- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.521
sipidi sevmedığyse kv sorun var dımekkınapmışkı kadın daha tanışma aşamasında merak ettım
ınstagram nebende yok galıba yoyok
bu arada h sonu annemle babamla ınşallah yola cıkmazsa kocemle hükümet kadına gtmek ıstıyorum bakalım kocem olmasada onunla başka filme gıderız artıkama cok beğendım fragmanı bıle güzeldı
h sonu az stres atım ıstıyorum
ben ısınamadım bir türlü yükle canım hemen sende ınstagramı resim paylaşım sitesi
bizde bu akşam gidecektik eşimle ama karar değiştirdik annemler kuzenler hep birlikte gideceğiz GDO kara kediye birlikte bişeyl yapalım dedik..
neden
valla watshap bıle yazamıyorum yetişemem sanırım cnm neyse ben kusur kalım
gdo gıdınce memnun kalırsan söylersın demı cnm
günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkınsizide üzmek ıstemedım
nasılsınız
Günaydın bacım bende bayadr erken geliodum hep bugün geç kaldım
Bırak kahvaltıyı makyaj bile yapamadım akşam sevgilimle ve kv ile buluşcaz nasıl paspalımöğle arasında bi fön çektirip oje falan sürdürtmeyi düşünüyorum dün banyoya girip yatmıştım saçlarım nasıl kötü olmuş bir yanı kalk gidelim diyor diyer yanı b.k yeme otur
Sabah erkenden annenle babnın ne işi vardı bacım orda :26:
anlatmak istersen dinleriz canım ama hatırlamak istemiyorum dersen de saygı duyarım ...
Bizde bildiğin gibi işte iş güç devam.
tatlıkedi senin telefon geldi mi ?
bu arada dün saçımı kestirdim.. eşim çok beğendi..
geldi canim 1 hafta oldu tam bugün
o sebepten zaten hem twitter'da hemde instagramdayim...
bu arada güle güle kullan saçlarini, süper olmus valla
sadece bunalimdaki insanlar mi degistirir saçlarini yaaa, öyle yazmissinda instagramda
degisim iyidir
dün gördüm GDO'nun fragmanini pek ilgimi cekmedi, güzel mi bakalim yarin söylersin
genelde öyle söylenir ya onun için yazdım aslıda boyatmak bile istiyorum ama karar veremiyorum
bide eşim istemeyince de olumsuz bakıyorum bende bilmiyorum size de oluyor mu öyle
güle güle kullan telefonunu.
tesekkür ederim canim
ne renk istiyorsun?
baslarda benim esimde istemiyordu ayni senin gibi cesaret edip karar veremedim, sonra sonra nasil olduysa o iyi hadi boyat diyince bana dünden cesaret geldi
tam 1 ay olmus ya boyataline çabuk geçiyor zaman saka gibi...
2 gündür inanilmaz bi bas agrim var :44: öglen doktora gidicem ama sanirim sinüzit var
dün ekllediğim kahküldeki gibi olabilir yada yalandünya tülay gibi ben biraz fazla iddialı istiyorum kahve siyah falan boyamak bana göre değil illa farklı olack
hayatımda hiç saçımı çikolata kahve koyu kahve falan yapmadım düşün en son düğünde 1 kez siyaha boyadım. bir daha da boyamadım 1 yıl 8 aydır hiç boya yok saçımda yani
hem bunun için kararsız kalıyorum bide bizimki de iyi boyat diyor ama bana biraz daha fazla gaz vermeli
git bakalım ilaç falan verir.
yalan dünyadaki tülayin saçi çok kirmizi ama bence yakisir sana beyaz tenlisin!
sunlarada bi bak :
Eki Görüntüle 625710 Eki Görüntüle 625711
bu benim su anki rengimama bende daha koyu durdu, kumral oldugum için sanirim
Eki Görüntüle 625712
Günaydin kizlar
böcük hosgelmissin canim
umarim sıkıntilarin her neyse çabuk geçer canim.. Hakkinda hayirlisi olsun herzaman..
Paylasmak istersende dinleriz biliyorsun
yok canım ya böyle koyu tonları sevmiyorum.. faceden bakabilirsin bi ara platin sarısı bile yaptım mobil yükleme de vardır
inanmiyorum tamamen farkli biri gibi göstermis sari saçama yakismis valla hepside sana masallah
kaldirirsin sen o kirmiziyida
h bulduk cnm sende h geldın
sağol cnm bılıyorumkı dınlersınız ama kendımı daha ı hıssetığımde anlatmak ıstıyorummbu arada güle güle kullan ne marka aldın cnm
geçmiş olsun ayrıca bendede var o baş ağrısı ama benımkı derrtten kederden
valla canım tek korkum çok akıyor daha önce kızıl yaptım. bide yaprak vardı ya avrupa yakası onu da yaptım turuncu
hatta sonra sarı yaptım annem eve almamıştı beni
hahahaha
ozaman sen kocani alistir nasil bisey olacagini, o da eve almamazlik yapmasin
nasil istersen canim
tesekkür ederim, bide sabahlari yüzüme yüzüme estikce iyice agridi basim :26:
insallah atlatirsin sende kötü günlerini
iphone 5 aldim canim, eskidende bi iphone kullanicisi oldugum icin sanki bisey degismedi gibi oldum :26:
ayy sipidim ne cesaretlısın ben hıc boyatmadım sanırım ancak beyazlar cıkınca cesaret edebılcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?