• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydınlarrr kızlarrrrrr:16::3::3:

gece uyurken eşimle çarpıştık:27::1:ayy ben ona yanaşam dedım o bana sanırım kafa kafaya daldık hem güldüm hemde cok acıdı ınş şişmez kafamız

böcükkk ne güldürdünnn beni sabah sabah Allah'ta seni güldürsün emi :9::9:

yatırım bilezikleri oluyor en güzel onlar sanırım. bozdurduğunda da değer kaybetmiyr.

ben hala ayın 5 inde aldığım maaş ile 1 küçük altın alacağım ama yok anacım beni birisi dürtmeden alamıyorum

off para biriktirmek lazımm cidden hayat ne zor :31: maaşın gelip gittiği bir oluyor, ben dürterim bacım seni her ay başı yeter ki bi hayıra vesile olayım :1:

günaydınn kızlarr

ben bi geçmişe uçup geleyim :10: :10:

günaydınnn bebeğimm :34:

off para biriktirmek lazımm cidden hayat ne zor :31: maaşın gelip gittiği bir oluyor, ben dürterim bacım seni her ay başı yeter ki bi hayıra vesile olayım :1:

her aybaşı değil ayın 6 sında falan işte :1: ancak maaşım yatıyor aybaşı dürtersen ben he hü der geçerim

okuyamadım hepsini yaa :9:
çenesi düşükler sizi :1: :1:

ben yatırım için ne yapmam gerektiğine hala karar veremdim
hoş elimde çok para kalmıyor ama
kalanı da tl olarak saklamk istemiyorum
çünkü illa kıyısından köşesinden harcıyorum :1: :1:

ancak öyle yapmam lazım zaten :1: bakalım bu ay yapabilecek miyim

yaparsın ınş.

hep gül cnm:1:benım koce yaptıklarını hıc hatrlamaz sabah dıom yok ben bısı duymadım etmedım dıo:9:

senın daha cok bırıktrmen lazım bekarsın:1:evlenınce cok lazım oluo
ben bekarken 2 kelepçe 1 3lu burma yaptrdım hepsı gıttı:1:ıyıkı yatırım yapmışım dıyorum
zor günler göstermesın Rabbım ama olursada ılaç gıbı olur

Kızlar dün çok güzeldi :16:

Hiçbişey yapmadık :1: sevgilim 4 gibi işyerime geldi izin almış erkenden geldi elinde küçük bi buket çiçeklen gelmiş mis gibi kokuyolar halen :1:

Oturduk kahve falan yaptım ona sonra biraz konuştuk mesaiyi beraber bitirip çıktık :34: tektaş falan muhabbeti etmiştik, tek taşları pırlantaları sevgilim 20milyardan başladını düşünüyomuş :9::9:

Çıkınca işten dedi ki biraz bakalım mı dedi enazından fiyat öğrenelim nasolsa alcam ben bunu sana ama seni götürürüm yanımda begenirsin öğle alırız dedi gittik baya dolandık baktık begendiklerim ortalama 2bin civarı çok güzellerdi :16:
hele bir tane gördüm belliydi pahalı oldugu 27bin dedi denettirmedi bile bana kalleş kuyumcu yedim sanki, sanki parmağımda böcek var hıh :19::47:

neyse baya bi gezdik sonra benim aldığım romantik gemi restauranta gittik anam önümüze bikaç tane sardalya koydular hadi yiyin diye nasıl sinir oldum 30lira verdim ben ona:47: çok azmış yani doymadık neyse dert etmedik az oturduk zaten inanılmaz soğuktu kalktık sonra biraz daha gezdik biyerlerde kahve falan içtik sonra sevgilim bana dün begendiğim blender seti aldı böylelikle beraber ilk defa çeyizimiz için bişey almış olduk:16: aslına bakarsanız almırmıcaktım blender setini ama diğerlerinden 60lira ucuzdu :53:

Öyle yani çok mutlu oldum herşey çok güzeldi:nazar::nazar:

altın al cnm en ıyı yatırım hem harcamazsın
ben banka hesabıda açtrdım nakıtta bırıktıyorum hemen yatırınca onuda cekmeye üşenıyorum:1:

altın al cnm en ıyı yatırım hem harcamazsın
ben banka hesabıda açtrdım nakıtta bırıktıyorum hemen yatırınca onuda cekmeye üşenıyorum:1:

bana altın almak çok zor geliyor :1: :1:
küçük altın yapmak istemiyorum
yapmışken cumhuriyet yapayım diyorum
o da bi türlü denk gelmiyor :1:

tl olarak kalması dediğin gibi olmuyor

dolar yada altın olabilir :30:

Kızlar dün çok güzeldi :16:

Hiçbişey yapmadık :1: sevgilim 4 gibi işyerime geldi izin almış erkenden geldi elinde küçük bi buket çiçeklen gelmiş mis gibi kokuyolar halen :1:

