Sipaydi ye Yardım lütfen

etstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.

olsun geldi geçti

ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın
evet geldi geçti, önümüzdeki gerçekleşmesi meçhul tatillere bakalım biz :31::26::51:
hımm bildiğim kadarıyla yok canım başka yolu:50:

DeryaW yunan adaları çok eğlenceli biz geçen yıl ordaydık :1:
oo ne güzell, darısı başımıza o zaman :52:

yaparsam açarim kapiyi pencereyi artik :)

biz yaptirdik ya :1: tanismadan 2 ay sonra isteme oldu, o 2 ayda az gelmediler :1:
bide babanelerinin dedelerinin türkiyeden gelmesini beklediler, onlar istesin diye...
cok sükür bugünümüze :16:
kendini sikma mutlucum hayirlisiyla olacak nasilsa insallah! bu güzel günlerinden sadece heyecani hatirla ilerde.. stresi degil..

ne çok istiyorsun Deryaw :1: yunan adalari fena degilmis ama :23:
ohh iyi yapmışsınız canım :1:
evet yaa yunan adalarını çokk istiyorum, ama görünürde yok öyle b,ir plan tatlım maalesef :50:

çok sıkıldım buradan ya stres sinir öyle böyle gidiyor ama bazen çok doluyorum.

bi yeri bulup garantilemeden cikma canim :26:
isten cikarilmak içinde projelerini geç verebilirsin, isleri yavaslatabilirsin, bol bol izin kullanabilirsin :1:
ama cidden seviliyorsan bunlar bi ise yaramaz :19:

evet geldi geçti, önümüzdeki gerçekleşmesi meçhul tatillere bakalım biz :31::26::51:
hımm bildiğim kadarıyla yok canım başka yolu:50:

oo ne güzell, darısı başımıza o zaman :52:

ohh iyi yapmışsınız canım :1:
evet yaa yunan adalarını çokk istiyorum, ama görünürde yok öyle b,ir plan tatlım maalesef :50:

hayirlisi canim bosver, sizde haftasonlarinda kücük kacamaklarla kafanizi dinleyin :34:
türkiye gibi bi yerde bu zor olmasa gerek.. günübirlik gidilcek o kadar güzel yerler varki :16:

demistim ama haftasonlari calisiyormus esin :((( ne diyim bilemedim :(

Son düzenleme:
Hımm bildiğim kadarıyla yok canım başka yolu:50:

Oo ne güzell, darısı başımıza o zaman :52:

Ohh iyi yapmışsınız canım :1:
Evet yaa yunan adalarını çokk istiyorum, ama görünürde yok öyle b,ir plan tatlım maalesef :50:

ben bu şene yunan adalarına gıttı kuzu gıtmenı işterim çok ama çok güzelll kocişle gitik bizz :16:

isten cikarilmak içinde projelerini geç verebilirsin, isleri yavaslatabilirsin, bol bol izin kullanabilirsin :1:

nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım

hayirlisi canim bosver, sizde haftasonlarinda kücük kacamaklarla kafanizi dinleyin :34:
türkiye gibi bi yerde bu zor olmasa gerek.. günübirlik gidilcek o kadar güzel yerler varki :16:

demistim ama haftasonlari calisiyormus esin :((( ne diyim bilemedim :(
ben haftasonları çalışmıyorum ama eşim çalışıyor tatlım, o yüzden o da pek mümkün gibi görünmüyor:50:
neyse artık küveti doldururum ben de bu yaz :1: içine de tuz koyarım suyun, deniz etkisi yaratır belki :60:
çok güzel yerler var ama biz değerlendiremiyoruz işte:50:

haydaa delimisin canim benim ne sikmasi ?? biz burda niye paylasiyoruz o zaman?
izin kullan ozaman, bildigim kadariyla hasta hasta bile geldin calistin bi ara.. git doktora al biraz izin..

aman canım ya izin alsam ne olacak 21 gün yıllık iznim var şu durumda asla izin falan vermezler bana.
herkes izne çıkıyr 2012 yılının izinleri eritmek için

ben bu şene yunan adalarına gıttı kuzu gıtmenı işterim çok ama çok güzelll kocişle gitik bizz :16:
ooo hiç haberimiz olmadı devooo :23:
foto isterik hee :34:
darısı bizim de başımıza o zaman

nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım
can sıkmak olur mu canım ya, anlatmak istersen anlat dinleriz

ben haftasonları çalışmıyorum ama eşim çalışıyor tatlım, o yüzden o da pek mümkün gibi görünmüyor:50:
neyse artık küveti doldururum ben de bu yaz :1: içine de tuz koyarım suyun, deniz etkisi yaratır belki :60:
çok güzel yerler var ama biz değerlendiremiyoruz işte:50:

:1::1::1: balkonunuz varsa ordada güneslenin ozaman :1:
saka bi yana cidden zor bi durum en azindan yaza kadar isleri hafifler umarim esinin :26:

anlatmakla bitmez canım çok bunalıyorum artık

:50::50::50: eger o is seni bukadar bunaltiyorsa birak gitsin canim hicbisey için degmez su dünyada kendini bunaltmaya.. bide bunu su an kaldiriyorsun belki ama ilerde baska stres eklenince kaldiramayacak duruma gelirsen daha kötü.. o yüzden simdiden yap biseyler...
eger paraya ihtiyacimiz var diyorsanda simdiden basla arastirmaya baska yerler için.. ne sen acikta kal nede bunaldigin yerde kal..

aman canım ya izin alsam ne olacak 21 gün yıllık iznim var şu durumda asla izin falan vermezler bana.
herkes izne çıkıyr 2012 yılının izinleri eritmek için

izin derken o 21 gününe dokunmadan doktordan alamaz misin rapor?
öyle demek istedim..

:50::50::50: eger o is seni bukadar bunaltiyorsa birak gitsin canim hicbisey için degmez su dünyada kendini bunaltmaya.. bide bunu su an kaldiriyorsun belki ama ilerde baska stres eklenince kaldiramayacak duruma gelirsen daha kötü.. o yüzden simdiden yap biseyler...
eger paraya ihtiyacimiz var diyorsanda simdiden basla arastirmaya baska yerler için.. ne sen acikta kal nede bunaldigin yerde kal..

izin derken o 21 gününe dokunmadan doktordan alamaz misin rapor?
öyle demek istedim..

canım tazminatımı içeride bırakmak istemem :20: onca zamanımı verdim ben buraya :ssz:

alırım ama herkes izinde şuanda canım

ve kredi ödüyoruz canım paaya ihtiyacım var.

deryaw canım. kişilerde işlerde herkez problemlei bura da

Son düzenleme:
anlatmakla bitmez canım çok bunalıyorum artık
kıyamam yaa.. anlatmak istediğinde dinleriz biz, sıkma canını :54:
peki problem kişiler mi yoksa işler mi?

:1::1::1: balkonunuz varsa ordada güneslenin ozaman :1:
saka bi yana cidden zor bi durum en azindan yaza kadar isleri hafifler umarim esinin :26:
var var, kocaman :D hatta çocukların şişme havuzlarından alıp balkona mı koysam ki, iyi fikir ya bu, bak nniye dişinemedim daha önce ki:27::27::27: tamam bu yaz tatil adresim belli, bizim teras hotel de luxe :60: :60:
canım yazın işler daha da hızlanır, anca sonbaharda belki biraz umudum var.. inşallah yani:31:

canım tazminatımı içeride bırakmak istemem :20: onca zamanımı verdim ben buraya :ssz:

hakkinda hayirlisi :26: insallah bi sebep olurda seni cikarirlar tazminatin için..

kıyamam yaa.. anlatmak istediğinde dinleriz biz, sıkma canını :54:
peki problem kişiler mi yoksa işler mi?

var var, kocaman :D hatta çocukların şişme havuzlarından alıp balkona mı koysam ki, iyi fikir ya bu, bak nniye dişinemedim daha önce ki:27::27::27: tamam bu yaz tatil adresim belli, bizim teras hotel de luxe :60: :60:
canım yazın işler daha da hızlanır, anca sonbaharda belki biraz umudum var.. inşallah yani:31:

:9::9::9: süper mekan belli bu yaz için :27:
insallah ozaman canim.. esin ne is yapiyor bu arada?

ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..
ama bazı anlayışlı patronlar uzun senelerdir çalışan personeline anlaşmalı olarak fesih yapıyor.. tazminatı verip. eğer çok sıkıntın varsa bunun olabilirliğini araştır istersen

hakkinda hayirlisi :26: insallah bi sebep olurda seni cikarirlar tazminatin için..

:9::9::9: süper mekan belli bu yaz için :27:
insallah ozaman canim.. esin ne is yapiyor bu arada?
eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..

bu arada fotolarıma baktınız mı, kaldırıyorum da :1:
çıkacağım birazdan çünkü

Back