Sipaydi ye Yardım lütfen

Bence kendin yap makyajını yani sen bilirsinde bana çok abartıyorlarmış gibi geliyor koaförler makyajı, kendin ihtiyacın varsa al farını, rimelini, fondotenini falan yap ne gerek var ki insan kendine daha güzel makyaj yapıyor bence :34:

saçını bence maşa yaptır ve yarım toplat benimde dümdüz saçım pırasa gibi ama tutuyor maşa onlar güzelce spreyler :34: nezamandı nişan buarada??

bu haftasonu :34: geçen sefer yaptığım gibi yaparım diye düşündüm aynı tonlarda :34: koyu makyajı seviyorum ama ben :30::30:

bu haftasonu pazar benim saçıma hiç tutmuyor makineye soktular en son yaptırdığımda kafam yandı bu kesin tutar dedi ve hiç açmadı saçımı direk öyle bıraktı gidene kadar hafif düşer dedi salona girdiğimde dümdüzdü :47:

Benim sözüm 80 kişilik falandı. Evden hiç bişey yapmadık.
Dışarıdan kağıt pastalardan kurabiylerden falan söyledik galete falan 5 çeşit oldu.
Bide sözden sonra minik kalp pasta almıştık söz kesildikten sonra :34: onu kestik. öylesine alınmış bir pastaydı misafirlere vermedik.

Takı olarakta evlenme teklifi ettiği tek taşımı geri verdim. bide yüzük aldık. söz yüzükleri çok dandik incecik diye normal altın sarısı ince alyans aldık nişan yüzüğü gibi.

Başka kimseden takı istemedim ben sonrasında nişan olacağı için ailesinden de eşimden de ama sözde de ince set takmıştı kayınvalidem çok pahalı bişey değildir. 3 lü set kolye,küpe,bileklik fiyatlarını hiç bilmiyorum ama

olsa olsa 1000 TL falandır şimdi olsun 1500 ama sizde sözde bişey takılmaz. hatta kayınvalidem anneme kurdela takın bizimkiler takı takar demiş ama annem bizde takılmaz demiş 3*5 kişi kıyafetime küçük altın falan tktı.

Oyy baya çokmuşunuz biz sözde kimseyi çağırmıcaz ama nişanda çok olcaz galiba annem ve babamla konuştukta yaklaşık en iyi ihtimal 50-60kişi oluruz dedik babam dedi ki olmazsa restrant gibi biyerden uygun fiyatlı yer ayırtalım herkes şehir dışından gelcek yemek evde okadr kişiye çok zor olur dedi belki daha da çok kişi olur :26:

Annem bi başına perişan olur bende çalışıyom yanında bile değilim açıkçası banada mantıklı geldi bu düşünce kişi başı 20liralık biyer bulsak 100kişi olsak 2000lira tutar müzige falan gerek yok:31:

Oyy baya çokmuşunuz biz sözde kimseyi çağırmıcaz ama nişanda çok olcaz galiba annem ve babamla konuştukta yaklaşık en iyi ihtimal 50-60kişi oluruz dedik babam dedi ki olmazsa restrant gibi biyerden uygun fiyatlı yer ayırtalım herkes şehir dışından gelcek yemek evde okadr kişiye çok zor olur dedi belki daha da çok kişi olur :26:

Annem bi başına perişan olur bende çalışıyom yanında bile değilim açıkçası banada mantıklı geldi bu düşünce kişi başı 20liralık biyer bulsak 100kişi olsak 2000lira tutar müzige falan gerek yok:31:

siz bilirsiniz ama nişan için eğlence neden istemiyorsun nişanında yine yemekli olur ama eğlenirsiniz de yemek bittikten sonra napcaksınız herkess oturucakmı yada erkenden dağılacaksınız

bu haftasonu :34: geçen sefer yaptığım gibi yaparım diye düşündüm aynı tonlarda :34: koyu makyajı seviyorum ama ben :30::30:

