• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

BENDE Müzik dinliyorum.

23.01.2010 yılında eşim beni istemeye gelmişti :24:

Bende müziksiz calisamam, gecen gün kulakligimi unutmusum evde zaman gecmedi valla :1:
slowturk vazgecilmezimdir :16:

vay be 3 sene olmus sözünüze :16: nice senelere :nazar:
evlendikten sonra sözmüs nisanmis bos geliyor, bi tanisma günü bide evlilik günü önemli benim için :1:

Bende müziksiz calisamam, gecen gün kulakligimi unutmusum evde zaman gecmedi valla :1:
slowturk vazgecilmezimdir :16:

vay be 3 sene olmus sözünüze :16: nice senelere :nazar:
evlendikten sonra sözmüs nisanmis bos geliyor, bi tanisma günü bide evlilik günü önemli benim için :1:

benim içinde öyle canım ama yine de tarihleri unutmam.

dün eşim bile karıştırdı 23 isteme 30 söz bizim dün diyor söz günümüzü unuttum sandın dimi dedim keşke unutsan çünkü söz günümüzz ayın 30 u oda şaşırdı

Evlilik yıldönümü doğum günüm bu ikisi önemli he bide tanışma yıldönümünü de unutmasın gerçi hiç birisini unutmamasını istiyorum o ayrı

benim içinde öyle canım ama yine de tarihleri unutmam.

dün eşim bile karıştırdı 23 isteme 30 söz bizim dün diyor söz günümüzü unuttum sandın dimi dedim keşke unutsan çünkü söz günümüzz ayın 30 u oda şaşırdı

Evlilik yıldönümü doğum günüm bu ikisi önemli he bide tanışma yıldönümünü de unutmasın gerçi hiç birisini unutmamasını istiyorum o ayrı

hahah keske unutsaymis :1:

hmm isteme ve söz ayni olmadi yani, bizde ayniydi ya herkeste öyle sandim :1: kiz evi naz evi iyiki hemen vermemis baban sözünü :27:

evet ya sözel olarak söylemesi bile yetiyor ufak tefek günleri ama evlilik ve dogum günleri baska :16:

hahah keske unutsaymis :1:

hmm isteme ve söz ayni olmadi yani, bizde ayniydi ya herkeste öyle sandim :1: kiz evi naz evi iyiki hemen vermemis baban sözünü :27:

evet ya sözel olarak söylemesi bile yetiyor ufak tefek günleri ama evlilik ve dogum günleri baska :16:

yok canım 1 hafta ara ile oldu ya bizim aile çok kalabalık.

istemeye en yakınlarımızı çağırdık

sözde 80 kişi falandık düüşn artık onun için ayrı olsun dedik bide babam istemedi ne o öyle yüzükle gelecekler belki vermeyeceğim falan dedi. ama tanışma falan olmadı. 23 ünde tanışma isteme oldu 1 hafta sonra söz için geldiler işte

yok canım 1 hafta ara ile oldu ya bizim aile çok kalabalık.

istemeye en yakınlarımızı çağırdık

sözde 80 kişi falandık düüşn artık onun için ayrı olsun dedik bide babam istemedi ne o öyle yüzükle gelecekler belki vermeyeceğim falan dedi. ama tanışma falan olmadı. 23 ünde tanışma isteme oldu 1 hafta sonra söz için geldiler işte

hakliymis canim baban tanisma olmadigi için :)
masallah cidden baya kalabalikmissiniz ya :52:

bizde eylül 2 tanisma :52:
kasim 19 isteme+söz oldu :40:
arada da 3 yada 4 haftada bi geldiler, 1 kerede biz gitmistik evlerine :52: ne heyecandi ya.

tanisma günü mutfaga su dökülmüs, ben terlikle ustune bastim bi kaydim hafiften düstüm ve tam o sirada görümcem kapidaymis yardima geliyormus :17:
Allahim ne rezildim ya :9: simdi onun heyecanini bekliyorum sabirsizlikla bende ona gülcem :1::1::1:

hakliymis canim baban tanisma olmadigi için :)
masallah cidden baya kalabalikmissiniz ya :52:

bizde eylül 2 tanisma :52:
kasim 19 isteme+söz oldu :40:
arada da 3 yada 4 haftada bi geldiler, 1 kerede biz gitmistik evlerine :52: ne heyecandi ya.

tanisma günü mutfaga su dökülmüs, ben terlikle ustune bastim bi kaydim hafiften düstüm ve tam o sirada görümcem kapidaymis yardima geliyormus :17:
Allahim ne rezildim ya :9: simdi onun heyecanini bekliyorum sabirsizlikla bende ona gülcem :1::1::1:

aynen öyle güzel günlerdi çok şükür heycan bitmedi ama dönmek isterim o günlere.

gerçi o zaman da evlliğe falan gün saymak zor oluyordu geçmeyecek gibi geliyor:26:

nişan salonda oldu mesela 500 kişilik ancak sığdık tam doluydu.. bide evin ilk çocuğu evlendiği için her çağırdığımz sağolsun geldiler.

