Sipaydi ye Yardım lütfen

Of arkadaş muhabbetin en tatlı yerinde biranda çılgın gibi iş geldi nası sinir oldum 2 laf ettirmiyorlar:9::9::9:

bayada yazmışınız yetişemedim sizee :ssz:

Çeşme olabilir oraya gelmedim hiç :34: ama İzmire geldim köy gibi dağın tepesinde bi yere aydından trenle geldik hatta sonra arabayla aldılar bizi ama inan şimdi gel deseler gelemem çok tepede :39:

dağın mı tepesii :1::1::1: acaba başka biyerle mi karıştırdın ki:34:

yok canım izmir sahil kenarı biyer trenle hiç bilmiyorum ama dagda bayırdadeil düz ayak biyerde :1:

sen gel ben gezdiririm seni

pis kokuyor ya :25:

mutlu canim benim stres yapma babam ne dicek diye..

"bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim" en dogrusunu demissin bak burda.. onlar istesinler adettendir ama babanda bi düsünelim dersede bu yola bas koyduysa sevgilinin ailesi git-gel yapacaklardir :34:

bakalım artık canım hayırlı herşey olcagına varır stres yapmıyım diorum ama kendiliğinden oluyor inşallah hayırlısıyla atlatırız :16:
etstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.

olsun geldi geçti

ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın

nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım

sipaydiii noluyo yaww hayırdır ?? :53:

ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..
ama bazı anlayışlı patronlar uzun senelerdir çalışan personeline anlaşmalı olarak fesih yapıyor.. tazminatı verip. eğer çok sıkıntın varsa bunun olabilirliğini araştır istersen

eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..

bu arada fotolarıma baktınız mı, kaldırıyorum da :1:
çıkacağım birazdan çünkü

maşallah canımm gözlerin çok güzelmiş:nazar::nazar::nazar:

evet sanırım doğum yaptıktan sonra da çıkarsan tazminatını alabiliyordun, di mi?

bide evlenince heralde dimi :44::44: ben pek anlamıom gerçi ama :26:

tazminat nasıl hesaplanıyor ya :44:

tek umudum çocuk
tamda neden diye sorcaktim Deryaw yazmis asagida nedenini.. eger tazminatini alabiliyorsan azcik daha sabir...
kisiler ne yönden rahatsiz ediyor seni bilmiyorum ama kimseyi takma canim...

ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..
ama bazı anlayışlı patronlar uzun senelerdir çalışan personeline anlaşmalı olarak fesih yapıyor.. tazminatı verip. eğer çok sıkıntın varsa bunun olabilirliğini araştır istersen

eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..

bu arada fotolarıma baktınız mı, kaldırıyorum da :1:
çıkacağım birazdan çünkü

fotolara baktim ben canim tesekkürler :54:
hmm anladim neden yazin daha beter olur dedigini :1: yapraklar dökülürken mis gibi bi tatil yaparsiniz sizde :16:

evet sanırım doğum yaptıktan sonra da çıkarsan tazminatını alabiliyordun, di mi?

hmmm :26:

iyi aksamlar canim :)

Son düzenleme:
izmirde gittiğimiz yerde dominosun yeir vardı dedim diyorum geçtiğimiz yolda gördüm kocaman fabrika gibi

aman neyse ya ne önemi var tatile gelmedik ziyarete gelmiştirk

Son düzenleme:
izmirde gittiğimiz yerde dominosun yeir vardı dedim diyorum geçtiğimiz yolda gördüm kocaman fabrika gibi

aman neyse ya ne önemi var tatile gelmedik ziyarete gelmiştirk

hıı bende diyorum neden bahsediyor :1:

bilmiyorum ki canım hiç vardır kesin dağlıkta biyeri heralde :34:

buarada ben yavaştan çıkıcam kızlar daha elbisemi alcam terziden :34:

ooo hiç haberimiz olmadı devooo :23:
Foto isterik hee :34:
Darısı bizim de başımıza o zaman

can sıkmak olur mu canım ya, anlatmak istersen anlat dinleriz

devom zeynelin aileşi ile şorun olduğu zaman uzaklaşalım dediydik o şıra ikimizde işşiziz tabı benım tazmınatımla yedık ıctık :24:

Günaydın hepinize

dün çok keyifli bir akşamdı bu akşamda kocam yok gezmem lazım :1::1::1:
babannemin lafı ile ERİM evde yok keyfim beyde yok :1::1::1::1::1:

sabah sabah keyfim yerinde :9::9:

Günaydınn kızlarr :3::3:

Bugün uzun zamandır ilk defa işe geç kalmadımm :16:

Buarada dün gece 3te yattm çok yakın bir arkdşım vardı yemek yedik sohbet muhabbet saat 3 olmuş bana hala 9 gibi geliyordu halbuki:26::26:

Yarın geliyor bizimkinler ben çok mu stresliyim ne heryerim sivilce yaa:30: ergenliğimde böyle sivilcem olmadı kolumda bile sivilce çıktı hiç sıkma huyumda yoktur kocaman kabarık iğrenç bi şekilde duruyor :31:

Yanıma fondoten aldım en koyusundan :ssz::ssz:

Buarada dün gece 3te yattm çok yakın bir arkdşım vardı yemek yedik sohbet muhabbet saat 3 olmuş bana hala 9 gibi geliyordu halbuki:26::26:

Yarın geliyor bizimkinler ben çok mu stresliyim ne heryerim sivilce yaa:30: ergenliğimde böyle sivilcem olmadı kolumda bile sivilce çıktı hiç sıkma huyumda yoktur kocaman kabarık iğrenç bi şekilde duruyor :31:

sakin ol ama benim kadarda olma ben isteme söz zamanı biraz fazla sakindim :38:

mutlaka güzel geçecektir

Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun :16:

Günaydın hepinize

dün çok keyifli bir akşamdı bu akşamda kocam yok gezmem lazım :1::1::1:
babannemin lafı ile ERİM evde yok keyfim beyde yok :1::1::1::1::1:

sabah sabah keyfim yerinde :9::9:

ayyy ne güzel sözmüs öyle :1: :1:
dün aksam intikami izledim süperdi ya bilmem izliyormusunuz :21:

sabah inanilmaz keyifliydim bende :) 67.8kg ile basladigim diyetimin 3 haftasi bitti ve bugün 65.8'dim :16:
tam gaz devam :8:
bu aksam sirke gidicez esimle ve isten 5'te cikicam yasasin ya bu cuma keyfim yerinde cok sükür :16:
yarin aksam bi arkadasa yemege davetliyiz, gezer gezer oraya gideriz sonunda :)
pazar aksamida görümcemin sevgilisinin ailesi tanismaya gelicek :52::52::52::52:
ay bu haftasonu baya bi mutlu olaylar olcak :52:

canim yaaa heyecan var ya simdi sende uyanman için iyi gelmistir o :16:
yüzündeki sivilcelere sarimsak sürmeni tavsiye ederim ertesi güne söndürüyor, ama imkanin var mi bilemem :26:
kolunuda kapaticiyla halledersin canim sikma canini lütfen :38:

Back