bu haftasonu pazar benim saçıma hiç tutmuyor makineye soktular en son yaptırdığımda kafam yandı bu kesin tutar dedi ve hiç açmadı saçımı direk öyle bıraktı gidene kadar hafif düşer dedi salona girdiğimde dümdüzdü :47:

oyy o kadar mı seninki fenaymış kız benim tutuyor :26: ne yapsan ki :44: dur bi araştıralım googledan falan belki değişik bişey buluruz :34:

siz bilirsiniz ama nişan için eğlence neden istemiyorsun nişanında yine yemekli olur ama eğlenirsiniz de yemek bittikten sonra napcaksınız herkess oturucakmı yada erkenden dağılacaksınız

Eğlence yapcak olursam akrabalarımızıda çağırmam gerek ve her halukarda benim ailemde sevgilimn aileside şehir dışından gelcek yemek vermek zorundayım ben altından kalkamam o kadar insanın sadece annem ve babamın kardeşlerini ve kuzenlerimi çağırıyım diyorum gene 100kişiye yakın oluruz zaten 2 taraf :34:

Eğlenceli yemeksiz yapcak olsam gene evde yemek yencek aynı hesap 2yorgunluk daha fazla masraf yani:34:

Eğlence yapcak olursam akrabalarımızıda çağırmam gerek ve her halukarda benim ailemde sevgilimn aileside şehir dışından gelcek yemek vermek zorundayım ben altından kalkamam o kadar insanın sadece annem ve babamın kardeşlerini ve kuzenlerimi çağırıyım diyorum gene 100kişiye yakın oluruz zaten 2 taraf :34:

Eğlenceli yemeksiz yapcak olsam gene evde yemek yencek aynı hesap 2yorgunluk daha fazla masraf yani:34:

Belki nolur orayla anlaşırız bize müzik hazırlar yada biz hazırlarız öyle olabilir :34:

Zaten onca insan sohbet muhabbet olur ya bence:34:

o zaman yemekle birlikte sohbet edeceksiniz dediğin gibi olabilir araştır bütçene uygun bulursun

o zaman yemekle birlikte sohbet edeceksiniz dediğin gibi olabilir araştır bütçene uygun bulursun

bakalım artık hayırlısı zamanı belli olsunda yaz mı kış mı olcak oda önemli :34:

tatlıkedi nerede _

haftasonu yaptığı kekten zehirlendi mi yoksa :1::1::1:

ayy Allah korusun :1:

yogundur gelir heralde :34:

röflelide kayboldu gene ona ne yaptılar acaba sözde he buarada onuda söylicektim sevgilim bana sen bilirsin dedi sözde alıncaklar için bende dedim ki kendi kendime normal bi tektaş yüzük alıyım uygun fiyatlı yanındada 1 tane bilezik alıyım enazından yarın bugün evlenince bi ihtiyacımız olursa (inşallah olmaz) karşılar pırlantayı çok begeniyrum dibim düşüyor açıkçası ama sonradan hiç para etmiyormuş hemde baya pahalı :26:

bakalım artık hayırlısı zamanı belli olsunda yaz mı kış mı olcak oda önemli :34:

ayy Allah korusun :1:

yogundur gelir heralde :34:

röflelide kayboldu gene ona ne yaptılar acaba sözde he buarada onuda söylicektim sevgilim bana sen bilirsin dedi sözde alıncaklar için bende dedim ki kendi kendime normal bi tektaş yüzük alıyım uygun fiyatlı yanındada 1 tane bilezik alıyım enazından yarın bugün evlenince bi ihtiyacımız olursa (inşallah olmaz) karşılar pırlantayı çok begeniyrum dibim düşüyor açıkçası ama sonradan hiç para etmiyormuş hemde baya pahalı :26:

pırlantayı alırsan ömürlük kullanman lazım canım onun için ya aldır ama bozdurmayı düşünme yada direk normal altınlardan aldır 300*500 TL ye falan. fiyatlarını tam bilmiyorum

söz bileziği mi ne var öyle bişeye bakabilirsin ama işçilik olduğu için satarken farkı olur

oku oku bitmiyo ya yok böyle bisey :1::1::1:
Günaydin hatunlar :16::16::16:
sabah annemle babamin kira kontrati imzalamak için bi yerde randevulari vardi, fransizca anlamadiklarindan ben gittim onlarla.. oyüzdende yeni geldim ise sayilir..

