Sipaydi ye Yardım lütfen

Sipaydiii :9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben gene aynı hatayı yaptım spiyadi die görünce ana sayfamda bura sandım cevap yazdım geçmişi okuyom yuh diom kimler kimler gelmiş ne ara sonradan fark ettim ki yanlış yere yazmışım :1::1::1:

buraya alıom hemencik :1:

Son düzenleme:
Günaydın herkese ;

bugün topiği ben açıyım dedim kimsecikler yok sabah annemle babamla dışarda kahvaltı yaptık erken gelmemin yararı oldu

Günaydın bacım bende bayadr erken geliodum hep bugün geç kaldım :15:

Bırak kahvaltıyı makyaj bile yapamadım akşam sevgilimle ve kv ile buluşcaz nasıl paspalım :17: öğle arasında bi fön çektirip oje falan sürdürtmeyi düşünüyorum dün banyoya girip yatmıştım saçlarım nasıl kötü olmuş bir yanı kalk gidelim diyor diyer yanı b.k yeme otur :37:

Sabah erkenden annenle babnın ne işi vardı bacım orda :26:

Günaydın bacım bende bayadr erken geliodum hep bugün geç kaldım :15:

Bırak kahvaltıyı makyaj bile yapamadım akşam sevgilimle ve kv ile buluşcaz nasıl paspalım :17: öğle arasında bi fön çektirip oje falan sürdürtmeyi düşünüyorum dün banyoya girip yatmıştım saçlarım nasıl kötü olmuş bir yanı kalk gidelim diyor diyer yanı b.k yeme otur :37:

Sabah erkenden annenle babnın ne işi vardı bacım orda :26:

DİĞER topiğe yazmışsın sorun değil canım bende yazıp kaçtım türk kahevmi içiyorum şimdi :52::52:

neden görüşeceksiniz ki ? nereden çıktı yani .... gidip bir fön çektir çok bile o kadına

annem işe gidiyordu babamında bizim işyerinin orada işi varmış dışarda hep birlikte kahvaltı yaptık.

günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkın:ssz:sizide üzmek ıstemedım
nasılsınız:38:

Günaydın canım. sen kendi canını sıkma yeter.

Herşey olacağına varır biliyorsun ki , zaman insana ne gösterir ne yaşatır hiç bilinmez..

sıkmamaya çalışıyorum ama benı cok etkıledı uyyamıyorum gecelerı:25:neyse sızler nasılsınız neler yaptınız ben yokken:6:

anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...

Bizde bildiğin gibi işte iş güç devam.

tatlıkedi senin telefon geldi mi ?

bu arada dün saçımı kestirdim.. eşim çok beğendi..

günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkın:ssz:sizide üzmek ıstemedım
nasılsınız:38:

böcümmmmmmm hoşgeldinn bacummm nerelerdesin merak ettik özledikk senii :34:

hayırdır ya noldu neden canın sıkkınn:26:

DİĞER topiğe yazmışsın sorun değil canım bende yazıp kaçtım türk kahevmi içiyorum şimdi :52::52:

neden görüşeceksiniz ki ? nereden çıktı yani .... gidip bir fön çektir çok bile o kadına

annem işe gidiyordu babamında bizim işyerinin orada işi varmış dışarda hep birlikte kahvaltı yaptık.

Kv dün aradı beni nasılsın iyimisin falan diye baya bi güzel güzel konuştu kapattı bakalım artık bugün beraber yüzük bakcaz begenirsem inşallah alınır heralde bugün:34:

süslenme işimi onun için değil ki sevgilim için yapcam :1:

Son düzenleme:
anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...

instagramda gördümm cnm kahkül kestrmişsin :34: bencede çok yakışmış, güle güle kullan :34:

kendımı daha ıyı hıssettığımde anlatmak ısterım cnm sağoln bu arada

bende cok yoğunum nefes alamıyorum ama zevk alarak bişi yapmıyorum:ssz:neyse

resım var mı
bende kıyamıyorum yaa uzadıkça kestırmek daha zor olacak sanırım:1:

böcümmmmmmm hoşgeldinn bacummm nerelerdesin merak ettik özledikk senii :34:

hayırdır ya noldu neden canın sıkkınn:26:

