- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.461
Selam kızlarr ![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Ayy önce çok sevindim mutlucuğumun tanışma merasiminin iyi geçmesine![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
sonra ilerledikçe işlerin karmaşıklaştığını gördüm, ve hepsini okumadan yazmaya karar verdim, çünkü daha fazla dayanamadım![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Canım erkek arkadaşının annesi işini çok iyi biliyor, ben de pek ısınamadım açıkçası..
Ama düğünü takıyı borcu çocuklarına yıkan ailelere kızıyorum ben.. Hee gücün olmaz yapamazsın anlarım, ama zaten sizden kimse zorla bişeyler istemiyor. Ama sırf gösteriş olsun diye takı alıp da, gelinlerinin boynuna bunu gururla takıp da borcunu oğullarına ve tabi dolayısıyla gelinlerine ödeten ailelerden nefret ediyorum.. Gücünüz yoksa çıkmayın yola arkadaşım, yapmayın gösteriş fln![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Anlaşılan sizin de öyle olacak canım, o yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sipaydimin dediği gibi evliliğinizin ilk günlerini gergin geçirmeyin..
Sizde nasıl oldu diye sormuşsun, anlatayım...
Bizde söz isteme birlikte oldu, ama sözde hiç bişey yapmadık ne bohça ne takı.. sadece biz onlara mendil verdik.
Ama sonra büyük nişan yaptık, o zaman takıyı fln fazlasıyla yaptılar.. ben hiç bişey istemedim, kendiliğinden düşündü kaynanam.Nişanda set ve kelepçe bilezik taktılar.
Düğünde de bilezik ve 5i 1 yerde taktılar. Hiç birini ben istemedim, ailem de tek kelime etmedi takı konusunda.
sadece götürüp beğendirdiler bana.
Takıda problem yaşamadık ama düğün borçlarını ödemekte zorlanan kayınpederime şuanda destek oluyorz.. daha doğrusu, mobilya, beyaz eşya, perde ıvır zıvır taksitlerini eşimle ben ödüyoruz..
Bazen çok kızıyorum amaonları çok sevdiğim için de gocunmuyorum ödemekten. Çünkü benim ailem borçlu olsa darda sıkıntıda olsa eminim onlar da bize destek olur, eşim de benim ailemin borcuna yardımcı olur. Çünkü artık biz bi aileyiz..
Bizde aileler arasında sıkıntı olmadığı için bizde gerginlik fln yaşamıyoruz. Ama senin kayınvaliden anladığım kadarıyla sıkıntı olabilir.
Bohçalara gelince daha önce anlatmıştım, nişanda biz geniş çaplı bi bohça alışverişi yapmıştık, geniş aileyi kapsadı yaptıklarımız![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama szöde hiç bişey yapmadık.
Düğünle nişan arasında da 10 ay zaman vardı, o yüzden bizi çok yormadı bu işler. Sizin zamanınız da az, o yüzden fazla açılmasanız daha iyi olacak sanki..
Buarada sipaydicim şu karnıbaharın sosunu bi daha yazar mısın? ben de yapmak istiyorum
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Ayy önce çok sevindim mutlucuğumun tanışma merasiminin iyi geçmesine
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
sonra ilerledikçe işlerin karmaşıklaştığını gördüm, ve hepsini okumadan yazmaya karar verdim, çünkü daha fazla dayanamadım
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Canım erkek arkadaşının annesi işini çok iyi biliyor, ben de pek ısınamadım açıkçası..
Ama düğünü takıyı borcu çocuklarına yıkan ailelere kızıyorum ben.. Hee gücün olmaz yapamazsın anlarım, ama zaten sizden kimse zorla bişeyler istemiyor. Ama sırf gösteriş olsun diye takı alıp da, gelinlerinin boynuna bunu gururla takıp da borcunu oğullarına ve tabi dolayısıyla gelinlerine ödeten ailelerden nefret ediyorum.. Gücünüz yoksa çıkmayın yola arkadaşım, yapmayın gösteriş fln
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Anlaşılan sizin de öyle olacak canım, o yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sipaydimin dediği gibi evliliğinizin ilk günlerini gergin geçirmeyin..
Sizde nasıl oldu diye sormuşsun, anlatayım...
Bizde söz isteme birlikte oldu, ama sözde hiç bişey yapmadık ne bohça ne takı.. sadece biz onlara mendil verdik.
Ama sonra büyük nişan yaptık, o zaman takıyı fln fazlasıyla yaptılar.. ben hiç bişey istemedim, kendiliğinden düşündü kaynanam.Nişanda set ve kelepçe bilezik taktılar.
Düğünde de bilezik ve 5i 1 yerde taktılar. Hiç birini ben istemedim, ailem de tek kelime etmedi takı konusunda.
sadece götürüp beğendirdiler bana.
Takıda problem yaşamadık ama düğün borçlarını ödemekte zorlanan kayınpederime şuanda destek oluyorz.. daha doğrusu, mobilya, beyaz eşya, perde ıvır zıvır taksitlerini eşimle ben ödüyoruz..
Bazen çok kızıyorum amaonları çok sevdiğim için de gocunmuyorum ödemekten. Çünkü benim ailem borçlu olsa darda sıkıntıda olsa eminim onlar da bize destek olur, eşim de benim ailemin borcuna yardımcı olur. Çünkü artık biz bi aileyiz..
Bizde aileler arasında sıkıntı olmadığı için bizde gerginlik fln yaşamıyoruz. Ama senin kayınvaliden anladığım kadarıyla sıkıntı olabilir.
Bohçalara gelince daha önce anlatmıştım, nişanda biz geniş çaplı bi bohça alışverişi yapmıştık, geniş aileyi kapsadı yaptıklarımız
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama szöde hiç bişey yapmadık.
Düğünle nişan arasında da 10 ay zaman vardı, o yüzden bizi çok yormadı bu işler. Sizin zamanınız da az, o yüzden fazla açılmasanız daha iyi olacak sanki..
Buarada sipaydicim şu karnıbaharın sosunu bi daha yazar mısın? ben de yapmak istiyorum