Sipaydi ye Yardım lütfen

evet benimde hiç hoşuma gitmiyor hatta söylüyorumda ne bu böyle diyorum kendime hediye mi aldırcam öyle diyince kızıyor sonra gene bi zaamn beraber güzelmiş falan dediğim ne varsa alır gelir aslında bunu özel bi günde yapsa süpriz olcak ama yapmıyor mesela gider yarın bana hediye alır mesela uyduruyorum dünki blender begendim ya gelir yarın iki ara bi derede verir gider ama onu bugün yapsa hem süpriz olur bu konuda cidden anlamıyorum sevgilimi ya

huyu böyle demek canım.
bende mesela bana alınmasından çok başkasına hediye almaktan mutluluk duyuyorum
o yüzlerindeki tebessümü görmek hoşuma gidiyor

Allah kabul etsin canım, keşke bende tutabilseydim çok istedim bugün tutmayı ama hastayım maalesef

sağol amin canım

canim sana bisey söyleyim mi, illaki sende biliyosundur ama hatirlatmak istedim. Cok fazla beklenti içine girersen üzülen, incinen sen olursun, sevgilini oldugu gibi kabul et, baskalariyla asla kiyaslama onun kisiligi farkli. Süprizi içinden geldigi için yapmali, özel bi gün oldugu için degil.
Beklemek yipratir insani, söyle yapsin böyle etsin diye degistirmeye kalkma, yapmadigi zaman seni sevmedigi anlamina gelmiyordur eminim. Sükret yaninda olmasina, sevginize. en önemlisi bu bence..

Amin canim tüm sevdiklerimizin eksikligini göstermesin Rabbim
Gecmis olsun 1 ay sonraya mi 3üncü seans

canim bak süprizide yapmis üstelik

geçen konuşmalarınzdan heveslendim bugün oruçluyum kızlar teşekkür edeyim size de bilmeden bi hayıra vesile oldunuz

Allah kabul etsin canim benim iyi yapmissin, dünden aklima gelseydi bende niyetlenirdim bu mübarek günde

Amin canim tüm sevdiklerimizin eksikligini göstermesin Rabbim
Gecmis olsun 1 ay sonraya mi 3üncü seans

Allah kabul etsin canim benim iyi yapmissin, dünden aklima gelseydi bende niyetlenirdim bu mübarek günde

3. seans mart 2 soğutucu sprey almayı düşünüyorum

amin canım sağol aklıma gelse hatırlatırdım

3. seans mart 2 soğutucu sprey almayı düşünüyorum

amin canım sağol aklıma gelse hatırlatırdım

saol canim düsünmen yeter, salaklik bende aklimdaydi hafta sonu, keske alarm falan kursaydim
neyse Allah izin verirse aksam biseyler yapmaya calisirim insallah

bu arada insallah faydasi olur spreyin.. normalde makinelerde oluyor sogutucu yokmuydu lazer makinesiyle birlikte?

Son düzenleme:
tatlı kedi haklısın canım yok cnm zaten kimseyle kıyaslamıyorum, senelerdir böyle evet huyu yani değiştiremiyorum çok ugraştım aslına bakarsanız çok yol katettik eskiye nazaran ama buraya kadar gelebildik bunada şükür

alıştım beklemiyorum beklemiyorum diyordum ama ben bekliyormuşum meger içten içe.

neyse onu seviyorum senelerdir beraberiz böyle özel günlerde biraz kırılıyorum kendi kendime ama o bana sarılınca aşlkım diyince geçiyor alışmışım demek, canı saolsun Allah'ım ailemi ve sevdiğimi başımdan eksik etmesin sağlıklarını versin. Doğru söylüyorsun çok şükür rabbime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…