• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

hayirli kandiller Deryawcim hosgeldin :16:

kizlar ne yemek yapcaksiniz aksama? ben ne yapsam acep :26:
dün tel sehriye corbasi yaptim salatayla onu yedik bide buzluktan börek cikarmistim, kolaya kaçtim dün!

bugünde aklimda bisey yok, uzun zamandirda yeni tarif deneyesim yok niyeyse :50:

herkese atmış:)bende hayrlı valla

ayy ben naptım bılın mı
alışverış yaptım
esse den beğendığım takımın kırmızı yoktu bende başka takım aldım seramık yesıl renk bıde yumurta sahanı 232 tl:18:

ESSENSO ECOTOUCH VERONA 6 PARÇA SERAMİK SET YEŞİL - www.esse.com.tr

güle güle kullan canim, ne yapilir seramikte? ben hiç kullanmadim, neyi iyi yapabiliriz ki seramikle?

benim esimde bana diyor ikimizin adina bi mesaj at sülaleye :53: diyemedim ki herkese attimda ikimizin adini yazmayi unuttum :1: alisamadim su mesaj olayina bi türlü :9:
bence bide ayni olmuyor ki o ayri ben ayri dimi ama :)

Son düzenleme:
herkese atmış:)bende hayrlı valla

ayy ben naptım bılın mı
alışverış yaptım
esse den beğendığım takımın kırmızı yoktu bende başka takım aldım seramık yesıl renk bıde yumurta sahanı 232 tl:18:
ESSENSO ECOTOUCH VERONA 6 PARÇA SERAMİK SET YEŞİL - www.esse.com.tr

kız ev aalacam diyor bide bi ton para veriyor ya :20::20::20::20:

hayirli kandiller Deryawcim hosgeldin :16:

kizlar ne yemek yapcaksiniz aksama? ben ne yapsam acep :26:
dün tel sehriye corbasi yaptim salatayla onu yedik bide buzluktan börek cikarmistim, kolaya kaçtim dün!

bugünde aklimda bisey yok, uzun zamandirda yeni tarif deneyesim yok niyeyse :50:

biz şimdi yedik bir daha yemeyiz akşama

acaba her gün oruç mu tutsak ya eve yemek derdim kalmaz

kaçiramam diyorsun yani :1: hadi bakalim sonuna kadar faydalan teknolojinden :)
telefonundan memnunsun galiba bu arada, face'te kardesinin koydugu fotografa cok güldüm :1:

Günaydın ;

dün adam akıllı izleyemedim 8:30da başlıyor zaten biz o saate yakın kv çıktık :44:
yolda da otobüste uyumuşum acayip uykum vardı sonlarına yetiştim sadece tekrarını izlerim artık.
abimle öyleyiz ya bi ben onu etiketliyorum bi o beni :) böyle saçma sapan şeylerde :41:

güle güle kullan canim, ne yapilir seramikte? ben hiç kullanmadim, neyi iyi yapabiliriz ki seramikle?

benim esimde bana diyor ikimizin adina bi mesaj at sülaleye :53: diyemedim ki herkese attimda ikimizin adini yazmayi unuttum :1: alisamadim su mesaj olayina bi türlü :9:
bence bide ayni olmuyor ki o ayri ben ayri dimi ama :)

sağol cnm ınşallah h sonuna kadar gelır ben öle cok beklemeyı sevmıyorum 3 gün dıo bakalım kargo için en geç
bende ılk defa kullancam cnm sanırım sebze yemeklerı için kullancam
ama ürünler gelınce netten daha cok arıştırırım ne yaparsam lezzetlı olur seramıkle
kız ev aalacam diyor bide bi ton para veriyor ya :20::20::20::20:

biz şimdi yedik bir daha yemeyiz akşama

acaba her gün oruç mu tutsak ya eve yemek derdim kalmaz

döv benı sipidimm:1:dayanamadım
dün baktım trendyol da vardı alamadım ben alana kadar ordan kırmızı olan 190 tl ıdı sanırım tükenmış:ssz:esse den baktım gene tükenmış bende yeşillerınden aldım şirinde geldı gözüme ınşallah memnun kalırım parama değer

günaydınnnn

döv benı sipidimm:1:dayanamadım
dün baktım trendyol da vardı alamadım ben alana kadar ordan kırmızı olan 190 tl ıdı sanırım tükenmış:ssz:esse den baktım gene tükenmış bende yeşillerınden aldım şirinde geldı gözüme ınşallah memnun kalırım parama değer

günaydınnnn

o parayı verdikten sonra istersen memnun kalma :42:
ama evinde tenceren var almasan daha iyi olurdu. 230 TL başka ihtiyacını karşılardın borcunu faturanı falan öderdin :34:

güle güle kullan cnm

gece uyurken eşimle çarpıştık:27::1:ayy ben ona yanaşam dedım o bana sanırım kafa kafaya daldık hem güldüm hemde cok acıdı ınş şişmez kafamız

o parayı verdikten sonra istersen memnun kalma :42:
ama evinde tenceren var almasan daha iyi olurdu. 230 TL başka ihtiyacını karşılardın borcunu faturanı falan öderdin :34:

güle güle kullan cnm

kalırım kalmasamda sesımı cıkaramam:1:
bırıktırdığım paramdan harcamadım cnm çaycı yok ya ben bakıyorum yerıne dünde bıraz para topladım cariden patronum verdı 200 tl onunla aldım:17:

sağol cnm
6 tane çeyreğim var bırazda nakıtım üstüne katıp bılezık alcam sonra hep nakıt bırıktrcem yoksa o ceyrekler harcanır falan
tabı eşim bılmıyoo:17:

kalırım kalmasamda sesımı cıkaramam:1:
bırıktırdığım paramdan harcamadım cnm çaycı yok ya ben bakıyorum yerıne dünde bıraz para topladım cariden patronum verdı 200 tl onunla aldım:17:

sağol cnm
6 tane çeyreğim var bırazda nakıtım üstüne katıp bılezık alcam sonra hep nakıt bırıktrcem yoksa o ceyrekler harcanır falan
tabı eşim bılmıyoo:17:

yatırım bilezikleri oluyor en güzel onlar sanırım. bozdurduğunda da değer kaybetmiyr.

ben hala ayın 5 inde aldığım maaş ile 1 küçük altın alacağım ama yok anacım beni birisi dürtmeden alamıyorum

yatırım bilezikleri oluyor en güzel onlar sanırım. bozdurduğunda da değer kaybetmiyr.

ben hala ayın 5 inde aldığım maaş ile 1 küçük altın alacağım ama yok anacım beni birisi dürtmeden alamıyorum

evt cnm özellıkle 3 lu burmalarda kaybetme olmuyo ama ben aynı değrde kalın bılezıklerden alıyorum 22 ayar ondada kaybetme yokmş

benı en ıyı annem dürtüyoo bişi alsam hemen ne harcıon paranı yazık değil mı der bu tencereye 200 tl verdım desem oyar benı:1:

maaşı aldığın gün hemen alsan sonrakı günler belkı unutursun

evt cnm özellıkle 3 lu burmalarda kaybetme olmuyo ama ben aynı değrde kalın bılezıklerden alıyorum 22 ayar ondada kaybetme yokmş

benı en ıyı annem dürtüyoo bişi alsam hemen ne harcıon paranı yazık değil mı der bu tencereye 200 tl verdım desem oyar benı:1:

maaşı aldığın gün hemen alsan sonrakı günler belkı unutursun

ancak öyle yapmam lazım zaten :1: bakalım bu ay yapabilecek miyim

Back