Sipaydi ye Yardım lütfen

afiyet olsun kizlar :56:
cidden speedy sana bisey olmus bugün :1:
yazdigin bütün tarifleri aldim :1:
milföylü tavuk bendede vardi ama hâlâ denicemde denicem...
yahu bi haftasonu evde kalsakta denesem güzel güzel yemekleri :25: baya birikti deniceklerim...
aksamlari hizlica bisey yapiyorum, dün tel sehriye corbasi istedi yine esim onu yaptim.. hiç zor degil kocam saolsun :16:
ama bu aksam patlicani alip yarina firinlarim insallah :D

bu arada lapa lapa kar yagiyor sabahtan beri :53:

afiyet olsun kizlar :56:
cidden speedy sana bisey olmus bugün :1:
yazdigin bütün tarifleri aldim :1:
milföylü tavuk bendede vardi ama hâlâ denicemde denicem...
yahu bi haftasonu evde kalsakta denesem güzel güzel yemekleri :25: baya birikti deniceklerim...
aksamlari hizlica bisey yapiyorum, dün tel sehriye corbasi istedi yine esim onu yaptim.. hiç zor degil kocam saolsun :16:
ama bu aksam patlicani alip yarina firinlarim insallah :D

bu arada lapa lapa kar yagiyor sabahtan beri :53:

vay be canım burada bildiğin güneş var :34::34::34::34:

dene canım daha böyle aklıma gelenler var ama unuttum düşünüyüm biraz daha paylaşırım.

dün şunu düşündüm misafir çok geliyor meze olarak bunu yapacağım ama önce eşimle bana denemem lazım :1::1::1::1:

Renkli Patates Topları

vay be canım burada bildiğin güneş var :34::34::34::34:

dene canım daha böyle aklıma gelenler var ama unuttum düşünüyüm biraz daha paylaşırım.

dün şunu düşündüm misafir çok geliyor meze olarak bunu yapacağım ama önce eşimle bana denemem lazım :1::1::1::1:

Renkli Patates Topları

he ya günes varmis orda ne güzel :31:

sen paylas banada fikir oluyor valla :38:

bak onlarida yapicam elbet bi gün :19: ne güzel gözüküyor o toplar :1:

bide mini kumpirler var müffin kagitlarinda yapilanlardan, oda cok hos :56:

cumartesi kahvaltiya su patateslerden yaptim
$patates.png
yemekli misafirim gelirse yapicam bunlari yine + milföylü butlardan :56:

he ya günes varmis orda ne güzel :31:

sen paylas banada fikir oluyor valla :38:

bak onlarida yapicam elbet bi gün :19: ne güzel gözüküyor o toplar :1:

bide mini kumpirler var müffin kagitlarinda yapilanlardan, oda cok hos :56:

cumartesi kahvaltiya su patateslerden yaptim
Eki Görüntüle 625086
yemekli misafirim gelirse yapicam bunlari yine + milföylü butlardan :56:

ay bak unutmuşum bunu en kısa sürede denemem lazım.

geçenlerde gördüm deneyim dedim öyle unuttum gitti artık cumaya falan ancak
bugün ve yarın dışarıdayız

ay bak unutmuşum bunu en kısa sürede denemem lazım.

geçenlerde gördüm deneyim dedim öyle unuttum gitti artık cumaya falan ancak
bugün ve yarın dışarıdayız

burdan bakiyosun sende galiba :) cok nadir baska sitelerede bakarim ama burdada oluyor genelde aradiklarim :)
valla cok lezzetli oluyor bu ya :56: mutlaka yap :56:
oh yemek derdin az bu hafta :1:

Son düzenleme:
öğlen çorba ve salata yedim.

ananemin misafiri gelince bana yemek yollamış. bizim köyün yemeği tıka basa doldum akşama yemek yememem lazım zaten gittiğimiz yerde yemek yok direk oraya geçerim :47:

hmm tamam canim anladim kizma :9:
sen ilk yazarken ya kafan doluydu yada yaninda birileri vardi her düsündügünü yazmamissin ondan anlamadim :9:

mutlu :26:
sesin cikmiyor canim :26:

Deryada kaçti geriye :26:
ah bugün cuma olcakti :19:

burdayım tatlımm :34:

bir derdim varı okuyodum, tövbe tövbe yarrabbim insanların başına neler geliyor. Allah korusun :31:

yanlız onca konu okudum sonuç
kadınlar kocalardan ya da nişanlı sözlü sevgili herneyse öyle şikayetçi ki anlatılmış anlatılmış sonunda da laf ettirmiyorlar aslında çok iyidir öyle düşünmemiştir falan filan yorum yapanlarla kavgaya kadar gidiyor, çoğu kadın eleştrilmeye hiç gelemiyor:55:

sipaydi sen kaç kere yemek yiyon kuzum tam bugün seeni takdir ettimdi çorba yiyo salata yiyo bu kızcaz diye naptın bacım gene sen :1:

akşama kadar burda yazdın yazdın güzel yemekleri mide fesatı geçirdim öğlen bana bi dana yedirttin zaten :19:

burdayım tatlımm :34:

bir derdim varı okuyodum, tövbe tövbe yarrabbim insanların başına neler geliyor. Allah korusun :31:

yanlız onca konu okudum sonuç
kadınlar kocalardan ya da nişanlı sözlü sevgili herneyse öyle şikayetçi ki anlatılmış anlatılmış sonunda da laf ettirmiyorlar aslında çok iyidir öyle düşünmemiştir falan filan yorum yapanlarla kavgaya kadar gidiyor, çoğu kadın eleştrilmeye hiç gelemiyor:55:

of orasi cok fena canim insani paranoyaklastiriyor :53: acaba benim koca öyle mi böyle mi oluyordum bi ara nerdeyse..
cok sükür takilmiyorum artik oralara fazla :1:

sipaydi sen kaç kere yemek yiyon kuzum tam bugün seeni takdir ettimdi çorba yiyo salata yiyo bu kızcaz diye naptın bacım gene sen :1:

akşama kadar burda yazdın yazdın güzel yemekleri mide fesatı geçirdim öğlen bana bi dana yedirttin zaten :19:

bugün çok abarttım akşam 40*45 dk yürümem lazım otobüsten erken inerim yürürüm biraz :17: bir daha yemek tarifi bakmak yok

böcüğün selamı var kızlar

demin geçen sene bugün yazdigim bi yaziyi okudum günlügümde :53:
"veeeeeeeeeee son 125 gün dügün gününe" yazmisim :1: geri sayim güzeldi yaaaa :23:
tatili ayarlasakta bari ona saysam kalan günleri :1:

Back