• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

mutlu ; ikisini de dengede tutmalısın arkadaşının dediği de doğru. kendine de zaman ayırmalısın. :20:
çeyizini de al ama bana da çok kaptırıyorsun gibi geliyor tamam herşey olsun istiyorsun ama bi söz yap nişan yap günün belli olsun sonra keyifle al alacaklarını şubatta nişan diyorsun ona odaklan bakacaklarına bak :34:

Sen şimdiden düğünü düşünüyorsun.

hediye konusuna gelince sevmediğim bir durum sen beğen ben alıyım ama sizin ilişkiniz hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum.
farklı yaşıyorsunuz çünkü :54:

evet benimde hiç hoşuma gitmiyor hatta söylüyorumda ne bu böyle diyorum kendime hediye mi aldırcam öyle diyince kızıyor sonra gene bi zaamn beraber güzelmiş falan dediğim ne varsa alır gelir aslında bunu özel bi günde yapsa süpriz olcak ama yapmıyor mesela gider yarın bana hediye alır mesela uyduruyorum dünki blender begendim ya gelir yarın iki ara bi derede verir gider ama onu bugün yapsa hem süpriz olur bu konuda cidden anlamıyorum sevgilimi ya :31:

evet benimde hiç hoşuma gitmiyor hatta söylüyorumda ne bu böyle diyorum kendime hediye mi aldırcam öyle diyince kızıyor sonra gene bi zaamn beraber güzelmiş falan dediğim ne varsa alır gelir aslında bunu özel bi günde yapsa süpriz olcak ama yapmıyor mesela gider yarın bana hediye alır mesela uyduruyorum dünki blender begendim ya gelir yarın iki ara bi derede verir gider ama onu bugün yapsa hem süpriz olur bu konuda cidden anlamıyorum sevgilimi ya :31:

huyu böyle demek canım.
bende mesela bana alınmasından çok başkasına hediye almaktan mutluluk duyuyorum :34:
o yüzlerindeki tebessümü görmek hoşuma gidiyor

Allah kabul etsin canım, keşke bende tutabilseydim çok istedim bugün tutmayı ama hastayım maalesef :31:

sağol amin canım

Bugün sevgilimle yıldönümümüz ne çabuk geçiyor yıllar, bu sene mubarek bir güne kandil gününe denk geldi inşallah hergünümüz böylesine güzel, hayırlı günler olur:34:

Dün sevgilim işten erken çıktı biraz gezdik. Blederlara falan bakıyordum öyleysine, ben sana bişey alamadım sen bişey begen alıyım dedi gene herzamanki gibi tabi istemedim,bişiy alcam nasolsa bişey begendiğin olsun falan dedi ama hevesim kırıldı bişiy alamadım diyince aslında bişey almasında değilim ama süpriz yapmasını beklerdim çünkü 1ay önce daha bi kavgamızda dedim bi kerede süpriz yap bana diye ve ben artık bi yüzük bekliyorum onuda almıcak heralde:31:
telefona ihtiyacım var uzun zamandır son zamanlarda teklemeye başladı telefonum bana diyo ki istediğin telefonu al (istediğim tlfnu biliyor ıphone) yarısını ben ödicem diyor aslında kulağa ne hoş geliyor dimi ama daha hiçbişeyimiz yokken onca kredimiz varken ıphone benim neyime, geçen çok yakın bi arkadaşım mutlu kendinden ne kadar çok fedakarlık ediyosun bu yaşına bi daha mı gelceksin dedi direk savunmaya geçtim ama çok üzüldüm aslında hep bişeyimiz olsun diye debeleniyorum borca girceksem eger bu çeyizim için olmalı diye düşünüyorum uzun zamandır kendim için kişisel bişiy yapmadım gerçekten dışardan görenlerde çalışıyosun onuda alsana bunuda alsana diyor bazen yanlış mı yapıyorum acaba diyorum.

canim sana bisey söyleyim mi, illaki sende biliyosundur ama hatirlatmak istedim. Cok fazla beklenti içine girersen üzülen, incinen sen olursun, sevgilini oldugu gibi kabul et, baskalariyla asla kiyaslama onun kisiligi farkli. Süprizi içinden geldigi için yapmali, özel bi gün oldugu için degil.
Beklemek yipratir insani, söyle yapsin böyle etsin diye degistirmeye kalkma, yapmadigi zaman seni sevmedigi anlamina gelmiyordur eminim. Sükret yaninda olmasina, sevginize. en önemlisi bu bence..

