Sipaydi Kendine Ait Dünyası

Sipaydım aldıkların çok güzell yatak odası takımın harikaa şimdi beyaz moda çok hoş gerçekten, iyi gümlerde kullan cnm, senin sona geldiğini gördükçee iyice heveslendimmm çok az kaldııı.

Sipaydım aldıkların çok güzell yatak odası takımın harikaa şimdi beyaz moda çok hoş gerçekten, iyi gümlerde kullan cnm, senin sona geldiğini gördükçee iyice heveslendimmm çok az kaldııı.

teşekkür ederim canım bende inşallah senin sona geldiğini görürüm:86::86:
ama gerçekten bitiyor. bitmiyor sanma :86: zaten son zamanda sıkılıyorsun bu aralar hiç bişey alasım yok :92:

teşekkür ederim canım bende inşallah senin sona geldiğini görürüm:86::86:
ama gerçekten bitiyor. bitmiyor sanma :86: zaten son zamanda sıkılıyorsun bu aralar hiç bişey alasım yok :92:

İnş.bende o bıkma kıvamınaa gelirim, annem hep der evlencek çağdaki kız çeyize doymaz diyee. hep alasım var hep aklımı kurcalayan bişilerr ama güzell duygularr, sıkıntısı bile güzle allah herkese yaşatsın.

kesinlikle uzun zaman geçmedi yani bende 1 ay önce öyleydim. doyamıyordum.
ama işte devamlı frenliyordum da kendimi çok para vermemek için :86::86::86:
çeyiz bitince bıkıyorsun inan görmek bile istemiyorum strese giriyorum çünkü. daha halılar,perdeler,dekorasyonlar düşündüçe bile ağlamak istiyorum budurumdayım işte çok iç açıcı

Az dahaa sabırr çoğu gitti azı kaldıı. Darısı bizlerin başınaa inş.:78:

hayırlı olsun canım ne kdra aldınız_?
bende seninkine benzer aldım bana pahalı geliyor benım aldıgım sana sormak istedim mahsuru yoksa..:26:

bizde hepsini aynı yerden aldık canım yatakta dahil 3 civarına denk geldi..
indirimden yararlanmıstık bizde
benım yatak odasınında renklerı senınkı gibi canım .. gunluk yatak örtüsü nasıl düsünüyorsun bu takıma?

ANLADIM canım bizde yatağı visko mu ne öyle bişey aldık :86::86:
yatak örtümü almıştm. günlük krem rengi tonlarında 2 tane nevresim takımım örtü olarakta kullanıyorç
modele özel düşünemdim hiç :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…