- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.321
sipaydi işten mi ayrılmayı düşünüyorsun hayırdır?
çok sıkıldım buradan ya stres sinir öyle böyle gidiyor ama bazen çok doluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sipaydi işten mi ayrılmayı düşünüyorsun hayırdır?
evet geldi geçti, önümüzdeki gerçekleşmesi meçhul tatillere bakalım bizetstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.
olsun geldi geçti
ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın
oo ne güzell, darısı başımıza o zamanDeryaW yunan adaları çok eğlenceli biz geçen yıl ordaydık![]()
ohh iyi yapmışsınız canımyaparsam açarim kapiyi pencereyi artik :)
biz yaptirdik yatanismadan 2 ay sonra isteme oldu, o 2 ayda az gelmediler
bide babanelerinin dedelerinin türkiyeden gelmesini beklediler, onlar istesin diye...
cok sükür bugünümüze![]()
kendini sikma mutlucum hayirlisiyla olacak nasilsa insallah! bu güzel günlerinden sadece heyecani hatirla ilerde.. stresi degil..
ne çok istiyorsun Deryawyunan adalari fena degilmis ama
![]()
evet istiyorum devommm yaaa
Ama gerçekten tatil istiyorum, yani leğeni bırak küvete su doldursan bile olmaz maalesef![]()
al kocanı 1 gecelık işt glin kuzu![]()
çok sıkıldım buradan ya stres sinir öyle böyle gidiyor ama bazen çok doluyorum.
evet geldi geçti, önümüzdeki gerçekleşmesi meçhul tatillere bakalım biz:26:
hımm bildiğim kadarıyla yok canım başka yolu
oo ne güzell, darısı başımıza o zaman
ohh iyi yapmışsınız canım
evet yaa yunan adalarını çokk istiyorum, ama görünürde yok öyle b,ir plan tatlım maalesef![]()
evet geldi geçti, önümüzdeki gerçekleşmesi meçhul tatillere bakalım biz:26:
Hımm bildiğim kadarıyla yok canım başka yolu
Oo ne güzell, darısı başımıza o zaman
Ohh iyi yapmışsınız canım
Evet yaa yunan adalarını çokk istiyorum, ama görünürde yok öyle b,ir plan tatlım maalesef![]()
bi yeri bulup garantilemeden cikma canim :26:
isten cikarilmak içinde projelerini geç verebilirsin, isleri yavaslatabilirsin, bol bol izin kullanabilirsin
ama cidden seviliyorsan bunlar bi ise yaramaz![]()
ahh ahh nerdeee, haftasonları bile çalışıyor artık kocam
Aslında vardı bi istanbul planımız, ama suya düştü kanka yaa:26:
ben haftasonları çalışmıyorum ama eşim çalışıyor tatlım, o yüzden o da pek mümkün gibi görünmüyorbi yeri bulup garantilemeden cikma canim :26:
isten cikarilmak içinde projelerini geç verebilirsin, isleri yavaslatabilirsin, bol bol izin kullanabilirsin
ama cidden seviliyorsan bunlar bi ise yaramaz
hayirlisi canim bosver, sizde haftasonlarinda kücük kacamaklarla kafanizi dinleyin
türkiye gibi bi yerde bu zor olmasa gerek.. günübirlik gidilcek o kadar güzel yerler varki
demistim ama haftasonlari calisiyormus esin(( ne diyim bilemedim
![]()
nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım
haydaa delimisin canim benim ne sikmasi ?? biz burda niye paylasiyoruz o zaman?
izin kullan ozaman, bildigim kadariyla hasta hasta bile geldin calistin bi ara.. git doktora al biraz izin..
ooo hiç haberimiz olmadı devoooben bu şene yunan adalarına gıttı kuzu gıtmenı işterim çok ama çok güzelll kocişle gitik bizz![]()
can sıkmak olur mu canım ya, anlatmak istersen anlat dinleriznsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım
ooo hiç haberimiz olmadı devooo
foto isterik hee
darısı bizim de başımıza o zaman
can sıkmak olur mu canım ya, anlatmak istersen anlat dinleriz
ben haftasonları çalışmıyorum ama eşim çalışıyor tatlım, o yüzden o da pek mümkün gibi görünmüyor
neyse artık küveti doldururum ben de bu yaziçine de tuz koyarım suyun, deniz etkisi yaratır belki
çok güzel yerler var ama biz değerlendiremiyoruz işte![]()
anlatmakla bitmez canım çok bunalıyorum artık
aman canım ya izin alsam ne olacak 21 gün yıllık iznim var şu durumda asla izin falan vermezler bana.
herkes izne çıkıyr 2012 yılının izinleri eritmek için
eger o is seni bukadar bunaltiyorsa birak gitsin canim hicbisey için degmez su dünyada kendini bunaltmaya.. bide bunu su an kaldiriyorsun belki ama ilerde baska stres eklenince kaldiramayacak duruma gelirsen daha kötü.. o yüzden simdiden yap biseyler...
eger paraya ihtiyacimiz var diyorsanda simdiden basla arastirmaya baska yerler için.. ne sen acikta kal nede bunaldigin yerde kal..
izin derken o 21 gününe dokunmadan doktordan alamaz misin rapor?
öyle demek istedim..
kıyamam yaa.. anlatmak istediğinde dinleriz biz, sıkma canınıanlatmakla bitmez canım çok bunalıyorum artık
var var, kocamanbalkonunuz varsa ordada güneslenin ozaman
saka bi yana cidden zor bi durum en azindan yaza kadar isleri hafifler umarim esinin :26:
canım tazminatımı içeride bırakmak istememonca zamanımı verdim ben buraya
alırım ama herkes izinde şuanda canım
ve kredi ödüyoruz canım paaya ihtiyacım var.
deryaw canım. kişilerde işlerde herkez problemlei bura da
kıyamam yaa.. anlatmak istediğinde dinleriz biz, sıkma canını
peki problem kişiler mi yoksa işler mi?
var var, kocamanhatta çocukların şişme havuzlarından alıp balkona mı koysam ki, iyi fikir ya bu, bak nniye dişinemedim daha önce ki
tamam bu yaz tatil adresim belli, bizim teras hotel de luxe
![]()
canım yazın işler daha da hızlanır, anca sonbaharda belki biraz umudum var.. inşallah yani![]()
hakkinda hayirlisi :26: insallah bi sebep olurda seni cikarirlar tazminatin için..
ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..canım tazminatımı içeride bırakmak istememonca zamanımı verdim ben buraya
alırım ama herkes izinde şuanda canım
ve kredi ödüyoruz canım paaya ihtiyacım var.
deryaw canım. kişilerde işlerde herkez problemlei bura da
eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..hakkinda hayirlisi :26: insallah bi sebep olurda seni cikarirlar tazminatin için..
süper mekan belli bu yaz için
insallah ozaman canim.. esin ne is yapiyor bu arada?