Faecde resimlerde görmüşsündür zaten:32:

aynen öyle güzel günlerdi çok şükür heycan bitmedi ama dönmek isterim o günlere.

gerçi o zaman da evlliğe falan gün saymak zor oluyordu geçmeyecek gibi geliyor:26:

nişan salonda oldu mesela 500 kişilik ancak sığdık tam doluydu.. bide evin ilk çocuğu evlendiği için her çağırdığımz sağolsun geldiler.

Faecde resimlerde görmüşsündür zaten:32:

görmem mi :16: tam bakamadim ama bi ara detayli bakarim canim :1:

evet geri dönmeyi bende isterdim sirf o yogun heyecanlar için ama evli olmak daha güzel :16:
tesadüfe bak bizimde ailenin ilk cocuguydum ben evlenen olarak :1:
benden buyuk kuzenlerim duruyor daha ohooo:31:

hadi ben kaçiyorum simdilik :34:

görmem mi :16: tam bakamadim ama bi ara detayli bakarim canim :1:

evet geri dönmeyi bende isterdim sirf o yogun heyecanlar için ama evli olmak daha güzel :16:
tesadüfe bak bizimde ailenin ilk cocuguydum ben evlenen olarak :1:
benden buyuk kuzenlerim duruyor daha ohooo:31:

hadi ben kaçiyorum simdilik :34:

tamam bakarsın canım.

ben ev olarak dedim bir tane de abim var ama o bekar daha :34:

Yemeğe çıktım hiç aç değildim gezdim gezdim geldim, öyle sağa sola bakarken bi baktım hep gittiğim koaför fön bugün 2lira yazıyor girdim bi fön çektirdim :1: sonra geri geldim :31:

Yemeğe çıktım hiç aç değildim gezdim gezdim geldim, öyle sağa sola bakarken bi baktım hep gittiğim koaför fön bugün 2lira yazıyor girdim bi fön çektirdim :1: sonra geri geldim :31:

ohh ya ne güzelmis 2 liraya fön :1: güle güle kullan :))

eşim bana kart çıkartmış başına geleceklerden habersiz garibim :1:

böcük kocan kandil mesajı attı :34: sağolsun

valla kart basa bela ya :26: kendini dengelemesini bilmeyen aliyorda aliyor :1:
bazen tutar benimde internetten alisveriskolikligim.. su aralar duruldum ama :37:

sporda kendimi sakatladimda geldim, kosu bandinda normal yürüyüs yaparken bacagimda damar döndü sanki bi anda :26: topalliyorum ya durup dururken :52:

ohh ya ne güzelmis 2 liraya fön :1: güle güle kullan :))

valla kart basa bela ya :26: kendini dengelemesini bilmeyen aliyorda aliyor :1:
bazen tutar benimde internetten alisveriskolikligim.. su aralar duruldum ama :37:

sporda kendimi sakatladimda geldim, kosu bandinda normal yürüyüs yaparken bacagimda damar döndü sanki bi anda :26: topalliyorum ya durup dururken :52:

ben bunca yıldır hiç kredi kartı kullanmadım banka işlerini sevmem ama bazen ciddi lazım olıyor.
limiti de 2000 TL bunu harcasam hepsini yandım demektir.

geçmiş olsun cnm dikkat et :43: bnde biraz kafamı koydum uyumuşum ne güzel geldi

ben bunca yıldır hiç kredi kartı kullanmadım banka işlerini sevmem ama bazen ciddi lazım olıyor.
limiti de 2000 TL bunu harcasam hepsini yandım demektir.

geçmiş olsun cnm dikkat et :43: bnde biraz kafamı koydum uyumuşum ne güzel geldi

yok canim bol artili günler görürsünüz insallah, eksiye inmek iyi degil hic bi zaman :52:
tesekkür ederim canim :)
yalniz mi calisiyorsun sen? büron mu var da uyudun ne güzel :9:

Son düzenleme:
Geçmişi okuyamadım kızlar, çok yazışmışsınız yine, okuyana kadar mesaim biter zaten, dedim ve direkt sohbete dalayım dedim.. :1:
nasılsınız bakalım?
hayırlı kandiller :54:
sipaydicim Allah kabul etsin, keşke ben de tutabilseydim bugün:26:
mutlulukcum sanki anlattıkların eski beni anımsattı bana:44: çeyiz alcam diye üst baş bile almadım deli gibi kendime..
benim de eşim güya bana 14 şubat için süpriz bişi alcakmış, ağzından kaçırdı.. tlf alcam sana ama ne alayım fln gibi bişi dedi.. benimkinin süpriz anlayışı da seninkininkine benziyor biraz sanırım:9:

Back