• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

çocuk mu daha 1,5 evliyiz biz ne çocuğu :1::1::1::1:

önceden daha yeni evliyiz 1 yıl bile olmadı diyordum herkes doğru diyordu şimdi kimse kanmıyor buna da

sana 1.5'lukken baslamislar bana simdiden diyenlere ne demeli size ne ya kardesim bi gün terslicem birini fena olcak :22::22::22:
en alakasiz insan geçen gün diyor ki eee geç kaldiniz çocuk icin yapinda sevelim :53:
milletin sevesi var diye oldu yaparim en kisa zamanda dicektim ama kayinvalidem vardi yanimda :36:

sana 1.5'lukken baslamislar bana simdiden diyenlere ne demeli size ne ya kardesim bi gün terslicem birini fena olcak :22::22::22:
en alakasiz insan geçen gün diyor ki eee geç kaldiniz çocuk icin yapinda sevelim :53:
milletin sevesi var diye oldu yaparim en kisa zamanda dicektim ama kayinvalidem vardi yanimda :36:

çocuk yapın senfonisi balayından döndüğümde başladı yaklaşık 4/5 aydır aile olarak bitmiş durumda.
baktılar bizden bir cacık olacağı yok.

camıın önüne gelen kediye babannelik yapıyor kv en çok torun isteyen o çünkü arada görümcem falan söylüyor. ama ona darılmıyorum.
sık boğaz etmiyor çünkü.

aile dışında söyleyenlere de gereken cevabı vermeyi bir borç bilirim:47:

Selam herkese :3:
iyi ki biraz geç kaldık, sayfaları arka arkaya dizmişsiniz walla, zaten netim yavaş, bide okumaya uğraştım o kadar, yoruldumm:35:
naılsınız kızlar?
Tatlıkedicim, en son beni facede ekleyen sen misin? ç. yani :1:

çocuk yapın senfonisi balayından döndüğümde başladı yaklaşık 4/5 aydır aile olarak bitmiş durumda.
baktılar bizden bir cacık olacağı yok.

camıın önüne gelen kediye babannelik yapıyor kv en çok torun isteyen o çünkü arada görümcem falan söylüyor. ama ona darılmıyorum.
sık boğaz etmiyor çünkü.

aile dışında söyleyenlere de gereken cevabı vermeyi bir borç bilirim:47:

zaten aile içindekiler pek söylemiyor esimin tarafi bisey demez.. aile disindan bi kadindi bunu söyleyen :31:
yazik kayinvaliden çok sekermis :9: benimkiside papaginimi onlara verdim kayinvalidem bakiyor torunum o benim diye :1:

görümcenin vardi degil mi cocugu?

zaten aile içindekiler pek söylemiyor esimin tarafi bisey demez.. aile disindan bi kadindi bunu söyleyen :31:
yazik kayinvaliden çok sekermis :9: benimkiside papaginimi onlara verdim kayinvalidem bakiyor torunum o benim diye :1:

görümcenin vardi degil mi cocugu?

benimde eşimin ailesi baskı yapıyor-DU
kv alem ya gelsin hemen seviyor siz yapmazsanız ben yapacaüım falan diyor.
ötekinde var 2 tane bunu söyleyen küçüğü 20 yaşında

evet buradakilar orada var mıdır ? en güzeli mağazalara bakmak.

benim görümcemlerle aynı ayda dğum günüm üstüste :28:

hehe :1: nede güzel denk gelmis :1:
ayni seyler yok malesef canim farkli genelde.. ordaki ürünler gözüme daha bi güzel gelio zaten geldigimde :21: onuda alayim bunuda alayim doymuyorum ordan alisveris yapmaya :9:

insallah canim :16:

ben biraz islere gömüleyim, burdan ayrilayim mi kalayim mi diye düsünmeye gerek kalmadan kovulcam yoksa :1:

gelmeye calisirim yine ama olurda gelemezsem bugün, acisiz bi lazer seansi diliyorum sana :17:
canım cevap yazdın mı bilmiyorum, göremedim ama, facede beni ekleyen ç. sen misin?

