- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.501
a.s canim sende bizden söyle
gelsin artik oda![]()
söyledim canım keyfi düzelince gelecekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s canim sende bizden söyle
gelsin artik oda![]()
Günaydın herkese ;
bugün topiği ben açıyım dedim kimsecikler yok sabah annemle babamla dışarda kahvaltı yaptık erken gelmemin yararı oldu
Günaydın bacım bende bayadr erken geliodum hep bugün geç kaldım
Bırak kahvaltıyı makyaj bile yapamadım akşam sevgilimle ve kv ile buluşcaz nasıl paspalımöğle arasında bi fön çektirip oje falan sürdürtmeyi düşünüyorum dün banyoya girip yatmıştım saçlarım nasıl kötü olmuş bir yanı kalk gidelim diyor diyer yanı b.k yeme otur
Sabah erkenden annenle babnın ne işi vardı bacım orda :26:
günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkınsizide üzmek ıstemedım
nasılsınız![]()
Günaydın canım. sen kendi canını sıkma yeter.
Herşey olacağına varır biliyorsun ki , zaman insana ne gösterir ne yaşatır hiç bilinmez..
sıkmamaya çalışıyorum ama benı cok etkıledı uyyamıyorum gecelerıneyse sızler nasılsınız neler yaptınız ben yokken
![]()
günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkınsizide üzmek ıstemedım
nasılsınız![]()
DİĞER topiğe yazmışsın sorun değil canım bende yazıp kaçtım türk kahevmi içiyorum şimdi![]()
neden görüşeceksiniz ki ? nereden çıktı yani .... gidip bir fön çektir çok bile o kadına
annem işe gidiyordu babamında bizim işyerinin orada işi varmış dışarda hep birlikte kahvaltı yaptık.
anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...
Bizde bildiğin gibi işte iş güç devam.
tatlıkedi senin telefon geldi mi ?
bu arada dün saçımı kestirdim.. eşim çok beğendi..
anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...
Bizde bildiğin gibi işte iş güç devam.
tatlıkedi senin telefon geldi mi ?
bu arada dün saçımı kestirdim.. eşim çok beğendi..
böcümmmmmmm hoşgeldinn bacummm nerelerdesin merak ettik özledikk senii
hayırdır ya noldu neden canın sıkkınn:26:
Kv dün aradı beni nasılsın iyimisin falan diye baya bi güzel güzel konuştu kapattı bakalım artık bugün beraber yüzük bakcaz begenirsem inşallah alınır heralde bugün
süslenme işimi onun için değil ki sevgilim için yapcam![]()
h bulduk cnm sağolburalardayım az bıraz can sıkıntısı az bırazda yoğunluktan gelemedım
kv demilen yoksa ısteme söz oldu mu nolıyy:26:
![]()
yok canım bizimde tanışma gibi bişiy oldu geçen haftasonu önümüzdeki haftada isteme-söz birarada yapcaz kısmetse
bizimde senin arkadaşın gibi hepimiz ayrı yerlerdeyiz
kv pek ilgili değil ona üzülüyorum nebilim bi adet cart curt sormamıştı dün akşam aradı bugün için sevgilim ben kv hepberaber dışarı çıkalım dedi hepbearber biraz konuşuruz hem dedi hemde yüzükte bakarız dedi tamm dedim belki bi ihtimla sorar![]()
hayrılı uğurlu olsun cnmcok sevındımmm
bazıları bu kv konusunda cok şanslı ıken bazıları cok şanssız maalesefortası yok mudur bunun
ben evın tek oğlunu aldım bırak kv benı ıstemeye gelmedı onu bırak bana sor bakem senı hcı aradı mı dıyeağlancak halımıze gülüyoruz artık
Kv dün aradı beni nasılsın iyimisin falan diye baya bi güzel güzel konuştu kapattı bakalım artık bugün beraber yüzük bakcaz begenirsem inşallah alınır heralde bugün
süslenme işimi onun için değil ki sevgilim için yapcam![]()
instagramda gördümm cnm kahkül kestrmişsinbencede çok yakışmış, güle güle kullan
![]()
kendımı daha ıyı hıssettığımde anlatmak ısterım cnm sağoln bu arada
bende cok yoğunum nefes alamıyorum ama zevk alarak bişi yapmıyorumneyse
resım var mı
bende kıyamıyorum yaa uzadıkça kestırmek daha zor olacak sanırım![]()
sen yine de çok güvenmemeye bak o kadın bana çok samimi olunacak birisi gibi gelmedimesafeli bir gelin kaynana ilişkisi olmalı gibi geliyor. ne yapacağı belli olmaz ...
teşekkür ederim canım.![]()
ınstagram da var canım başka bi yere eklemedim.
benim şuanda kalçamda saçlaım ama artık sıkılmaya başladım uzun saç herkeste güzel durmuyor bide bakım lazım köylü gibi olmaktansa uçlarını kestirmem en iyisi gibi geliyor
nişanı atlatıyım ondan sonra kestiricem boyundan da
Evet canım haklısın yok ben gene mesafeli olcam hep, ama aramız bozulsunda istemiyorum çünkü bu sefer ben sevgilimede çok yansıtıyorum kavga ediyoruz o yüzden kendimi ezdirmeden onun suyuna gitmeye çalışcam
Benimde öyleydi saçlarım senelerce uzun kullandım ama çok daralmıştım artık hiç değişiklik olmuyordu sürekli aynıydı kendimi kezban gibi hissediyodum bigün uçlarından aldırıyım diye gittim bianlık kararla kes dedimşimdide uzatmaya çalışıom biraz düğün dernege istediğim model yaptırım diye
![]()
Amin inşallah kuzum saolasın
Aynen öyle bacım ortası yok galibaa :44: Boşver kv ya Allah'm ağız tadi versin hepimize
Hala aynı yerde mi çalışıyosun böcük sıkıntın işle mi ilgili yoksa başka bişiy mi:26:
sen yine de çok güvenmemeye bak o kadın bana çok samimi olunacak birisi gibi gelmedimesafeli bir gelin kaynana ilişkisi olmalı gibi geliyor. ne yapacağı belli olmaz ...
teşekkür ederim canım.![]()
ınstagram da var canım başka bi yere eklemedim.
benim şuanda kalçamda saçlaım ama artık sıkılmaya başladım uzun saç herkeste güzel durmuyor bide bakım lazım köylü gibi olmaktansa uçlarını kestirmem en iyisi gibi geliyor
nişanı atlatıyım ondan sonra kestiricem boyundan da