Sipaydi ye Yardım lütfen

birazcık stresliyim galiba :17: bide 2 gündür işyerindede stres oluyorum ya yetişmesi gereken işler var acil karış tarafta ilgilenen eleman ortada yok :47:

Son düzenleme:
Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun :16:

ayyy ne güzel sözmüs öyle :1: :1:
dün aksam intikami izledim süperdi ya bilmem izliyormusunuz :21:

sabah inanilmaz keyifliydim bende :) 67.8kg ile basladigim diyetimin 3 haftasi bitti ve bugün 65.8'dim :16:
tam gaz devam :8:
bu aksam sirke gidicez esimle ve isten 5'te cikicam yasasin ya bu cuma keyfim yerinde cok sükür :16:
yarin aksam bi arkadasa yemege davetliyiz, gezer gezer oraya gideriz sonunda :)
pazar aksamida görümcemin sevgilisinin ailesi tanismaya gelicek :52::52::52::52:
ay bu haftasonu baya bi mutlu olaylar olcak :52:

Hayırlı cumalar canım :54::54:

ben izlemiyorum o diziyi bir perşembe günümüz boş izlemeyi de düşünmüyorum dizi bağımlısı olmak istemiyorum ya
ptesi karadayı çarşamba kuzey güney yeter :9:

Ben sirklere karşıyım gidilmesini görülmesini hatta böle bir olayın olmasına bile karşıyım çünkü o hayvanlara o saçma sapan hareketleri öğretmek için ne
işkenceler ediyorlar. kim bilir. haberlerde gazetelerde okudukça öfkem daha çok artıyor. gidildiği zaman da para kazanıyorlar ve daha fazla hayvan getirip daha fazla gösteri yapıyorlar :14::14::14:
neyse duygusala bağlamak istemiyorum.

Vay görümcende evlenmeye hazırlanıyor demek ne güzel

Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun :16:
ayyy ne güzel sözmüs öyle :1: :1:
dün aksam intikami izledim süperdi ya bilmem izliyormusunuz :21:

sabah inanilmaz keyifliydim bende :) 67.8kg ile basladigim diyetimin 3 haftasi bitti ve bugün 65.8'dim :16:
tam gaz devam :8:
bu aksam sirke gidicez esimle ve isten 5'te cikicam yasasin ya bu cuma keyfim yerinde cok sükür :16:
yarin aksam bi arkadasa yemege davetliyiz, gezer gezer oraya gideriz sonunda :)
pazar aksamida görümcemin sevgilisinin ailesi tanismaya gelicek :52::52::52::52:
ay bu haftasonu baya bi mutlu olaylar olcak :52:

canim yaaa heyecan var ya simdi sende uyanman için iyi gelmistir o :16:
yüzündeki sivilcelere sarimsak sürmeni tavsiye ederim ertesi güne söndürüyor, ama imkanin var mi bilemem :26:
kolunuda kapaticiyla halledersin canim sikma canini lütfen :38:

Hayırlı cumalar canım hepimizee :34::34:

tebrik ederim kilo olayını başarmışsın dahada iyi olcak ben inanıyorum sana :34:

görümcende benden canım nasıl strestir şimdi oda :1:

buara herşeyim stresli sevgilimin ailesi gelmesi ayrı bi stres, işte stresim ayrı bide sağlık problemimiz var ailemde o asıl beni stres yapan :26:

İnşallah Rabbim şu hayırlı günde hayırlısıyla güzel sağlık haberleri almamı nasip etsin, yüzüm ancak öyle güler bugün , rahmetli ananem derdi cuma saatinde dualar kabul olur diye hepimiz birbirimize edelim bari kimin duası geçer belli olmaz :34:

Hayırlı cumalar canım :54::54:

ben izlemiyorum o diziyi bir perşembe günümüz boş izlemeyi de düşünmüyorum dizi bağımlısı olmak istemiyorum ya
ptesi karadayı çarşamba kuzey güney yeter :9:

Ben sirklere karşıyım gidilmesini görülmesini hatta böle bir olayın olmasına bile karşıyım çünkü o hayvanlara o saçma sapan hareketleri öğretmek için ne
işkenceler ediyorlar. kim bilir. haberlerde gazetelerde okudukça öfkem daha çok artıyor. gidildiği zaman da para kazanıyorlar ve daha fazla hayvan getirip daha fazla gösteri yapıyorlar :14::14::14:
neyse duygusala bağlamak istemiyorum.

Vay görümcende evlenmeye hazırlanıyor demek ne güzel

haklisindir eminim o hayvanlar için söylediginde, hayatimda ilk kez gidicez esimde bende bakalim gerçekten neler yaptiriyorlar :26:
dügün için daha erken canim belki bu sene sonu belki seneye sene basi gibi olur diyorum ama tabi kismet bu isler..
hele bi tanisilsinda bakalim :16:
çok küçük ama daha 22 yasina yeni gircek :16:
basarmasina basarir altindan kalkar ama gözümde küçük daha ya :1:

birazcık stresliyim galiba :17: bide 2 gündür işyerindede stres oluyorum ya yetişmesi gereken işler var acil karış tarafta ilgilenen eleman ortada yok :47:

geldi mi hepsi bi gelir zaten canim benim!
Allah yardimcin olsun.. Aksam kaçta cikcaksin konustun mu patronla?