geldim kaçıyorum

bizim muhasebeciyi kessem geçmez sinirim
o kadar saçma şeylerden faturalarımı
bordrolarımı geri yolladı ki
sabahtan beri onlarla uğraşıyorum
bayağı klayladım sayılır ama bildiğim bütün küfrüleri ettim adama :47: :47:

ben bilerek dantel almadim canim annem cok ugrasirdi onlarla :9:
en azindan dizi izleyerek cabuk geciyor gercektende :34: simdiye kadar biriktirmedim maksimum 5-6 parca olmustur, bide esimde bende sportif takiliriz cok resmi giyinmiyoruz o yuzden utuleyecek en cok havlularim olur..

türünün tek örnegisin böcükcüm, ütüyü sevmen ilginc :1:

hayirlisi canim is konusunda kararimi veremedim hâlâ :ssz::ssz::ssz: canim nasil sigara istedi bari ikoncuk benim yerime tüttürsün :ssz:

sevıyorum valla herşey dümdüz katlı olacak aynı hızada falan
annem dıo delımısn nevresım ütülenır mı ınan katla koy yapsam içim elvermez hem sevıyorumda sorun yok bı güzel görünüyorkı gözüme ütülü
Selamm kızlarr :3:

Bugün bikaç işim vardı işe geç geldim biraz :34:

Sipaydii senin bu ütüler insanı öldürür hiç sevmem bende ütü yapmayı :27: çeyizimede öle öle ütü aldım bişiy varmış gibi:1:
ben bişiy alırken bile 40kere düşünürüm ütüsünü :9:

tatlı kedii hayırdır işle ilgili bi problem mi var??

böcümm işinde hayırlısı olsunn inşallah , ama git paranı iste kredi bu şakaya gelmez :34: ayrıca patronun nasıl sizden habersiz ssknızı iptal ettirir :19:
buarada ilk defa ütü seven birini duydumm şok!:53:

röflelimmm :32: nabersin:34:

hayrlısı cnm hıc üzülmuyorum
ıstycem bugunde cok yoğun bırazda moralsız ama bırakmam ısterım
devrettı cnm isim değişiklığı oldu:ssz:suan yenıden ssk lıyız sanırım
böcük her işini evde olduğu için yapıp kaldırıyor bide eşide gece çalışıyor. kocam evde olduğunda iş yapmamaya çalışıyorum
birlikte tv izliyoruz keyif yapıyoruz yaparsak haftasonu ancak bi ütümü o varken dizi izlerken yapıyorum..
bazen bende akşamları olmasa işimi rahat rahat yapsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum

koltuklarımı yıkamak istiyorum kılıfları haftasonu çıkartalım makinede yıkayalım dedik yok ya olmyor çıkartırsak asla sokamayız geriye :23:
elle silsem canım çıkar kocama sildirsem yazık günah diyorum ama bakalım bi çözüm bulmam lazım :51:

eşim yokken nere gıdemkı:37:dün komşular cağırdı gıdemedım valla hemen duş aldım yemek yaptım oruc derken zaten 5te kalkıyorum erken uymam lazım
gezmeyı severım ama sevdıklerımle
kocem olsa gezıyoruz ama öle hergun gıdeyım bı yerlere değilim ben:6:herkesın yapısı farklı işte
bıde ben kocem olunca evde iş yapmıyrum asla kıtap bıle alıp okumam yatarken okurum onuda izn alır gıbı söylerım

koltuklarımın kılıflarını ben çıkarıyorum eşim sağolsun o takıo yoksa mümkün değil ben takamam sen yıkarken bızı çağır kocem takar :27:

Son düzenleme:
evet canim o benim :1:
görmedim yazdigini canim, kapatmistim geri face'i..
yok faceden yazmadım, burdan yazdım zaten :1:
maşallah, çok tatlı bir hatunsun canım. Bunu demek için seslendim sana, önemli bişi yok yani :9:

geldim kaçıyorum

bizim muhasebeciyi kessem geçmez sinirim
o kadar saçma şeylerden faturalarımı
bordrolarımı geri yolladı ki
sabahtan beri onlarla uğraşıyorum
bayağı klayladım sayılır ama bildiğim bütün küfrüleri ettim adama :47: :47:
ağzına sağlık tatlım yaa:47::41::46:

alıntı yapamadım doğru düzgün.

aynen yapısı herkesin farklı oluyor..

olur valla çağıralım gelin seninki takar

Son düzenleme:
Back