Sipaydi ye Yardım lütfen

sipidi sevmedığyse kv sorun var dımekkı:1:napmışkı kadın daha tanışma aşamasında merak ettım

ınstagram ne:37:bende yok galıba yoyok

ben ısınamadım bir türlü yükle canım hemen sende ınstagramı resim paylaşım sitesi

bu arada h sonu annemle babamla ınşallah yola cıkmazsa kocemle hükümet kadına gtmek ıstıyorum bakalım kocem olmasada onunla başka filme gıderız artık:12:ama cok beğendım fragmanı bıle güzeldı
h sonu az stres atım ıstıyorum :6:

bizde bu akşam gidecektik eşimle ama karar değiştirdik annemler kuzenler hep birlikte gideceğiz GDO kara kediye birlikte bişeyl yapalım dedik..

ben ısınamadım bir türlü yükle canım hemen sende ınstagramı resim paylaşım sitesi

bizde bu akşam gidecektik eşimle ama karar değiştirdik annemler kuzenler hep birlikte gideceğiz GDO kara kediye birlikte bişeyl yapalım dedik..

neden:6:
valla watshap bıle yazamıyorum yetişemem sanırım cnm neyse ben kusur kalım:1:

gdo gıdınce memnun kalırsan söylersın demı cnm

Günaydin kizlar :ssz:

günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkın:ssz:sizide üzmek ıstemedım
nasılsınız:38:

böcük hosgelmissin canim :38:
umarim sıkıntilarin her neyse çabuk geçer canim.. Hakkinda hayirlisi olsun herzaman..
Paylasmak istersende dinleriz biliyorsun :54:

Günaydın bacım bende bayadr erken geliodum hep bugün geç kaldım :15:

Bırak kahvaltıyı makyaj bile yapamadım akşam sevgilimle ve kv ile buluşcaz nasıl paspalım :17: öğle arasında bi fön çektirip oje falan sürdürtmeyi düşünüyorum dün banyoya girip yatmıştım saçlarım nasıl kötü olmuş bir yanı kalk gidelim diyor diyer yanı b.k yeme otur :37:

Sabah erkenden annenle babnın ne işi vardı bacım orda :26:

gidip süslenirsin öglen canim ne güzel iste :21:
yüzük bakicaksiniz sanirim :1: hadi hayirlisi canim.. cok yüz göz olma kayinvalidenle, ne istiyorsan aldir sevgiline :27:

anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...

Bizde bildiğin gibi işte iş güç devam.

tatlıkedi senin telefon geldi mi ?

bu arada dün saçımı kestirdim.. eşim çok beğendi..

geldi canim 1 hafta oldu tam bugün :1:
o sebepten zaten hem twitter'da hemde instagramdayim...
bu arada güle güle kullan saçlarini, süper olmus valla :21:
sadece bunalimdaki insanlar mi degistirir saçlarini yaaa, öyle yazmissinda instagramda :1:
degisim iyidir :D

dün gördüm GDO'nun fragmanini pek ilgimi cekmedi, güzel mi bakalim yarin söylersin :31:

geldi canim 1 hafta oldu tam bugün :1:
o sebepten zaten hem twitter'da hemde instagramdayim...
bu arada güle güle kullan saçlarini, süper olmus valla :21:
sadece bunalimdaki insanlar mi degistirir saçlarini yaaa, öyle yazmissinda instagramda :1:
degisim iyidir :D

dün gördüm GDO'nun fragmanini pek ilgimi cekmedi, güzel mi bakalim yarin söylersin :31:

genelde öyle söylenir ya onun için yazdım aslıda boyatmak bile istiyorum ama karar veremiyorum
bide eşim istemeyince de olumsuz bakıyorum bende bilmiyorum size de oluyor mu öyle :1::1:

güle güle kullan telefonunu.

genelde öyle söylenir ya onun için yazdım aslıda boyatmak bile istiyorum ama karar veremiyorum
bide eşim istemeyince de olumsuz bakıyorum bende bilmiyorum size de oluyor mu öyle :1::1:

güle güle kullan telefonunu.

tesekkür ederim canim :54:
ne renk istiyorsun?
baslarda benim esimde istemiyordu ayni senin gibi cesaret edip karar veremedim, sonra sonra nasil olduysa o iyi hadi boyat diyince bana dünden cesaret geldi :D
tam 1 ay olmus ya boyatali :52: ne çabuk geçiyor zaman saka gibi...

