Sipaydi ye Yardım lütfen

bu saatler arassında kimsecikler olmuyor.

tatlıkedi spora gitmiştir
mutlu kayınvalideciği iledir inşallah güzel geçer
röfleli zaten fuardan hiç gelmiyor yine.
böcük işinin başında.

bende öğle yemeğimi yedim. geldim

çorba
1 kaşık fasulye
ıspanaklı börek yedim bugün karnım doydu

afiyet olsun güzelim iyi yapmissin bugünkü yemegi sevdin galiba :34:
spora gitmedim bu hafta hiç... bas agrimdan egilemiyorum bile :50:

2'de doktora gidicem onu bekliyorum,
yemek yicem; corbam var ama acikmadim daha :31:

aksama patlican musakka yapicam firinda besamel sosla :56: dün kizarttim patlicanlari :31: hiç sevmiyorum ya su kizartmayi :ssz:
kuru patlicanda aldim kavurmak için, geçen sen aklima koydun :17:

afiyet olsun güzelim iyi yapmissin bugünkü yemegi sevdin galiba :34:
spora gitmedim bu hafta hiç... bas agrimdan egilemiyorum bile :50:

2'de doktora gidicem onu bekliyorum,
yemek yicem; corbam var ama acikmadim daha :31:

aksama patlican musakka yapicam firinda besamel sosla :56: dün kizarttim patlicanlari :31: hiç sevmiyorum ya su kizartmayi :ssz:
kuru patlicanda aldim kavurmak için, geçen sen aklima koydun :17:

afiyet olsun sana da canım. iyileş yine gidersin..

kuru patlıcanı çok severim onunla pilav da yapabilirsin mükemmel oluyor daha dün yedim :46::46:
bende kızartmayı çok sevmem arada bir domates sosla yapıyprum canım isterse

afiyet olsun sana da canım. iyileş yine gidersin..

kuru patlıcanı çok severim onunla pilav da yapabilirsin mükemmel oluyor daha dün yedim :46::46:
bende kızartmayı çok sevmem arada bir domates sosla yapıyprum canım isterse

pilavla nasil yaptin ? yanina pilav mi demek istedin acaba :26:
patlicani bide tost makinesinde kizdiranlarda var kizartma yerine :41: bidahakine de onu denerim artik

pilavla nasil yaptin ? yanina pilav mi demek istedin acaba :26:
patlicani bide tost makinesinde kizdiranlarda var kizartma yerine :41: bidahakine de onu denerim artik

tost makinesini ilk kez duydum.
kuru patlıcanı önce haşlıyorsun sonra kullanıyorsun ya haşladıktan sonra doğrayıp pirinç pilavının içine koyuyorsun baharat ekliyorsun kuş üzümü fıstık falan içli pilav gibi oluyor
tost makinesinde dene bakalım ne olacak.

yanına demedim kuru patlıcan diyince aklıma geldi örnek verdim...

dr gittin mi ? ne dedi

Son düzenleme:
tost makinesini ilk kez duydum.
kuru patlıcanı önce haşlıyorsun sonra kullanıyorsun ya haşladıktan sonra doğrayıp pirinç pilavının içine koyuyorsun baharat ekliyorsun kuş üzümü fıstık falan içli pilav gibi oluyor
tost makinesinde dene bakalım ne olacak.

yanına demedim kuru patlıcan diyince aklıma geldi örnek verdim...

dr gittin mi ? ne dedi

aa anladim canim, degisik bi fikirmis ya :1: eminim güzel olur!!

tost makinesinde kizdirip buzlukta saklamasi pratik oluyor diye duymustum bi ara, dün aklima gelseydi öyle yapip borcama dizerdim musakka için :1:

gittim simdi geldim canim, tahmin ettigim gibi sinüzit :50: 8 günlük bi antibiyotik verdi, geçmezse 15 gün sonra yine gel dedi :26:

aa anladim canim, degisik bi fikirmis ya :1: eminim güzel olur!!

tost makinesinde kizdirip buzlukta saklamasi pratik oluyor diye duymustum bi ara, dün aklima gelseydi öyle yapip borcama dizerdim musakka için :1:

gittim simdi geldim canim, tahmin ettigim gibi sinüzit :50: 8 günlük bi antibiyotik verdi, geçmezse 15 gün sonra yine gel dedi :26:

değişik geldi bana sadedce kuru patlıcan için mi bu geçerli peki.

geçmiş olsun inşallah bir daha gitmene gerek kalmaz

bengeldımde gtcem:1:gtmeden sızlere bı bakım dedım

ne değişik şeyler bılıyonus sız öle ben hıc kırmızı et almadığımdam bazı yemeklerı yapmıyorum kuru patlıcan falan sevmem ben o yüzden hıc yapmadım aslnda denemem lazım belkı severım ama nerden alcam temız güzel doğal bı yer var mı kı yada en ıyısı yazın annem bahçedekı patlıcanları kurutsun denemelık ondan alırım:12:

h sonu gelsın dıye dört gözle beklıyorum yaa:52:günlerde durdu kaldı sankı
ctesı annem babamla buluşp sınema ordan önce kyumcuda bıraz işimiz var ceyreklerı bılezık yapem dıyım çıkmadan altın fıyatları:6:sonra sınemadan cıkınca arkadaşıma gıderım ctesı akşam belkıde eşim olmazsa kızlarla kalırız bekarlık günlerı gıbı
2 arkadaşım ıst dışında okuyo geldıler cok sevdığım ablalarım vardıonlar geldı ayyy h sonu full süper geçecek ve ınş bıraz olsun stresten uzaklaşırım:6:

aynen aynen mutlu kaynanasını bulunca bizi unuttu yada kaynanası mutluyu parçaladı o kadından beklenir :1:

:52::52:olabılır
aslında böle kaynanalara benım gıbı kendını ezdırmeyen gelınler lazım:23:cok pis kötü gelınımdır ben:27:övünmek gıbı olmasın:52:

tatlıkedım ınşallah bıdaha tekrarlaamaz cnm dıkkat et ıslak saçla falan cıkma ıyıcene ört elnı yüzünü kafanı:38:

ne değişik şeyler bılıyonus sız öle ben hıc kırmızı et almadığımdam bazı yemeklerı yapmıyorum kuru patlıcan falan sevmem ben o yüzden hıc yapmadım aslnda denemem lazım belkı severım ama nerden alcam temız güzel doğal bı yer var mı kı yada en ıyısı yazın annem bahçedekı patlıcanları kurutsun denemelık ondan alırım:12:

ctesı annem babamla buluşp sınema ordan önce kyumcuda bıraz işimiz var ceyreklerı bılezık yapem dıyım çıkmadan altın fıyatları:6:sonra sınemadan cıkınca arkadaşıma gıderım ctesı akşam belkıde eşim olmazsa kızlarla kalırız bekarlık günlerı gıbı
2 arkadaşım ıst dışında okuyo geldıler cok sevdığım ablalarım vardıonlar geldı ayyy h sonu full süper geçecek ve ınş bıraz olsun stresten uzaklaşırım:6:

marketlere bakabilirsin ama öyle çok pahalı olabilir bana da kayınvalidem kurutuyor yada memlektten geliyor. sağolsunlar as boynuna gez çok seviyrum renk renk güzel oluyor.

