Sipaydi Kendine Ait Dünyası

ayyy ne güzel yaa mobilyalarda alınıyor yavaş yavaş...çok şıkmış canım koltuk takımın...yemek odasının fotosu çok küçük tam seçemedim ama oda gayet güzel...

ayyy ne güzel yaa mobilyalarda alınıyor yavaş yavaş...çok şıkmış canım koltuk takımın...yemek odasının fotosu çok küçük tam seçemedim ama oda gayet güzel...

teşekkür ederim canım renklerinde oynama yapınca daha da güzel olacak yemek takımının üstüne tıklayınca büyümesi gerekiyor
koltuk takımın cok cici canım maşallah.. güle güle kullanmak nasip etin rabbim..

sağol canım darısı başına tez zamanda şimdi anlıyorum evleneeceğimi

oyy canım sen kına kıyafetini bile almışsın.. kiraladın mı:?
bide ne zaman düğün ben bişey yapmıyor gibi hissettim kendimi:26:

oyy canım sen kına kıyafetini bile almışsın.. kiraladın mı:?
bide ne zaman düğün ben bişey yapmıyor gibi hissettim kendimi:26:

çok samimi arkadaşımın canım onun için almadım. ondan ödünç aldım.
düğün haziranda kısmetse :123: senin ne zamandı bu arada. bide bana bakma fazla aceleciyim :95:

ama sen hgayet iyi gi,diyorsun canım .. benim 24 nisanda ama daha ne gelınlık batım ne şeker ne davetiye.. bende agırım sanırım .. :26:
bindallının altına canım füme rengi saten şalvar ve üstü oluyor..ondan düşünebilirsin.

olabilir aslında canım bakıcam onada bi ara artık :86:
sende acele et canım benim birazcık hızlandır alacaklarını bende bakmadım daha gelinlik :76:
balayı+düğün salonu+mobilya+kına işlemleri tamam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…