Sipaydi ye Yardım lütfen

bu hafta dene tekrar mutfak boya oldu mu minicik su damlası bile boya yapıyor uyuz oluyorum.

ya canım güzel model ama benim gibi saçı olan için 2 yandan toplamak giib bişey.
yani saçımın düzlüğünü söyle anlatıyım size kuaföre gitsem bu saçı yapmak için fön çekmesine gerek bile kalmaz

yok olmadi boya, dikkat ettim baya yaparken..
sivi boya aldim bende, tozlardan bulamadim ama zaten sivi daha kolaymis.. bide arkasinda cetvel var anlatiyor mesela yesil için 3 damla mavi 1 damla sari falan..
sevdim boyalari :1:

Permayi denesene canim, teyzeminde seninki gibi dümdüz ve zayif saçlari.. ama perma yapar her sene ve hem saçlari güçlenir hemde sekil vermesi daha kolay oluyor..

yok olmadi boya, dikkat ettim baya yaparken..
sivi boya aldim bende, tozlardan bulamadim ama zaten sivi daha kolaymis.. bide arkasinda cetvel var anlatiyor mesela yesil için 3 damla mavi 1 damla sari falan..
sevdim boyalari :1:

Permayi denesene canim, teyzeminde seninki gibi dümdüz ve zayif saçlari.. ama perma yapar her sene ve hem saçlari güçlenir hemde sekil vermesi daha kolay oluyor..

hımmm bendekı toz boya cetvel falan yok :34::34:

perma asla cesaret edemem cunku aynı zamanda da ınce :2: kesin yanar toparlayamam.

öğlen salata yedim sadece ve aç kaldım diyebilririm ya gittim bakkaldan halley aldım :)

Son düzenleme:

perma asla cesaret edemem cunku aynı zamanda da ınce :2: kesin yanar toparlayamam.

öğlen salata yedim sadece ve aç kaldım diyebilririm ya gittim bakkaldan halley aldım :)

nasil yapiyorsun renkleri ozaman? her renkten satiliyor mu?

afiyet olsun ama yemek niye yemedin :26:
bende çorbami içerim birazdan aciktimm :56:

çok zor ya ince saça sekil vermekte :5: insallah bulursun bi yöntem

nasil yapiyorsun renkleri ozaman? her renkten satiliyor mu?

afiyet olsun ama yemek niye yemedin :26:
bende çorbami içerim birazdan aciktimm :56:

çok zor ya ince saça sekil vermekte :5: insallah bulursun bi yöntem

hayır kafama göre karıştırıyorum ona göre renkler çıkıyor işte :1::1::1::1:

pastırmalı kurufasulye vardı ve pilav artık hiç pilav yememeye çalışıcam onun için :34: beğenmedim yemedim.

aynen öyle zor bakalım ne olacak ne çıkacak merak ediyorum

hayır kafama göre karıştırıyorum ona göre renkler çıkıyor işte :1::1::1::1:

pastırmalı kurufasulye vardı ve pilav artık hiç pilav yememeye çalışıcam onun için :34: beğenmedim yemedim.

aynen öyle zor bakalım ne olacak ne çıkacak merak ediyorum

kurufasulyeyi hiç sevmem ya :120:
iyi yapmissin canim, meyve alsaydin birde bakkaldan :1:

simdi baktim turkuaz elbisene topuz yaptin heralde?
söyle bisey yapsan?

$images.jpg

kurufasulyeyi hiç sevmem ya :120:
iyi yapmissin canim, meyve alsaydin birde bakkaldan :1:

simdi baktim turkuaz elbisene topuz yaptin heralde?
söyle bisey yapsan?