Kv dün aradı beni nasılsın iyimisin falan diye baya bi güzel güzel konuştu kapattı bakalım artık bugün beraber yüzük bakcaz begenirsem inşallah alınır heralde bugün:34:

h bulduk cnm sağol:38:buralardayım az bıraz can sıkıntısı az bırazda yoğunluktan gelemedım:38:

kv demi:53:len yoksa ısteme söz oldu mu nolıyy:26::52:

bu arada benımde bu hafta sonu en yakın arkadaşımdan bırısını ıstemeye gelcekler:52:cok heycanlı(yız)sankı benı ıstycekler
arkadaşım öğretmen sevgılısıde öğretmen ama arkadaşım ıstanbulda sevgılısı vanda aılesıde afyondan gelecek ayy bakalım neler olacak ısteme değil henüz tanışma dıyelım en ıyısı
bende karşıya gtcemm h sonu

h bulduk cnm sağol:38:buralardayım az bıraz can sıkıntısı az bırazda yoğunluktan gelemedım:38:

kv demi:53:len yoksa ısteme söz oldu mu nolıyy:26::52:

yok canım bizimde tanışma gibi bişiy oldu geçen haftasonu önümüzdeki haftada isteme-söz birarada yapcaz kısmetse:34:

bizimde senin arkadaşın gibi hepimiz ayrı yerlerdeyiz:34:

kv pek ilgili değil ona üzülüyorum nebilim bi adet cart curt sormamıştı dün akşam aradı bugün için sevgilim ben kv hepberaber dışarı çıkalım dedi hepbearber biraz konuşuruz hem dedi hemde yüzükte bakarız dedi tamm dedim belki bi ihtimla sorar :31:

yok canım bizimde tanışma gibi bişiy oldu geçen haftasonu önümüzdeki haftada isteme-söz birarada yapcaz kısmetse:34:

bizimde senin arkadaşın gibi hepimiz ayrı yerlerdeyiz:34:

kv pek ilgili değil ona üzülüyorum nebilim bi adet cart curt sormamıştı dün akşam aradı bugün için sevgilim ben kv hepberaber dışarı çıkalım dedi hepbearber biraz konuşuruz hem dedi hemde yüzükte bakarız dedi tamm dedim belki bi ihtimla sorar :31:

hayrılı uğurlu olsun cnm:38:cok sevındımmm

bazıları bu kv konusunda cok şanslı ıken bazıları cok şanssız maalesef:ssz:ortası yok mudur bunun:1:
ben evın tek oğlunu aldım bırak kv benı ıstemeye gelmedı onu bırak bana sor bakem senı hcı aradı mı dıye:1:ağlancak halımıze gülüyoruz artık

hayrılı uğurlu olsun cnm:38:cok sevındımmm

bazıları bu kv konusunda cok şanslı ıken bazıları cok şanssız maalesef:ssz:ortası yok mudur bunun:1:
ben evın tek oğlunu aldım bırak kv benı ıstemeye gelmedı onu bırak bana sor bakem senı hcı aradı mı dıye:1:ağlancak halımıze gülüyoruz artık

Amin inşallah kuzum saolasın :34:

Aynen öyle bacım ortası yok galibaa :44: Boşver kv ya Allah'm ağız tadi versin hepimize :34:

Hala aynı yerde mi çalışıyosun böcük sıkıntın işle mi ilgili yoksa başka bişiy mi:26:

sen yine de çok güvenmemeye bak o kadın bana çok samimi olunacak birisi gibi gelmedi :20: mesafeli bir gelin kaynana ilişkisi olmalı gibi geliyor. ne yapacağı belli olmaz ...

instagramda gördümm cnm kahkül kestrmişsin :34: bencede çok yakışmış, güle güle kullan :34:

teşekkür ederim canım. :1::1:

kendımı daha ıyı hıssettığımde anlatmak ısterım cnm sağoln bu arada

bende cok yoğunum nefes alamıyorum ama zevk alarak bişi yapmıyorum:ssz:neyse

resım var mı
bende kıyamıyorum yaa uzadıkça kestırmek daha zor olacak sanırım:1:

