi rengimn bi ton açıgı olmuştu ama oda baya sarı oldu herkes çok begenmişti sora bida yaptırım yaptırım dedim kısmet olmadı

Evet canım çocuk olana kadar düşünmüyorum. Daha önce bahsetmiştim ben saçımı 1 kez boyadım mı insan gibi haraket etmiyorum 15 günde bir boyamak istiyorum ve sürekli değişik renk
1/2 sene daha boyamam gibi geliyor ama dediğin gibi aynı ton balyaj bak çok mantıklı saçımı kestireceğimde gidip attırırım hiç aklıma gelmemişti. istediğim de böyle bişey işte çok saçıma zarar vermeden doğal tonlar olsun

yok boyama bencede düz boyaya ben pek ısınamadım oldum olası balyaj daha dogal duruyor bence yakışır sipaydimee

yap yap hemen aradan çıkart şöle felekten bi gün yapın

off şu öğle saati gelsede elbise işini halletsem kendimi öğle arasında yarışmaya gircek gibi hissediom hani bi yarışma vardı ya bana herşey yakışır diye bikaç saat içinde herşeyi alıyorlar koştur koştur

inşallah bulurumda bu iştende kurtulurum

bakalım kızlarla konuşamadım daha

gelsin gelsin hallet işlerini bende saç modellerine bakıyorum

delisiniz he tweeterdan duyduklarim dogrumu speedy

gecmisi okuyamadim direk yaziyorum valla kizlar. isler yogun

mutlu gelmissin sanirim nasil gecti dün? yüzügünü aldin mi canim?

speedy röfleli böcük hepinize

aaa gecmis olsun canim yeni gördüm
bosver sen iyi olda bugün gezer bakarsiniz..
tütütü masallah kayinvalidenle hep böyle olursunuz insallah

Elbise bakicakmissin bide Mangoyu bende tavsiye ederim elbiseleri cok güzel oluyor gerçekten.. varsa Zara'da güzel bi bak

nusaşkımı zormus ya demesi

geçmis olsun canim sanada dinlen güzelce.. vitamin al bol bol

nusaşkımı zormus ya demesi

geçmis olsun canim sanada dinlen güzelce.. vitamin al bol bol

bılınmeyen hep zor gelır ınsanabanada zor gelıyoo ama çözcem bende bu işi

sağol cnm

sipidim mutlucum burdayım canlarda cok halsızım ve baş ağrısından gene cok çekıyorumnasıl gececek bılmem yemekten sonra bı ağrıkesıcı alım dıyorum hıc değilse bıraz kesıo

ctesı günü için ızın almayı düşünüyorum bakalım verecek mıhıc sanmıyorum ama denıycem şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…