- 5 Şubat 2012
- 3.993
- 2.631
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.381
heyyy nerdesiniz hanımlarrrr kimselerr yok muuu ![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm maalesef mi desem iyki mi desem bilemedim küçük gösteriorum artık bende inanıyorum
ilk işe başladığım zaman uyuz oluodum kimse beni kaleye almıomuş gibi geliyodu :2: bide ben çok makyaj falan yapmam çok klasikte giyinmem onunda etkisi vardı heralde
bi dönem full makyaj klasik giysilerle geldim sonra baktım hergün hergün olmuyo saldım gitti
![]()
sevgilimde 30 yaşında gösteriyomu oda küçük gösteriyo bence
risotto mu hımmm:44: hiç yemedim :26:
sen bence ortalama yaşında gösteriyosunama sipaydi yaşından 3-4yaş büyük gösteriyor sanki
belkide evlilik insanı büyütüyordur ama maşallah ikinizde bence yaşınızdan çok olgunsunuz
ben biraz çocuksuyum galiba![]()
heyyy nerdesiniz hanımlarrrr kimselerr yok muuu![]()
aman klasik giyinmeyi bende hiç sevmem bosver ya nasil hissediyorsan öylesi daha iyi
yok valla sevgilinde 26-27 civari gösteriyor.. Ne güzel iste canim ikiniz içinde
ben biraz adamina göre serbetimdir.. karsimdaki olgunsa olgun, cocuksuysa ondan daha cocuksuyumdur
speedy makyajliyken evetde makyajsiz yasini gösteriyor
burdayim canim yeni yemekten geldik, islerim cok ama bi daha giremezsem bide seninde gitme saatin yaklasiyor simdiden sana mutlu bi hafta sonu diliyorum!
Hersey gönlünce olur umarimStres yapma ama heyecana tam gaz devam
Hakkinda hayirlisi olsun canim![]()
![]()
canım herşey gönlünce olsun, çok güzel geçsin inşallahAy saol cnmm inşallah herşey yolunda gider
bende yarım saate çıkarımm
bana dua edin kızlarr
öpüyorumm hepiniziii![]()
Selam hanımlarrrr
Tatlıkedicim bakk nihayet bugün cumaaaaaaaaaaaa![]()
yaş muhabbeti dönmüş de, mutlucum "sanırım en kartınız benim" demiş
yok canım üzülme, şimdilik en kartınız benimbaşka arttıran çıkmazsa eğer ben 84'lüyüm
![]()
Kızlarrr hepinize selamlar
Bi gün daha bekleyemedim tlfdan giriyorum yoldayım :)
Belki yarın musait olmam yazamam diye :)
Detayları hemen anlatıyorum:)
Dün geldiler direk oturduk bi 15dk sora hemen masaya aldık yemeklerimiz hazırdı yemekten sora kahve çay meyve fazlı yaptık şükürler olsun bi sorun çıkmadı güzel güzel konuşuldu sora beni yarım agızla istediler ve önümüzdeki hafta içinde tekrar isteyip söz yapmak istediklerini söylediler babam kısmetse olur dedi çok şükür:)) son olarak güne çocuklar iş durumlarına göre karar versinler dendi haftaya haftaiçi söz düşünüyoruz kısmetse:) gelcek ayda nişan :) eger inşallah bi aksilik çıkmazsada hatırlısıyla eylül gibi düğün yapalım dioruz ama düğün işi nişanda netleşcek:)
Çok heycanlıyım kızlarrr akşam onlara gitcem muhtemelen söz gününü belli etcez bizimkinlerşede konuştuk öyle yani bana dua edin inşallah hakkımda hayırlısı olur Amin:)
Yarın iş çıkışı yüzük bakcaz karnımda kelebekler var sizden başkada kimseye anlatamıorum off :))
Çok ilginç bi haldeyim uzun yazdım galiba biraz :) öpüyorum hepinizi ,herbiriniz çok saolun buarada herşey için :)
Yarın görüşürüz mucxxxx!
Herşey çok güzel geçmiş işte stres yapmaya değmedi.
bundan sonrası senin ve ailenin kararında ne zaman müsait olursanız öyle yapın canım
gördüğün gibi herşey çorap söküğü gibi ardıardına geliyor şimdiden![]()
herşeyin güzel ve sorunsuz olmasına çok sevindim hadi hayırlısı inşallah.
hayırlı işte acele etmek lazım derdi kayınpederim ama yine de çok acele etmemeni tavsiye ederimki sonra herşey bittikten sonra keşke şuda buda olsa dememen için
![]()
Bende cumartesi çalıştım sonra kayınvalideme sonra da dayımlara geçtiksonra gecenin 1 inde bizim kuzenler kudurdu haydi tophaneye saat 5 te geldik eve görümcemde bizimleydi
![]()
Pazar günü kalktık ama hepimiz ölü gibiydik ya :18: uyumakla uyumamak arasında kaldık eminönüe geçtik. dolaştık sonra da eve saat 11 de yattık geç bile kaldık![]()
Eşime karnıbahar kızartması yaptım bayıldı bugün işe bile götürdü:![]()
haklısın canım cmt herşey güzeldi çok şükür.
dün onlara gittim konuştuk onlara kalsa hemen bu haftaiçi yapmak istiyorlar sözü ama sonuçta bizimde hazırlanmamız lazım falan filan..