ınstagram da var canım başka bi yere eklemedim. :34:

benim şuanda kalçamda saçlaım ama artık sıkılmaya başladım uzun saç herkeste güzel durmuyor bide bakım lazım köylü gibi olmaktansa uçlarını kestirmem en iyisi gibi geliyor
nişanı atlatıyım ondan sonra kestiricem boyundan da

sen yine de çok güvenmemeye bak o kadın bana çok samimi olunacak birisi gibi gelmedi :20: mesafeli bir gelin kaynana ilişkisi olmalı gibi geliyor. ne yapacağı belli olmaz ...

benim şuanda kalçamda saçlaım ama artık sıkılmaya başladım uzun saç herkeste güzel durmuyor bide bakım lazım köylü gibi olmaktansa uçlarını kestirmem en iyisi gibi geliyor

Evet canım haklısın yok ben gene mesafeli olcam hep, ama aramız bozulsunda istemiyorum çünkü bu sefer ben sevgilimede çok yansıtıyorum kavga ediyoruz o yüzden kendimi ezdirmeden onun suyuna gitmeye çalışcam :34:

Benimde öyleydi saçlarım senelerce uzun kullandım ama çok daralmıştım artık hiç değişiklik olmuyordu sürekli aynıydı kendimi kezban gibi hissediyodum bigün uçlarından aldırıyım diye gittim bianlık kararla kes dedim :1: şimdide uzatmaya çalışıom biraz düğün dernege istediğim model yaptırım diye :1:

Evet canım haklısın yok ben gene mesafeli olcam hep, ama aramız bozulsunda istemiyorum çünkü bu sefer ben sevgilimede çok yansıtıyorum kavga ediyoruz o yüzden kendimi ezdirmeden onun suyuna gitmeye çalışcam :34:

Benimde öyleydi saçlarım senelerce uzun kullandım ama çok daralmıştım artık hiç değişiklik olmuyordu sürekli aynıydı kendimi kezban gibi hissediyodum bigün uçlarından aldırıyım diye gittim bianlık kararla kes dedim :1: şimdide uzatmaya çalışıom biraz düğün dernege istediğim model yaptırım diye :1:

İLİŞKİNİZ tabiki kötü olmasun inşallah beklediğinden daha çok değişmiştir...

bende sinir olurum. saç uzunsa açacaksın ki belli olsun sürekli topladıktan sonra açık saçın hiç anlamı yok gibi geliyor bana. kezban gibi de olmasın tabi saçı açtın mı ?
benimde bi ara yandı kısacıktı saçlarım. neyseki uzadı şimdi. :34:

Amin inşallah kuzum saolasın :34:

Aynen öyle bacım ortası yok galibaa :44: Boşver kv ya Allah'm ağız tadi versin hepimize :34:

Hala aynı yerde mi çalışıyosun böcük sıkıntın işle mi ilgili yoksa başka bişiy mi:26:

uzak olacaksanız salla gtsın:)
valla bız uzağız cok şükür kımsenın kımseden haberı yok Allahım kımseye kımseyı muhtaç etmesın yeter bakarsın cocum olur annem bakamaz mecbur kv kalırım bellı olmaz o bana ben ona muhtaç olmayalım herkes yaşasın gtsın:31:yetr benım için

aynı yerdeyım cnm şuan zaten bırakmaya vıcdanım elvermıo kımse yok el ayağım buranın o yüzden kötü zamanımdada sağolsun patronum hep yanımdayd
sıkıntı iş ıle alakalı değil
bu yıl taşınma işini ertelemek zorunda kalacağım maddı bı sorun çıktı:ssz:yanı sopayı nere cevrsem içimyanıo
taşınamıycamımı yanım yoksa başka şeylere bılemedım
son zamanlardada kalbımdede başımdada ağrı yaşıyorum eşim zorla götrcek sonunda dr a benı sanırım sakın olup bugunlerınde geçmesını beklemek zorundayım

sipidi sevmedığyse kv sorun var dımekkı:1:napmışkı kadın daha tanışma aşamasında merak ettım

ınstagram ne:37:bende yok galıba yoyok

bu arada h sonu annemle babamla ınşallah yola cıkmazsa kocemle hükümet kadına gtmek ıstıyorum bakalım kocem olmasada onunla başka filme gıderız artık:12:ama cok beğendım fragmanı bıle güzeldı
h sonu az stres atım ıstıyorum :6:

Back