Sipaydi ye Yardım lütfen

yaşasın kötülük vallahüç umrumun köşesınde dıbınde deıl zaten gelın olalı araşmadık bız hıcbızede nazar değmesınsayesınde bende kötü gelın olduğumu bılıyorum

Allah kımsenın başına vermesın cnm bız gene uzağız ama sız yakınsınzı yakın olunca bıde sorun olunca daha kötü olur emınım
ama sende şükret
aslında benım bişi dememe gerek bıle yok eşim demıştı zaten sız bızdeyken kendı aılesıyle ılgılı

Allah bozmasin güzel bi dostlugunuz varmis, mekana zamana yenik düsmemis valla helal olsun
güzel bi haftasonu bekliyor seni, süper ya
onun disinda her hafta gitmezmisiniz annenlere? cok uzak degilsiniz tahmin ettigim kadariyla?

sağolsun
bende anneme dıyım güvenılır doğal

3 haftadır görumcek gelecek gelmıo bu hafta gelıyorum demez ınş gerçı derım ben gelıom sen kal dıye

söylersin başka zamana gelir artık

amin canim amin, Allahima sükürler olsunki benimkiside melektir.. annemden farki yok hep böyle olur insallah hepimiz içinde

amin canım cümlemize inşallah.

dillendirmemek en güzeli sanki hiç yokmuş gibi davranmak

hmm görüsmüyosunuz galiba :44: oda güzel görüsüpte sıkıntı yaratacagina uzak olsun iyi olsun

Allah bozmasin güzel bi dostlugunuz varmis, mekana zamana yenik düsmemis valla helal olsun
güzel bi haftasonu bekliyor seni, süper ya
onun disinda her hafta gitmezmisiniz annenlere? cok uzak degilsiniz tahmin ettigim kadariyla?

amın cnm
çok şükür hıc sorun yaşamadık
bı aılemde annemde babamda kardeşimde onlar

yok cnm genelde 3 haftada yada ayda bı gıdebılıyorum uzak değil ama zaman sorun oluyo
ben ctesı 5 te işten cıkıyorum karşıya geçmem 4 saatımı alıo1 saat falan olsa sabah gıder öğlen dönerm ama nerde
bıde eşim oluyo mısafır oluoo plan oluyo maalesef gıdemıyorsun
nisandada köye gıderler bu yıl gelmeyıde düşünmuyorlar bakaım nasıl gecıcek bu yılımız
söylersin başka zamana gelir artık

amin canım cümlemize inşallah.

dillendirmemek en güzeli sanki hiç yokmuş gibi davranmak

ben onu 3 haftadır beklıyorum artık oda beklesın napak

ben zaten yokmuş gıbı davranıyorum bı tek burda yazdım kımseye dımem samımı ilişkımı nazar değer
hmm görüsmüyosunuz galiba :44: oda güzel görüsüpte sıkıntı yaratacagina uzak olsun iyi olsun

yok cnm görüşmuoruz aramızda 24 saatlık yol var ama kv sen görsen benım için ölür ölee seevr can bal kalp ne varsa saayr bırazda lazca konuşur anlamam eşim tercume eder artık ne dıyorsa:)
lafta baya bı severde ıcraat yok ıkı taraftanda

Son düzenleme:
iyi akşamlar ben kaçım sıze doyum olmas sayenızde az keyıflendım

mutlumunda başına bı iş gelmeden kavuşsaydık ıyıydı

şaka bı yana Allahım yuvamızdan mutluluğu eksık etmesın yeter

cumartesi calisiyorsan haklisin :26: sadece bi günün oluyordur o da zor yetiyordur cabucak geciyo haftasonu

aman kimseye dememeye devam et bosver uzak olmalari daha iyi, kafan agrimiyordur

laz diyince aklima hamsi pilav geldi, sabah kahvaltida cidden yiyen varmi ya oralarda

aslinda karadenize söyle bi gezinti yapsak keske cokkkk isterim ya oralari görmeyi

amin canim
mutlu adi gibi mutludur insallah su anda
iyi aksamlar canim

maalesef bıde akşama kadar1 günden zaten bişi anlamıyorsun keşke ctesıde tatıl olsa ama zor ımkansız
eşimin akrabalarını cok sevıyorummm hele konuşmalarına bayılıyorum daa
sanırım yerler cnm
bende cok ıstıyorum herkes cok davet edıyor ama maddı açıdan bı fırsat olmadı bıde eşimin işi hiç tatıl olmuyo bakalım belkı bu yıl kısmet olur
artvın harıka bır yer çünkü

ınşallah sorun yaşamaz bu dönemler cok stres oluyo ınsan
yarın haberlerı alırız

güzel yere benziyor Artvin, resimlere baktimda simdi
cok seker olur ya onlarin konusmasi otursam dinlesem valla sempatik geliyor bana

of insallah olur tatiliniz canim hemde orda akrabalar varken gitmemek cok yazik olur

yemek tariflerine baka baka aciktim ya

harıka bı yer
evlerde tamdenız karşısında zaten ben tatıl olsa akdenızı hıc düşünmem dırek karadenıze gıderım gercekten harıka

bende cok gülüyorum cok hoşuma gıdıyor konuşmaları eşimle bazen öle konuşmay çalışıyorumlaazca bı kaç kelıme öğrendımm
kv bana mesela nusaşkımı dıyoo gelınım demek

günaydın bu arada
cok halsızım bugun nedense aksam kas gevşetıcı ıcıp yatıcamm

mutlu nerdesunn haberlerını beklıyoruz

Selamlarr kızlarr

Çok şükür iyiyim hepimiz iyiyiz kimse kimseyi parçalamadı şükürler olsun

Dün öğlen süslenemedim tansiyonum düştü galiba biraz kendimi hiç iyi hissetmedim dışarda bi müşterinin iş vardı onu halledip izin aldım eve gidip yattaga zor attım kendimi yorulmuşum galiba ben biraz ayakta durcak mecalim yoktu kafamı zor kaldırdım 5-6 gibi sevgilim işten çıkmış yanıma geldi anca ozaman kalkabildim sonra kv illa buraya getr ben bakarım demiş zorla beni götürdü sevgilim saolsun baktıda baya ne yedirceni içirceni şaşırdı neyse gittik orda oturdum biraz konuştuk ettik iyiydim zati uyumak çok iyi geldi sonra evime geldim

anlıcanız dün benm yüzümden bişiy yapamadık bakalım artık sevdimin iş durumuna göre bugün yarın halletcez

geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli şuanda halledersiniz diğer işlerinizi de

Evt artık hayırlısı artık saol canmm

Bugün öğlen elbise bakıcam bakalım napcam eger duryorsa albümdeki siyah elbiseyi almayı düşünüyorum ama tekti elbise 1 hafta geçti bakalım inşallah bulurum :26:

Son düzenleme:

Mangoya falan bak canım dün bende ayakkabı aldım yine süet abiye bileği taşlı çok sade şık bir ayakkabıydı.. :) bu ayakkabı aşkı beni çıldırtıyor ya

Mangoya falan bak canım dün bende ayakkabı aldım yine süet abiye bileği taşlı çok sade şık bir ayakkabıydı.. :) bu ayakkabı aşkı beni çıldırtıyor ya

Mangoda varmıdır acaba böyle sadece bir elbise :26: Öğle arasında halletmem gerekiyor artık hiç zamanım yok :44:

İnşallah şöle düzgün bişiyler bulurum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…