Hayırlı cumalar canım hepimizee :34::34:

tebrik ederim kilo olayını başarmışsın dahada iyi olcak ben inanıyorum sana :34:

görümcende benden canım nasıl strestir şimdi oda :1:

buara herşeyim stresli sevgilimin ailesi gelmesi ayrı bi stres, işte stresim ayrı bide sağlık problemimiz var ailemde o asıl beni stres yapan :26:

İnşallah Rabbim şu hayırlı günde hayırlısıyla güzel sağlık haberleri almamı nasip etsin, yüzüm ancak öyle güler bugün , rahmetli ananem derdi cuma saatinde dualar kabul olur diye hepimiz birbirimize edelim bari kimin duası geçer belli olmaz :34:

tesekkür ederim canim!

Allah rahmet eylesin senin anneannene, speedyninde babanesine :5: ordaki bütün sevdiklerimize :5:
Rabbim insallah gönlünüzden geçeni hayirli eylerde nasip eder canim :16:

haklisindir eminim o hayvanlar için söylediginde, hayatimda ilk kez gidicez esimde bende bakalim gerçekten neler yaptiriyorlar :26:
dügün için daha erken canim belki bu sene sonu belki seneye sene basi gibi olur diyorum ama tabi kismet bu isler..

hayırlısı olsun canım benim görümcemle herhakde oda 22 yaşına girecek benden 1,5 yaş falan küçük işte :34:
bende evlendiğimde küçüktüm gerçi eşim bana şey diyor hep 22 yaşındasın hala yaşıma 22 maxımum 23 diyorum :17: 89 luyum :30: bazen yaşıma 21 bile diyorum :2:
haklarında hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun canım benim görümcemle herhakde oda 22 yaşına girecek benden 1,5 yaş falan küçük işte :34:
bende evlendiğimde küçüktüm gerçi eşim bana şey diyor hep 22 yaşındasın hala yaşıma 22 maxımum 23 diyorum :17: 89 luyum :30: bazen yaşıma 21 bile diyorum :2:

hangi görümcen küçük, o resimde ortada olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya :31:
bende 88liyim yeni 25 oldum :ssz:
23'de kalmayi cok isterdim :1:
Amin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah :16:

Son düzenleme:
geldi mi hepsi bi gelir zaten canim benim!
Allah yardimcin olsun.. Aksam kaçta cikcaksin konustun mu patronla?

Amin..

Yok konuşmadım daha başı kalabalık şuan 4 gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım ne dicek :44:

hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya :31:

aminn canlar inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız şu mubarek gündee :16:

en kartınız benim galiba bende 26 oldum :34:

hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya :31:

evet canım o işte. güzel kızdır :1::1::1:
ben kaldım valla ilerletmiyorum :23: böyle deme benimde 24 olmam lazım ama olamam hazır değilim

aminn canlar inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız şu mubarek gündee :16:

en kartınız benim galiba bende 26 oldum :34:

ciddi misin :53: göstermiyosun valla inanilcak gibi degil :53:

evet canım o işte. güzel kızdır :1::1::1:
ben kaldım valla ilerletmiyorum :23: böyle deme benimde 24 olmam lazım ama olamam hazır değilim

hahah :1::1: bosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas :34:
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim :9::9::9:

hahah :1::1: bosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas :34:
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim :9::9::9:

:1::1: kısmeti çoğaldı desene. :D
görümcemin sevgilisi var canım ve hiç öyle görücü usulu evlenecek birisi de değil :35:

ilerde durulur elbet :34: dogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim :27:

risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor :17:

kesinlikle hayırlı kısmetleri olur inşallah

yok canım hiç yapmadım yeemdim de diyebilirim bildiğin pirinç gibi gözüküyor ama beyaz şarap içinde
alkollü yemekler hoşuma gitmiypr

kesinlikle hayırlı kısmetleri olur inşallah

yok canım hiç yapmadım yeemdim de diyebilirim bildiğin pirinç gibi gözüküyor ama beyaz şarap içinde
alkollü yemekler hoşuma gitmiypr

alkosüz tariflerde var, bende saraplilari es geçtim, uzman tv'den bak mesela hem gösteriyor hemde malzemeleri uygun :34:
geçenlerde bi restoranda yemistim acayip hosuma gitti, mantarli pilav gibi ama pilavin nisastasi suyuna cikiyor cok lezzetli bisey olmus :31:
denicem mutlaka :56:

alkosüz tariflerde var, bende saraplilari es geçtim, uzman tv'den bak mesela hem gösteriyor hemde malzemeleri uygun :34:
geçenlerde bi restoranda yemistim acayip hosuma gitti, mantarli pilav gibi ama pilavin nisastasi suyuna cikiyor cok lezzetli bisey olmus :31:
denicem mutlaka :56:

Baktım tarifine falan canım basit yemek denemek lazım

ciddi misin :53: göstermiyosun valla inanilcak gibi degil :53:

:1::1::1: evet cnm maalesef mi desem iyki mi desem bilemedim küçük gösteriorum artık bende inanıyorum :1: ilk işe başladığım zaman uyuz oluodum kimse beni kaleye almıomuş gibi geliyodu :2: bide ben çok makyaj falan yapmam çok klasikte giyinmem onunda etkisi vardı heralde:34: bi dönem full makyaj klasik giysilerle geldim sonra baktım hergün hergün olmuyo saldım gitti :1::1:

sevgilimde 30 yaşında gösteriyomu oda küçük gösteriyo bence :9:

ilerde durulur elbet :34: dogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim :27:

risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor :17:

risotto mu hımmm:44: hiç yemedim :26:

Son düzenleme:
sen bence ortalama yaşında gösteriyosun :nazar: ama sipaydi yaşından 3-4yaş büyük gösteriyor sanki :nazar:
belkide evlilik insanı büyütüyordur ama maşallah ikinizde bence yaşınızdan çok olgunsunuz :34:

ben biraz çocuksuyum galiba :1:

Son düzenleme:
Back