ailelerle ilgili bi sorunumuz yok şükürler olsun.
ama saolsun sevgilim gene bütün hevesimi kaçırdı
herşey konuşulmuş edilmiş ailelerle
bana gelmiş diyo ki hemen sözü yapalım yaza nişanı yapalım kışa düğün yapalım diyo
iyi dedim boşver hiçbişey yapmayalım şimdi ozamn acele etmeye gerek yok
Çocuk oyuncağı zaten bu istediğin zaman karar değiştir
Sen çok şey istiyosun altından kalkamam diyo gerçekten hala çok sinirliyim ben bu kadar ne istediğimi anlamadım yeter dedim ozman git kendine bşey istemeyen birini bul
Şuandada dokunsalar ağlıcam![]()
ohh baya gezmişsiniz ne güzel
eşine daha önce karnıbahar kızartması yapmamışmıydınn :26:
annenle babanla da konuş ne zaman olur derlerse diğer tarafa da söylersin.
sen ne zaman istiyorsun ki sende haftaiçi söz 1 ay sonra nişan eylülde düğün diyorsun yalnış mı anladım.
Eylül ayına 7 ay var hem nişan hem düğün masrafı kolay değil ben erkek arkadaşına hak veriyorum canım. onları da düşünmek lazım.
sen nasıl söz nişan için kendi bütçeni ayarlayacaksan erkek arkadaşında ailesinin durumunu kendi durumunu ayarlayacak.
Evet epey gezmiş olduk yine.
yok karnıbaharı yemiyordu hiç yemeğini fırında soslu falan yaptım ama hiçbirisni beğenmedi
günaydınnnn
mutlummm kuzumçok sevindim güzel geçmesine
stres yaptığına değmedi hiç
çok çok mutlu olun inşallah
sevgiline de kızma sakın
o maddi olarak rahat bişrley yapmak istediği için öyle demiştir
çünkü söz nişan düğün
bunlar çok masraflı şeyler
işin içine girince daha da anlayacaksın
50-60 bin tl masraf oluyor
a dan z ye
ve erkekler kimsenin karşısında ezik kalmak istemediği içinde erteleme yoluna gidiyorlar
sen yavaş yavaş anlatmaya çalış
sakın böyle bir sebepten kavga etmeyin
üzülmenizi istemem böyle güzel günlerin tadını çıkarmak varken
siz sözü yapın
sonra sen onun ailesiyle konuşursun![]()
onlar ikna ederler sözlünü![]()
+bizimkilerle konuştuk bizim için en uygun zaman haftaya çrş dediler ama onlar baya acele ediyorlar bu haftaiçi olsun istiyolar ama bizimde hazırlanmamız gereksöze kimseyi çağırmıcaz sadece 2 aile arasında olcak bide dedeler-ninelerimiz
ben tek başıma demedim ki nişan düğün buzaman olsun diye sevgiilimle konuştumuzda mart gibi nişan eylül gibi düğün yaparız dedi dün babam ne dşünüyosunuz dedi bende söyledim benim kızdığım geç olması değil zırt pırt bu zamanın değişmesi kesin bi gün olsun bende bileyim ona göre hazırlanıyım aileme yalan çıkıcam ben şimdi çocuk oyuncağımı bu
bizimkinde yumurta yeni dayandı kapıya
ertelenmesine gelince aslında onada kızıyorum biz 5 senedir beraberiz yeni mi geldi aklıma evlenceğimiz zaten bu zamana kadar her sene evlencek olduk yok evide alalım yok şunuda yapalım yok bunuda yapalım arada kaynayan benim hep zaten daha evlenme teklifide etmedi etmicekte![]()
+
Erkek arkadaşın zamanı sürekli değiştiriyor ise sende annesi babası ile görüş hatta 2 aile yanında görüşün.
Ben şuan onun ailesi ile bunları konuşmaya utanıyorum ya onlar sorsalar şöle mi böle mi diye sölerimde kendi kendime açamam konuyu heralde onlarda ilerleyen günlerde sölerler ya da sözde konuşulur heralde :26: neyse artık öyle böyle hallolur heralde ne stresli işmiş.
Buarada size bişey sorcam şimdi sözde ne yapmamız gerek bizim :44:
Sonra onların takı olarak ne takması gerek :26: sizin nasıl oldu anlatsanıza azcık ben pek bilmiorum bu işleri ya :44:
Akşam yüzük bakmaya gitcez ben söz yüzüğü düşünmemiştim açıkçası şimdiye kaadr sadece bana tek taş takar diye düşünmüştüm :44: buarada pırlantadan vazgeçtim :44:
ama maalesef ki çok begeniyorum.
Ya ben gideceğim kuaföre daha önce hiç makyaj yaptırmadımyani saçta yaptırmadım 1-2 kez saçımı ördürdüm.
acaba diyorum saçımı yaptırıp makyajımı kendim mi yapsam ki![]()
becerebilir miyim kuzenimin nişanında kendim yaptım. face resimim var turkuaz mavisi kıyafet var üzerimde.
![]()
Kırmızı olduğu için kıyafet yine gözleri koyu düşünüyorum zaten![]()
saçımda da maşa da kararsızım saçım düz hemen açılır gibi geliyorne yaptırıcam ben ya :26::26: