Sipaydi ye Yardım lütfen

birazcık stresliyim galiba bide 2 gündür işyerindede stres oluyorum ya yetişmesi gereken işler var acil karış tarafta ilgilenen eleman ortada yok

Son düzenleme:

Hayırlı cumalar canım

ben izlemiyorum o diziyi bir perşembe günümüz boş izlemeyi de düşünmüyorum dizi bağımlısı olmak istemiyorum ya
ptesi karadayı çarşamba kuzey güney yeter

Ben sirklere karşıyım gidilmesini görülmesini hatta böle bir olayın olmasına bile karşıyım çünkü o hayvanlara o saçma sapan hareketleri öğretmek için ne
işkenceler ediyorlar. kim bilir. haberlerde gazetelerde okudukça öfkem daha çok artıyor. gidildiği zaman da para kazanıyorlar ve daha fazla hayvan getirip daha fazla gösteri yapıyorlar
neyse duygusala bağlamak istemiyorum.

Vay görümcende evlenmeye hazırlanıyor demek ne güzel

Hayırlı cumalar canım hepimizee

tebrik ederim kilo olayını başarmışsın dahada iyi olcak ben inanıyorum sana

görümcende benden canım nasıl strestir şimdi oda

buara herşeyim stresli sevgilimin ailesi gelmesi ayrı bi stres, işte stresim ayrı bide sağlık problemimiz var ailemde o asıl beni stres yapan :26:

İnşallah Rabbim şu hayırlı günde hayırlısıyla güzel sağlık haberleri almamı nasip etsin, yüzüm ancak öyle güler bugün , rahmetli ananem derdi cuma saatinde dualar kabul olur diye hepimiz birbirimize edelim bari kimin duası geçer belli olmaz

haklisindir eminim o hayvanlar için söylediginde, hayatimda ilk kez gidicez esimde bende bakalim gerçekten neler yaptiriyorlar :26:
dügün için daha erken canim belki bu sene sonu belki seneye sene basi gibi olur diyorum ama tabi kismet bu isler..
hele bi tanisilsinda bakalim
çok küçük ama daha 22 yasina yeni gircek
basarmasina basarir altindan kalkar ama gözümde küçük daha ya

birazcık stresliyim galiba bide 2 gündür işyerindede stres oluyorum ya yetişmesi gereken işler var acil karış tarafta ilgilenen eleman ortada yok

geldi mi hepsi bi gelir zaten canim benim!
Allah yardimcin olsun.. Aksam kaçta cikcaksin konustun mu patronla?

tesekkür ederim canim!

Allah rahmet eylesin senin anneannene, speedyninde babanesine ordaki bütün sevdiklerimize
Rabbim insallah gönlünüzden geçeni hayirli eylerde nasip eder canim

hayırlısı olsun canım benim görümcemle herhakde oda 22 yaşına girecek benden 1,5 yaş falan küçük işte
bende evlendiğimde küçüktüm gerçi eşim bana şey diyor hep 22 yaşındasın hala yaşıma 22 maxımum 23 diyorum 89 luyum bazen yaşıma 21 bile diyorum :2:
haklarında hayırlısı olsun inşallah

hangi görümcen küçük, o resimde ortada olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya
bende 88liyim yeni 25 oldum
23'de kalmayi cok isterdim
Amin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah

Son düzenleme:

Amin..

Yok konuşmadım daha başı kalabalık şuan 4 gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım ne dicek :44:

hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya

aminn canlar inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız şu mubarek gündee

en kartınız benim galiba bende 26 oldum

hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya

evet canım o işte. güzel kızdır
ben kaldım valla ilerletmiyorum böyle deme benimde 24 olmam lazım ama olamam hazır değilim

aminn canlar inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız şu mubarek gündee

en kartınız benim galiba bende 26 oldum

ciddi misin göstermiyosun valla inanilcak gibi degil

evet canım o işte. güzel kızdır
ben kaldım valla ilerletmiyorum böyle deme benimde 24 olmam lazım ama olamam hazır değilim

hahah bosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim

hahah bosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim

kısmeti çoğaldı desene.
görümcemin sevgilisi var canım ve hiç öyle görücü usulu evlenecek birisi de değil

ilerde durulur elbet dogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim

risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor

kesinlikle hayırlı kısmetleri olur inşallah

yok canım hiç yapmadım yeemdim de diyebilirim bildiğin pirinç gibi gözüküyor ama beyaz şarap içinde
alkollü yemekler hoşuma gitmiypr

kesinlikle hayırlı kısmetleri olur inşallah

yok canım hiç yapmadım yeemdim de diyebilirim bildiğin pirinç gibi gözüküyor ama beyaz şarap içinde
alkollü yemekler hoşuma gitmiypr

alkosüz tariflerde var, bende saraplilari es geçtim, uzman tv'den bak mesela hem gösteriyor hemde malzemeleri uygun
geçenlerde bi restoranda yemistim acayip hosuma gitti, mantarli pilav gibi ama pilavin nisastasi suyuna cikiyor cok lezzetli bisey olmus
denicem mutlaka

Baktım tarifine falan canım basit yemek denemek lazım

evet cnm maalesef mi desem iyki mi desem bilemedim küçük gösteriorum artık bende inanıyorum ilk işe başladığım zaman uyuz oluodum kimse beni kaleye almıomuş gibi geliyodu :2: bide ben çok makyaj falan yapmam çok klasikte giyinmem onunda etkisi vardı heralde bi dönem full makyaj klasik giysilerle geldim sonra baktım hergün hergün olmuyo saldım gitti

sevgilimde 30 yaşında gösteriyomu oda küçük gösteriyo bence

ilerde durulur elbet dogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim

risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor

risotto mu hımmm:44: hiç yemedim :26:

Son düzenleme:
sen bence ortalama yaşında gösteriyosun ama sipaydi yaşından 3-4yaş büyük gösteriyor sanki
belkide evlilik insanı büyütüyordur ama maşallah ikinizde bence yaşınızdan çok olgunsunuz

ben biraz çocuksuyum galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…