Eki Görüntüle 624213

elmam var bi kaç saat sonra yerim artıkç

böyle geniş topuz yapıyorum zaten evde onun benzeri var ama işe giderken yapıyorum diyebilirim :1::1:

sen yalnış fotoya baktın sanırım yine toplu saçım ama arkaya doğru facede albumlerimde 20122012 içinde makyajımı da yine öyle yaparım diyorum

elmam var bi kaç saat sonra yerim artıkç

böyle geniş topuz yapıyorum zaten evde onun benzeri var ama işe giderken yapıyorum diyebilirim :1::1:

sen yalnış fotoya baktın sanırım yine toplu saçım ama arkaya doğru facede albumlerimde 20122012 içinde makyajımı da yine öyle yaparım diyorum

hmm tamam canim :1::1: nisandi degilmi ? bence bu seferlik kendin yap yakistirmissin cünkü.. dügünde daha cok özenirsin :23:

yok yavrummm :)
pırlantayı kim kaybetmiş biz bulalım :9: :9:

kader arkadaşım :1:

neyse kuzum boşver belkim 1.yıl hediyesi alırlar :34:

umut fakirin ekmeğidir :1:

canim bizde sözde yüzük seçmistim söz yüzüklerinden.. sari altin ve tasli.. cok pahali bisey degil burda 100euroydu orda olsa olsa 200-250 civarina bulursunuz.. tam piyasayi bilmiyorum ama yanlis yönlendirmek istemem :26:
onun disinda babanesi bi inci takimi takti (kolye, bilezik, küpe, yüzük) kayinvalidemde bi söz kelepçesi mi ne deniyor ondan takti..
sözden 2 ay sonra falan imam nikahimizi yapip alyanslarimizida takmistik..
dügündede duvagimi kaldirmadan önce sonra pirlantami takti :16:

ne güzel ya maşallah :16: darısı röflelimle bana inşallahh :16:

bu hafta dene tekrar mutfak boya oldu mu minicik su damlası bile boya yapıyor uyuz oluyorum.

ya canım güzel model ama benim gibi saçı olan için 2 yandan toplamak giib bişey.
yani saçımın düzlüğünü söyle anlatıyım size kuaföre gitsem bu saçı yapmak için fön çekmesine gerek bile kalmaz

senin saç fenaymış :44: e senin düğününde nişanında sözünde falan nasıldı şimdi hemen fotolarına bakcam tekrar :34:
acaba postij taktırıp at kurugumu yaptırsan oda çok şık duruyor hem postijde gür gösterir ne dersin :26:

bende az yiyom bayadır galiba biraz kilo verdim 300gr kadar:9::9::9:

Son düzenleme:
senin saç fenaymış :44: e senin düğününde nişanında sözünde falan nasıldı şimdi hemen fotolarına bakcam tekrar :34:
acaba postij taktırıp at kurugumu yaptırsan oda çok şık duruyor hem postijde gür gösterir ne dersin :26:

bende az yiyom bayadır galiba biraz kilo verdim 300gr kadar:9::9::9:

sözümde yandan topuzdu
nişanda çıtçıt taktım ve maşalıydı
düğünümde kaynak vardı topuzdu.

ben bulurum bir çözüm yine maşa yaptırıp toplatabilirim bile :34: yada garanti veririm derse maşa yaptırırım:16:

sen asıl ne gıyeceksın sozde

bilmemm :59:

Canım sıkılıyor ya kimse heycanlı değil kimse bişiy için ugraşmıyor zaten söze kimse gelmicek toplasan 2 aile 10kişi falanız patron bana bile 2 gün izin verdi 1günü yolda geçiyor zaten :31:

Mustakbel kayınvalidem çok acele ediyor bian önce olsun diye saolsun ama hiçbikere sormadı ne istersin, bohça falan istermisin diye canım sıkılıyor ya burda herkesin sözünü nişanını kız istemesini okudum resimlerine baktım ne güzel benim pek güzel olmıcak heralde :31:
Sevgilim desen bi öle bi böle sölüyo söylüyo sonra özür diliyor:31:
Bizim orda erkek tarafı kızınkini kız tarafı erkegin kini alır giyside kimse bana sormuyo ne giycen ne takcaz ne istion die hemen yapalım diolar ortada daha hiçbişiy yok:31:

Canım sıkılıyor ya kimse heycanlı değil kimse bişiy için ugraşmıyor zaten söze kimse gelmicek toplasan 2 aile 10kişi falanız patron bana bile 2 gün izin verdi 1günü yolda geçiyor zaten :31:

Mustakbel kayınvalidem çok acele ediyor bian önce olsun diye saolsun ama hiçbikere sormadı ne istersin, bohça falan istermisin diye canım sıkılıyor ya burda herkesin sözünü nişanını kız istemesini okudum resimlerine baktım ne güzel benim pek güzel olmıcak heralde :31:
Bizim orda erkek tarafı kızınkini kız tarafı erkegin kini alır giyside kimse bana sormuyo ne giycen ne takcaz ne istion die hemen yapalım diolar ortada daha hiçbişiy yok:31:

güzel yapmak senin elinde canım istediklerini söyleyeceksin gerçi söylemene ble gerek yok onun ailesinin senin ailene bunları sorması lazım :34:

bunları kendi aranızda halledeceksiniz bir nevi sen onun ailene karşı aracısı olacaksın oda senin ortak yol bulacaksınız.

ama benim de sözümde kimse bana kıyafet almadı. ben kendim aldım eşim kendisi ve takı konusuna gelince sözde bişey takılmaz diyebiliyorum ama sizin adetlerinizde var ise söyle..

karşıdakilerde müneccim değil derdini söyle ki derman olsunlar. :34:

canim belki onlarda yol yordam bilmiyorlardir, sor bence acik acik nasil yapicaz ne yapicaz diye.. bunlar ayip degil yahu sorup ögrenceksin tabikii..
haftaya çarsamba gelicekler diyorsun, yetiscekmi hersey ya :26:
durumlari nasil ailesinin?

bugün bi tuhafim ya :26: ne is yapasim var ne yemek yiyesim ne su içesim :26:
elim kolum zor kalkiyor insallah hasta olmam, kirginlik var :5:
eve gidip direk yaticam galiba :25:

speedy; instagram'a koydugun kedi gibiyim ayni :1:

Son düzenleme:
bugün bi tuhafim ya :26: ne is yapasim var ne yemek yiyesim ne su içesim :26:
elim kolum zor kalkiyor insallah hasta olmam, kirginlik var :5:
eve gidip direk yaticam galiba :25:

speedy; instagram'a koydugun kedi gibiyim ayni :1:

hasta olacaksındır bol bol vitamin al :27::27:

o kediye hasta oldum ya pazartesi sendromununun özeti..

Dün ilk kez hayatımda karnıyarık yaptım. eşim çok seviyor. kıyma olduğu için yapmıyordum :17::17:
patlıcanlar biraz fazla büyüktü bide benimde beceriksizliğimden dolayı çok kızartmamışım çünkü. sert oldu fırında yaptım.
sonra tekrar teflona aldım bide onda pişirdim bugün öğle yiyecekler bakalım:37:

Günaydınn kızlarrrr

canim belki onlarda yol yordam bilmiyorlardir, sor bence acik acik nasil yapicaz ne yapicaz diye.. bunlar ayip degil yahu sorup ögrenceksin tabikii..
haftaya çarsamba gelicekler diyorsun, yetiscekmi hersey ya :26:
durumlari nasil ailesinin?

bencede erken :34: ama çok acele ediyorlar illa hemen olsunda memlekete dönelim diye benim için değil yani :ssz:

dün akşam onlardaydık annesi bana daha önce olsa olmaz mı annenlere sor dedi bende sordum babam yangından mal mı kaçırıyorlar kızım zaten istedikleri zaman çok bile erken yola gitcekler diye bişey demiyoruz dedi (bencede haklı!) dedim ki maalesef bizimkinlerin işleri var en erken ozamn musaitiz dedim bişey demediler ama suratlar bi karış ses tonları bianda değişti canım sıkıldı yani

sevgilimde bişiy yok sen nezaman istersen diyo bana Allah razı olsun o olmasa şuara çok yanlız hissediyorum kendimi bide annem ve siz :16:

dün konuştuk sevgilimle önce baya tartıştık ama sonra bi orta yol bulduk, yüzüklere falan baktık

haftaya sözde bana bi tektaş bi bilezik takcak belki bide incecik set begendim kolye küpeli onu alır, bakyoruz şimdilik kısmetse cumaya falan alcaz.

sizce yanlış mı yapıyorum ben?? ya da napmam lazım :26:

bide bi olay daha var ama onu burda yazamıyorum toplu msjlaşma var mı??

Son düzenleme:
Back