mutlu var yaaaa cumartesi ne yaptiysam aklimdaydin!!! diyorum acaba simdi napiyor, geldiler mi acaba, nasil gecti falan filan hep ama hep seni düsündüm he :1:
sipaydiyide gida boyalarini alirken ve yaparken düsündüm :1:
anam o nasil igrenc bi kekti attik direk cöpe :31: muzlu keki hiç tavsiye etmem :19:

Kızlarrr hepinize selamlar:3:
Bi gün daha bekleyemedim tlfdan giriyorum yoldayım :)
Belki yarın musait olmam yazamam diye :)
Detayları hemen anlatıyorum:)
Dün geldiler direk oturduk bi 15dk sora hemen masaya aldık yemeklerimiz hazırdı yemekten sora kahve çay meyve fazlı yaptık şükürler olsun bi sorun çıkmadı güzel güzel konuşuldu sora beni yarım agızla istediler ve önümüzdeki hafta içinde tekrar isteyip söz yapmak istediklerini söylediler babam kısmetse olur dedi çok şükür:)) son olarak güne çocuklar iş durumlarına göre karar versinler dendi haftaya haftaiçi söz düşünüyoruz kısmetse:) gelcek ayda nişan :) eger inşallah bi aksilik çıkmazsada hatırlısıyla eylül gibi düğün yapalım dioruz ama düğün işi nişanda netleşcek:)
Çok heycanlıyım kızlarrr akşam onlara gitcem muhtemelen söz gününü belli etcez bizimkinlerşede konuştuk öyle yani bana dua edin inşallah hakkımda hayırlısı olur Amin:)
Yarın iş çıkışı yüzük bakcaz karnımda kelebekler var sizden başkada kimseye anlatamıorum off :))
Çok ilginç bi haldeyim uzun yazdım galiba biraz :) öpüyorum hepinizi ,herbiriniz çok saolun buarada herşey için :)
Yarın görüşürüz mucxxxx!

AYYYYYYYYYYYYYY :54::54::54: çok sevindim canim benim cok güzel gecmis sükürler olsun!!! :nazar::nazar::nazar:
ne kadar hizli ilerliyorsunuz masallah :nazar::nazar::nazar:
hadi gözün aydin cidden cok sevindim senin adina :16::16::16:
canim bisey sorcam, simdi siz dügünü bu sene düsünüyosunuz ya, nisani yapmasaniz olmuyor mu :26:
bana saçma geliyor bi senede iki kere davet falan ne bileyim tabi kendi düsünceniz :26:
nisan yerine harika bi kina yap ondan iyi olur bence...
hakkinizda hayirlisi olur insallah canim benim! röflelide demis ya kizma müstakbel sözlüne masraflar gözünü korkutuyor sanirim :26:

Bende cumartesi çalıştım sonra kayınvalideme sonra da dayımlara geçtik :34: sonra gecenin 1 inde bizim kuzenler kudurdu haydi tophaneye saat 5 te geldik eve görümcemde bizimleydi :34:

Pazar günü kalktık ama hepimiz ölü gibiydik ya :18: uyumakla uyumamak arasında kaldık eminönüe geçtik. dolaştık sonra da eve saat 11 de yattık geç bile kaldık :31:

Eşime karnıbahar kızartması yaptım bayıldı bugün işe bile götürdü: :30:

ohh ne güzel yaaa :16: eminönünü özledim bi an :1:
sevindim sonunda karnibahari sevdirmissin canim :34:

Ben şuan onun ailesi ile bunları konuşmaya utanıyorum ya onlar sorsalar şöle mi böle mi diye sölerimde kendi kendime açamam konuyu heralde onlarda ilerleyen günlerde sölerler ya da sözde konuşulur heralde :26: neyse artık öyle böyle hallolur heralde ne stresli işmiş.

