- 5 Şubat 2012
- 3.993
- 2.631
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.361
Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun
ayyy ne güzel sözmüs öyle
dün aksam intikami izledim süperdi ya bilmem izliyormusunuz
sabah inanilmaz keyifliydim bende :) 67.8kg ile basladigim diyetimin 3 haftasi bitti ve bugün 65.8'dim
tam gaz devam
bu aksam sirke gidicez esimle ve isten 5'te cikicam yasasin ya bu cuma keyfim yerinde cok sükür
yarin aksam bi arkadasa yemege davetliyiz, gezer gezer oraya gideriz sonunda :)
pazar aksamida görümcemin sevgilisinin ailesi tanismaya gelicek
ay bu haftasonu baya bi mutlu olaylar olcak
Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun
ayyy ne güzel sözmüs öyle
dün aksam intikami izledim süperdi ya bilmem izliyormusunuz
sabah inanilmaz keyifliydim bende :) 67.8kg ile basladigim diyetimin 3 haftasi bitti ve bugün 65.8'dim
tam gaz devam
bu aksam sirke gidicez esimle ve isten 5'te cikicam yasasin ya bu cuma keyfim yerinde cok sükür
yarin aksam bi arkadasa yemege davetliyiz, gezer gezer oraya gideriz sonunda :)
pazar aksamida görümcemin sevgilisinin ailesi tanismaya gelicek
ay bu haftasonu baya bi mutlu olaylar olcak
canim yaaa heyecan var ya simdi sende uyanman için iyi gelmistir o
yüzündeki sivilcelere sarimsak sürmeni tavsiye ederim ertesi güne söndürüyor, ama imkanin var mi bilemem :26:
kolunuda kapaticiyla halledersin canim sikma canini lütfen
Hayırlı cumalar canım
ben izlemiyorum o diziyi bir perşembe günümüz boş izlemeyi de düşünmüyorum dizi bağımlısı olmak istemiyorum ya
ptesi karadayı çarşamba kuzey güney yeter
Ben sirklere karşıyım gidilmesini görülmesini hatta böle bir olayın olmasına bile karşıyım çünkü o hayvanlara o saçma sapan hareketleri öğretmek için ne
işkenceler ediyorlar. kim bilir. haberlerde gazetelerde okudukça öfkem daha çok artıyor. gidildiği zaman da para kazanıyorlar ve daha fazla hayvan getirip daha fazla gösteri yapıyorlar
neyse duygusala bağlamak istemiyorum.
Vay görümcende evlenmeye hazırlanıyor demek ne güzel
birazcık stresliyim galibabide 2 gündür işyerindede stres oluyorum ya yetişmesi gereken işler var acil karış tarafta ilgilenen eleman ortada yok
Hayırlı cumalar canım hepimizee
tebrik ederim kilo olayını başarmışsın dahada iyi olcak ben inanıyorum sana
görümcende benden canım nasıl strestir şimdi oda
buara herşeyim stresli sevgilimin ailesi gelmesi ayrı bi stres, işte stresim ayrı bide sağlık problemimiz var ailemde o asıl beni stres yapan :26:
İnşallah Rabbim şu hayırlı günde hayırlısıyla güzel sağlık haberleri almamı nasip etsin, yüzüm ancak öyle güler bugün , rahmetli ananem derdi cuma saatinde dualar kabul olur diye hepimiz birbirimize edelim bari kimin duası geçer belli olmaz
haklisindir eminim o hayvanlar için söylediginde, hayatimda ilk kez gidicez esimde bende bakalim gerçekten neler yaptiriyorlar :26:
dügün için daha erken canim belki bu sene sonu belki seneye sene basi gibi olur diyorum ama tabi kismet bu isler..
hele bi tanisilsinda bakalim
çok küçük ama daha 22 yasina yeni gircek
basarmasina basarir altindan kalkar ama gözümde küçük daha ya
hayırlısı olsun canım benim görümcemle herhakde oda 22 yaşına girecek benden 1,5 yaş falan küçük işte
bende evlendiğimde küçüktüm gerçi eşim bana şey diyor hep 22 yaşındasın hala yaşıma 22 maxımum 23 diyorum89 luyum bazen yaşıma 21 bile diyorum :2:
haklarında hayırlısı olsun inşallah
haklisindir eminim o hayvanlar için söylediginde, hayatimda ilk kez gidicez esimde bende bakalim gerçekten neler yaptiriyorlar :26:
dügün için daha erken canim belki bu sene sonu belki seneye sene basi gibi olur diyorum ama tabi kismet bu isler..
hele bi tanisilsinda bakalim
çok küçük ama daha 22 yasina yeni gircek
basarmasina basarir altindan kalkar ama gözümde küçük daha ya
geldi mi hepsi bi gelir zaten canim benim!
Allah yardimcin olsun.. Aksam kaçta cikcaksin konustun mu patronla?
hayırlısı olsun canım benim görümcemle herhakde oda 22 yaşına girecek benden 1,5 yaş falan küçük işte
bende evlendiğimde küçüktüm gerçi eşim bana şey diyor hep 22 yaşındasın hala yaşıma 22 maxımum 23 diyorum89 luyum bazen yaşıma 21 bile diyorum :2:
haklarında hayırlısı olsun inşallah
hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya
bende 88liyim yeni 25 oldum
23'de kalmayi cok isterdim
Amin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah
hangi görümcen küçük, o resimde orta olup ikinize sarilan mi? masallah o nasil güzel öyle ya
bende 88liyim yeni 25 oldum
23'de kalmayi cok isterdim
Amin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah
aminn canlar inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız şu mubarek gündee
en kartınız benim galiba bende 26 oldum
evet canım o işte. güzel kızdır
ben kaldım valla ilerletmiyorumböyle deme benimde 24 olmam lazım ama olamam hazır değilim
hahahbosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim
kısmeti çoğaldı desene.
görümcemin sevgilisi var canım ve hiç öyle görücü usulu evlenecek birisi de değil
tüh akraba olcaktik ne güzel
kaparlar tabi öyle güzel kizi masallah, Allah daim etsin mutlulugunu :)
amin canım inşallah..
sürekli değişiyor onun sevgilisi şimdi bi başkası var ben bile yetişemiyorumhayatını yaşıyor
ilerde durulur elbetdogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim
risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor
kesinlikle hayırlı kısmetleri olur inşallah
yok canım hiç yapmadım yeemdim de diyebilirim bildiğin pirinç gibi gözüküyor ama beyaz şarap içinde
alkollü yemekler hoşuma gitmiypr
alkosüz tariflerde var, bende saraplilari es geçtim, uzman tv'den bak mesela hem gösteriyor hemde malzemeleri uygun
geçenlerde bi restoranda yemistim acayip hosuma gitti, mantarli pilav gibi ama pilavin nisastasi suyuna cikiyor cok lezzetli bisey olmus
denicem mutlaka
ciddi misingöstermiyosun valla inanilcak gibi degil
hahahbosver hissettigin yas önemli olan, 21 olupta için geçmisse neye yarar o yas
görümcenin fransaya gelme gibi bi niyeti varsa esimin bi arkadasina kiz ariyoruz, cok iyidir kendileri bak kardesim olsun, garanti verebilirim
ilerde durulur elbetdogru insani bulana kadarda hakki yani yasasin bakalim
risotto yaptin mi hic speedy?
tariflere bakiyorum canim acayip yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?