Biz evimizi ona göre aldık öyle çok dipdibe istemedik ama anneme araba ile 30 dakika kv ise 1 saatte falan ancak gidiyoruz.
teyzemler dayımlar ananem çok şükür hepimiz yakınız uzakta ne ben nede onlar yapamazdı zaten
biz biraz fala yakın bir aileyiz görmesek mutlaka telefonla konuşuruz Allah hiç birisini başımızdan eksik etmesin :38::38:

Lazer güzeldi e lıght diye cihazla girdim genital yine acıdı dayanamadım :43: diğer bölgede sıkıntı yok zaten

Amin canim tüm sevdiklerimizin eksikligini göstermesin Rabbim :31:
Gecmis olsun 1 ay sonraya mi 3üncü seans :34:

Buarada deniz üstünde bi gemi restoran varmış çok romantik gözüküyordu şehirfırsatlarında indirime girmiş dün onu aldım bugün içinde rezarvasyon yaptırdım süpriz yapıyım diye, akşam konuşurken sevgilim yarın şuraya gidelim buraya gelim demeye başlayınca bende söylemek zorunda kaldım meğer oda benim çok begendim merak ettiğim biyere rezarvasyon yaptırmış işte süprizide buymuş :34: ama ben aldığım için benimkine gitcez başka bizaman artık diğerine gideriz dedik :34:

canim bak süprizide yapmis üstelik :16:

geçen konuşmalarınzdan heveslendim bugün oruçluyum kızlar teşekkür edeyim size de bilmeden bi hayıra vesile oldunuz:54:

Allah kabul etsin canim benim iyi yapmissin, dünden aklima gelseydi bende niyetlenirdim bu mübarek günde :50:

Amin canim tüm sevdiklerimizin eksikligini göstermesin Rabbim :31:
Gecmis olsun 1 ay sonraya mi 3üncü seans :34:

Allah kabul etsin canim benim iyi yapmissin, dünden aklima gelseydi bende niyetlenirdim bu mübarek günde :50:

3. seans mart 2 :ssz::ssz: soğutucu sprey almayı düşünüyorum :46:

amin canım sağol aklıma gelse hatırlatırdım

3. seans mart 2 :ssz::ssz: soğutucu sprey almayı düşünüyorum :46:

amin canım sağol aklıma gelse hatırlatırdım

saol canim düsünmen yeter, salaklik bende aklimdaydi hafta sonu, keske alarm falan kursaydim :25:
neyse Allah izin verirse aksam biseyler yapmaya calisirim insallah

bu arada insallah faydasi olur spreyin.. normalde makinelerde oluyor sogutucu yokmuydu lazer makinesiyle birlikte?

Son düzenleme:
tatlı kedi haklısın canım yok cnm zaten kimseyle kıyaslamıyorum, senelerdir böyle evet huyu yani değiştiremiyorum çok ugraştım aslına bakarsanız çok yol katettik eskiye nazaran ama buraya kadar gelebildik bunada şükür:34:

alıştım beklemiyorum beklemiyorum diyordum ama ben bekliyormuşum meger içten içe.

neyse onu seviyorum senelerdir beraberiz böyle özel günlerde biraz kırılıyorum kendi kendime ama o bana sarılınca aşlkım diyince geçiyor alışmışım demek, canı saolsun Allah'ım ailemi ve sevdiğimi başımdan eksik etmesin sağlıklarını versin. Doğru söylüyorsun çok şükür rabbime.

Back