haftasonu rahat dağılır birazcık iyi olur

ayy ne güzel, böyle güzel planlar olunca insan haftasonuna sabirsizlaniyor dimi :nazar::nazar::nazar:

hahah :1::1::1: ay Allah korusun yaaa, insallah kadini biz yanlis anlamisizdir, ömür geçmez yoksa öyle bi kaynanayla :50:

yada nasil bi yüzük alsam diye arastirma icinde :1:

bence kadına hakszlık yapıyorsunuz he
en azından kadın demış gel yüzük bakalım ayy keşke benımkıde çaldırıp kapatsaydı ben arardım deseydı bana gel yüzük bakalım dıye havalara uçardım :52::52::60:cok düşüncelı kesınlıkkle

hahah :1::1::1: ay Allah korusun yaaa, insallah kadini biz yanlis anlamisizdir, ömür geçmez yoksa öyle bi kaynanayla :50:

yada nasil bi yüzük alsam diye arastirma icinde :1:

olabilir canım yüzük beğeniyorlardır..

aslında böle kaynanalara benım gıbı kendını ezdırmeyen gelınler lazım:23:cok pis kötü gelınımdır ben:27:övünmek gıbı olmasın:52:

tatlıkedım ınşallah bıdaha tekrarlaamaz cnm dıkkat et ıslak saçla falan cıkma ıyıcene ört elnı yüzünü kafanı:38:

valla kötü gelinsin ama kaynanan seni de fazla üzmüz. en güzeli kafaya takmamak kafayı takıp üzülünce kötü gelin olmanın faydası kalmıyor
kaynana başarıyor üzüyor yani.
ben kaynanam böyle olsa nasıl olurdum hiç bilmiyorum Rabbim aratmasın ya çok şükür en kötü günümüz böyle olsun :nazar: özledim valla arayım kaynanacığımı.

marketlere bakabilirsin ama öyle çok pahalı olabilir bana da kayınvalidem kurutuyor yada memlektten geliyor. sağolsunlar as boynuna gez çok seviyrum renk renk güzel oluyor.

haftasonu rahat dağılır birazcık iyi olur

sağolsun
bende anneme dıyım güvenılır doğal

3 haftadır görumcek gelecek gelmıo bu hafta gelıyorum demez ınş gerçı derım ben gelıom sen kal dıye:52:
ayy ne güzel, böyle güzel planlar olunca insan haftasonuna sabirsizlaniyor dimi :nazar::nazar::nazar:

kesınlıkle düşünsene o arkadaşımdan bı tanesını nerdeyse 3 yıldır görmuyorum onun annesınıde aynen bu bahsettıklerım arkadaşımın halası arkadaşımda h sonu tanışma olacak bacum yanı onun halası kuzenı benım halam kuzen öle can yakın dosttuz aıleyz:69:
o yüzden cok mutluyumm
diğer bacumda gene arkadaşım okuyoo bu dedıklerım benım 23 yıllık arkadaşlarım kardeşten öteler :69:cok cok sevıommm zıllılerı

bıde şimdı evlılık hazırlığı falan bana hala küçükgıbı gelıyolar ben onlardan azcık büyüyümde:1:

valla hayranim öyle gelinlere, ben kesin ezdirirdim kendimi, mutluya ezdirme kendini demesi kolayda ben bisey yapamazdim heralde..
yada zamanla ve deneyimle birlikte bende kötü gelin olabilirdim :23:

inanmiyorum ya ben nasil bunu düsünemedim :53: sporda kurutmaya üseniyordum islak ciktigim cok olmustur son 2 ayda.. kesin ondan cogaldi :53::53::53:
hay aklinla bin yasa canim dikkat edicem :38:

olabilir canım yüzük beğeniyorlardır..

valla kötü gelinsin ama kaynanan seni de fazla üzmüz. en güzeli kafaya takmamak kafayı takıp üzülünce kötü gelin olmanın faydası kalmıyor
kaynana başarıyor üzüyor yani.
ben kaynanam böyle olsa nasıl olurdum hiç bilmiyorum Rabbim aratmasın ya çok şükür en kötü günümüz böyle olsun :nazar: özledim valla arayım kaynanacığımı.

amin canim amin, Allahima sükürler olsunki benimkiside melektir.. annemden farki yok hep böyle olur insallah hepimiz içinde :nazar::nazar::nazar:

Back