2 gündür inanilmaz bi bas agrim var :44: öglen doktora gidicem ama sanirim sinüzit var :5:

tesekkür ederim canim :54:
ne renk istiyorsun?
baslarda benim esimde istemiyordu ayni senin gibi cesaret edip karar veremedim, sonra sonra nasil olduysa o iyi hadi boyat diyince bana dünden cesaret geldi :D
tam 1 ay olmus ya boyatali :52: ne çabuk geçiyor zaman saka gibi...

2 gündür inanilmaz bi bas agrim var :44: öglen doktora gidicem ama sanirim sinüzit var :5:

dün ekllediğim kahküldeki gibi olabilir yada yalandünya tülay gibi ben biraz fazla iddialı istiyorum kahve siyah falan boyamak bana göre değil illa farklı olack :1::1::1:
hayatımda hiç saçımı çikolata kahve koyu kahve falan yapmadım düşün en son düğünde 1 kez siyaha boyadım. bir daha da boyamadım 1 yıl 8 aydır hiç boya yok saçımda yani :1:
hem bunun için kararsız kalıyorum bide bizimki de iyi boyat diyor ama bana biraz daha fazla gaz vermeli :1:

git bakalım ilaç falan verir.

dün ekllediğim kahküldeki gibi olabilir yada yalandünya tülay gibi ben biraz fazla iddialı istiyorum kahve siyah falan boyamak bana göre değil illa farklı olack :1::1::1:
hayatımda hiç saçımı çikolata kahve koyu kahve falan yapmadım düşün en son düğünde 1 kez siyaha boyadım. bir daha da boyamadım 1 yıl 8 aydır hiç boya yok saçımda yani :1:
hem bunun için kararsız kalıyorum bide bizimki de iyi boyat diyor ama bana biraz daha fazla gaz vermeli :1:

git bakalım ilaç falan verir.

:53::53::53: yalan dünyadaki tülayin saçi çok kirmizi :53::53::53: ama bence yakisir sana beyaz tenlisin!
sunlarada bi bak :

$1.jpg $2.jpg

bu benim su anki rengim :1: ama bende daha koyu durdu, kumral oldugum için sanirim
$3.jpg

Son düzenleme:
Günaydin kizlar :ssz:

böcük hosgelmissin canim :38:
umarim sıkıntilarin her neyse çabuk geçer canim.. Hakkinda hayirlisi olsun herzaman..
Paylasmak istersende dinleriz biliyorsun :54:

h bulduk cnm sende h geldın
sağol cnm bılıyorumkı dınlersınız ama kendımı daha ı hıssetığımde anlatmak ıstıyorumm:38:bu arada güle güle kullan ne marka aldın cnm
geçmiş olsun ayrıca bendede var o baş ağrısı ama benımkı derrtten kederden:ssz::1:

h bulduk cnm sende h geldın
sağol cnm bılıyorumkı dınlersınız ama kendımı daha ı hıssetığımde anlatmak ıstıyorumm:38:bu arada güle güle kullan ne marka aldın cnm
geçmiş olsun ayrıca bendede var o baş ağrısı ama benımkı derrtten kederden:ssz::1:

nasil istersen canim :31:

tesekkür ederim, bide sabahlari yüzüme yüzüme estikce iyice agridi basim :26:
insallah atlatirsin sende kötü günlerini :50:

iphone 5 aldim canim, eskidende bi iphone kullanicisi oldugum icin sanki bisey degismedi gibi oldum :26:

nasil istersen canim :31:

tesekkür ederim, bide sabahlari yüzüme yüzüme estikce iyice agridi basim :26:
insallah atlatirsin sende kötü günlerini :50:

iphone 5 aldim canim, eskidende bi iphone kullanicisi oldugum icin sanki bisey degismedi gibi oldum :26:

:38:

soğuktanda olabılır cnm geçer ınş

oo para var huzur var:1:güle güle kullan

bu saatler arassında kimsecikler olmuyor.

tatlıkedi spora gitmiştir
mutlu kayınvalideciği iledir inşallah güzel geçer
röfleli zaten fuardan hiç gelmiyor yine.
böcük işinin başında.

bende öğle yemeğimi yedim. geldim

çorba
1 kaşık fasulye
ıspanaklı börek yedim bugün karnım doydu

Back