Sipaydi ye Yardım lütfen

sipidi sevmedığyse kv sorun var dımekkınapmışkı kadın daha tanışma aşamasında merak ettım

ınstagram nebende yok galıba yoyok

ben ısınamadım bir türlü yükle canım hemen sende ınstagramı resim paylaşım sitesi

bizde bu akşam gidecektik eşimle ama karar değiştirdik annemler kuzenler hep birlikte gideceğiz GDO kara kediye birlikte bişeyl yapalım dedik..

neden
valla watshap bıle yazamıyorum yetişemem sanırım cnm neyse ben kusur kalım

gdo gıdınce memnun kalırsan söylersın demı cnm

Günaydin kizlar

günaydın kızlarrr
özledım sızı ama canım cok sıkkınsizide üzmek ıstemedım
nasılsınız

böcük hosgelmissin canim
umarim sıkıntilarin her neyse çabuk geçer canim.. Hakkinda hayirlisi olsun herzaman..
Paylasmak istersende dinleriz biliyorsun

gidip süslenirsin öglen canim ne güzel iste
yüzük bakicaksiniz sanirim hadi hayirlisi canim.. cok yüz göz olma kayinvalidenle, ne istiyorsan aldir sevgiline

geldi canim 1 hafta oldu tam bugün
o sebepten zaten hem twitter'da hemde instagramdayim...
bu arada güle güle kullan saçlarini, süper olmus valla
sadece bunalimdaki insanlar mi degistirir saçlarini yaaa, öyle yazmissinda instagramda
degisim iyidir

dün gördüm GDO'nun fragmanini pek ilgimi cekmedi, güzel mi bakalim yarin söylersin

genelde öyle söylenir ya onun için yazdım aslıda boyatmak bile istiyorum ama karar veremiyorum
bide eşim istemeyince de olumsuz bakıyorum bende bilmiyorum size de oluyor mu öyle

güle güle kullan telefonunu.

genelde öyle söylenir ya onun için yazdım aslıda boyatmak bile istiyorum ama karar veremiyorum
bide eşim istemeyince de olumsuz bakıyorum bende bilmiyorum size de oluyor mu öyle

güle güle kullan telefonunu.

tesekkür ederim canim
ne renk istiyorsun?
baslarda benim esimde istemiyordu ayni senin gibi cesaret edip karar veremedim, sonra sonra nasil olduysa o iyi hadi boyat diyince bana dünden cesaret geldi
tam 1 ay olmus ya boyatali ne çabuk geçiyor zaman saka gibi...

2 gündür inanilmaz bi bas agrim var :44: öglen doktora gidicem ama sanirim sinüzit var

dün ekllediğim kahküldeki gibi olabilir yada yalandünya tülay gibi ben biraz fazla iddialı istiyorum kahve siyah falan boyamak bana göre değil illa farklı olack
hayatımda hiç saçımı çikolata kahve koyu kahve falan yapmadım düşün en son düğünde 1 kez siyaha boyadım. bir daha da boyamadım 1 yıl 8 aydır hiç boya yok saçımda yani
hem bunun için kararsız kalıyorum bide bizimki de iyi boyat diyor ama bana biraz daha fazla gaz vermeli

git bakalım ilaç falan verir.

yalan dünyadaki tülayin saçi çok kirmizi ama bence yakisir sana beyaz tenlisin!
sunlarada bi bak :

bu benim su anki rengim ama bende daha koyu durdu, kumral oldugum için sanirim

Son düzenleme:
Günaydin kizlar

böcük hosgelmissin canim
umarim sıkıntilarin her neyse çabuk geçer canim.. Hakkinda hayirlisi olsun herzaman..
Paylasmak istersende dinleriz biliyorsun

h bulduk cnm sende h geldın
sağol cnm bılıyorumkı dınlersınız ama kendımı daha ı hıssetığımde anlatmak ıstıyorummbu arada güle güle kullan ne marka aldın cnm
geçmiş olsun ayrıca bendede var o baş ağrısı ama benımkı derrtten kederden

inanmiyorum tamamen farkli biri gibi göstermis sari saç ama yakismis valla hepside sana masallah
kaldirirsin sen o kirmiziyida

valla canım tek korkum çok akıyor daha önce kızıl yaptım. bide yaprak vardı ya avrupa yakası onu da yaptım turuncu
hatta sonra sarı yaptım annem eve almamıştı beni

nasil istersen canim

tesekkür ederim, bide sabahlari yüzüme yüzüme estikce iyice agridi basim :26:
insallah atlatirsin sende kötü günlerini

iphone 5 aldim canim, eskidende bi iphone kullanicisi oldugum icin sanki bisey degismedi gibi oldum :26:

soğuktanda olabılır cnm geçer ınş

oo para var huzur vargüle güle kullan

bu saatler arassında kimsecikler olmuyor.

tatlıkedi spora gitmiştir
mutlu kayınvalideciği iledir inşallah güzel geçer
röfleli zaten fuardan hiç gelmiyor yine.
böcük işinin başında.

bende öğle yemeğimi yedim. geldim

çorba
1 kaşık fasulye
ıspanaklı börek yedim bugün karnım doydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…