Oturduk kahve falan yaptım ona sonra biraz konuştuk mesaiyi beraber bitirip çıktık :34: tektaş falan muhabbeti etmiştik, tek taşları pırlantaları sevgilim 20milyardan başladını düşünüyomuş :9::9:

Çıkınca işten dedi ki biraz bakalım mı dedi enazından fiyat öğrenelim nasolsa alcam ben bunu sana ama seni götürürüm yanımda begenirsin öğle alırız dedi gittik baya dolandık baktık begendiklerim ortalama 2bin civarı çok güzellerdi :16:
hele bir tane gördüm belliydi pahalı oldugu 27bin dedi denettirmedi bile bana kalleş kuyumcu yedim sanki, sanki parmağımda böcek var hıh :19::47:

neyse baya bi gezdik sonra benim aldığım romantik gemi restauranta gittik anam önümüze bikaç tane sardalya koydular hadi yiyin diye nasıl sinir oldum 30lira verdim ben ona:47: çok azmış yani doymadık neyse dert etmedik az oturduk zaten inanılmaz soğuktu kalktık sonra biraz daha gezdik biyerlerde kahve falan içtik sonra sevgilim bana dün begendiğim blender seti aldı böylelikle beraber ilk defa çeyizimiz için bişey almış olduk:16: aslına bakarsanız almırmıcaktım blender setini ama diğerlerinden 60lira ucuzdu :53:

Öyle yani çok mutlu oldum herşey çok güzeldi:nazar::nazar:

nice birlikte senelere

tek taşta da az değilsin he düşüğü kurtarmıyor :1::1:

cumhuriyet he wayy oynarsam byük oynarım diyosunnn :1::1::1: ben bi gram alsam öpcem başıma koycam:9::9::9:

tl olarak kalması dediğin gibi olmuyor

dolar yada altın olabilir :30:

nice birlikte senelere

tek taşta da az değilsin he düşüğü kurtarmıyor :1::1:

Aminnnn :nazar::nazar: Saolasın kuzummm :16::16:

dolar yapmayın bence en iyisi altın hem şuara düşük altın yakında yükselcek gene düşükken alın doların işi belli olmaz :34:

pırlanta istiom bacı napıım ya ömrü hayatımda bi tane olcak oda pırlanta olsun bida nerde görcem ben pırlanta altı dediğin gibi 18 ayar beyaz altın üstü pırlanta sözde ama 1 damla :1::1: onada razıyım :34:

kuyumcuların en ucuz pırlantalarına bakıyom bacım daha napıım :1:

Ben 1-2 tane küçük altın yaptım ama
para lazım olunca hemen bozdurdum :1:

cumhuriyet olursa bozduramam gibime geliyor
hoş onu da yaptıramıyorum
yazın illa yükseliyor altın
düğün üstü 50-100 tl bile farklı satsam
kar olur bana

sende yürümeden koşum dıyon he:1:ceyreklerı bırıktr cumhırıyet yap yoksa nerde cumhurıyet yapmak bende bırıktırıp ancak bılezık yapıom 13 14 tane olunca:31:yoksa dırek bılezık alamam
zaten daha almıycam yeter nakıt bırıktrcem cunku tırsıom çalınır dıye annemlerde bılezıklerım
bankayada koyabılırım aslında ama üzerınden bı şekılde faız oluo ve ben faız asla yemem:6:
hatta hesap açtrdım benım paramı fna yatrmışlar faıze yanı bı çemkırdım hemen gerı aldım paralarımı yenıden hesabıma aktardılar :47:

mutlucum nıce yıllara cnm:nazar::nazar::nazar::17:

ben ceyıs aldım nıye sız bakmasınız bakım:19::19:

saol canımmmm :16:

baktım cnmm yazmayı unutmuşum çok güzel iyi günlerde kullann inşallah :16::16:

bende seramik aldımdı sen araştır bakalım neler yapılıyosa yaz bende evlenince yaparım :1:

bişiy dicem benim artık teflon almama gerek yok demi seramik set aldım ya :26::44::44:

cumhuriyet he wayy oynarsam byük oynarım diyosunnn :1::1::1: ben bi gram alsam öpcem başıma koycam:9::9::9:

Aminnnn :nazar::nazar: Saolasın kuzummm :16::16:

dolar yapmayın bence en iyisi altın hem şuara düşük altın yakında yükselcek gene düşükken alın doların işi belli olmaz :34:

pırlanta istiom bacı napıım ya ömrü hayatımda bi tane olcak oda pırlanta olsun bida nerde görcem ben pırlanta altı dediğin gibi 18 ayar beyaz altın üstü pırlanta sözde ama 1 damla :1::1: onada razıyım :34:

kuyumcuların en ucuz pırlantalarına bakıyom bacım daha napıım :1:

biz her ay dolar alıyoruz yani eşimle bozuk para biriktiriyoruz yakın zamanda bozdurma derdimiz yok zaten :23: evlendiğimizden beri bir gaz çocuk için biriktiriyoruz olmayan çocuk için :45::45::45:

altın kendim yapıyım diyorum yine dolar bile olabilir değiştirmemiş olurum bakalım bu ay başlarım. :15:

1 kere alacak tabiki de ama pırlanta öyle büyük bişey değildir. yani o resimdeki için anasının nikahını ödemen lazım benimki 0,8 karat sende karat üzerinden bakabilirsin ona göre kuyumculara sorarsın

saol canımmmm :16:

baktım cnmm yazmayı unutmuşum çok güzel iyi günlerde kullann inşallah :16::16:

bende seramik aldımdı sen araştır bakalım neler yapılıyosa yaz bende evlenince yaparım :1:

bişiy dicem benim artık teflon almama gerek yok demi seramik set aldım ya :26::44::44:

:27:
saol cnm
şuanlık bılmıyorum ürün elıme geçsın bende netten bakıp sana bılgı verırım cnm:38:

benım teflonlarımda var ama sen bılırsın
teflnlarda pılav yapmayı sevıyorm:17:

biz her ay dolar alıyoruz yani eşimle bozuk para biriktiriyoruz yakın zamanda bozdurma derdimiz yok zaten :23: evlendiğimizden beri bir gaz çocuk için biriktiriyoruz olmayan çocuk için :45::45::45:

altın kendim yapıyım diyorum yine dolar bile olabilir değiştirmemiş olurum bakalım bu ay başlarım. :15:

1 kere alacak tabiki de ama pırlanta öyle büyük bişey değildir. yani o resimdeki için anasının nikahını ödemen lazım benimki 0,8 karat sende karat üzerinden bakabilirsin ona göre kuyumculara sorarsın

hiç karatını sormadım:26::26: tüh keşke sorsaymışım :44: benimkinlerin taşı küçüktü baya belki 0.5 falandır :44:

sen yaklaşık ne kadara aldın hatırlıyomusun?

:27:
saol cnm
şuanlık bılmıyorum ürün elıme geçsın bende netten bakıp sana bılgı verırım cnm:38:

benım teflonlarımda var ama sen bılırsın
teflnlarda pılav yapmayı sevıyorm:17:

hımm yok bacım alınıyosada alamıcam artık zaten daha çok eksiğim var baktık memnun olmassak evlendikten sonra ya da düğüne kadar elim bollaşırsa alırım 1 tane:34:

Son düzenleme:
sende yürümeden koşum dıyon he:1:ceyreklerı bırıktr cumhırıyet yap yoksa nerde cumhurıyet yapmak bende bırıktırıp ancak bılezık yapıom 13 14 tane olunca:31:yoksa dırek bılezık alamam
zaten daha almıycam yeter nakıt bırıktrcem cunku tırsıom çalınır dıye annemlerde bılezıklerım
bankayada koyabılırım aslında ama üzerınden bı şekılde faız oluo ve ben faız asla yemem:6:
hatta hesap açtrdım benım paramı fna yatrmışlar faıze yanı bı çemkırdım hemen gerı aldım paralarımı yenıden hesabıma aktardılar :47:

yaa ne zaman yaptıysam ben küçük altın
hep bozdurdum ya da düğünlerde falan taktım :9: :9:

yerine koyarım diye
şimdi 1250 tlm var
onunla 2 cumhruyet yapiim diyorumda işte bilmioyrum

yaa ne zaman yaptıysam ben küçük altın
hep bozdurdum ya da düğünlerde falan taktım :9: :9:

yerine koyarım diye
şimdi 1250 tlm var
onunla 2 cumhruyet yapiim diyorumda işte bilmioyrum

:nazar::nazar: bencede yap bişiy koy kenara para olarak durdurma bence :34:

ayrıca bozdurmada artık zor gün paran olsun :34:

inşallah bende yapabilirim heray 50lira koyuyorum bende kenara ancak çünkü alıncak çok şeyim var 300 liram oldu daha :1::1:

sabah sabah masallah ne cok konusmussunuz :1:
haftasonunun yaklastigi belli oluyor :21:

mutluluk; nice senelere canim :16: :nazar: aldir bencede tek tas, evlendikten sonra öyleydi böyleydi derken aldiramazsin :1:
ben pisman degilim, duvagimi acinca ne takmami istersin dedi tek tas pirlanta dedim aynen böyle oldu => :53:
ama simdi severek takiyorum iste :1:

yatirim demissiniz, bizim tek yapabildigimiz birimizin maasinin asagi yukari yüzde 75'ini kenara koymak.. para olarak saklamayi tercih ederim. gerçi burda bide altin yaptirma sansimiz yok maalesef.

Back