Buarada size bişey sorcam şimdi sözde ne yapmamız gerek bizim :44:

Sonra onların takı olarak ne takması gerek :26: sizin nasıl oldu anlatsanıza azcık ben pek bilmiorum bu işleri ya :44:

Akşam yüzük bakmaya gitcez ben söz yüzüğü düşünmemiştim açıkçası şimdiye kaadr sadece bana tek taş takar diye düşünmüştüm :44: buarada pırlantadan vazgeçtim :44:
ama maalesef ki çok begeniyorum.

artik tek tasi dogumda istersin canim :23::23::23:

Ya ben gideceğim kuaföre daha önce hiç makyaj yaptırmadım :17: yani saçta yaptırmadım 1-2 kez saçımı ördürdüm.
acaba diyorum saçımı yaptırıp makyajımı kendim mi yapsam ki :40: :40: becerebilir miyim kuzenimin nişanında kendim yaptım. face resimim var turkuaz mavisi kıyafet var üzerimde. :7::7:
Kırmızı olduğu için kıyafet yine gözleri koyu düşünüyorum zaten :29:

saçımda da maşa da kararsızım saçım düz hemen açılır gibi geliyor :ssz: ne yaptırıcam ben ya :26::26:

illa açik kullanicaksan tost yaptir saçina olmaz mi :31:

tatlıkedi nerede _

haftasonu yaptığı kekten zehirlendi mi yoksa :1::1::1:

hahahah yeseydim sonum iyi degildi cöpe gittiler :27:

sabah annemle babamin kira kontrati imzalamak için bi yerde randevulari vardi, fransizca anlamadiklarindan ben gittim onlarla.. oyüzdende yeni geldim ise sayilir..

mutlu var yaaaa cumartesi ne yaptiysam aklimdaydin!!! diyorum acaba simdi napiyor, geldiler mi acaba, nasil gecti falan filan hep ama hep seni düsündüm he :1:
anam o nasil igrenc bi kekti attik direk cöpe :31: muzlu keki hiç tavsiye etmem :19:

AYYYYYYYYYYYYYY :54::54::54: çok sevindim canim benim cok güzel gecmis sükürler olsun!!! :nazar::nazar::nazar:
canim bisey sorcam, simdi siz dügünü bu sene düsünüyosunuz ya, nisani yapmasaniz olmuyor mu :26:
bana saçma geliyor bi senede iki kere davet falan ne bileyim tabi kendi düsünceniz :26:
hakkinizda hayirlisi olur insallah canim benim! röflelide demis ya kizma müstakbel sözlüne masraflar gözünü korkutuyor sanirim :26:

muzlu keki hiç denemedim ama unla yumurtayla düşününce ne kadar kötü olabilieceğini tahmin edebiliyorum.

tost mu o kıyafetin üstüne basit olur ben normalde de kendime tost yapıyorum o zaman hiç kuaföre gitmeme gerek kalmaz kendim bile yapabilirim :29::29:

iyiki yememişsin normak kekle yap içine bişey karıştırma ama renkleri harikaydı....

muzlu keki hiç denemedim ama unla yumurtayla düşününce ne kadar kötü olabilieceğini tahmin edebiliyorum.

tost mu o kıyafetin üstüne basit olur ben normalde de kendime tost yapıyorum o zaman hiç kuaföre gitmeme gerek kalmaz kendim bile yapabilirim :29::29:

iyiki yememişsin normak kekle yap içine bişey karıştırma ama renkleri harikaydı....

kiyafete bakayim aslinda hatirlamiyorum canim :26: su dalgasi falan yapsan hic mi tutmuyor sacin spreylerle?

