- 5 Şubat 2012
- 3.993
- 2.631
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.341
Of arkadaş muhabbetin en tatlı yerinde biranda çılgın gibi iş geldi nası sinir oldum 2 laf ettirmiyorlar![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bayada yazmışınız yetişemedim sizee![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
dağın mı tepesii![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
acaba başka biyerle mi karıştırdın ki![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
yok canım izmir sahil kenarı biyer trenle hiç bilmiyorum ama dagda bayırdadeil düz ayak biyerde![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sen gel ben gezdiririm seni
bakalım artık canım hayırlı herşey olcagına varır stres yapmıyım diorum ama kendiliğinden oluyor inşallah hayırlısıyla atlatırız![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
sipaydiii noluyo yaww hayırdır ??![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bayada yazmışınız yetişemedim sizee
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Çeşme olabilir oraya gelmedim hiçama İzmire geldim köy gibi dağın tepesinde bi yere aydından trenle geldik hatta sonra arabayla aldılar bizi ama inan şimdi gel deseler gelemem çok tepede
![]()
dağın mı tepesii
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
yok canım izmir sahil kenarı biyer trenle hiç bilmiyorum ama dagda bayırdadeil düz ayak biyerde
sen gel ben gezdiririm seni
pis kokuyor ya
mutlu canim benim stres yapma babam ne dicek diye..
"bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim" en dogrusunu demissin bak burda.. onlar istesinler adettendir ama babanda bi düsünelim dersede bu yola bas koyduysa sevgilinin ailesi git-gel yapacaklardir![]()
bakalım artık canım hayırlı herşey olcagına varır stres yapmıyım diorum ama kendiliğinden oluyor inşallah hayırlısıyla atlatırız
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
etstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.
olsun geldi geçti
ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın
nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım
sipaydiii noluyo yaww hayırdır ??
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)