aynen canim ya renkler süperdi, mor kek falan :27:
neyse normal kekle denicem bu hafta içi..
pazar günü için yapmak istiyorum küçük kalplerden görümcemin dogumgününe :31:

mutlummm geldim geldimmm
ay başı
bi kaç mutabakat falan vadı
onlarla uğraşıorum :)

pırlantayı evlendikten sonra rahatlayınca alır
çok daha iyi olur hhem
şimdi alırsa idareten bişey olur

bizim söz nişan birarada oldu
alyans - tektaş - söz bileziği - küpe
taktılar
birde kayınpederim hem bana hem nişanlıma para taktı
ama ne kadardı hatırlamıorum şimdi :1:

pırlantayı alırsan ömürlük kullanman lazım canım onun için ya aldır ama bozdurmayı düşünme yada direk normal altınlardan aldır 300*500 TL ye falan. fiyatlarını tam bilmiyorum

söz bileziği mi ne var öyle bişeye bakabilirsin ama işçilik olduğu için satarken farkı olur

evet canım biliyorum şimdi yük olmasın diye vazgeçtim :34: nasolsa bişey alıncak onun yerine adam gibi 22 ayar bi bilezik alsın yarın bugün altından kalkamazsak falan kredimiz var bozar yatırırız :34:

aynen gözünü korkutuyor sölüyor söylüyor sonra üzülüyor bide ben ne istersen yapcam sana diyor msj atmış gene özlü sözler yazmış :1:
ooff böle diyince bende üzülüyorum nebilim öyle mal gibiyiz :30:

sipaydiiii sana çok güzel bi saç modeli buldum bi baksanaaa

$images.jpg

mutlummm geldim geldimmm
ay başı
bi kaç mutabakat falan vadı
onlarla uğraşıorum :)

pırlantayı evlendikten sonra rahatlayınca alır
çok daha iyi olur hhem
şimdi alırsa idareten bişey olur

bizim söz nişan birarada oldu
alyans - tektaş - söz bileziği - küpe
taktılar
birde kayınpederim hem bana hem nişanlıma para taktı
ama ne kadardı hatırlamıorum şimdi :1:

evet canım doğru sölüyorsun evlenip bi düzlüğe çıkalım inşallah aldırırm kafam kadar :1:

senin tek taşın pırlantamıydı?

evet canım biliyorum şimdi yük olmasın diye vazgeçtim :34: nasolsa bişey alıncak onun yerine adam gibi 22 ayar bi bilezik alsın yarın bugün altından kalkamazsak falan kredimiz var bozar yatırırız :34:

aynen gözünü korkutuyor sölüyor söylüyor sonra üzülüyor bide ben ne istersen yapcam sana diyor msj atmış gene özlü sözler yazmış :1:
ooff böle diyince bende üzülüyorum nebilim öyle mal gibiyiz :30:

canim bizde sözde yüzük seçmistim söz yüzüklerinden.. sari altin ve tasli.. cok pahali bisey degil burda 100euroydu orda olsa olsa 200-250 civarina bulursunuz.. tam piyasayi bilmiyorum ama yanlis yönlendirmek istemem :26:
onun disinda babanesi bi inci takimi takti (kolye, bilezik, küpe, yüzük) kayinvalidemde bi söz kelepçesi mi ne deniyor ondan takti..
sözden 2 ay sonra falan imam nikahimizi yapip alyanslarimizida takmistik..
dügündede duvagimi kaldirmadan önce sonra pirlantami takti :16:

kiyafete bakayim aslinda hatirlamiyorum canim :26: su dalgasi falan yapsan hic mi tutmuyor sacin spreylerle?

aynen canim ya renkler süperdi, mor kek falan :27:
neyse normal kekle denicem bu hafta içi..
pazar günü için yapmak istiyorum küçük kalplerden görümcemin dogumgününe :31:

bu hafta dene tekrar mutfak boya oldu mu minicik su damlası bile boya yapıyor uyuz oluyorum.

sipaydiiii sana çok güzel bi saç modeli buldum bi baksanaaa

Eki Görüntüle 624110

ya canım güzel model ama benim gibi saçı olan için 2 yandan toplamak giib bişey.
yani saçımın düzlüğünü söyle anlatıyım size kuaföre gitsem bu saçı yapmak için fön çekmesine gerek bile kalmaz

Back